Results 1,111 to 1,125 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
21-04-2015, 15:08 #1111
μα δεν εχω καμια απορια για να μου την λυσεις
αλλη περιπτωση ελεγες πριν και αλλη τωρα.
ειπες ξεκαθαρα οτι ο αλλος δεν αντιλαμβανεται την απουσια σου παρα μετα απο μηνες η χρονια.
και απαντω ξεκαθαρα οτι αυτο δεν υφισταται ΠΟΤΕ, παρα μονο σε φαντασιωσεις . το να σε θελει δηλαδη καποιος ειτε φιλικα ειτε ερωτικα αλλα να μην αντιλαμβανεται την απουσια σου.
οπου "σου", βαζεις αυτον που αφορα, γενικη ειναι η συζητηση δενε χει σημασια αν συμβαινει με σενα.
τωρα λες οτι ο αλλος σε διεκδικησε εκ των υστερων αλλα δεν ηθελες εσυ. ΑΑΑΑΑΛΛΛΗ περιπτωση εντελως, αυτη. εσυ μας ελεγες οτι δεν ιδρωσε ενω εφυγες, για μηνες και χρονια.
αυτο σαφως ισχυει. να γυρισει καποιος εκ των υστερων αλλα να εχεις παει παρακατω.
το αλλο που λες αμεσως μετα, δεν ισχυει για μενα, με τπτ.
αν καποιος ειναι "πιο βολεμενος" χωρις εσενα η βαριεται να ξεκουνηθει, απλα δεν γουσταρει αρκετα.
ολα τα υπολοιπα ειναι φαντασιωσεις ειτε εκεινου που περιμενει, ειτε εκεινου που 'βαριεται".
- 21-04-2015, 15:29 #1112
- still searching for the right place.....
Μπορεί να μην το εξήγησα εγώ επαρκώς, αλλά πρόκειται για την ίδια περίπτωση..... είναι δυνατόν ο άλλος να αντιληφθεί την απουσία σου πολύ καιρό μετά, όχι γιατί σε έχει γραμμένη, αλλά επειδή εσύ τυπικά φαινόσουν να είσαι ακόμα εκεί, παρ 'όλο που ψυχολογικά/συναισθηματικά κλπ κλπ έχεις "φύγει". Το ακριβώς ίδιο πχ χρησιμοποίησα κ για την οικογένειά μου, που επειδή για χρόνια υπήρχε η ψευδαίσθηση ότι "ανήκω εκεί", άργησαν χρόνια ολόκληρα να καταλάβουν πως έχω αποκοπεί. Φυσικά αν πχ είσαι με κάποιον σε σχέση κ του λες "άντε γειά" κ ο άλλος το παίρνει χαμπάρι μετά από πολύ καιρό ή δεν ξεκουνήθηκε να σε φέριε πίσω, τότε ή δεν σήμαινες τίποτα το ιδιαίτερο, είτε πόνταρε υπερβολικά στο ενδεχόμενο να γύριζες από μόνη σου.
Πάντως, επειδή δεν το θεωρώ καλό να κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια, το γεγονός ότι αν κάτι εσύ κ εγώ το θέλουμε, πιστεύουμε πως αξίζει κ πόσο μάλλον αν η ευθύνη της απώλειας βαραίνει εμάς, θα το διεκδικήσουμε κ τη διεκδίκηση αυτή τη θεωρούμε αυτονόητη, όσο αυτονόητο θεωρούμε κ ταυτόχρονα να αδιαφορήσουμε (μη σου πω κ να ανακουφιστούμε.....) εάν απαλλαγούμε από 1 άοσμη κ άχρωμη παρουσία από τη ζωή μας, αυτό δε σημαίνει ότι κ οι υπόλοιποι λειτουργούν έτσι...... έχω δει πολλούς κ πολλές να δυστυχούν κ να υποφέρουν, αλλά να το προτιμούν από να χρειαστεί να δυσκολευτούν, να εκτεθούν, να ζητήσουν συγγνώμη (έστω κ έμμεσα) ή να ρισκάρουν.
21-04-2015, 15:49 #1113
ακομα και οταν πονταρει στο ενδεχομενο να γυρισεις μονη σου, οταν διαψευσθει η ελπιδα του ΠΑΝΤΑ ξεκουνιεται. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. οχι μετα απο βδομαδες και μηνες και χρονια. το αφηνει μονο οταν ειναι αδιαφορος η και ξενερωμενος. ο ερωτευμενος ειναι εξαρτημενος απο το αντικειμενο του ερωτα του. τον αποζητα και τον διεκδικει, συνεχως.
στην εικονικη απουσια που περιεγραψες τωρα, συμφωνουμε.
σαφως συμβαινει να 'εχεις φυγει' και να μην το παιρνουν καποιοι χαμπαρι. ειτε σε φιλιες ,ειτε σε οικογενειες, ειτε σε ερωτικες σχεσεις.
συμβαινει ακομα και να εχεις φυγει και να μην το εχεις παρει χαμπαρι ουτε ο ιδιος σου...
ειτε μας αρεσει ειτε οχι, ΠΑΝΤΑ με βαση τις εμπειριες τις δικες μας και των γυρω μας κρινουμε.
οσο πιο μεγαλη αυτη η εμπειρια και πιο σταθερα τα συμπερασματα και πιο ασφαλη.
το να βαζουμε υποθετικες αλλες περιπτωσεις σε χιλιοτσεκαριμενες περιπτωσεις, καμια φορα ειναι απλα μια προσπαθεια να ζωντανεψουμε και να πιστεψουμε καποιες φαντασιωσεις μας που δεν συμμεριζεται ο αλλος. (βλεπε, αστερω).
εγω δεν εχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ στα 20 χρονια της ζωης μου(NOT) που να ηξερε καλα οτι τον επιθυμουν (βασικο αυτο), και να ενοιωθε ελλειψη , αλλα να μην ρισκαρε να κανει μια επιλογη. παντα αυτος που απομακρυνοταν ηταν αδιαφορος η ξενερωμενος.
21-04-2015, 15:59 #1114
Μέχρι τα μισά συμφωνούμε. Κ στην τελευταία παράγραφο συμφωνώ, απλά το θέμα είναι ότι, κ σωστά το έκανες bold, γιατί εκεί βρίσκεται η παρανόηση, ναι όντως κ εγώ δεν ξέρω άνθρωπο που να ξέρει ότι ο/η άλλο/η τον/την θέλει κ δεν προχώρησε. Ξέρω όμως πολλούς ανθρώπους που κωλώσανε να διεκδικήσουν κ να προβούν σε σε ένεργειες, εάν ξέρουν ότι πιθανόν να μην είναι επιθυμητοί πλέον εξ αιτίας σφαλμάτων δικών τους. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει 1. να παραδεκτούν τη μ@λ@κί@ τους 2. να δείξουν μεταμέλεια 3. να επανορθώσουν. Κ εκεί είναι τα δύσκολα κ δεν είναι όλοι για τα δύσκολα.
21-04-2015, 16:06 #1115
σε αυτο θα διαφωνησω επισης.
ξερω απειρους που ενω τους γουσταραν και γουσταραν με ΤΡΕΛΑ, εκαναν μια μαλακια που πιθανα θα ξενερωνε τον αλλον, αλλα ολοι το ρισκαραν.
αυτοι που δεν γυρισαν μετα την μαλακια να το παλεψουν, απλα δεν γουσταραν (και μαλιστα εξ αρχης) κι ακομα τρεχουν...
ολοι ειναι για τα ΩΡΑΙΑ. ακομα κι αν τα ωραια ειναι ΠΟΛΥ δυσκολα και θελουν θυσιες και αποδειξεις...
αυτα που αποφευγουν ειναι τα ξενερωτα , τα ασχημα και τα παρακαλετα
21-04-2015, 16:28 #1116
αστα αυτα τωρα και προτεινε μου εναν υπεροχο προορισμο να παμε το επομενο ταξιδακι με τον καλο μου, που θα γινει πολυ συντομα!!!!
21-04-2015, 16:58 #1117
Βαρκελωνη, Ακτη Αμαλφι (απο Σορεντο, Ποζιτανο κ περα), Τοσκανη, Τεργεστη, βασικα οπιυδηποτε Ιταλια (οχι Νοτος εκτος του Αμαλφι), Αμστερνταμ, Ενδιμβουργο (κ ολη η Σκωτια φυσικα), Ταλιν κ Πραγα. Προτεινε μου τωρα εσυ τροπο να μου δωσουν καμια αδεια, δεν εχω απαιτησεις για ταξιδια κ να κοιμηθω λιγο μου φτανει.������
21-04-2015, 17:03 #1118
21-04-2015, 19:44 #1119
Nα προτείνω κάτι εγώ remedy? Τι θα λέγατε για Μονεμβασια??? Όμορφα πολύ, ρομαντικά, σχετικά εύκολος προορισμός
21-04-2015, 19:47 #1120
21-04-2015, 19:57 #1121
21-04-2015, 20:40 #1122
21-04-2015, 20:58 #1123
basika η Eλλαδα ειναι καλυτερη περισσοτερο για να κανεις ηλιοθεραπεια μπανιο να κατσεις να φας μεζεδες διπλα στη θαλασσα κ στη κρητη ειδικοτερα μπορει να βρει κανεις καλες σπεσιαλιτε οπως πατατες τηγανιτες κλπ.. ομως δε θα δεις κατι το συγκλονιστικο απο πλευρας τοποθεσιας με εξαιρεση τη σαντορινη που ξεφευγει καπως απο τα συνηθισμενα..
το εξωτερικο ειναι το ακριβως αντιθετο ειναι πιο πολυ για να δεις εξερετα αρχιτεκτονικα δημιουργηματα αλλα βλεποντας τα ειναι αρκετα πιθανο να ξεχασεις να πας καπου να φας οσο για ηλιο... θα τον ψαχνεις με το τηλεσκοπιο..
ο καλυτερος συνδιασμος ειναι να μενεις στην Ελλαδα Κ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙς στο εξωτερικο για να δεις κ κατι διαφωρετικο.
21-04-2015, 21:02 #1124
Για ξηγα την σπεσιαλ Κρητικη τηγανητη πατατα...
21-04-2015, 21:23 #1125
αμα δε δοκιμασεις τι να εξηγισω ρε συ οταν ειχα παει ειχαμε φαει τις πιο νοστιμες τηγανιτες πατατες της ζωης μου...
στο αμ............. πχ ενω μου αρεσε πολυ το μερος σαν αρχιτεκτονικη οταν πηγαμε να φαμε πρωινο ειχαν βαλει ενα αραπη στην υποδοχη που μου χαμογελαγε κ ο χυμος που ειπια ηταν σαν :-( οσο ειμουν εκει μου φανηκε αρκετα αστειο κ διασκεδαστικο αλλα δεν εδωσα κ πολυ σημασια.. αφου δε πηγα εκει για να φαω το σκασμο.. oποτε δε με ενιαζε κ πολυ...