ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 791
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 791 of 1380 FirstFirst ... 2916917417817897907917927938018418911291 ... LastLast
Results 11,851 to 11,865 of 20693
    Senior Member
    Σκεφτομαι πως αν πεθαινα τωρα θα περνουσαν μερες μεχρι να ανακαλυψει καποιος πως εχω πεθανει...
    Θα ημουν μονο ενα πτωμα σε μια γκαρσονιερα και ολος ο κοσμος θα συνεχιζε τη ζωη του κανονικα για μερικες μερες. Μετα θα με κλαιγανε η μανα μου, ο πατερας μου, τα αδερφια μου. Αυτα. Οι δυο τρεις ανθρωποι στους οποιους μιλαω ονλαιν θα νομιζαν οτι απλα τους εγραψα και να πα να γαμηθω...
    Βρεχει και καρεκλες και μενω και στον τελευταιο οροφο, εχω κλασει μεντες απο την βροχη και μονο, ακομα και χωρις βροντες. Αμα βροντηξει κι ολας θα παθω ανακοπη. "Βρεχει και στη ψυχη μου" αστειευτηκα σε εναν "φιλο"... Α χα χα...ξεκαρδιστηκαμε :/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Σκεφτομαι πως αν πεθαινα τωρα θα περνουσαν μερες μεχρι να ανακαλυψει καποιος πως εχω πεθανει...
    Θα ημουν μονο ενα πτωμα σε μια γκαρσονιερα και ολος ο κοσμος θα συνεχιζε τη ζωη του κανονικα για μερικες μερες. Μετα θα με κλαιγανε η μανα μου, ο πατερας μου, τα αδερφια μου. Αυτα. Οι δυο τρεις ανθρωποι στους οποιους μιλαω ονλαιν θα νομιζαν οτι απλα τους εγραψα και να πα να γαμηθω...
    Βρεχει και καρεκλες και μενω και στον τελευταιο οροφο, εχω κλασει μεντες απο την βροχη και μονο, ακομα και χωρις βροντες. Αμα βροντηξει κι ολας θα παθω ανακοπη. "Βρεχει και στη ψυχη μου" αστειευτηκα σε εναν "φιλο"... Α χα χα...ξεκαρδιστηκαμε :/
    Ελα βρε, που πηγε η αισιοδοξια σου;; Κι εγω περναω δυσκολα, αλλα δεν θελω να πεθανω!! Προσπαθησε να δεις τα πραγματα πιο ψυχραιμα και αν δεν μπορεις, κανε κατι γι'αυτο, βρες φιλους δραστηριοποιησου. Τα ιδια ειπα και στο μελος παναγιωτης23 καντε κατι μην καθεστε!! Εγω και να θελω να βρω φιλους πρεπει καθε φορα να εξηγω απο την αρχη οτι εχω ψυχωση αλλιως θα το καταλαβουν απο μονοι τους και καθε φορα να γινομαι ρεζιλι και να σκεφτομαι αν θα με απορριψουν!! Εσυ που μπορεις γιατι δεν κανεις κατι;; Εισαι και καλη κοπελα!!

Senior Member
    "Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερη, μωρο μου"-Χάρτινο τσίρκο, Τρύπες

Σκέφτομαι πως είμαι σαν το τρένο στο ομώνυμο κομματι απο Τρύπες.
    " Τι έγινε εκείνο το τρένο που έβλεπε,
    τα αλλά τρένα να περνούν."

Περίμενω να μπουν οι ρόδες στις ράγες κ να τσουλισω κ γω.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Ελα βρε, που πηγε η αισιοδοξια σου;; Κι εγω περναω δυσκολα, αλλα δεν θελω να πεθανω!! Προσπαθησε να δεις τα πραγματα πιο ψυχραιμα και αν δεν μπορεις, κανε κατι γι'αυτο, βρες φιλους δραστηριοποιησου. Τα ιδια ειπα και στο μελος παναγιωτης23 καντε κατι μην καθεστε!! Εγω και να θελω να βρω φιλους πρεπει καθε φορα να εξηγω απο την αρχη οτι εχω ψυχωση αλλιως θα το καταλαβουν απο μονοι τους και καθε φορα να γινομαι ρεζιλι και να σκεφτομαι αν θα με απορριψουν!! Εσυ που μπορεις γιατι δεν κανεις κατι;; Εισαι και καλη κοπελα!!
    Αν μπορουσα θα το ειχα κανει και γενικα θα ειχα λυσει τα προβληματα μου.
    Καπου δεν παω καλα κι εγω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    "Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερη, μωρο μου"-Χάρτινο τσίρκο, Τρύπες

Σκέφτομαι πως είμαι σαν το τρένο στο ομώνυμο κομματι απο Τρύπες.
    " Τι έγινε εκείνο το τρένο που έβλεπε,
    τα αλλά τρένα να περνούν."

Περίμενω να μπουν οι ρόδες στις ράγες κ να τσουλισω κ γω.
    Με αυτο το τρενο ειχα ταυτιστει κι εγω, απο το λυκειο ακομα...πολυ ευστοχη περιγραφη συναισθηματων.

Senior Member
    Ναταλάκι μου όμορφο στην πραγματική ζωή χρειάζεσαι να διαχειριστείς μερικά πράγματα όπως έκθεση δηλαδή να παρουσιάσεις κάπως τον εαυτό σου σε άγνωστα άτομα και να διαχειριστείς την αποδοχή κ την απποριψη ανάλογα εδώ μέσα μπορείς να το κανεισ πολύ καλά οπότε κοίτα πως θα το κανεισ στην πραγματική ζωή σε πραγματικές συνθήκες παράδειγμα εγώ σε αποδέχτηκα αλλά ο τρόπος μου δεν είναι ο καλύτερος πρέπει να με διαχειριστείς κατάλληλα μη ψαρωνεισ εύκολο είναι πρέπει να βρεις τι θα μου πεις κ πως
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αφιερωμένο https://youtu.be/W9fm6lrUfoc
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αν μπορουσα θα το ειχα κανει και γενικα θα ειχα λυσει τα προβληματα μου.
    Καπου δεν παω καλα κι εγω.
    Σε καταλαβαινω...αλλα και ποιος παει καλα;; Τουλαχιστον εσυ δεν εισαι ψωναρα να πιστευεις πως εισαι μια χαρα ενω μεσα σου πασχεις απο χιλια προβληματα οπως κανουνε πολλοι.......οποτε πας πολυ καλυτερα απο πολλους.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ναταλάκι μου όμορφο στην πραγματική ζωή χρειάζεσαι να διαχειριστείς μερικά πράγματα όπως έκθεση δηλαδή να παρουσιάσεις κάπως τον εαυτό σου σε άγνωστα άτομα και να διαχειριστείς την αποδοχή κ την απποριψη ανάλογα εδώ μέσα μπορείς να το κανεισ πολύ καλά οπότε κοίτα πως θα το κανεισ στην πραγματική ζωή σε πραγματικές συνθήκες παράδειγμα εγώ σε αποδέχτηκα αλλά ο τρόπος μου δεν είναι ο καλύτερος πρέπει να με διαχειριστείς κατάλληλα μη ψαρωνεισ εύκολο είναι πρέπει να βρεις τι θα μου πεις κ πως
    Πφ δε με θελει σημερα. Εγραφα μεγαλουτσικη απαντηση και σβηστηκε...εχω αρκετα να πω αλλα ειμαι σε σημειο που ψιλοβαρεθηκα να μετατρεπω τις σκεψεις μου σε λογια, πολλα μενουν ανεκφραστα.

Banned
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Σε καταλαβαινω...αλλα και ποιος παει καλα;; Τουλαχιστον εσυ δεν εισαι ψωναρα να πιστευεις πως εισαι μια χαρα ενω μεσα σου πασχεις απο χιλια προβληματα οπως κανουνε πολλοι.......οποτε πας πολυ καλυτερα απο πολλους.....
    ειναι αυτο που λεω οι ανθρωποι τα πανε καλα με αυτο που θα ηθελαν να ειναι και πλησιαζουν αυτο που πραγματι ειναι με το προσωπειο του κινεζου η της παπιας και στη συνεχεια του εντελως ασχετου αγνωστου αν αποτυχουν τα 2 πρωτα
    αρα οταν αρνεισαι αυτο που εισαι μετα αρχιζουν τα κουιζ τα αινιγματα που μιαζουν τελεια τα αμπεμπαμπλομ και τα μαντεψε ποιος

Τα χρονια περνανε πολυ γρηγορα, εχω κλεισει 3,5 χρονια εδω και μεχρι να το καταλαβω θα περασουν αλλα τοσα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Τα χρονια περνανε πολυ γρηγορα, εχω κλεισει 3,5 χρονια εδω και μεχρι να το καταλαβω θα περασουν αλλα τοσα..
    νοιωθεις κλεισμενος σε καποιο δωματιο του φορουμ, και το λες με αυτον τον τροπο?
    τι σε εμποδιζει να γραφεις εδω και να ζεις την ζωη σου οπως την θελεις? (οταν ειναι εφικτο)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νοιωθεις κλεισμενος σε καποιο δωματιο του φορουμ, και το λες με αυτον τον τροπο?
    τι σε εμποδιζει να γραφεις εδω και να ζεις την ζωη σου οπως την θελεις? (οταν ειναι εφικτο)

Σωστη η παρατηρηση , ρεμ , εγω ειμαι απο το 13 εδω , αλλα ασχολουμαι καμμια ωριτσα την μερα το πολυ , ( στις αρχες ασχολιομουν παραπανω ) και συγχρονως κανω κι αλλα πραματα ..........

Banned
    Σκέφτομαι, ότι υπάρχει αρκετή ηλιθιότητα στον κόσμο, που είναι ικανή να γεμίσει έναν "ωκεανό" με ηλίθιες έννοιες, φράσεις, πράξεις, σκέψεις κλπ. (εκτός από εξαιρέσεις).

Το κακό είναι ότι κάθε άνθρωπος σκέφτεται ότι είναι έξυπνος και όλοι οι άλλοι ηλίθιοι. Άρα όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε