ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 798
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 798 of 1380 FirstFirst ... 2986987487887967977987998008088488981298 ... LastLast
Results 11,956 to 11,970 of 20693
    Senior Member
    Άμα γίνεις αθλήτρια δε θα χρειάζεσαι φάρμακα προσπάθησε κούκλα κ λίγο συμπληρωματακι ότι λένε το ένα τρίτο θα γίνεις πιο δυνατή πνευματικά κ σωματικά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Συμπληρωματακι με τα φάρμακα να ρωτήσεις γιατρό

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    Αποφασισα να αρχισω το kick boxing απο σεπτεβρη.θα ειναι και γυμναστικη και ξεσπασμα.λετε να το αντεξω ή θα ειναι πολυ δυσκολο?ειμαι αγυμναστη, λεπτη πολυ και παιρνω πολλα φαρμακα και καπνιζω κιολας..λετε να τα καταφερω ή τσαμπα θα δωσω τα λεφτα για τον εξοπλισμο?μου αρεσει πολυ σαν ιδεα παντως..
    Πολυ ωραια ιδεα μπου! Καλη αρχη!

Senior Member
    Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό!
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Αναζητήστε τι κρύβεται πίσω απο το φόβο σας. Συνήθως είναι κάποιο κενό (πχ σωματική αδυναμία, έλλειψη γνώσης/ εμπειρίας/ προσόντων, λάθος ιδέες). Καλύπτοντας το κενό ο φόβος φεύγει.
    γιάννης

Senior Member
    Μπου ξεπερνιεται με γυμναστικη εγω αυτο ξερω αυτο λεω

Banned
    εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν στους περισσοτερους δε τους αρεσουν οι καναπεδες και τα καθισματα γενικοτερα ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ για πιο λογο το προβαλουν αυτο εφοσον δε τους αρεσει? εχουν στερεψει απο ιδεες ? αυτοι που ειναι καλυτεροι να προβαλουν καλυτερες ιδεες με καλυτερα θεματα..οι υπολοιπου ας κανουν οτι επιλογες θελουν και οσες μπορουν.. αυτοι ομως συνεχιζουν να ασχολουνται για καποιο λογο που δε καταλαβαινω
    Ας ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ αυτη ειναι η μαγκια εισαι καλυτερος? ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν θέλω κανεναν καλύτερα που είμαι μόνη μου.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν στους περισσοτερους δε τους αρεσουν οι καναπεδες και τα καθισματα γενικοτερα ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ για πιο λογο το προβαλουν αυτο εφοσον δε τους αρεσει? εχουν στερεψει απο ιδεες ? αυτοι που ειναι καλυτεροι να προβαλουν καλυτερες ιδεες με καλυτερα θεματα..οι υπολοιπου ας κανουν οτι επιλογες θελουν και οσες μπορουν.. αυτοι ομως συνεχιζουν να ασχολουνται για καποιο λογο που δε καταλαβαινω
    Ας ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ αυτη ειναι η μαγκια εισαι καλυτερος? ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ.
    Βάλε κανένα κόμμα αν μπορείς,θα βγαίνουν ίσως πιο εύκολα και κατανοητά όσα γράφεις.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Βάλε κανένα κόμμα αν μπορείς,θα βγαίνουν ίσως πιο εύκολα και κατανοητά όσα γράφεις.
    βαλε κανενα ακομα στη λιστα αγνοησης σου γιατι με αυτο το τροπο που μιλας εγω δε προκειται να συνεργαστω μαλον τσαμπα ασχολησαι μαζι μου...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    βαλε κανενα ακομα στη λιστα αγνοησης σου γιατι με αυτο το τροπο που μιλας εγω δε προκειται να συνεργαστω μαλον τσαμπα ασχολησαι μαζι μου...
    Aχ βρε Αλέκο,αχ.

Banned
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Last edited by αλεξανδρος_77; 04-08-2017 at 16:54.

Senior Member
    νυχτερινες απαλεψιες βλεπω χαλαρωστε....βαλτε να δειτε ενα βιντεο που χτυπανε με τα δαχτυλα τα σημεια βελονισμου θα γελασετε

Αυτοι που λενε (μάλλον διατυμπανίζουν σχεδον σε οποιον βρουν μπροστα τους) θα πάω και θα κάνω και θα πάρω και θα βρω στη ζωη μου, στο τελος κοιμούνται νηστικοί.

Διοτι είτε δεν το προσπάθησαν είτε λειτούργησαν με πολύ λάθος τρόπο ειτε απλα έλεγαν τετοια για να τονωσουν ή για να τους τονωσουν την ψυχολογια χωρις να το κατορθώσουν.
    Κι άλλοι κατα τον ίδιο χρόνο κατόρθωσαν πολλά με ένα κλικ του χεριού και με ελάχιστη ή ανύπαρκτη βοήθεια από άλλους.

Η ζωη ειναι να βρεις απο πολύ νωρίς και να καλλιεργησεις τα ισχυρα χαρακτηριστικα σου γνωρισματα ο κοσμος να χαλαει.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    νυχτερινες απαλεψιες βλεπω χαλαρωστε....
    το απαλευτο μαλον στους αλλους βρισκεται που απο τη μια οτι και να κανω τους ενδιαφερει και απο την αλλη θελουν να μου αλαξουν γνωμη με το ετσι θελω

πχ τι ζορι τραβανε αν καθομαι στο ιντερνετ συνεχεια αυτοι ας κανουν κατι καλυτερο απο μενα

κανουν λες και τους εβαλα να κατσικωθουν καπου με το ζορι χωρις να το θελουν εγω δε προκειται να ασχοληθω με οτι εχει σχεση με καθισματα καιι αν αυτο το καλαβαινουν εχει καλως.αν υποθετουν οτι ετσι θα ασχοληθω μαζι τους λυπαμαι αλλα κανουν λαθος.

και μετα απογοητευονται που τρωνε πορτες το εχω ξαναπει αλλα δεν εγινα κατανοητος οτι τα ψυχολογικα κολπα δε με ενδιαφερουν

με ενδιαφερει ομως να γνωρισω καπιον ως ανθρωπο απο αποσταση με κανει και βαριεμαι...

αρα αν δοκιμασουν να με γνωρισουν ως ανθρωπο και θα αλαξουν γνωμη οσο απομακρυνονται εγω απλα ξενερωνω εντελως