ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 800
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 800 of 1380 FirstFirst ... 3007007507907987998008018028108509001300 ... LastLast
Results 11,986 to 12,000 of 20693
    Senior Member
    δες το Π (Pi) του Aronofsky αν δεν το έχεις δει

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πως όταν μου κάνουν spoiler,μου σπάνε τα @@@...

Senior Member
    Απορώ πως κάνουν κουμάντο οι γυναίκες με τέτοια μυαλά καλά οι άντρες πρέπει να είναι σε τραγική κατάσταση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by NeMeCiS View Post
    δες το Π (Pi) του Aronofsky αν δεν το έχεις δει
    αρονοφσκυ?θα με ριξει?

Senior Member
    αγαπω dr House!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    αρονοφσκυ?θα με ριξει?
    Είναι με έναν μαθηματικό διάνοια που προσπαθεί για χρόνια να σπάσει έναν κωδικό του σύμπαντος και τρελαίνεται, ωστόσο έρχεται να αντιμετωπίσει ηθικά διλήμματα γιατί αυτές του τις ικανότητες σπεύδουν να τις χρησιμοποιήσουν διάφοροι για πονηρούς σκοπούς.

Ξέσπασμα λεκτικό αυθόρμητο μπροστα σε άλλους.

Απωθημένα από το παρελθόν είναι αυτα που υποσυνείδητα οδηγούν στο ξέσπασμα έστω και αν το ξέσπασμα στο τωρα επικαλείται βάσιμο έδαφος, το οποίο όμως βασιμο έδαφος είναι μομφή από μέρους μου προς άλλους.
    Καταστάσεις από τις οποίες νιώθουμε πως αδικηθήκαμε στο παρελθόν.
    Άτομα και καταστάσεις στο τώρα, που πιθανόν να είναι εντάξει μαζί μας για τα οποία ξεσπάμε πίσω από την πλάτη τους. Επειδή κάπου βρίσκονται σε άδικο, το οποίο μας θυμίζει απωθημένα του παρελθόντος.
    Σωστά ξεσπάμε όταν ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για τη ζωη του και τα λάθη του?

Τα απωθημένα δημιουργήθηκαν επειδή εμεις δώσαμε στους άλλους την ευκαιρία και οι αδικίες στην ουσία δεν ήταν αδικίες εις βάρος μας αλλα λαθος επιλογές μας.
    Μιλάω σε ατομικό μου επίπεδο.

Κάποτε τα απωθημένα αποτελούν κίνδυνο να καταστρέψουμε υγείείς σχέσεις στο τώρα έστω και αν αυτα τα άτομα βρίσκονται κάπου σε άδικο το οποίο άδικο μας επηρεάζει σχεδόν καθόλου.
    γιάννης

Senior Member
    μια και σημερα, με καυσωνα και χαλασμενα κλιματιστικα στο γραφειο!!!!
    απο μεθαυριο στις παραλιεεεεες!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Παντρεύτηκε κι ακόμα με παίρνει τηλέφωνο (από απόκρυψη). Είχε δλδ τον αριθμο μου όλα αυτα τα χρονια! Όλο γέλια...το κλεισα χωρις να μιλησουμε.
    Κάποτε με γούσταρε. Πριν δυο μηνες που την ειδα σε ενα καφε έκανε προσποιητο γελιο όταν μιλούσαν οι αλλες. Ο αντρας της δεν ήταν εκει. Τι λέτε, πλάκα κάνει ή γουστάρει ακόμα?
    αν παίρνει τηλ. δεν κάνει πλάκα. τι πλάκα είναι αυτή δηλαδη?
    πως είσαι βέβαιος οτι είναι αυτή, αφου έχει απόκρυψη?
    αν είναι παντως, προφανώς γουσταρει ακόμα.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν παίρνει τηλ. δεν κάνει πλάκα. τι πλάκα είναι αυτή δηλαδη?
    πως είσαι βέβαιος οτι είναι αυτή, αφου έχει απόκρυψη?
    αν είναι παντως, προφανώς γουσταρει ακόμα.
    Πήρε 3 φορές την Παρασκευή το βράδυ. Από απόκρυψη, αλλά από τη φωνή ήταν αυτή - σίγουρο. Λέω πως έκανε 'πλάκα'' επειδή γέλαγε την πρώτη φορά που το απαντησα, απλα΄εκανα πως δεν καταλαβα ποιος ήταν και το κλεισα και δεν απαντησα τις δυο επομενες φορες. Προφανως δεν ανέμενα κληση με απόκρυψη από κανέναν. Σημειώνω ότι κατα το ιδιο χρονικο διαστημα μου κανε και like στη φωτο μου στο φεις. Απλα, είχε το τηλ μου ενω ανεμενα πως το χε ηδη διαγραψει. Δεν ειχα κανει, πριν δυο τρια χρονια, την κινηση οταν με ειχε καλέσει σπίτι της ουσιαστικά για να με δουν οι δικοι της... Κι οταν πριν δυο -τρεις μηνες βρεθηκα τυχαια σε καφε όπου ηταν μαζι με τις φιλες της έκανε πως γελουσε κατω απο τα μαυρα γυαλια όταν έκακαν οι άλλες αστεια μαζι μου, προφανώς όμως περα απο τα αστεια μου δειχναν εκτιμηση.
    Σιγουρα το οτι μια γυναικα παντρευτηκε δεν σημαινει πως ειναι σιγουρη για την επιλογη της.
    Το αφηνω στο χρονο, δεν θα κανω τιποτα..
    γιάννης

Λεω πάνω στα νευρα μου κουβέντες.
    Μετά από λίγο, παρά το ότι ξεθύμανα επειδη ειπα αυτο που ένιωθα, νιώθω πως μετανιωνω γι αυτο που ειπα, για τον τροπο που συμπεριφερθηκα.
    Αμα περασει λιγος χρονος (ώρες ή μια δυο μερες περιπου) νιωθω οτι καλα εκανα που ειπα αυτο που ειπα επειδη νιωθω οτι ειχα δικιο, ότι ειπα αλήθεια, κι ότι συνεπώς απαλλαξα τον εαυτο μου από ενα απωθημενο.
    Στο μεταξυ σκέφτομαι για τη σχεση με τον άλλο ή άλλους που μπορεί να ψυχραθηκαμε (έστω λιγάκι) και μου περναει η σκεψη πως μηπως το να φτασουν τα πραγματα εκει αυτο οφειλεται σε λάθη μου, σε δικές μου επιλογες ζωης κι ετσι άδικα έκρινα τον άλλο ή συγκρούστηκα μαζι του.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πήρε 3 φορές την Παρασκευή το βράδυ. Από απόκρυψη, αλλά από τη φωνή ήταν αυτή - σίγουρο. Λέω πως έκανε 'πλάκα'' επειδή γέλαγε την πρώτη φορά που το απαντησα, απλα΄εκανα πως δεν καταλαβα ποιος ήταν και το κλεισα και δεν απαντησα τις δυο επομενες φορες. Προφανως δεν ανέμενα κληση με απόκρυψη από κανέναν. Σημειώνω ότι κατα το ιδιο χρονικο διαστημα μου κανε και like στη φωτο μου στο φεις. Απλα, είχε το τηλ μου ενω ανεμενα πως το χε ηδη διαγραψει. Δεν ειχα κανει, πριν δυο τρια χρονια, την κινηση οταν με ειχε καλέσει σπίτι της ουσιαστικά για να με δουν οι δικοι της... Κι οταν πριν δυο -τρεις μηνες βρεθηκα τυχαια σε καφε όπου ηταν μαζι με τις φιλες της έκανε πως γελουσε κατω απο τα μαυρα γυαλια όταν έκακαν οι άλλες αστεια μαζι μου, προφανώς όμως περα απο τα αστεια μου δειχναν εκτιμηση.
    Σιγουρα το οτι μια γυναικα παντρευτηκε δεν σημαινει πως ειναι σιγουρη για την επιλογη της.
    Το αφηνω στο χρονο, δεν θα κανω τιποτα..
    α, δεν είχα καταλάβει οτι μιλήσατε.
    νόμιζα οτι πήρε και το έκλεισε.
    φυσκά και είναι αυτή αφού την αναγνώρισες.
    μπορεί να ψάχνεται γενικώς και αορίστως, μπορεί να να μην πάει καλά ο γάμος της.
    εκείνη ας σου πει γιατι ασχολείται, αφου είναι παντρεμένη.
    παντως σιγουρα απο προτιμηση το κανει κι οχι για πλακα.
    εφοσον εκεινη εκανε την κινηση, μπορεις να την ρωτησεις και πως παει ο γαμος της και πως ετσι, σε θυμηθηκε.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    α, δεν είχα καταλάβει οτι μιλήσατε.
    νόμιζα οτι πήρε και το έκλεισε.
    φυσκά και είναι αυτή αφού την αναγνώρισες.
    μπορεί να ψάχνεται γενικώς και αορίστως, μπορεί να να μην πάει καλά ο γάμος της.
    εκείνη ας σου πει γιατι ασχολείται, αφου είναι παντρεμένη.
    παντως σιγουρα απο προτιμηση το κανει κι οχι για πλακα.
    εφοσον εκεινη εκανε την κινηση, μπορεις να την ρωτησεις και πως παει ο γαμος της και πως ετσι, σε θυμηθηκε.
    Συμφωνώ με την εκτίμηση σου.
    γιάννης