ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 762
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 762 of 1380 FirstFirst ... 2626627127527607617627637647728128621262 ... LastLast
Results 11,416 to 11,430 of 20693
    Senior Member
    Τον εαυτό σου να αρχίσεις να σκέφτεσαι θετικά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    I am the broken one you are the one who needing saving γενικά το βάζω
    https://youtu.be/JF8BRvqGCNs

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Boo, όταν ακούς αυτές τις φωνές συνειδητοποιείς ότι είναι το μυαλό σου που σου μιλάει; Ίσως αν επιανες διάλογο μαζί τους; Να τους πεις δεν είμαι άχρηστη, δεν ειμαι ο μεσσίας. Έχεις βρει τρόπο να μην τις φοβάσαι; Θέλω να πω και μόνο η σκέψη ότι τις φτιάχνει το μυαλό σου δεν σε ηρεμεί γιατί όλα αυτά που λένε δεν είναι αλήθεια; Δεν έχω σχιζοφρένεια και δεν ξέρω αν αυτά που λέω μπορεί να βοηθάνε αλλά αλήθεια στα λέω με κάθε καλή διάθεση και ελπίδα ότι κάτι μικρό μπορεί να βοηθήσει.
    Δεν ειναι το μυαλο μου.ειναι κατι αλλο.ισως οντοτητες δε ξερω.δε μπορω να πιασω διαλογο.δε χωρανε σκεψεις στο μυαλο μου.κατακλυζεται απο τις φωνες.οταν προσπαθω να εναντιωθω απεναντι τους γινονται πιο εντονες.με αγχωνουν.απομονωνομαι απο ολους γιατι κανεις δε με πιστευει..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Περιεργη μερα ηταν σημερα...πηγα σε ενα baby shower μιας γνωστης και ειχε αρκετες μαμαδες με παιδακια, ενας μικρος χαμουλης με λιγα λογια (παιχνιδια τσιριδες παντου κλπ)...γυρισα με πονοκεφαλο. Οσο ημουν εκει δεν μπορουσα ακριβως να συσχετιστω με τις συζητησεις των μαμαδων περι θηλασμου, ποσο στερεα ειναι τα κακα των παιδιων τους η ενω ανταλλαζαν συνταγες για φρουτοκρεμες, ε και σα παιδι κι εγω επαιζα με τα παιδια χαχα. Ειχα βρεθει σε ενα δωματιο με καμια 10-12 μωρα καποια φαση -_-
    Ε καποια στιγμη μετα καθομουν διπλα στην εγκυμονουσα που κρατουσε τον 12-15 ξερω γω μηνων γιο της που επαιζε με το ενα της βυζι και εκεινη του μαθαινε λεξεις...τι ειναι αυτο; Τιτι πες...τιτι...μετα πες μαμα...μπαμπα...κοιταζε σα χανος το μωρο. Γυριζει σε μενα μετα και δειχνει με το δαχτυλο. Του λεει εκεινη πες Ναταλια...Η θεια Λια...και λεει αυτος "μαμα"...οχι λεω να η μαμα, με κοιταει και το βιολι του, "μαμα". Τελοσπαντων οκ το μωρο απλα μαθαινε να λεει τους ηχους, νορμαλ παμ παρακατω.
    Μετα επαιζα με δυο κοριτσακια 4 και 7 χρονων ξερω γω, ειχε τρεξιμο και γαργαλητα η κατασταση (ημουν ο κακος ο δρακος που θα της ετρωγε βλεπετε).
    Ε καποια στιγμη το εφταχρονο αρχισε το roleplay και λεει "μαμα χτυπησα, βοηθεια" και να κανει το μωρο. Το αγνοησα τελοσπαντων τελειωσε το παιχνιδι παω στο σαλονι να πιω μια γουλια κρασι και καθομαι. Ερχεται αυτη και συνεχιζει το ιδιο παιχνιδι: "μαμα πρεπει να παω σχολειο, να ετοιμασουμε τη τσαντα μου". Εντωμεταξυ η αληθινη της μαμα καθοταν στα δυο μετρα...Να λεω η μαμα σου,θα σου την ετοιμασει εκεινη (ηθελα και να ηρεμησω λιγο λολ)...το αγνοησε εντελως. "οχι μαμα πρεπει να με πας στο σχολειο". Γουατδεφακ λεω μεσα μου σημερα...awkward.
    Παει κι αυτο στο διατανο...Ηταν ωρα να φυγω...η τετραχρονη εκρυψε τα παπουτσια μου. Οχι λεει μαμα ελα να παιξουμε, δε μπορω πρεπει να παω σπιτι λεω...γατζωθηκε στο ποδι μου, οχι μαμα θελω κακα μου λεει -_-
    Ευχαριστω δε θα παρω λεω μεσα μου χαχαχα...παω σπιτι τωρα, να πες το στη μαμα σου και μετα βοηθα την να μαζεψετε τα παιχνιδια...εντωμεταξυ δεν αντεξα εκει που στεκομασταν στη πορτα οι γυναικες λεω τι εγινε σημερα και ολοι αποφασισανε οτι ειμαι η μαμα τους; Ε γελασαμε και λεει η μια εγινες πολυτεκνη σε μια μερα...ε και χαχα κλπ...ωστοσο δεν επαψε να ειναι λιγο περιεργη η κατασταση για μενα τουλαχιστον. Τελοσπαντων εφυγα, κουραστηκα και οκ ειχε πλακα.
    Εχοντας δουλεψει με μικρα παιδακια στο παρελθον ξερω οτι ειναι φυσιολογικο να τους ξεφευγει αυτο καμια φορα σε οποιονδηποτε ενηλικα τριγυρω που "κηδεμονευει", ειναι η πρωτη λεξη που ερχεται στο μυαλο τους αβιαστα οταν χρειαζονται κατι η γενικα οταν αισθανονται οτι ειναι υπο την επιβλεψη/προστασια καποιου ας πουμε. Καθολου περιεργο δηλαδη ουσιαστικα στη πραξη.
    Απλα σημερα εγινε απανωτα τρεις φορες σε διαστημα μιας ωρας ξερω γω και γενικα εμενα μου εκατσε καπως...στον δικο μου ψυχισμο. Για καποιο λογο με εριξε ψυχολογικα, γυρισα κακοκεφη...
    Δε ξερω γιατι η τι ακριβως νιωθω. Ιδεες;

Ναταλία κι εγώ κάπως κακόκεφη θα γυρνούσα μετά από ένα τέτοιο κλίμα. Υποθέτω μέσα μου θα ξυπνούσε το κλασσικό ερώτημα "θα γίνω μανα" ; θελω; μπορώ; γιατί δεν θέλω; είναι λίγο φάση αφασικη ( συνειδητά παιζει να βαριομουν να το αναλύσω αλλά αυτό δουλεύει σαν κεφάλαιο επιλογής και τιμηματος ζωής στο backround) . Αυτό.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Συμφωνώ με Constantly...ίσως σου ξύπνησαν τέτοια ερωτήματα ή για να το πάω πιο πέρα θέματα με την ηλικία του στυλ "μεγαλώνω...".
    Λες οτι δεν μπορούσες να μείνεις με τις μαμάδες και να ταυτιστείς με τα θέματα τους, οπότε έβαλες τον εαυτό σου στην παρέα των παιδιών. Αυτά με την σειρά τους σε καλοδέχτηκαν και έπαιξαν μαζί σου αλλά μάλλον με την επιμονή τους στο "μαμά" σου θύμισαν οτι δεν είσαι παιδί κι οτι θα μπορούσες να είσαι η μαμά.
    Μάλλον ένιωσες οτι δεν ανήκεις εκεί, στην μια ομάδα δεν ήθελες να μείνεις και η άλλη που ήθελες σε ταύτιζε με την προηγούμενη.

Senior Member
    Ισως εχετε δικιο στο θεμα με τα ερωτηματα...ωστοσο δεν υπηρχε ουτε υπαρχει λογος να με απασχολησουν, οντας φοιτητρια αυτη τη στιγμη και γενικα με αλλες προτεραιοτητες και αλλη οπτικη για αυτα τα πραγματα. Ισως φταιει και το οτι οι μαμαδες εκει ηταν λιγο πολυ στην ηλικια μου, αν ηταν μεγαλυτερες ισως δε θα μου καθοταν τοσο κουλα, δεν θα ειχα λογο να υποβαλλω τον εαυτο μου σε διαδικασια συγκρισης επιλογων η να αναρωτηθω τι κανω με τη ζωη μου, πλανο υπαρχει ουτως η αλλως. Αφου αυτη που ειχε το παρτι με περναει δυο χρονια και περιμενει το τριτο της παιδι λολ. Ειναι απλα διαφορετικοι κοσμοι.
    Οσο για το "μεγαλωνω" που λες ελισαβετ ισως ισχυει και αυτο. Το σκεφτομαι τωρα που ξημερωσε η επομενη μερα και γελαω, ημουνα σε φαση να παρω τηλεφωνο τη δικια μου και να αρχισω τα "μαμα γερναω" (μη ξεχναμε και το πειναω) χαχαχαχα
    Ωστοσο οκ...ολα μπηκαν στη θεση τους τωρα, ειναι και θεμα του τι εικονες παιρνεις και ποιους συναναστρεφεσαι...εχω και σχολη σε λιγο

Καλό μάθημα Ναταλία μου. Φυσικά και παίζει ρόλο τι προσλαμβανουσες έχουμε από το περιβάλλον που συναναστρέφομαστε.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Ακομα ταλαιπωρουμαι με την υγεια μου....πανω απο ενα μηνα και τωρα ειμαι παλι στο νοσοκομειο και μου κανουν συνεχεια εξετασεις....δεν φοβαμαι απλα βαρεθηκα και θελω να τελειωνω με εχει παει πολυ πισω αυτη η κατασταση

Senior Member
    Ειναι πραγματι κουραστικο να κανεις πολλες εξετασεις, το εχω ζησει και η ιδια και με κοντινα μου προσωπα πολυ περισσοτερο. Ωστοσο σκεψου ποσο θα σε ταλαιπωρει το οποιο θεμα υγειας αν δεν διαγνωστει και δεν αντιμετωπιστει εγκαιρα και σωστα...απλα προσπαθεις να ζυγισεις τα οφελη εναντι της ταλαιπωριας και να κανεις υπομονη, τι αλλο...κατα τα αλλα προσπαθεις παραλληλα να μη βαζεις ολα τα υπολοιπα κομματια της ζωης σου "στον παγο" (αν στο επιτρεπει η παρουσα κατασταση της υγειας σου φυσικα), ασχετα που ειναι δυσκολο να κρατας τις ισορροπιες μεταξυ των προτεραιοτητων σου...

Senior Member
    Δυσκολο να τα κανω ολα καθως τα συμπτωματα ειναι τετοια που δεν γινεται βηψω σαν λιονταρι πανω απο 1 μηνα 3 φορες κοπηκε η ανασα μ και εχω αρχισει και ποναω στα πλευρα....εν το μεταξυ ειμαι μαλακας μου κανανε ειδικη αιματολογικη και περιμενω τα αποτελεσματα και μπηκα στο νετ και λεει ειν εξεταση για θρομβωση και πνευμονικη εμβολη ....ηδη εχω αγχωθει χαχαχαχα γαμωτη μου

Senior Member
    Προφανως και ειναι βλακεια να ψαχνεις μονος σου στο νετ και το ξερεις, αλλα οκ κι εγω αυτο θα εκανα να σου πω την αληθεια :P
    Παντως να ξερεις πως το οτι σου κανουν εξεταση για κατι δε σημαινει οτι πιστευουν οτι το εχεις, μπορει να το κανουν για να αποκλεισουν καποια πιθανη αιτια/ασθενια και αποκλειοντας ετσι διαφορα αιτια να βρισκουν οτι εχεις το αλλο ταδε πραγμα για το οποιο δεν υπαρχει ουσιαστικα εξεταση.
    Εγω καποτε ετσι ειχα ασχημο πιασιμο/νευροκαυαλικευμα στον αυχενα και δε μπορουσα να γυρισω το κεφαλι μου, ε μου κανανε εξεταση για μηννιγιτιδα...ευτυχως δεν ειχα, απλα το αποκλεισανε σαν αιτία ε και απλα καθομουν με γυρισμενο το κεφαλι σα παπαγαλος με αγκιλωση κανα δυο εβδομαδες περιμενοντας να περασει :P
    Να σε ρωτησω κατι χαζο, καπνιζεις πολυ μηπως;
    Γιατι και ο αδερφος μου καπνιζει πολυ και βηχει οχι πανω απο μηνα, χρονια ολοκληρα σα λιονταρι που βρυχαται που λες... Εχει και βροντερη φωνη, τρανταζεται το σπιτι, οποιος κοιμαται ελαφρια δεν υπαρχει περιπτωση να κοιμηθει στο ιδιο σπιτι με αυτον λολ. Και επισης ειχε ξεσκιστει στις εξετασεις μια περιοδο πιο παλια. Αλλα δεν ηταν κατι...

Senior Member
    Καπνιζω 20 τσιγαρα περιπου τη μερα το θρμα δεν ειναξ ο βηχας αλλα που μπλοκαρει υο διαφραγμα και μου κοβεται η ανασα....
    Τελικα δεν υπαρχει εμβολη αλλα θα κανω σπιρομετρηση για ασθμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    θα ερθει ο θεος Αρης στο ψηλο βουνο και θα συναντησει εμενα τον μεσσια και θα ενωσουμε τα χερια μας και θα ανοιξει η γη στη μεση.δεξια θα πηγαινουν οι κακοι και αριστερα οι καλοι.ο κοσμος θα κριθει
    τι ΛΑΛΑΚΙΕΣ λεω...????!!!! ευχαριστω που δε με πηρατε στο ψιλο..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Όταν ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα τέκνο μου θα γίνει κι αυτο