ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 81
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 81 of 1380 FirstFirst ... 31717980818283911311815811081 ... LastLast
Results 1,201 to 1,215 of 20693
    Σκέφτομαι ότι ο Θεός μας προικίζει με νου και μας φέρνει επίσης τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βρίσκουμε στους άλλους ούτε απαντήσεις ούτε καθοδήγηση στα δικά μας. Απόδειξη η πιο πάνω ανάρτηση μου χωρίς να μεσολαβήσει καμιά απάντηση σας. Κι αυτή η απάντηση που μεσολάβησε ακόμα και σε μένα να απευθύνεται, κάτι που δεν το αποκλείω, δεν με αγγίζει.

Στο μεταξύ σε κάποιο/κάποιους τομείς ζωής φαίνεται πως το τρένο έχει φύγει και με άφησε. Όσο δεν προσγειώνομαι και δεν το παίρνω στο πολύ σοβαρά καλώς. Αλλοι εδώ στο φόρουμ υπήρξαν τυχεροί από αυτή την πλευρά ζωής. Αλλοι όχι. Μετά βέβαια είναι αργά. Το αντιλαμβάνομε.

Στο μεταξύ η ζωή (ητοι ένα γεγονός που μεσολάβησε το απόγευμα) μου έδωσε την απάντηση στην πιο πάνω ανάρτηση. Σαν απογοήτευση αφού δεν τήρησα υπόσχεση κι αυτό λόγω ανασφαλειών, ίσως και να ναι αργά.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σκέφτομαι ότι ο Θεός μας προικίζει με νου και μας φέρνει επίσης τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βρίσκουμε στους άλλους ούτε απαντήσεις ούτε καθοδήγηση στα δικά μας. Απόδειξη η πιο πάνω ανάρτηση μου χωρίς να μεσολαβήσει καμιά απάντηση σας. Κι αυτή η απάντηση που μεσολάβησε ακόμα και σε μένα να απευθύνεται, κάτι που δεν το αποκλείω, δεν με αγγίζει.
    Επειδη μετα απο εσενα εγραψα εγω και μαλλον πρεπει να απολογηθω , δεν εχει καμια σχεση με εσενα αυτο που εγραψα , δεν ηταν δλδ καποια ειρωνια . Κυριολεκτικη εννοια ειχε επειδη καηκα ολακερη σημερα.

Οι καταλληλοι/η για εμάς άνθρωποι ίσως και να είναι δίπλα μας, εδώ που ζω δηλαδή, ίσως και τεραστιες αποστάσεις μακριά. Είναι όμως καταλληλοι/η. Απλά οι δικές μας ανασφαλειες δεν μας επιτρέπουν να τους/τη φέρουμε κοντά. Ανασφαλεια είναι επίσης το να δίνουμε υποσχέσεις και να πουλάμε ελπίδα σε ανθρώπους/ο τόσο μακριά ενώ υπάρχουν κατάλληλα άτομα δίπλα μας, απλά δεν τα πλησιάσαμε, ίσως όμως κι ο χαρακτήρας μας να μη βοηθα προς αυτή την κατεύθυνση και συνεπώς φτάνουμε στο σημείο να πουλάμε ελπίδες σε ανθρώπους τόσο μακριά επειδή θελησαν να μας εμπιστευτούν. Ίσως αυτοί/ή απο μακριά να είναι οι/η καταλληλοι. Κανείς δεν ξέρει.

Η επανόρθωση όμως δεν λύνει πραγματικές δυσκολίες. Απλά αν πάρεις την απόφαση για επανόρθωση τις δυσκολίες αυτες τις μοιράζεσαι μ αυτούς, αφού ήδη φάνηκαν πρόθυμοι γι αυτό.
    γιάννης

Senior Member
    δεν υπαρχει νορμαλ ανθρωποσ στην ελλαδα αυτοι που νομιζετε οτι ειναι φυσιολογικοι καποια στιγμη αντιμετωπισαν προβλημα και το αντιμετωπισαν επιτυχωσ διαλεξτε αν θελετε να ειστε απο τουσ κλαψομουνιδεσ η απο τουσ επιτυχημενουσ τα φαρμακα δεν παιζουν σημασια
    η κλαψομουνια ειναι τεμπελια για την ελλαδα διαλεξτε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Ούτε φυσιολογικές στο νου γυναίκες elis. Μάλλον μη φυσιολογικοί είμαστε εμείς, όσοι δηλαδή δεν μάθαμε πως να τις μεταχειριζόμαστε (εννοώ απ την καλή έννοια). Ίσως και εξ αρχής να μην είχαμε τον κατάλληλο για το σκοπό αυτό χαρακτήρα κι εκεί κολλησε το θέμα. Γι αυτό καταδικαστήκαμε. Εννοώ παλεύουμε χωρίς αποτέλεσμα. Κι αυτό δεν είναι κλαψομουνιά και τεμπελιά.
    γιάννης

Banned
    το καλο που εχουν τα προβληματα ειναι οτι φερνουν τους ανθρωπους πιο κοντα...

Senior Member
    Eιναι κανεις εδω?

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Eιναι κανεις εδω?
    Πες μου!! το'χω!

Senior Member
    Μπορει το υπερβολικο αγχος να οδηγησει σε ψυχωση?

Senior Member
    σκεφτομαι πως η ομοιοπαθητικη οντως κανει δουλεια, δλδ τα φαρμακα της οχι γιατι ειναι τελειως placebo αλλα το τριπακι που σε βαζει ο γιατρος υγιεινη ζωη οχι καφες οχι υσχιρα ηρεμιστικα κτλπ μονο καλο μπορει να κανει στον οργανισμο

Senior Member
    φιλε ανακιν δεν ξερω αν σου ριχνω λαδι στη φωτια αλλα υπηρξα πολυ αγχωδης και με διαταραχη πανικου πριν εμφανισω ψυχωση στα 22, παντως για μενα καταλυτικο γεγονος για να εμφανισω γενικα διαταραχες ηταν ο θανατος της αδερφης μου σε εφηβικη ηλικια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    σκεφτομαι πως η ομοιοπαθητικη οντως κανει δουλεια, δλδ τα φαρμακα της οχι γιατι ειναι τελειως placebo αλλα το τριπακι που σε βαζει ο γιατρος υγιεινη ζωη οχι καφες οχι υσχιρα ηρεμιστικα κτλπ μονο καλο μπορει να κανει στον οργανισμο
    Εμένα ο καφές είναι από τις λίγες απολαύσεις μου, αν μου κόψουν κι αυτό άστα να πάνε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Που το βρηκα τοσο σκατο πρωινιατικα?

Senior Member
    mnimonioooooooooo, ( τσιριδα ) , πηρες βρε την βιταμινη σου ?

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    mnimonioooooooooo, ( τσιριδα ) , πηρες βρε την βιταμινη σου ?
    Τώρα θα την πάρω!! Χμ.. Θα σε βάλω να μου το υπενθυμιζεις!