ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 776
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 776 of 1380 FirstFirst ... 2766767267667747757767777787868268761276 ... LastLast
Results 11,626 to 11,640 of 20693
    Senior Member
    σκεφτομαι
    οτι η ομορφια υπαρχει παντου γυρω μας, αρκει να θελουμε να την δουμε (και ισως και να ειμαστε καλα μεσα μας).

βγηκαμε για μερικα ψωνια για το τριημερο. περασαμε απο μερικες αδιαφορες γειτονιες, σε μια αδιαφορη ψιλοασχημη πολη, και περασαμε εξω απο ενα αδιαφορο και ψιλοασχημο σπιτι. και ξαφνικα βλεπουμε στον αδιαφορο και ψιλοξερο κηπο του, μια τριανταφυλλια, 3 -4 μετρα ψηλη, γεματη ανθισμενα κατακοκκινα τριανταφυλλα, τοσο ομορφη που σου εκοβε την ανασα.

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σκεφτομαι
    οτι η ομορφια υπαρχει παντου γυρω μας, αρκει να θελουμε να την δουμε (και ισως και να ειμαστε καλα μεσα μας).

βγηκαμε για μερικα ψωνια για το τριημερο. περασαμε απο μερικες αδιαφορες γειτονιες, σε μια αδιαφορη ψιλοασχημη πολη, και περασαμε εξω απο ενα αδιαφορο και ψιλοασχημο σπιτι. και ξαφνικα βλεπουμε στον αδιαφορο και ψιλοξερο κηπο του, μια τριανταφυλλια, 3 -4 μετρα ψηλη, γεματη ανθισμενα κατακοκκινα τριανταφυλλα, τοσο ομορφη που σου εκοβε την ανασα.
    Η μεγαλυτερη ομορφια βρισκεται μεσα μας.
    Για να μπορουμε να δουμε και να θαυμασουμε αυτη την ομορφη τριανταφυλλια....
    Καλημερα remedy!!

Senior Member
    Η αληθεια ειναι πως ειμαι θυμωμενος με τον εαυτο μου...επικοινωνησα με τον γιατρο μου καθως εχω συμπτωματα τυπου με κυνηγανε τα βραδυα συο δρομο με παρακολουθουν απο την τηλεοραση και σκεφτομαι οτι τα ατομα στις ομαδες που παω μιλανε πισω απο την πλατη μου και μου κανουν σαμποταζ για να με διωξουν με δολιους σκοπους.....ζω μεσα στο μυαλο μου ακυρωνω ανθρωπους και μερη γιατι φανταζομαι πραγματα.....και το χειροτερο? Εχψ διαλυμενη προσωπικοτητα....η ψυχωση ειναι μια πλευρα του εαυτου μου εχω κιαλλα θεματα....
    Το να στηριζεται η αυυοεκτιμιση μου απο υην αποδοχη των αλλων και να.μην εχω καν σταθερη γνωμη για την παρτη μου ειναι υο λιγοτερο τραγικο....γιαυτο κιολας ναρκωνα τα συναισθηματα μου....δεν ειναι οτι εχω διαλυμενη προσωπικοτητα......δεν εχω καν

Senior Member
    Ανασφάλεια είναι ρε καβ στηριζεσαι στα λόγια των άλλων λες κ λένε αλήθεια πάντα κ λες κ όλοι έχουν καλή πρόθεση μήπως να τα έβλεπες πιο σε βάθος τα πράγματα εγώ προσωπικά να σου πω όταν θέλω βοηθάω όταν δε θέλω λέω βλακειεσ η λέω βλακειεσ για να εκφραστεί κάποιος αυτοί που λένε βλακειεσ δεν είναι όλοι βλάκες αυτοί που το παίζουν έξυπνοι δεν είναι όλοι έξυπνοι κλπ ψαξτο λίγο θα βρεις άκρη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αφιερωμένο στις κοριτσαρεσ που έχουμε εδώ που τα έχετε όλα και δεν ξέρετε να χρησιμοποιητε τις ικανότητές σας καθένας πρέπει να βρίσκει τις ικανότητές του
    https://youtu.be/Q5GADbtoP_U

Senior Member
    2η μερα χωρις φωνες!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Nefeli28
    Guest
    Η ζωη ειναι εξω απο το κεφαλι μας

Senior Member
    Εγώ ξαναλέω όχι για επειδηξη κάνω γυμναστική τριάντα χρόνια παίρνω τα συμπληρωματακια μου αυτά που λέτε στα θέματα μαγνήσιο ηλεκτρολύτες κλπ παίρνω φάρμακα φουλ και δεν έχω χάσει ούτε μία μέρα αυτά τώρα τα λέω γτ είπα σε κάτι φίλες μου για γυμναστική κλπ με άκουσαν και τώρα έχουν γίνει θηρία μου πήραν τον αέρα και μου λένε ότι να ναι παρόλο που είμαι διπλάσιος από αυτές τέλος πάντων δυνάμωσαν πολύ οπότε όποιος δε βαριέται θα έχει αποτέλεσμα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Η ζωη ειναι εξω απο το κεφαλι μας
    Τι θες να πεις?

Nefeli28
    Guest
    Οτι η πραγματικότητα ειναι στα απλα καθημερινα πράγματα, τα οποια οι εχοντες υπεραναλυτικη σκεψη δεν μπορουν να τα ζησουν και απολαυσουν, με αποτέλεσμα να ζουν μεσα στο κεφαλι τους. Πλάθουν εναν κοσμο και βυθίζονται σε αυτον.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Οτι η πραγματικότητα ειναι στα απλα καθημερινα πράγματα, τα οποια οι εχοντες υπεραναλυτικη σκεψη δεν μπορουν να τα ζησουν και απολαυσουν, με αποτέλεσμα να ζουν μεσα στο κεφαλι τους. Πλάθουν εναν κοσμο και βυθίζονται σε αυτον.
    Κοίταξε,συμφωνώ με όσα λες.
    Ίσως όμως αυτό να γίνεται γιατί κάποιοι μπορεί να έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση,να μην μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους ή να περνάνε άσχημα στην καθημερινότητα τους.

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κοίταξε,συμφωνώ με όσα λες.
    Ίσως όμως αυτό να γίνεται γιατί κάποιοι μπορεί να έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση,να μην μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους ή να περνάνε άσχημα στην καθημερινότητα τους.
    Ολα αυτα που λες παιζουν, οπως και διάφορες παθησεις/διαταραχες.
    Τις περισσότερες φορες δεν μπορουν μονοι τους να βοηθήσουν τον εαυτο τους. Και σίγουρα η καθημερινότητα τους ειναι προβληματικη.
    Δεν τους κρίνω. Συμπάσχω, είμαι ενας απ' αυτούς

Καλό μήνα σε όλους μας.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Κι σε σενα , c.c . , ερχεται καλοκαιρακι , αλλα με ζεστες συντομα .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καλό μήνα σε όλους μας.
    Καλό μήνα cc και στους υπόλοιπους!
    Έφτιαξε κανείς στεφάνι;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...