ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 756
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 756 of 1380 FirstFirst ... 2566567067467547557567577587668068561256 ... LastLast
Results 11,326 to 11,340 of 20693
    Senior Member
    Έχω πολύ γρήγορες σκέψεις από το πρωί.Πως σταματάει αυτό?

Senior Member
    Ήθελα να πάρω τη ψυχολόγο και το γιατρό τηλέφωνο και να τους πω τρελά πράγματα αλλά τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι λογικά αυτά που ήθελα να πω.

Quote Originally Posted by cube View Post
    ...

Επίσης ioannis ο κλειστος δεν νομιζω οτι εμπιστευεται τον καθε ενα ευκολα, το αντιθετο θα ελεγα...και αλλο ο αγαθός, αφελης κλπ
    Αυτό εννοειται, άσε που τον κλειστο τον εκλαμβάνουν ως αγαθο και βλακα και λεια προς εκμεταλλευση.
    Μιλησα για επιλεκτικο, δλδ αυτον που εμπιστευται και εκφραζεται σε λίγους.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ευχαριστω αδερφε. Απο τις αρχες του '16 μεχρι τωρα εχω μπει σε ενα καλυτερο ρυθμο και εχει ανεβει η ψυχολογικη μου κατασταση. Ειναι ομως κατι παροδικο γιατι απλως τυχαινει να ειναι τα πραγματα καλυτερα στη ζωη μου αυτην την περιοδο. Νιωθω ομως ακομα και τωρα κατι να τεινει να με τραβηξει κατω, ασχετα αν σαν συνισταμενη ειμαι μαλλον προς τα πανω τωρα.

Πιστευω το μπλα μπλα εχει τα ορια του, συζητουσα για χρονια οσα με απασχολουσαν με λιγα αποτελεσματα. Καπου ειδα οτι με βοηθαει απλως να δουλευω και να ασχολουμαι με πραγματα που μου αρεσουν. Φυσικα και λιγο αλκοολ δεν χαλασε ποτε κανενα

Απο μια ηλικια και μετα ο ανθρωπος δεν αλλαζει, αυτο εχω καταλαβει και οσο μεγαλωνουμε ή μαλλον γερναμε τα πραγματα γινονται πιο δυσκολα για ολους, υγιεις και αρρωστους.. Οποτε ζω τωρα γιατι το αυριο..δε θελω να το σκεφτομαι.
    Ειναι και θεμα να βρισκεσαι σε καταλληλο περιβάλλον και με τα καταλληλα ατομα για να μπορεις να εκφραζεσαι και να δημιουργεις ως ψυχολογικα πλεον βελτιωμένος. Ειναι πχ όπως τον νεο που τελειωνει ενα καλο πανεπιστημιο και δεν τον προσλαμβάνει κανεις εργοδοτης και στο τελος αναγκαζεται να ασχοληθει με κατι υποδεεστερο για να ζησει.
    γιάννης

Senior Member
    Έχω ζαλίσει τη γειτονιά με τη μουσική 3 μέρες τώρα.Λέτε να με διώξουν?χαχαχαχα.Γιατί?Του� � βάζω τόσο ανεβαστικά κομμάτια ούτε club να είχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Έχω ζαλίσει τη γειτονιά με τη μουσική 3 μέρες τώρα.Λέτε να με διώξουν?χαχαχαχα.Γιατί?Του� � βάζω τόσο ανεβαστικά κομμάτια ούτε club να είχα
    ετσι κανω κι εγω καθε μερα εκτος απο τις ωρες κοινης ησυχιας.
    2-3 μου εχουν πει καλα κανω και τη βαζω δυνατα για να ακουνε επειδη τους αρεσει..
    dj στη γειτονια δηλαδη.. χαχχαχ
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    35 μερες ισορροπημενη εκτος απο 3-4 καπου στη μεση!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αυτό εννοειται, άσε που τον κλειστο τον εκλαμβάνουν ως αγαθο και βλακα και λεια προς εκμεταλλευση.
    Μιλησα για επιλεκτικο, δλδ αυτον που εμπιστευται και εκφραζεται σε λίγους.
    Αν εισαι ταπεινος η ηττοπαθης σε περνανε για βλακα..γιατι μπορει να εισαι κλειστος και ψωναρα του κερατα, δεν νομιζω να σε περνανε για βλακα ετσι και να σε εκμεταλλευονται...

Quote Originally Posted by cube View Post
    Αν εισαι ταπεινος η ηττοπαθης σε περνανε για βλακα..γιατι μπορει να εισαι κλειστος και ψωναρα του κερατα, δεν νομιζω να σε περνανε για βλακα ετσι και να σε εκμεταλλευονται...
    Το ζήτημα είναι σε κάθε περίπτωση, να τους κόβεις τον αέρα! Ότι δεν ξεγελειέσαι, διεκδικείς και λες όχι ή θέλω, όπου και όποτε χρειστεί, ότι δλδ έχεις νου ξουραφι που λένε, έστω και αν είσαι όντως ταπεινός και κλειστός!!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ετσι κανω κι εγω καθε μερα εκτος απο τις ωρες κοινης ησυχιας.
    2-3 μου εχουν πει καλα κανω και τη βαζω δυνατα για να ακουνε επειδη τους αρεσει..
    dj στη γειτονια δηλαδη.. χαχχαχ
    χαχαχαχαχα boo και εγώ αυτές τις μέρες έχω γίνει dj.Τους βάζω και χαρούμενα τραγούδια για να τους ανεβάζω.Όχι σαν τον άλλον πριν μια εβδομάδα μας έβαζε καψουροτράγουδα και είχε πάθει όλη η γειτονιά κατάθλιψη χαχαχαχα

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εδω και μερικες μερες εχω συμπτωματα καταθλιψης για πολλοστη φορα συναισθημα θλιψης πεσμενος ανηδονια αβουλησια σκεψεις αναξιοτητας κενο ματαιοτητα

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μια απο τα ιδια κι εγω kavkaz...απλα συνεχιζω τη καθημερινοτητα μου σε αυτοματο πιλοτο, επιβαλλω στον εαυτο μου οσο μπορω τη λογικη για να μη τα παρατησω εντελως ολα μα ολα και συνεχιζω να λειτουργω μηχανικα...

Senior Member
    Τον τελευταιο καιρο μου συμβαινει το εξης καινουριο και εχω αρχισει να πιστευω οτι ψιλοσαλταρω...δεν το ειχα ποτε στη ζωη μου μεχρι προτινος. Καμια φορα περπαταω στο δρομο η ειμαι καπου εξω και παρατηρω παρεες απο δυο τρια ατομα να με κοιτανε και να σχολιαζουν η να γελανε...και αναρωτιεμαι τι σκατα; Μου συνεβη τουλαχιστον δυο-τρεις φορες μεσα σε λιγες εβδομαδες...
    Δεν κανω κατι περιεργο, κανω τις δουλειες μου, τα ψωνια μου, πινω το καφε μου/διαβαζω...δεν εχω φωτακια στο κουτελο ουτε κατι περιεργο στην εμφανιση μου η στη συμπεριφορα μου απο οσο καταλαβαινω, δειχνω περιποιημενη, νορμαλ απο αποψη εμφανισης και δεν κανω κατι το ασυνηθιστο...
    Μπορει να σαλταρω και να ειναι ιδεα μου ασχετα που δεν ειχα ποτε στο παρελθον τετοιο θεμα...
    αλλα ειμαι σιγουρη οτι τουλαχιστον δυο φορες δεν ηταν ιδεα μου. Μια φορα σημερα που επινα τον καφε μου και διαβαζα γελουσαν και με κοιτουσαν κανα δεκαλεπτο τρια ατομα, ενας τυπος και δυο κοπελες...και μια αλλη φορα που απλα περπατουσα και ειδα δυο κοπελες να με κοιτανε και να μουρμουρανε κατι. Και στις δυο περιπτωσεις ειμαι σιγουρη οτι δεν ηταν ιδεα μου επειδη κυριολεκτικα γυριζαν το κεφαλι ταυτοχρονα για να με κοιταξουν αρκετα απροκαλυπτα...τι σκατα;