ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 78
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 78 of 1380 FirstFirst ... 28687677787980881281785781078 ... LastLast
Results 1,156 to 1,170 of 20693
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν ξέρω τι μου φταίει και τι να κάνω...ήταν μια καλή μέρα σήμερα όμως εγώ νιώθω άσχημα και δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ γιατί φοβάμαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

favvel
    Guest
    σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι είναι όλοι το ίδιο,θέλουν τα ίδια πράγματα και όσοι δεν κάνουν τα ίδια με τους πολλούς ή όσοι πολλοί δεν κάνουν τα ίδια με τους λίγους είναι γιατί δεν έχουν ανακαλύψει οι δύο μεριές ότι αυτό που κάνει η άλλη μεριά πράγματι το έχουν ανάγκη και τους λείπει..δλδ δεν το παραδέχονται ή δεν το ξέρουν ακόμα..δεν το'χουν σκεφτεί καν..

σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει σατανάς ούτε και θεός καλός..
    όσοι πιστεύουνε στο σατανά και χρησιμοποιούνε σύμβολά του είναι γιατί είτε θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον απλό κόσμο και να πιστέψει ότι όντως υπάρχει η δύναμη του σατανά και να φοβηθεί(πχ άνθρωποι της εξουσίας) είτε είναι οι ίδιοι πλανεμένοι και πιστεύουν σε αυτή τη δύναμη..
    δεν υπάρχει το καλό και το κακό..όλα απορρέουν απ'τη σχέση αιτίου-αποτελέσματος..
    τα πράγματα απλά έτσι είναι γιατί έτσι εξηγούνται καλύτερα..

εγώ πιο πολύ πιστεύω ότι υπάρχουν ανώτερα όντα πχ εξωγήινοι,νεράϊδες,ξωτικά και γοργόνες παρά ο θεός και ο διάβολος..
    όλα έχουν μια αιτία αυτό είναι κανόνας δλδ ακόμα και ο θεός ή ο διάβολος θα πρεπε να χουν μια αιτία..αφού δεν έχουν πάει να πει ότι είτε δεν υπάρχουν είτε ότι είναι εξαίρεση στον κανόνα που λέει πως όλα έχουν μια αρχή..

Senior Member
    αυριο θελω να πεσω για υπνο και να μην ξυπναω να φυγω για το αιωνιο ταξιδι
    στον υπνο μου λοιπον και εισ το διηνεκεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member

αυτο ειναι το πιο ερωτικο τραγουδι ολων των εποχων ολων των ηπειρων

Banned

favvel
    Guest
    σκέφτομαι ότι για να ανεβάζουμε μουσικά κομμάτια υπάρχει και το θέμα music που είναι και πιο σχετικό με τη μουσική απ'αυτό εδώ!χεχε

σκέφτομαι ότι βαριέμαι και θέλω σε κάποιον να μιλήσω οπότε γι'αυτό γράφω εδώ..

σκέφτομαι ότι έχω μια απορία..πώς γίνεται και ο πρώτος άνθρωπος που βρέθηκε σ'αυτή τη γη,πώς έμαθε να μιλάει αφού δεν είχε γονείς για να τους ακούσει να μιλάνε οπότε να τους μιμηθεί??
    πώς γίνεται επίσης και ανακάλυψαν τη φωτιά,τον τροχό και μετά όλην την επιστήμη τα μαθηματικά,τη φυσική και τη χημεία?δλδ ξεκάρφωτα κάποιος σκέφτηκε το 3 και το έγραψε 3?ξεκάρφωτα κάποιος σκέφτηκε ότι το νερό αποτελείται από 2 υδρογόνα και 1 οξυγόνο?ξεκάρφωτα ο άνθρωπος άρχισε να γράφει χωρίς να του δείξει κανείς?
    εμείς παίρνουμε όλη τη γνώση έτοιμη..
    τώρα είτε οι πρόγονοί μας ήταν πιο έξυπνοι είτε εγώ είμαι πολύ μαλθακή οπότε αν ή μου στη θέση τους θα ήμουνα σαν φυτό ανίκανη να κάνω το οτιδήποτε ή δεν ξέρουμε πράγματι πώς ξεκίνησε να ζει ο άνθρωπος πάνω στη γη..
    μπορεί να ισχύουν και τα τρία..επίσης μπορεί να ισχύει ότι βαριέμαι να ανοίξω ένα βιβλίο ή να ψάξω στο ίντερνετ γι'αυτά τα θέματα..χε..

Επίσης σκέφτομαι ότι ο πατέρας μου είναι υποστηρικτής των προξενιών γιατί λέει απ'την οικογένεια κι απ'τους γονείς του παίρνει το παιδί οπότε αν ξέρουμε τους γονείς είναι σαν να ξέρουμε και το παιδί(γαμπρό-νύφη),παρ'όλ'αυτά ο ίδιος δεν παντρεύτηκε με προξενιό!γιατί?δεν τον έχω ρωτήσει γιατί όμως!οπότε πρέπει να πάω να τον ρωτήσω!

Ααα σκέφτομαι και κάτι άλλο τώρα..υπάρχει περίπτωση οι σεισμοί να μην προκαλούνται από τεκτονικές πλάκες..ή μπορεί να κουνιούνται πράγματι οι πλάκες αλλά να τις κουνάνε τα τέρατα που είναι εγκλωβισμένα μέσα στη γη..η λέξη τέρατα μάλλον προέρχεται από τη λέξη τέρα-terra που σημαίνει γη..

Senior Member
    Αγαπητη favvel , μαρεσουν οι ανθρωποι που εχουν αποριες γα τα παντα , ετσι ειμαι κι εγω .
    Αν σκεφτεις τις διαφορες ανακαλυψεις του 20ου αιωνα , ολες γιναν απο ευφυεις και παρατηρητικους ανθρωπους , και ανησυχα μυαλα .
    Οσο για την ομιλια , επειδη αυτη χρονολογειται 2 εκατομ. χρονια πριν , ο ανθρωπος αναγκαστηκε να συνεννοηθει για να φτιαχνει εργαλεια , προφανως στην αρχη με νοηματα , και επειδη εχει καποιο γονιδιο στα χρωμοσωματα του , που δεν εχουν τα αλλα ζωα , πχ οι πιθηκοι που ακομα βγαζουν μονο κραυγες , συμφωνα με την Δαρβινικη θεωρια περι εξελιξης των ειδων , τα νοηματα εγιναν καποια φωνηεντα , Α , Ο , Ε , ΟΥ , Ι , και με καποιον τροπο εγιναν μια υποτυπωδης ομιλια .
    Μερικα πραματα δεν τα χωραει ο νους του ανθρωπου .
    Ας πουμε , πως εμφανιστηκε ο πρωτος ανθρωπος ?
    Για να το κανω πιο πολυπλοκο , το περιφημο bing-bang , τι ειναι ? δεν υπηρχε τιποτα , και ξαφνικα εγινε ενα μπαμ , και απο το τιποτα εγινε το συμπαν ?
    Αναπαντητα ερωτηματα .................

favvel
    Guest
    σχετικά με το μπιγκ μπανγκ,στην αρχή υπήρχαν κάποια ανόργανα στοιχεία και ενώσεις που υπό συγκεκριμένες συνθήκες θερμοκρασίας και πίεσης μετατράπηκαν σε οργανικά κι έτσι δημιουργήθηκε η ζωή..
    εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι πιο ευφυείς και πιο παρατηρητικοί απ'το μέσο άνθρωπο γιατί ο άνθρωπος είναι κι αυτός ένα είδος ζώου..γιατί τρέφεται κοιμάται και έχει σωματικές ανάγκες..όπως όλα τα άλλα είδη ζώων μοιάζουν μεταξύ τους,εννοώ τα ζώα που ανήκουν στο ίδιο είδος πχ οι μέλισσες μοιάζουν στη συμπεριφορά με τις άλλες μέλισσες και δεν παρεκκλίνουν ούτε συμπεριφέρονται σαν σφήκες αφού μέλισσες γεννήθηκαν,το ίδιο πιστεύω και για τον άνθρωπο..δλδ όσοι γεννήθηκαν άνθρωποι γεννήθηκαν με συγκεκριμένες περιορισμένες δυνατότητες και όλοι οι άνθρωποι για να λέγονται άνθρωποι και να ανήκουν στο ίδιο είδος μοιάζουν μεταξύ τους..

Πιστεύω πως η επιστήμη δόθηκε στον άνθρωπο από κάποια ανώτερα όντα..δεν εξηγείται αλλιώς..κάποιος του'δωσε τη γνώση για να τα καταφέρει γιατί εγώ αν βρεθώ μες στη ζούγκλα να επιβιώσω σίγουρα θα πεθάνω δλδ δεν έχω ανεπτυγμένες ικανότητες τέτοιες που θα με βοηθήσουν να ζήσω μες στη φύση μόνη μου όπως μπορεί να κάνει ένα λιοντάρι..
    δεν έχω σωματικές ικανότητες αντίστοιχες με των άλλων ζώων..εκτός κι αν ατρόφησαν με τον καιρό οι σωματικές ικανότητες του ανθρώπου..δλδ υπήρχαν στην αρχή για να μπορεί να επιβιώνει στη φύση αλλά μετά ατρόφησαν..αλλά αυτό δε νομίζω να ισχύει γιατί τότε αρχικά δεν θα ήταν άνθρωπος ο άνθρωπος θα ήταν ένα ζώο πχ πίθηκος με περισσότερες σωματικές ικανότητες..
    Δεν πιστεύω ότι προερχόμαστε απ'τους πιθήκους γιατί αν ίσχυε αυτό δεν θα υπήρχαν πίθηκοι τώρα..θα είχαν μετατραπεί όλοι σε ανθρώπους..

Senior Member
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    σχετικά με το μπιγκ μπανγκ,στην αρχή υπήρχαν κάποια ανόργανα στοιχεία και ενώσεις που υπό συγκεκριμένες συνθήκες θερμοκρασίας και πίεσης μετατράπηκαν σε οργανικά κι έτσι δημιουργήθηκε η ζωή..
    εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι πιο ευφυείς και πιο παρατηρητικοί απ'το μέσο άνθρωπο γιατί ο άνθρωπος είναι κι αυτός ένα είδος ζώου.

Πιστεύω πως η επιστήμη δόθηκε στον άνθρωπο από κάποια ανώτερα όντα..δεν εξηγείται αλλιώς..κάποιος του'δωσε τη γνώση για να τα καταφέρει γιατί εγώ αν βρεθώ μες στη ζούγκλα να επιβιώσω σίγουρα θα πεθάνω δλδ δεν έχω ανεπτυγμένες ικανότητες τέτοιες που θα με βοηθήσουν να ζήσω μες στη φύση μόνη μου όπως μπορεί να κάνει ένα λιοντάρι..
    δεν έχω σωματικές ικανότητες αντίστοιχες με των άλλων ζώων..εκτός κι αν ατρόφησαν με τον καιρό οι σωματικές ικανότητες του ανθρώπου..δλδ υπήρχαν στην αρχή για να μπορεί να επιβιώνει στη φύση αλλά μετά ατρόφησαν.
    Δεν πιστεύω ότι προερχόμαστε απ'τους πιθήκους γιατί αν ίσχυε αυτό δεν θα υπήρχαν πίθηκοι τώρα..θα είχαν μετατραπεί όλοι σε ανθρώπους..

Δεν μπορω να πω οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι εξ ισου ευφεις και παρατηρητικοι . Αυτο ειναι σιγουρο . Ειμαστε ολοι Λεοναρντο ντα Βιντσι ?
    Ωστοσο καλο το ερωτημα σου αν τα ζωα ενος ειδους εχουν την ιδια νοημοσυνη . Πιστευω οτι τα ζωα λειτουργουν πιο πολυ με το ενστικτο . Δεν σκοτωνουν πχ. για την πλακα τους , οπως ο ανθρωπος , αλλα μονο για να φανε . Αρα αυτη ειναι η ειδοποιος διαφορα . Νοημοσυνη εναντιον ενστικτου .
    Οι θεωριες ' συνομωσιας ' δινουν και παιρνουν , σε μεγαλο βαθμο . Αυτο οσον αφορα την επιστημη που δοθηκε στον ανθρωπο απο ανωτερα οντα .
    Εχω μελετησει πολυ το αντικειενο . Και εχω πολλα ερωτηματα . Τα ανωτερα οντα ηταν οχι γηινοι ? Υπηρξε η Ατλαντιδα με την τοσο προηγμενη τεχνολογια ?
    Σωστο αυτο για τους πιθηκους .
    Οσον αφορα το μπιγκ μπανγκ , αυτα τα ανοργανα στοιχεια που αναφερεις , πως προυπηρχαν ? ποιος τα δημιουργησε ? παλι αδιεξοδο !!
    Οσον αφορα επισης , το αν ατροφησαν οι ικανοτητες του ανθρωπου , το IQ των ανθρωπων εχει μειωθει 15 μον. απο την Βικτωριανη εποχη .
    Και επισης εχω διαβασει οτι αν φερναμε εναν ανθρωπο απο τον Μεσαιωνα , η την Παλαιολιθικη εποχη , και τον εκπαιδευαμε , θα διεπρεπε , διοτι εχει μαθει να χρησιμοποιει πολυ το μυαλο του για την επιβιωση και οχι μονον , ειναι πολυ επινοητικος και εφευρετικος , ενω εμεις , οι ' πολιτισμενοι ' εχουμε μαθει να κανουν τα παντα οι μηχανες για μας , οπως οι υπολογιστες , και ειμαστε και σωματικα πιο νωθροι , οχι μονο νοητικα .

favvel
    Guest
    με το τελευταίο που είπες θα συμφωνήσω απόλυτα..δλδ το βλέπω..όσο περνάν τα χρόνια τόσο πιο πολύ αχρηστευόμαστε σαν άνθρωποι μέσω της χρήσης της τεχνολογίας..μπορούμε τώρα εμείς να ζήσουμε όπως ζούσανε οι παππούδες μας και οι προπάπποι μας στα χωριά?αλλά θα μου πεις ότι και να θέλαμε έχει αλλάξει τόσο πολύ η φύση και έχει γίνει παρά φύση που ακόμα και να θέλαμε να ζήσουμε στα χωριά θα ήμασταν πάλι εξαρτημένοι απ'την τεχνολογία αφού ό,τι και να σπείρεις τώρα αν δε βάλεις φυτοφάρμακα και λιπάσματα δε βγαίνει τπτ..
    Είμαστε πλέον εξαρτημένοι απ'την τεχνολογία αλλά έχουμε κάνει και τη φύση εξαρτημένη απ'την τεχνολογία..ακόμα και τα κοτόπουλα με τον τόσο αφύσικο τρόπο που τα μεγαλώνουμε και τα εκτρέφουμε θα έχουν μεταλλαχθεί σε τέτοιο σημείο που αν τα αφήσουμε να ζήσουν ελεύθερα επειδή έχουν μεγαλώσει σε τεχνητό περιβάλλον δεν θα μπορέσουν να ζήσουν..
    δλδ είναι σαν να μηχανοποιούμαστε άνθρωποι και ζώα σιγά σιγά,γινόμαστε τεχνητοί και χάνουμε την επαφή μας με τη φύση μας,με αυτό για το οποίο γεννηθήκαμε για να είμαστε..

Εγώ θέλω πάντως να πιστεύω πως το μυαλό έχει την ικανότητα της προσαρμοστικότητας στις συνθήκες..επειδή τώρα τα έχουμε όλα έτοιμα μέσω τεχνολογίας το μυαλό έχει γίνει μαλθακό..
    αν όμως μας τύχουν τώρα δυσμενείς συνθήκες πιστεύω το μυαλό μας θα αρχίζει να σκέφτεται τρόπους να αντιμετωπίσει τα προβλήματα,θα αναγκαστεί να ακονιστεί με την προϋπόθεση ότι αυτό θα πάρει μερικά χρόνια μέχρι να καταγραφεί στο dna του ανθρώπου(η εξυπνάδα του δλδ)..

Senior Member
    Ειναι βεβαιον οτι το μυαλο ειναι ενα θαυμαστο οργανο , το οποιο εχει την ικανοτητα της απολυτης προσαρμογης . Αλλα νομιζω , με ακριβεια μαθηματικης ακολουθιας , οτι οι επομενες γενεες θα γινονται ολο και πιο ' μηχανοεξαρτωμενες ' , απο τους η/υ , και αλλοιμονο μην αποκτησουν και τεχνητη νοημοσυνη , και κανουν αυτες κουμαντο . Μερικες ταινιες επιστημονικης φαντασιας , μπορει να γινουν πραματικοτητα . Μην ξεχναμε το 100χρ. πριν ' απο την γη στη σεληνη ' του Ιουλιου Βερν ' , το αντιπαραβαλλω με το ' rise of the machines ' ( terminator 3 , judjement day ) , που οι μηχανες πηραν τον ελεγχο , και στραφηκαν εναντιον του ανθρωπου . Ισως ειμαι αρκετα ευφανταστος βεβαια . Αλλα που ξερεις .
    Αλλωστε , πολυ καλα ειπωθηκε στην ταινα matrix . οτι ο ανθρωπος ειναι σαν τους ιους , οπου παει καταστρεφει /αποψιλωνει/καταναλωνει τα παντα , και μετα παει σε αλλη περιοχη για να κανει το ιδιο .
    Ειμαστε αυτοκαταστροφικοι , σαν ειδος , τα ζωα δεν ειναι .

favvel
    Guest
    ο άνθρωπος κάνει λάθη οπότε είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει κάτι για την υπηρεσία του πχ μια μηχανή που όμως να μην τη χρησιμοποιήσει σωστά ή να μην την έχει φτιάξει σωστά και να στραφεί εναντίον του..πολύ πιθανόν..
    Εγώ νομίζω ότι η ανθρωπότητα επηρεάζεται και καθορίζεται η πορεία της από λίγους ανθρώπους οι οποίοι είναι σε υψηλές θέσεις κυρίως επιστήμονες δε λέω πολιτικοί γιατί αυτοί από πίσω τους έχουν τους επιστήμονες..
    δλδ δεν είναι όλοι άνθρωποι καταστροφικοί αλλά αυτοί που τους διοικούν και που τους κατευθύνουν..
    οι απλοί άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για το πώς θα κάνουνε πολέμους και το πώς θα επεκταθούνε..οι απλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για το πώς θα βρούνε έναν σύντροφο να μοιραστούν τη ζωή τους και πώς θα βρούνε μια δουλειά να έχουν να φάνε..και γενικά πώς θα περνάνε καλά..τώρα ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που προτιμούν να θυσιάζουν την προσωπική τους ζωή για χάριν της επιστήμης ή της εξουσίας..δεν ξέρω..πρέπει να είναι ιδιαίτεροι άνθρωποι αυτοί..

Senior Member
    eimai o xeiroteros apo olous oxi gt exo toso kako xaraktira alla gt prospatho pragma pou eseis den kserete ti simainei o theos sigxorei tin amartia tin okniria de ti sigxorei kalinixta sas kai na sas xairontai aytoi pou sas agapoun goodbye

Senior Member
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    Εγώ νομίζω ότι η ανθρωπότητα επηρεάζεται και καθορίζεται η πορεία της από λίγους ανθρώπους οι οποίοι είναι σε υψηλές θέσεις κυρίως επιστήμονες δε λέω πολιτικοί γιατί αυτοί από πίσω τους έχουν τους επιστήμονες..
    δλδ δεν είναι όλοι άνθρωποι καταστροφικοί αλλά αυτοί που τους διοικούν και που τους κατευθύνουν..
    ..

Για κατσε βρε favvel , δεν εχει ο καθε ανθρωπος αποψη και κανει οτι του πουν οι πολιτικοι ? ο σημερινος ανθρωπος δεν ειναι ευαισθητοποιημενος για τα διαφορα κοινωνικα προβληματα , κοιταει την παρτη του . Οταν μαζεψαν τις προαλλες απο το Ηρωδειο , 25 κιλα τσιχλες η αποτσιγαρα , δεν θυμαμαι , πεταμενες , ποιος φταιει ? κανεις δεν δινει πενταρα για το περιβαλλον , αυτο εννοω αυτοκαταστροφικος . Βλεπουμε ειδησεις και λεμε , α , τον -τους καημενους , και το γλεντι συνεχιζεται !! Αυτος ο ωχαρδερφισμος , ειναι η καταδικη μας . Και η φυση αρχιζει και εκδικειται .