ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 827
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 827 of 1380 FirstFirst ... 3277277778178258268278288298378779271327 ... LastLast
Results 12,391 to 12,405 of 20693
    Senior Member
    Καλο μηνα και σε σενα Αντρεα!
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Να εχουμε ολοι ενα δημιουργικο και όμορφο μηνα παιδια!

Senior Member

Καλημέρα παιδιά!

Είπα να βάλω αυτή τη χαριτωμένη εικόνα για να μας φτιάξει τη διάθεση και να ξεκινήσει καλά η μέρα μας...
    Ελπίζω να σας αρέσει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    εμενα μου αρεσει η βροχη πολυυυ.....
    Και μένα μου αρέσει η βροχή πολύ! Αλλα να βρέχει καλά! Είναι το αγαπημένο μου καιρικό φαινόμενο. Όταν βρέχει λέω "Μεγαλοδύναμε έγραψες!"

Άλλα νέα:
    Με επισκεύτηκε μια παλιά γνωριμία. Μια Λονδρέζα, με αυτή τη χαρακτηριστική προφορά. Έμεινε μια βδομάδα. Πήγαινα στη δουλειά κανονικά, και όποτε γύριζα το σπίτι ήταν πεντακάθαρο και είχε ετοιμάσει και φαγητό. Ήταν σαν να έχω σύζυγο. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι πως εύρησκε που είχα τα υλικά μέσα στο σπίτι.
    Καμιά φορά σκέφτομαι...
    Δεν υπάρχουν και ελληνίδες πια. Φαίνεται έχουν φύγει με τη κρίση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Και μένα μου αρέσει η βροχή πολύ! Αλλα να βρέχει καλά! Είναι το αγαπημένο μου καιρικό φαινόμενο. Όταν βρέχει λέω "Μεγαλοδύναμε έγραψες!"

Άλλα νέα:
    Με επισκεύτηκε μια παλιά γνωριμία. Μια Λονδρέζα, με αυτή τη χαρακτηριστική προφορά. Έμεινε μια βδομάδα. Πήγαινα στη δουλειά κανονικά, και όποτε γύριζα το σπίτι ήταν πεντακάθαρο και είχε ετοιμάσει και φαγητό. Ήταν σαν να έχω σύζυγο. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι πως εύρησκε που είχα τα υλικά μέσα στο σπίτι.
    Καμιά φορά σκέφτομαι...
    Δεν υπάρχουν και ελληνίδες πια. Φαίνεται έχουν φύγει με τη κρίση.
    Καλημερα. Γιατι δεν κανατε κατι;

Senior Member
    Καλημέρα!
    Υποθέτω πως εννοείς κανονική σχέση.
    Οι σχέσεις εξ'αποστάσεως δεν έχουν μέλλον. Πόσο μάλλον όταν η απόσταση είναι 5000χλμ μακριά.
    Εκείνη θέλει να έρχεται, αλλά είναι κάτι πρόχειρο που εξυπηρετεί μόνο το παρόν.

Senior Member
    Καλημέρα!
    Οι σχέσεις εξ'αποστάσεως δεν έχουν μέλλον. Πόσο μάλλον όταν η απόσταση είναι 5000χλμ μακριά.
    Επππ!! Εδω κανεις λαθος! Αφου θελει να ερχεται, γιατι κλωτσας την τυχη σου; Μην αφηνεις ευκαιριες να πανε χαμενες!! Ναι, κανονικη σχεση εννοουσα τα αλλα δεν αξιζουν!! Μακαρι να κανετε κατι, ευκαιρια ειναι!!

Senior Member
    ομορφο κυκνε...! Ετσι, να βαζουμε και τιποτα αισιοδοξο και ομορφο εδω μεσα. Μονο μαυριλα βλαπτει.

Banned
    Καλημέρα!
    Άμα μία γυναίκα, περιποιείται τον άνδρα, όπως φαγητό και την καθαριότητα του σπιτιού, σημαίνει πως τον αγαπάει. Η απόσταση θεωρώ, πως δεν είναι κάτι δύσκολο, θα έρχεται εκείνη συχνά και εσύ το ίδιο. Πλέον, πιο γρήγορα πηγαίνεις από Ελλάδα στο Λονδίνο, παρά κέντρο Αθήνα. Υπάρχουν και σχέσεις, από απόσταση, που έχουν μέλλον. Την διαφορά, την κάνουν οι άνθρωποι. Δεν φταίει, η ίδια η σχέση από απόσταση, οι άνθρωποι εξ'αρχής, δεν τα είχαν βρει, μεταξύ τους, δεν είχαν δηλαδή, την κατάλληλη επικοινωνία. Είσαι τυχερός πάντως, που έχεις τέτοια κοπέλα. Νοιάζεται για εσένα και το δείχνει, όσο ξεκάθαρα μπορεί να το δείξει μια γυναίκα.

Banned
    Μπράβο Κύκνε, έτσι θετική ενέργεια χρειάζεται και όχι αρνητική. Αν και δεν τις πολύ πάω τις γάτες, μ'αρέσουν οι σκύλοι περισσότερο, το ποστ σου, μου άρεσε αρκετά

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    ομορφο κυκνε...! Ετσι, να βαζουμε και τιποτα αισιοδοξο και ομορφο εδω μεσα. Μονο μαυριλα βλαπτει.
    Χαίρομαι που σου άρεσε Μαρία! Ναι, είπα σήμερα που νιώθω λίγο καλύτερα απ' ότι συνήθως να βάλω κάτι όμορφο και χαρούμενο για να το μεταδώσω και στους άλλους...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Μπράβο Κύκνε, έτσι θετική ενέργεια χρειάζεται και όχι αρνητική. Αν και δεν τις πολύ πάω τις γάτες, μ'αρέσουν οι σκύλοι περισσότερο, το ποστ σου, μου άρεσε αρκετά
    Προσπαθώ εν οίδα να σκέφτομαι θετικά όσο μπορώ...χαίρομαι που σου άρεσε το ποστ...

Αλλά γιατί δεν συμπαθείς τις γάτες; Εμένα μ' αρέσουν κι οι σκύλοι, είχα μία κάποτε αλλά κυρίως έχω μεγαλώσει με γάτες...

Banned
    αγγελε καλησπερα! εγω με τον αντραμου τον πρωτο χρονο σχεσης εγω ημουν στη μια ακρη της ελλαδας και αυτοςστην αλλη 2000 χλμ αποσταση. οποιος θελει μπορει, αν ταιριαχετε θα βγαλετε ακρη. μην το σκεφτεσαι.

Banned
    σκεφυομαι οτι πρεπει να μαθω να κραταω την ψυχραιμια μου, να γινω ψυχρη, να μη δινω περιθωρια στους αλλους, να γινομαι υαινα οταν με αδικουν.. αλλα ολο αυτο ειναι παρα πολυ ψυχοφθορο. στα ονειρα μου βλεπω εναν κοσμο που κανεις δε ζηλευει κανεναν, κανεις δεν ανταγωνιζεται κανεναν. υπαρχει μον το καλο, η αγαπη, ολα ειναι τοσο ηρεμα. και ξαφνικα ξυπναω εδω στην ελλαδα, στη χωρα των λαμογιων , των θρασυδειλων και των κατινων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by icecream View Post
    σκεφυομαι οτι πρεπει να μαθω να κραταω την ψυχραιμια μου, να γινω ψυχρη, να μη δινω περιθωρια στους αλλους, να γινομαι υαινα οταν με αδικουν.. αλλα ολο αυτο ειναι παρα πολυ ψυχοφθορο. στα ονειρα μου βλεπω εναν κοσμο που κανεις δε ζηλευει κανεναν, κανεις δεν ανταγωνιζεται κανεναν. υπαρχει μον το καλο, η αγαπη, ολα ειναι τοσο ηρεμα. και ξαφνικα ξυπναω εδω στην ελλαδα, στη χωρα των λαμογιων , των θρασυδειλων και των κατινων.
    Καλα ναι δεν εχεις και αδικο σε ολα αυτα. Κι εγω τα ιδια σκεφτομαι. Μακαρι να αλλαξει ο κοσμος προς το καλυτερο.