ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 841
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 841 of 1380 FirstFirst ... 3417417918318398408418428438518919411341 ... LastLast
Results 12,601 to 12,615 of 20693
    Senior Member
    Έχω ψιλοακούσει dsbm, αλλά δεν το χω ψάξει πολυ... Μου άρεσαν οι Thy Light...

Senior Member
    Οχι εγω καθολου.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Αν οι Lifelover πιάνονται τότε ναι

Senior Member
    Γενικά εγώ μπλακ και ντεθ φολκ και λίγο αμπιεντ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Μπου στον δημο σου δεν έχουν τίποτα άλλους χορούς εκτός από παραδοσιακούς; Οι περισσότεροι δήμοι έχουν γιαυτό το λέω.
    Σκέψου και το περπάτημα πάντως ή το ποδήλατο σαν εναλλακτική. Νομίζω θα σου κάνει καλό να είσαι και έξω απ' ότι σε ένα γυμναστήριο.
    θα κοιταξω αν εχει γυμναστικη ο δημος γιατι για περπατημα με το κρυο δεν το κοβω.οσο για ποδηλατο το εχω δοκιμασει και απο τη μια φοβαμαι τα αυτοκινητα και απο την αλλη κουραζομαι πολυ ευκολα λογω τσιγαρου..

Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @μπου εγώ ξεκίνησα εριαλ γιόγκα όπως σου είπα! Είναι γαμάτο
    εσωτερικη μιας και πας γιογκα.. μπορεις να μου πεις τι ακριβως ειναι? ειναι γυμναστικη? ασκσησεις ηρεμιας? δεν εχω καταλαβει
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    Γενικά εγώ μπλακ και ντεθ φολκ και λίγο αμπιεντ

Εσωτερική, θα μας προτείνεις κάτι απο death folk?

Senior Member
    Εγω ακουω τα κλασικα ειδη heavy thrash death kai black kai απο nu μονο slipknot ειναι δυνατοι.....και ο κορευ ταυλορ εχει φωναρα...
    Slipknot-Psychosocial......

Senior Member
    Πράγματι, έχει ωραία φωνή.... και το πρόσεξα σε άσχετη στιγμή, σχεδόν δεν το πίστευα όταν το αντιλήφθηκα ....Το πιο ζόρικο από όλα τα είδη της metal μου φαίνεται το thrash.... δεν τρελαίνομαι, λίγα κομμάτια μου αρέσουν.

Senior Member
    Τον λατρευω, ενας απο τους αγαπημενους μου μαζι με Jonas Renkse και μερικους ακομα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Και ωραιος χαρακτηρας ο κορευ ταυλορ.....
    Εγω θα λεγα το πιο ζορικο (αν εννοεις πιο αγριο) ειδος ειναι το black δλδ αμα ακουσεις μπαντες οπως gorgoroth krypt marduk αστα να πανε....

Senior Member
    Εχω ακουσει αλλα δε με κερδισε, ειμαι του πιο γλυκου μελωδικου. Ακουγαν φανατικα ομως καποιοι αντρες φιλοι μου

Senior Member
    Δεν εννοώ πιο άγριο... λίγο βαρετό θα το χαρακτήριζα. Προφανώς διατύπωσα λάθος την πρόταση... εννοώ ότι νιώθω καταπίεση όταν ακούω thrash... (άσχετο, αλλά έτσι νιώθω). Gorgoroth, marduk κτλ. δεν είναι για πολύ.... μου αρέσει περισσότερο το atmospheric black... που είναι πιο χαλαρό και μελωδικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    θα κοιταξω αν εχει γυμναστικη ο δημος γιατι για περπατημα με το κρυο δεν το κοβω.οσο για ποδηλατο το εχω δοκιμασει και απο τη μια φοβαμαι τα αυτοκινητα και απο την αλλη κουραζομαι πολυ ευκολα λογω τσιγαρου..

εσωτερικη μιας και πας γιογκα.. μπορεις να μου πεις τι ακριβως ειναι? ειναι γυμναστικη? ασκσησεις ηρεμιας? δεν εχω καταλαβει
    Είδος γυμναστικής είναι, δεν σου θυμίζει πολύ γυμναστική με την έννοια οτι δεν είναι κάτι δραστικό, δεν πας εκεί και κοπανιέσαι αλλά βοηθάει περισσότερο στην ενδυνάμωση, στην ισορροπία, αυτοσυγκέντρωση και στην καλύτερη στάση του σώματος. Και σου προκαλεί ηρεμία και χαλάρωση. Ήταν είδος θρησκευτικής πρακτικής αλλά επειδή έχει ευεργετικά στο σώμα και στην ψυχική υγεία έχει γίνει πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια και στην χώρα μας. Αν θες δες κανένα βιντεάκι να πάρεις μια ιδέα. Ίσως σου αρέσει

Senior Member
    Μαλλον νιωθεις καταπιεση γιατι εχεις συνηθισει στα μελωδικα το thrash ειναι ξερο και απο τα γρηγορα ειδη...
    Πιο ηπιο black παιζει ο burzum.....

Senior Member
    Μου αρέσει η μουσική τους.... με ξενερώνει όμως η προσωπικότητα του Βίκερνες, από ότι ξέρω γι αυτόν. Βασικά ο ίδιος δεν θεωρεί τους Burzum black metal και έχει δηλώσει πως το Filosofem ήταν μία εξέγερση ενάντια στο black metal.