ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 793
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 793 of 1380 FirstFirst ... 2936937437837917927937947958038438931293 ... LastLast
Results 11,881 to 11,895 of 20693
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ετοιμαζόμαστε για την 7η σεζόν του Game of Thrones!
    Την καθυστέρησαν φέτος , άντε να δούμε τι θα γίνει , καλισι με 3 δράκους και στρατό φουλ ο θρόνος δεν είναι δικός σου, ο νάνος είναι το φαβορί

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by dreamers View Post
    Την καθυστέρησαν φέτος , άντε να δούμε τι θα γίνει , καλισι με 3 δράκους και στρατό φουλ ο θρόνος δεν είναι δικός σου, ο νάνος είναι το φαβορί
    Μεγάλο outsider για τον θρόνο,θεωρώ την Μάρθα Βούρτση του show,την Sansa.
    Θέλω να δω επίσης,πόσο πιο χάλια θα τα κάνει τα πράγματα στο King's Landing,η βασιλομήτωρ.

Μεγάλο outsider για τον θρόνο,θεωρώ την Μάρθα Βούρτση του show,την Sansa.
    Θέλω να δω επίσης,πόσο πιο χάλια θα τα κάνει τα πράγματα στο King's Landing,η βασιλομήτωρ.
    Ο snow μην μας κάνει την έκπληξη και από το πουθενά , πιστεύω ότι μπορεί και χειρότερα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by dreamers View Post
    Ο snow μην μας κάνει την έκπληξη και από το πουθενά , πιστεύω ότι μπορεί και χειρότερα
    Ε δεν νομίζω,το θεωρώ πολύ προβλέψιμο ο Γιάννης Χιόνης να ανέβει στον θρόνο.
    Όχι απλά χειρότερα,είναι ικανή από τη βλακεία και ανωριμότητα που την δέρνει να τα κάνει π......α!

Ε δεν νομίζω,το θεωρώ πολύ προβλέψιμο ο Γιάννης Χιόνης να ανέβει στον θρόνο.
    Όχι απλά χειρότερα,είναι ικανή από τη βλακεία και ανωριμότητα που την δέρνει να τα κάνει π......α!
    Χαχαχα φίλε το game of thrones μας έχει αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι προβλέψιμο

Ετοιμαζόμαστε για την 7η σεζόν του Game of Thrones!
    Ούτε αυτό το ξέρω (όπως δεν ξέρω τι είναι το σερβάιβορ)! Και πάλι είμαι σίγουρος πως δεν έχω χάσει κάτι το επωφελές. Προσπαθώ να αφιερώνω εί δυνατόν όλο μου το χρόνο σε αυτά που θεωρώ επωφελή για μένα, ασχέτως αποτελέσματος.
    γιάννης

Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ωραια λοιπον, χρησιμοποιησε τη δυναμη σου και καντο. Και μη νομιζεις οτι ολοι οσοι πανε με παρεα ειναι παντα προνομιουχοι. Ποσοι και ποσοι απο αυτους δεν καταφερνουν στιγμη να βρουν ηρεμια. Μπορει να βρισκονται με ανθρωπους που τους εξοντωνουν, που δεν ενδιαφερονται για τις αναγκες τους και τοσα αλλα.
    Εκμεταλλευσου τη δυνατοτητα σου για ενα ομορφο ταξιδακι. Ειναι προνομιο που πολλοι δεν το εχουν στη φτωχη μας χωρα
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ιωάννη φίλε η νεαρά μιλάει πολύ σωστά έχεις μια δύναμη κ κάποιες ικανότητες μάθε να τις χρησιμοποιείς
    Ευχαριστώ πολύ, ιδίως εσένα ellis (λόγω του ότι σημερα με βρίσκω κάπως πεσμένο.. Έχω αναρτήσει στη σχετική ενότητα ένα τεστ αυτοπεποίθησης, το έχω ήδη λύσει και ουσιαστικά πάτωσα, κάντο).
    Ήδη έχω κάνει την κράτηση για το ταξίδι. Μια πάλη με τη μοναξιά θα είναι μια απόδείξη πόσο δυνατός ή αδύνατος είμαι.
    γιάννης

Η χαμηλή αυτοπεποίθηση μας στερεί τη δυνατότητα να βρούμε παρεες ή να σχετιστούμε με άτομα του επιπέδου μας ή καλύτερους μας. Ετσι, καταλήγουμε σε περιπτωσάρες ή γινόμαστε στόχος επιτήδειου. Αλλά και με τετοιους να βρίσκεσαι εκμεταλλεύσου το ως ευκαιρία, με το να διεκδικήσεις, να μιλήσεις, να πάρεις πρωτοβουλίες, να πεις όχι, να βρεις τους τρόπους να περάσεις καλά.
    γιάννης

Senior Member
    Πού ειναι ο ελις σημερα??

Senior Member
    ζω ενταξει πηγα δουλεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    χαχαχαχαχαχ Καλη ξεκουραση!

Senior Member
    Με τις καριολεσ δεν έχω πρόβλημα με τις πουτανεσ δεν έχω πρόβλημα της καριολο*******ρεσ δεν τις κατάλαβα ποτέ

Senior Member
    μολισ σασ βγαλουν διαγνωση γινεσται καριολο*******ρεσ συγχαρητηρια γι αυτο δε σασ βγαζουν διαγνωση αλλοι μαλακεσ κι οι γιατροι

Senior Member
    βαζω τσαλικη στα καναρινια μου κι αρχιζουν να κελαηδανε...δεν ειμαστε καλα
    μου φαινεται πρεπει να τα παω σε μπουζουκια να βρουν τη χαρα τους!
    τι να πω..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    καθως ετοιμαζα κατι σκεφτηκα μηπως η ζωη μου τελικα παιρνει μια συναρπαστικη τροπη μετα απο ολα αυτα και εχω μια περιεργεια να δω που θα οδηγησει μηπως ολα αυτα γινονται τελικα για ενα καλυτερο αυριο ποιος ξερει θα δουμε