ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 757
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 757 of 1380 FirstFirst ... 2576577077477557567577587597678078571257 ... LastLast
Results 11,341 to 11,355 of 20693
    Senior Member
    Επισης ενας ασχετος τυπος στο δρομο σημερα μου εγνευσε "γεια" με μια μικρη υποκλιση του κεφαλιου ο_Ο
    Ισως με περασε για καποια που ηξερε.
    Αλλα τα αλλα δεν ηταν ιδεα μου και ηταν οτι να ναι...

Senior Member
    Πηγαίνεις για καφέ μόνη σου;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ναι, καμια φορα αμα εχω βαρεθει το διαβασμα στο σπιτι και θελω να πιω καφε που δεν κανει μεσα στη βιβλιοθηκη αυτο κανω. Αλλα δεν ειναι τοσο πια ασυνηθιστο, βλεπω και αλλο κοσμο μονο εξω. Μια φορα αυτο μου συνεβη περπατωντας κι ολας, ετσι απλα...στο φαναρι...

Senior Member
    Κι εμένα μου κάνουν κάτι τέτοια αλλά έχει καιρό να μου τύχει

Senior Member
    Δε καταλαβαινω γιατι ομως...ειναι καπως, σου χαλαει λιγο τη μερα/διαθεση χωρις λογο...ειμαι που ειμαι με "μες στη τρελη χαρα", αυτο το κερασακι στη τουρτα μου ελειπε...και προσπαθω να βρω τι φταιει απλα δε βρισκω κατι...τι μπορει να ειναι που να μην το συνειδητοποιω;

Senior Member
    Εγώ νομίζω ότι χάθηκε η ανωνυμία άλλο κάτι δε βρίσκω

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ νομίζω ότι χάθηκε η ανωνυμία άλλο κάτι δε βρίσκω
    Τι εννοεις;

Senior Member
    Εγω οταν ημουν σε ψυχωτικο επεισοδιο οποιος με κοιταζε στο μετρο τον φοβεριζα χαχαχαχα αλλα δεν φοραγα γυαλια μυωπιας τοτε ουτε φακους και τελικα δεν κοιταγανε εμενα.....κυριολεκτικα μιλαω

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Εγω οταν ημουν σε ψυχωτικο επεισοδιο οποιος με κοιταζε στο μετρο τον φοβεριζα χαχαχαχα αλλα δεν φοραγα γυαλια μυωπιας τοτε ουτε φακους και τελικα δεν κοιταγανε εμενα.....κυριολεκτικα μιλαω
    Εγω δεν ειμαι εκφοβιστικη και να ηθελα γαμωτο :P
    Παντως δεν ηταν ιδεα μου. Πιστευω απλα κατι κανω/βγαζω που δε μπορω να εντοπισω τι ειναι. Ουτε το βρακι πανω απο το παντελονι φοραω ουτε παραμιλαω μονη μου λολ
    Τι αλλος λογος υπαρχει για να σχολιασει κανεις καποιον αγνωστο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εγω δεν ειμαι εκφοβιστικη και να ηθελα γαμωτο :P
    Παντως δεν ηταν ιδεα μου. Πιστευω απλα κατι κανω/βγαζω που δε μπορω να εντοπισω τι ειναι. Ουτε το βρακι πανω απο το παντελονι φοραω ουτε παραμιλαω μονη μου λολ
    Τι αλλος λογος υπαρχει για να σχολιασει κανεις καποιον αγνωστο;
    Ισως απλα να κολλησε το βλεμμα τους μου χει τυχει και μενα απο κει και περα ισως να το κανουν γιατι οι περιασοτεροι εξω ειναι αδουλευτοι και ψοφανε στο να εστιαζουν στις διαφορες και να κατακρινουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Ισως απλα να κολλησε το βλεμμα τους μου χει τυχει και μενα απο κει και περα ισως να το κανουν γιατι οι περιασοτεροι εξω ειναι αδουλευτοι και ψοφανε στο να εστιαζουν στις διαφορες και να κατακρινουν
    Κολλημα στο βλεμμα δεν ηταν...δεν θα εδινα σημασια δεν θα το προσεχα καν...ξεκαθαρα με σχολιαζαν. Δεν σχολιαζεις με τη παρεα σου οταν απλα πεφτει καπου το ματι σου.
    Και το θεμα ειναι οτι ουτε καμια εμφανη διαφορα εχω για να εστιασουν, πιο καρμπον φοιτητρια της σειρας πεθαινεις, εγω και αλλες χιλιαδες. Ουτε καμπουρα εχω, ουτε στο ντυσιμο διαφερω, ουτε φαινοτυπικα, ουτε σε τιποτα.
    Και βαψιμο και μαλλι και ολα. Μονο δειχνω κουρασμενη καμια φορα απο τη δουλεια και την αυπνια ισως; Καμια φορα τα ματια μου κοκκινιζουν λιγο με τους φακους επαφης. Λες να με περνανε για μαστουρωμενη; :P
    Αλλα και παλι τι να σχολιασεις και να αρχισεις τα χαχα και χιχι γαμω το σπιτακι τους;
    Θα επιανα καμια απο το μαλλι να μου εξηγησει τι ειναι τοσο περιεργο η αστειο αλλα πρωτον εδω δεν ειναι ελλαδα, θα με μπαγλαρωνανε λολ και δευτερον ειναι και μικρη πολη, εκει και αν θα ετρωγα τη σταμπα της περιεργης :P
    Προσπαθω να το αποβαλλω σα σκεψη και να μη δινω σημασια καν αφου ξερω οτι ειμαι οκ απλα ωρες ωρες απορω και ειπα μηπως εχει τυχει σε καναν αλλον απο εδω μεσα και αν ξερει γιατι...

Senior Member
    Μάλλον αυτό που λέει ο καβ συν του ότι οι εποχές έχουν αλλάξει κι όλοι ασχολούνται με όλους παλιά μας γραφανε όλοι τώρα ασχολούνται όλοι τι κανεισ ποιος είσαι κλπ

Banned
    Μηπως ηταν κανας απο πισω σου και κανανε χαβαλε με σενα? Και στημ εμφανιση τωρα πες οτι εχεις στυλο στο προσωπο σου η καμια μυξα ενταξει σιγα το αστειο ας πούμε να σε κοιταζουν...η τους θυμιζες καποια κ συζητουσαν μετα καταστασεις για αυτην κ γελουσαν ας πουμε κ σε κοιταζαν .?...οι αλλες που μουρμουρανε οκ..μπορει να ειπε η μια αυτο το κουρεμα θα κανω τα μαλλια μου πχ κ να σε κοιταξαν....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Μηπως ηταν κανας απο πισω σου και κανανε χαβαλε με σενα? Και στημ εμφανιση τωρα πες οτι εχεις στυλο στο προσωπο σου η καμια μυξα ενταξει σιγα το αστειο ας πούμε να σε κοιταζουν...η τους θυμιζες καποια κ συζητουσαν μετα καταστασεις για αυτην κ γελουσαν ας πουμε κ σε κοιταζαν .?...οι αλλες που μουρμουρανε οκ..μπορει να ειπε η μια αυτο το κουρεμα θα κανω τα μαλλια μου πχ κ να σε κοιταξαν....
    Δεν ειχα κανεναν πισω μου η γυρω μου...και το αστειο ειναι οτι μετα ψαχνω ουτως η αλλως για στυλο και μυξες και τετοια που λες χαχαχα...Αλλα δε βρισκω τιποτα ρε συ, αν ηταν ετσι δεν θα απορουσα.
    Οσο για τις μουρμουρες δεν ηταν σε φαση "α θελω αυτο το μαλλι" το βλεμμα τους...ηταν σε φαση "αυτη ειναι μαγισσα καψτε την" λολ... Η "τι εχει το καημενο;"...εκτος και αν με μπερδεψαν με καμια που εφαγε τον γκομενο καποιας απο τις δυο τι να πω πια δε ξερω :P

Banned
    καλησπερα σε ολους τελευταια εκτος απο εντονα καταθλιπτικα αισθηματα -συμπεριφορες εχω και εντονη θεληση να ειμαι απομονωμενος -αποκωμενος απο την πραγματικοτητα και αυτο και κανει να ειμαι ολοι μερα σχεδον σπιτι χωρις να μην κανω τιποτα... καμια ιδεα να το αλλαξω αυτο ?