ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 788
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 788 of 1380 FirstFirst ... 2886887387787867877887897907988388881288 ... LastLast
Results 11,806 to 11,820 of 20693
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Σπουδάζω μαθηματικά και είναι αρκετά απαιτητικά στο διάβασμα.Δεν ξέρω εγώ από χτες δεν μπορώ να πάρω τα πάνω μου.Ενώ όπως λες και εσύ λίγο πριν ένιωθα ότι μπορώ να κάνω τα πάντα
    Ναι σίγουρα φουλ απαιτητικά αγαπούσα μαθηματικά έως την δευτέρα λυκείου μετά απλά [emoji32] , την ιδέα του εθελοντισμού το ανέφερα και παραπάνω ;

Senior Member
    Καλή ιδέα είναι αλλά πρέπει να δω τι υπάρχει στην περιοχή μου.Μένω επαρχία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Απλα γραφω.
    Kαλα , δεν αντιλεγω ........δεν καταλαβα ενα συγκεκριμενο σημειο , αλλα δεν εχει σημασια , το point τοπιασα .....

Senior Member
    Μαίρη μην πας πουθενά της ηλικίας είναι μετεφηβεια μετά τα είκοσι πέντε σταθεροποίησε μετά τα τριάντα βράχος για αυτό μεγαλώνουμε είσαι κακοσ κριτής του εαυτού σου κ των πραγμάτων είναι της ηλικίας καθαρά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μαίρη μην πας πουθενά της ηλικίας είναι μετεφηβεια μετά τα είκοσι πέντε σταθεροποίησε μετά τα τριάντα βράχος για αυτό μεγαλώνουμε είσαι κακοσ κριτής του εαυτού σου κ των πραγμάτων είναι της ηλικίας καθαρά
    Ναι το πιστεύω ότι παίζει ρόλο και η ηλικία,απλά εμένα μου δημιουργεί πιο έντονα προβλήματα όλο αυτό.

Senior Member
    Όλοι τα είχαμε αυτά ξεκολα θα φύγουν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Σκεφτομαι οτι ακομα θελω την πρωην μου!

Banned
    ωρες ωρες σκεφτομαι οτι οι κοτες που λεγαμε σε αλλο θεντ στην αρχη πεταγαν με τα φτερα τους αλλα οσο περναγαν τα χρονια αλαξαν γνωμη και αποφασισαν να κατσικωθουν στο εδαφος

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ωρες ωρες σκεφτομαι οτι οι κοτες που λεγαμε σε αλλο θεντ στην αρχη πεταγαν με τα φτερα τους αλλα οσο περναγαν τα χρονια αλαξαν γνωμη και αποφασισαν να κατσικωθουν στο εδαφος
    Οι κότες και οι γαλοπούλες, ήταν κάποτε σαρκαφάγοι δεινόσαυροι. Είναι περίεργο, αλλά κάποτε σκότωναν για να φάνε κρέας....

Σκέφτομαι ότι δευτέρα γράφω εξελικτική , ότι πρέπει να έχω γράψει έναν μύθο 8 σελίδων , δεν έχω κάνει τίποτα το μυαλό έχει κολλήσει. Μουσική δεν βοηθά.

Senior Member
    Δεν ειμαι ανθρωπος που βγαζει θυμο...σπανια βγαζω θυμο...με εχουν πληγωσει ασχημα και δεν εχω βγαλει θυμο. Παντα καταλαβαινω.
    Αλλα ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ δινω εξετασεις προφορικα την τεταρτη στη σχολη, δε ξερω τη τυφλα μου παλευω να καλυψω υλη μεσα σε πεντε μερες, σκαει ο τζιτζικας και εξω εχει συναυλια λατιν, αριβα αριβα αντελε και μανου τσαου και χλαπατσιμπαλα απο το μεσημερι στη διαπασων -____-
    Σκεφτομαι πως ειμαι εξοργισμενη. Θελω να παω να τους σπασω τα μικροφωνα και τον εξοπλισμο, να ξεμαλλιασω τις αταλαντες που τσιριζουν και να παω σπιτι μου να διαβασω με ανοιχτα παραθυρα και να μη σκαω. Αντ'αυτου καθομαι και 1)δεν διαβαζω 2)εχω πονοκεφαλο και 3)εχω νευρα -_-
    Πφφφφφφφφφφφφφ

Banned
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Οι κότες και οι γαλοπούλες, ήταν κάποτε σαρκαφάγοι δεινόσαυροι. Είναι περίεργο, αλλά κάποτε σκότωναν για να φάνε κρέας....
    οκ το εκανες λιγο καρικατουρα το ολο θεμα αλλα δε πειραζει...παρ ολο το χιουμορακι το ελεγα σοβαρα... .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δεν ειμαι ανθρωπος που βγαζει θυμο...σπανια βγαζω θυμο...με εχουν πληγωσει ασχημα και δεν εχω βγαλει θυμο. Παντα καταλαβαινω.
    Αλλα ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ δινω εξετασεις φ
    Σεχω καταλαβει Ναταλια , πραματι δεν βγαζεις θυμο , καλοπροαιρετη , σενοχλει ομως εσενα που βριζεις τοσο ασχημα ? σαν εικονα προς τα εξω , εννοω ............

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οκ το εκανες λιγο καρικατουρα το ολο θεμα αλλα δε πειραζει...παρ ολο το χιουμορακι το ελεγα σοβαρα... .
    Δεν είναι χιούμορ, κάποτε οι κότες και οι γαλοπούλες, ήταν σαρκαφάγοι δεινόσαυροι. Τουλάχιστον, έτσι λένε οι επιστήμονες σύμφωνα με τα ευρήματα που έχουν βρει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Σεχω καταλαβει Ναταλια , πραματι δεν βγαζεις θυμο , καλοπροαιρετη , σενοχλει ομως εσενα που βριζεις τοσο ασχημα ? σαν εικονα προς τα εξω , εννοω ............
    Καθολου. Συνηθως οι ανθρωποι που το παρεξηγουν αυτο σαν εικονα δεν ειναι ανθρωποι με τους οποιους ταιριαζω ουτως η αλλως. Αρα γιατι να με νοιαζει τι εικονα τους δινω; Καθενας με οτι του ταιριαζει.