ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 755
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 755 of 1380 FirstFirst ... 2556557057457537547557567577658058551255 ... LastLast
Results 11,311 to 11,325 of 20693
    Νομίζω το ζητάς από τη διαχείριση αλλά και πάλι δεν σβήνονται ποστ δλδ μηνυματα
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Προσωπικά δεν με νοιάζει αν χορεύει αλλά τι λέει όταν ανοίγει το στόμα του και πως συμπεριφέρεται...
    Αυτό οπωσδήποτε! Είναι και βασική αρχή!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Θα συμφωνησω με την κυκνο..αρνητικη εντυπωση θα κανεις ΙΣΩΣ αμα στεκεις σαν το αγαλμα, δεν μιλας, δεν γελας δεν πινεις, δεν επικοινωνεις με τους αλλους κλπ...και ενταξει ενας ηπιος ανθρωπος τωρα μες το κλαμπ ειναι λιγο και σαν ψαρι εξω απο το νερο...στην καλυτερη χρυσοψαρο μες το νερό και οι αλλοι καρχαριες..αναλογως και η παρεα σου...
    Ας πάμε στο στέκομαι σαν άγαλμα... σχεδόν! Φαντάσου λοιπόν, πίνω το ποτό μου, άλλα επικοινωνώ απειροελάχιστα με τους άλλους της παρέας μου γιατί χορεύουν... Ναι, είναι λίγο έτσι...

Senior Member
    Προσπαθω να πειστω οτι οι φωνες ειναι δικες μου σκεψεις και οχι ιδιαιτερη ικανοτητα.η ψυχολογος μου ειπε πως δικες μου αποψεις συγκρουονται με αποψεις που η οικογενεια και η κοινωνια εχουν προσπαθησει να μου περασουν στο μυαλο και οτι ολο αυτο με διχαζει και ο διχασμος αυτος γινεται φωνες.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Ας πάμε στο στέκομαι σαν άγαλμα... σχεδόν! Φαντάσου λοιπόν,πίνω το ποτό μου, άλλα επικοινωνώ απειροελάχιστα με τους άλλους της παρέας μου γιατί χορεύουν... Ναι, είναι λίγο έτσι...
    Ποιο ποτό πίνεις? Το πρωτο η το εβδομο? Εχει διαφορα
    Ριξτο στο ποτό γιατι ετσι γινομαστε και πιο ανοιχτοί..
    Παντως μες το κλαμπ αμα σκεφτεσαι αυτα τα πραγματα θα φαινεται στην φατσα σου..

Senior Member
    σιγά μαρή να μην το ρίξουμε στο ποτό για να είμαστε πιο ανοιχτοί, να γίνουμε αλκοολικοί για να "ανοίξουμε" και μετά όλοι να κλείνονται στη θέα μας.. ωραία κατάληξη θα έχουμε
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Senior Member
    σόρυ δηλαδή, δεν σου την πέφτω, αυτή τη φράση διάβασα και κόλλησα

Banned
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    σόρυ δηλαδή, δεν σου την πέφτω, αυτή τη φράση διάβασα και κόλλησα
    Παλι καλα γιατι τρόμαξα
    Ε καλα αν αντι για δυο πιεις τεσσερα δεν θα γινεις και αλκολικος...
    Δεν ξερω για σενα αν εισαι κλειστη εγω ειμαι κατακλειστη...
    Τι να πούμε σε όποιον αρεσεις, να εισαι ο εαυτος σου κλπ?
    Ε ενταξει...πρακτικα τι κανεις...

Senior Member
    Παλι καλα γιατι τρόμαξα
    Ε καλα αν αντι για δυο πιεις τεσσερα δεν θα γινεις και αλκολικος...
    Δεν ξερω για σενα αν εισαι κλειστη εγω ειμαι κατακλειστη...
    Τι να πούμε σε όποιον αρεσεις, να εισαι ο εαυτος σου κλπ?
    Ε ενταξει...πρακτικα τι κανεις...
    κατάκλειστη;

Senior Member
    Φαντάσου στο τρίτο με τέταρτο... Κάποιοι ανοίγονται πιο πολύ. Άλλοι όσα και να πιούν, και πιο ανοιχτοί να είναι, δε θα χορέψουν! Να μην το κάνουν με τίποτα αυτό! Ούτε να κουνιούνται, να χτυπιούνται, τίποτα!
    Last edited by rolen; 04-03-2017 at 19:02.

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Καλή συνέχεια!
    Για δες πόσα χρόνια είμαι εγω εδω πέρα, καθώς και μερικοί άλλοι!
    Τουλάχιστον το προσπαθώ, το παλεύω στη ζωη μου! Αλλά για να μαι εδω σημαινει πως τα αποτελεσματα δεν ειναι ιδιαίτερα επαρκή.
    Ευχαριστω αδερφε. Απο τις αρχες του '16 μεχρι τωρα εχω μπει σε ενα καλυτερο ρυθμο και εχει ανεβει η ψυχολογικη μου κατασταση. Ειναι ομως κατι παροδικο γιατι απλως τυχαινει να ειναι τα πραγματα καλυτερα στη ζωη μου αυτην την περιοδο. Νιωθω ομως ακομα και τωρα κατι να τεινει να με τραβηξει κατω, ασχετα αν σαν συνισταμενη ειμαι μαλλον προς τα πανω τωρα.

Πιστευω το μπλα μπλα εχει τα ορια του, συζητουσα για χρονια οσα με απασχολουσαν με λιγα αποτελεσματα. Καπου ειδα οτι με βοηθαει απλως να δουλευω και να ασχολουμαι με πραγματα που μου αρεσουν. Φυσικα και λιγο αλκοολ δεν χαλασε ποτε κανενα

Απο μια ηλικια και μετα ο ανθρωπος δεν αλλαζει, αυτο εχω καταλαβει και οσο μεγαλωνουμε ή μαλλον γερναμε τα πραγματα γινονται πιο δυσκολα για ολους, υγιεις και αρρωστους.. Οποτε ζω τωρα γιατι το αυριο..δε θελω να το σκεφτομαι.

Banned
    Φαντάσου στο τρίτο με τέταρτο... Κάποιοι ανοίγονται πιο πολύ. Άλλοι όσα και να πιούν, και πιο ανοιχτοί να είναι, δε θα χορέψουν! Να μην το κάνουν με τίποτα αυτό! Ούτε να κουνιούνται, να χτυπιούνται, τίποτα!
    Γιατί μιλας σε τριτο πρόσωπο?
    Μα δεν σε νοιαζει να χορεψεις σωνει και ντε, να μην εισαι ο τύπος ομως ο ησυχούλης που είναι στο περιθωριο...αλλα να μιλας περισσότερο κλπ...να σου πω τα πόδια σου τα κουνας καθόλου?

Quote Originally Posted by Tonya View Post
    κατάκλειστη;
    Δηλσδη μικροτερη και εγω οταν εβγαινα ημουν στο περιθωριο, η κλειστη κλπ το χω βελτιωσει ομως τωρα........δεν βγαινω καθόλου αστειευομαι....περίπου...

Senior Member
    Εννοείται πως δε χορεύεις με το ζόρι! Άλλο θέλω να πω. Πάει κάποιος με την παρέα του σε κλαμπ, και η παρέα του γνωρίζει κοπέλες, άλλα ο πρώτος δε χορεύει, τι εντύπωση θα κάνει στις κοπέλες; Αρνητική, σωστά; Ή μήπως αυτή του μαμούχαλου;
    Η παρεα γνωριζει ή μονο χορευει με κοπελες?? γιατι σε κατι τετοια μια κοπελα μπορει να χορεψει με διαφορους, δε σημαινει ομως οτι θα γνωριστει μαζι τους. Ειναι καπως διεκπεραιωτικος ο χορος.
    Και 2ον, αν δεν χορευει καποιος αλλα πινει το ποτο του,μια χαρα! το χιουμορ μετραει και η αυτοπεποιθηση, ο αερας! Μονο που για να γνωρισεις κοσμο απο κατι τετοια, πρεπει να πας αρκετες φορες, να γινει σαν στεκι και καπως ετσι θα πεις μερικες κουβεντες, και αν θελουν και οι αλλοι, αλλαζεις τηλεφωνα, κανεις παρεα κλπ.
    Μη νομιζεις δηλαδη οτι επειδη δεν ξερεις να χορευεις εισαι ακυρος. Θελω να πω οτι και να μαθεις να χορευεις τελεια, δε σημαινει οτι θα σε προτιμησει μια κοπελα μονο για αυτο.
    Επισης, εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει οποιος φαινεται οτι ψαχνεται. Οτι ντε και καλα ψαχνει να βρει γκομενα. Ειναι πολυ ενοχλητικο για μια κοπελα να της την πεφτει ο πεφτουλας...Οταν δηλαδη γνωριζεις μια κοπελα, εγω προσωπικα θα σου προτεινα να της μιλας οπως μιλας σε μια καλη σου φιλη, ναι μεν με ενδιαφερον αλλα οχι λαγνα, και να αφηνεις ενα καποιο μυστηριο στο θεμα αν εχεις σχεση ή ψαχνεσαι...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Αυριο η μεθαυριο θα παω παλι σε γιατρο 20 μερες βηχω σαν αγριογουρουνο και ειτε μ ρχεται εμετος ειτε κοβεται ηα ανασα μου και εχω εντονη δυσπνοια.....ελπιζω να μην ειναι κανενα ασθμα

Banned
    ................