ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 759
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 759 of 1380 FirstFirst ... 2596597097497577587597607617698098591259 ... LastLast
Results 11,371 to 11,385 of 20693
    Ότι ειμαι χαρούμενος που αντιμετωπιζω καλύτερα τα παθητικοεπιθετικά μου σύνδρομα και εχω ανθεκτικοτερη ψυχολογία

Nefeli28
    Guest
    Οτι χαιρομαι να ακουω οτι συγκεκριμενοι ανθρωποι γνωστοί και αγνωστοι, παλευουν με ολες τις αντιξοοτητες μεσα τους και καταφερνουν μικρες νίκες!

)))))))))))))))))))

Senior Member
    Λοιπον παιδια ξαναηρθα !!!! (Μη νομιζετε οτι θα σας ξεχναγα ετσι απλα ) γραφω σε αυτο το θεμα μιας και σκεφτομαι τι να κανουν ολα αυτα τα μελη που μιλαγαμε μαζι θα χαρω να παρω απαντησεις και να μου πειτε τα νεα σας !!!
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Λοιπον παιδια ξαναηρθα !!!! (Μη νομιζετε οτι θα σας ξεχναγα ετσι απλα ) γραφω σε αυτο το θεμα μιας και σκεφτομαι τι να κανουν ολα αυτα τα μελη που μιλαγαμε μαζι θα χαρω να παρω απαντησεις και να μου πειτε τα νεα σας !!!
    Γεια σου αρνταμπεν...χαθηκες για ενα διαστημα
    Και καλα εκανες βασικα, ελπιζω απλα να περνας απο εδω απο βαρεμαρα...κι εγω ειχα σταματησει ενα διαστημα να μπαινω αλλα να 'μαι ξανα μανα...

Senior Member
    Και εμείς νομίζαμε μας ξέχασες
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    @natalia @elis
    Δεν ειναι ουτε απο βαρεμαρα ουτε απο κατι σοβαρο (ελπιζω τουλαχιστον) αλλα εχω ενα "κακο " συνηθειο να μην ξεχναω τα φιλαρακια μου
    Ελπιζω κι εσεις να ειστε καλα
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Δειξε μου εναν που ειναι καλα...
    Αυτη ειναι για καποιο λογο η αγαπημενη μου ερωτηση τελευταια...το "δειξε μου εναν που"...
    Αλλα ναι, ειμαι παρατηρητικη πως να το κανουμε. Ισως κακως, θα μπορουσε να οδηγησει σε γενικευσεις αυτο το σκεπτικο, αλλα προσπαθω να αντλω τα νοηματα απο τα απ'τα παραδειγματα γυρω μου. Αλλωστε κανεις δεν επεσε ετσι απο τον ουρανο...κοινωνικα ζωα, μεσα σε κοινοτητες ζουμε θελουμε δε θελουμε και δεν υπάρχει διαφυγη οσο ανεξαρτητος και ξερω γω κουλ κι αν εισαι.
    Αρα καλα κι εδω...καλα καλαθια, ομορφα πανερια κλπ :P

Ναταλία μου από το άλλωστε και μετά όσα έγραψες κούμπωσαν εντός μου και με έκανες να χαμογελάσω. Σε ευχαριστώ.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Χαιρομαι πολυ για αυτο constantly...
    Αν και η δικη μου διαθεση ειναι χεσε μεσα πολυχρονη που δε γιναμε γειτονοι.
    Εχει πιασει τοσο πατο που πλεον δεν εχω καν την ενεργεια να ειμαι αρνητικη. Απλα ειμαι σε φαση δεν εχει τιποτα σημασια, ε και αφου δεν εχει τιποτα σημασια ουτε η γκρινια εχει σημασια. Ειμαι σε φαση που απλα αποδεχομαι και αφομοιωνω πραγματα που υπο αλλες συνθηκες θα με πονουσαν και με ενοχλει αυτο. Οσο ενοχλει ξερω γω η φαγουρα σε κανα σημειο που δυσκολευεσαι να φτασεις...
    Η σαν ευζωνας που του ξυνεται η μυτη :P
    Απο τη μια μονοπωλει τις σκεψεις μου, εμμονικα σχεδον. Απο την αλλη η συναισθηματικη μου αντιδραση απεναντι σε αυτη την εκουσια διαδικασια αποσυνθεσης ολων των νοηματων μεσα μου ειναι υπερβολικα αχνη, σχεδοοοον ανυποστατη. Απλα κοιταω σαν τουριστας, το βλεπω σα ταινια, τρωω ποπκορν και πρηζω οποιον βρω με τις φοβερες μου ανακαλυψεις και αποψεις χαχαχα
    Ισως ειναι και αυτο τροπος να τα επεξεργαστω και εξισορροπει καπως τη κατασταση με την απαθεια...
    Ωστοσο το χαμογελο ειναι παντα ωραιο να χαριζεται

Εμένα όλο αυτό Ναταλία μου φαίνεται πιο φιλικό λογικό και υγιή μετά από όσα έχεις περάσει. Πέρασε η τρικυμία γδαρθηκες πονεσες κρατιόσουν έπεσες άντε ξανά και κάποια στιγμή μέσα σου βρήκες απάνεμο. Καπως έτσι το μεταφράζω κατανοώ καταλαβαινω. [emoji4]

Senior Member
    Αμ ελα μου που δεν νιωθω οτι ειμαι σε απανεμο λιμανι;
    Θα το περιεγραφα πιο πολυ ως "ειμαι σε μια βαρκα στη μεση του ωκεανου σε νηνεμια"...Ηρεμα τα πραγματα και οχι ασχημα μεν, ουτε ακριβως καλα δε :P
    Η αλλιως, οκ δεν γινεται καμια τραγωδια αλλα την εκατσα τη βαρκα...η απλα καθομαι στη βαρκα :P

Απάνεμο εσωτερικό εννοούσα γιατί σε όλα τα άλλα κυμματα πολλά. Δεν ειναι ακριβως ηρεμία ούτε αναισθησία είναι αυτό που γράφεις ότι και πως αλλιώς να το αντιμετωπίσω δηλαδή; ή μπορεί να συγκριθεί με άλλες δυσκολίες; Ε και στη τελικη με πηγαινει η βαρκα ή την πάω εγώ παντως τουλάχιστον κάπου πάω.
    Άμα τα λέω ότι να ναι κράξε με [emoji6] [emoji4]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Απάνεμο εσωτερικό εννοούσα γιατί σε όλα τα άλλα κυμματα πολλά. Δεν ειναι ακριβως ηρεμία ούτε αναισθησία είναι αυτό που γράφεις ότι και πως αλλιώς να το αντιμετωπίσω δηλαδή; ή μπορεί να συγκριθεί με άλλες δυσκολίες; Ε και στη τελικη με πηγαινει η βαρκα ή την πάω εγώ παντως τουλάχιστον κάπου πάω.
    Άμα τα λέω ότι να ναι κράξε με [emoji6] [emoji4]
    Τι να σε κραξω μια χαρα τα λες
    Μονο που στη μεση του ωκεανου οπου κι αν παει η βαρκα δεν εχει σημασια. Στη μεση του ωκεανου θα ειναι λολ. Κουπια δεν εχει, και να ειχε δεν εχει σημασια προς τα που θα κανω κουπι, στη μεση του ωκεανου θα μεινω παλι :P
    Το μονο προβλημα ειναι οτι το σκεφτομαι. Αει κατσε εσυ σε βαρκα στο πουθενα και προσπαθησε να μη σε ενοχλει αυτο :P Και να τσατιστεις/στενοχωρηθεις δεν εχει κανενα νοημα, και να ελπιζεις δεν εχει νοημα, και καλα εσυ με τη βαρκα και τις σκεψεις σου δεν εισαι...
    Γελαω τωρα γιατι θυμηθηκα οτι παραλληλησα ολη μου την υπαρξη με ενοχλητικη φαγουρα πριν. Μα τα μουστακια του μακαρονοτερατος αυτο ειναι! Τιποτα αλλο :P

Μα η φαγούρα είναι μια ενόχληση που γίνεται ευχάριστη μόνο αν διώξουμε την ενοχλητική αίσθηση. Προτιμώ το "φαγούρα" πλέον παρά το κατεβατό ορολογιων από λεξικά και δε συμμαζεύεται.