ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 784
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 784 of 1380 FirstFirst ... 2846847347747827837847857867948348841284 ... LastLast
Results 11,746 to 11,760 of 20693
    Senior Member
    μην κανεις βλακειες kavkaz....... αλλη μια υποτροπη θα σου ερθει...... κοιτα να περνας καλα και ας περνεις φαρμακα και η ελλατωση αργοτερα θα ερθει με το γιατρο

εγω σκεφτομαι οτι δεν μπωρω να κατεβω κατω απο τα 96 κιλα εχω κοληση εδω και δυο βδομαδες στα ιδια κιλα δεν παει καλα η προσπαθεια για αδυνατισμα

Senior Member
    Παυλο στο θεμα των κιλων εγω σχεδον λιμοκυονω και εδω και εναμιση μηνα δεν εχω χασει τιποτα.....και τι δλδ 5 κιλα θελω να χασω ελεος....
    Μπλοκαρουν τον μεταβολισμο φιλε.....
    Θυμαμαι μονο περυσι που ριχα χασει πολλα κιλα οταν ημουν στο 1.5mg ρισπερνταλ...
    Γιατι δεν αλλαζεις υο σολιαν με ινβεγκα που λεει και ο ελις σε μενα?
    Slipknot-Psychosocial......

Senior Member
    Μολις ακυρωσα ολα τα ραντεβου με τον γιατρο...την αλλη εβδομαδα θα φυγω απο την αθηνα μολις γυρισω θα βρω αλλον....

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Μολις ακυρωσα ολα τα ραντεβου με τον γιατρο...την αλλη εβδομαδα θα φυγω απο την αθηνα μολις γυρισω θα βρω αλλον....
    Καλημέρα kavkaz
    Γιατί δεν βρίσκεις άμεσα άλλον γιατρό να σου ρυθμίσει το θέμα με τα χάπια; Πριν φύγεις από Αθήνα εννοώ.
    Παίζεις την υγεία σου κορώνα γράμματα, το χεις ξανακάνει θα μου πεις...αλλά αναρωτιέμαι έχεις κι αλλον kavkaz κάπου κρυμμένο για καβάτζα και δίνεις τόση λίγη αξία σε τούτον;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Καλημέρα kavkaz
    Γιατί δεν βρίσκεις άμεσα άλλον γιατρό να σου ρυθμίσει το θέμα με τα χάπια; Πριν φύγεις από Αθήνα εννοώ.
    Παίζεις την υγεία σου κορώνα γράμματα, το χεις ξανακάνει θα μου πεις...αλλά αναρωτιέμαι έχεις κι αλλον kavkaz κάπου κρυμμένο για καβάτζα και δίνεις τόση λίγη αξία σε τούτον;
    Πολύ καλά τα λες Ελισάβετ...Kavkaz, σκέψου το...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κavkaz πιστεύω να καταλαβαίνεις την σοβαρότητα της καταστασης κ να βάλεις προτεραιότητες με μπροσταρη την υγεια σου.
    Δεν θα ήθελες να καταλήξεις σε δικαστήρια κ σε ενδεχόμενη φυλάκιση αν σου βγαίνει βία στα επεισόδια.
    Επισκεψου άμεσα εναν γιατρό. Μπορεί να μη σου κουμπωνει το abilify.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Το αμπιλιφαυ δεν μου κουμπωνει σιγουρα....ναι μου πηρε ολα τα ψυχωτικα αλλα με διελυσε στη παρενεργεια....δεν θα λειψω πολυ....την τριτη φευγω δεν νομιζω μεχρι τοτε να προλαβαινω να κλεισω ραντεβου...περνω ακομα ρισπερνταλ.....
    Εσεις πηγαινετε σε δημοσιο η ιδιωτικο γιατρο? Καθε ποτε και ποσο πληρωνετε?

Senior Member
    Εχω ενα συρταρι διπλα απο το κρεβατι μου αν το ανοιξει καποιος θα βρει μεσα....risperdal ribex novoris depakine topamak kai abilify....
    Αυτη ειναι η καταντια μου ωρες ωρες μου ρχεται να εξαπολυσω το συρταρι απο τον 3ο οροφο.....
    Προκειμενου να μην παχυνω τρωω 600 θερμιδες τη μερα προκειμενου να μην ζαβωσω πινω 6 καφεδες τη μερα....και ρξακολουθω να χω συμπτωματα....
    Δεν ξερω πως και ετσι το χετε παρει χαλαρα εσεις το θεμα αυτο αλλα εμενα μ χει γινει εφιαλτης....
    Δεν καθομαι ολη μερα σπιτι ολη μερα...κυκλοφορω...απο αθληυης εχω γινει ρεμαλι....
    Οπως ειπε ο σεριος πιο πανω ο μονος λογος που δεν κοβω τα φαρμακα ειναι γιατι ειναι σχεδον βεβαιο πως αν κανω επεισοδιο θα καταληξω στην ψυχιατρικη πτερυγα στις φυλακες κορυδαλλου η θα φουνταρω σαν τον πατερα μου.....

Senior Member
    Παυλο στο θεμα των κιλων εγω σχεδον λιμοκυονω και εδω και εναμιση μηνα δεν εχω χασει τιποτα.....και τι δλδ 5 κιλα θελω να χασω ελεος....
    Μπλοκαρουν τον μεταβολισμο φιλε.....
    Θυμαμαι μονο περυσι που ριχα χασει πολλα κιλα οταν ημουν στο 1.5mg ρισπερνταλ...
    Γιατι δεν αλλαζεις υο σολιαν με ινβεγκα που λεει και ο ελις σε μενα?
    παω πολυ καλα ψυχιατρικα οποτε γιατι να το αλλαξω τωρα παιρνω μονο 200mg και σιγα σιγα μου ανοιγεται προοπτικη να το κοψω

Senior Member
    Αληθεια? Πραγματικα το ευχομαι φιλε

Senior Member
    @kavkaz σε ιδιωτικό 3ωρες μακρια στον νομο που σπούδαζα.
    30€ πληρώνω την επίσκεψη.
    Πλεον 1 φορά τον χρονο πηγαίνω.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    μια φορα το διμηνο περιπου σε ιδιωτη γιατρο εκανα κ ψυχοθεραπεια εγω κ δουλευω οποτε βγαζω συνεχεια αλλα τα ξεπερναω αλλα σιγα σιγα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια....σεριε αφου πας μια φορα το χρονο ποιος σου γραφει φαρμακα?

Senior Member
    Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια....σεριε αφου πας μια φορα το χρονο ποιος σου γραφει φαρμακα?
    Είναι γαματος γιατρός κ πολύ πρακτικός.
    Μου γράφει 2πλες δόσεις κ μου δίνει 6 συνταγές δηλ σύνολο 12 μηνες.

Senior Member
    Δεν πληρώνω κάτι πρόσθετο απο τα 30 ευρώ.