ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 85
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 85 of 1380 FirstFirst ... 35758384858687951351855851085 ... LastLast
Results 1,261 to 1,275 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Γιατι μου γαμανε ολοι την ζωη μου; Γιατι τα δικα μου θελω ,τα δικα μου ονειρα, τις δικες μου αποφασεις δεν τις σεβεται κανενας;Γιατι να νοιωθω παντα σα να ειμαι μπροστα σε γκρεμο;Ολα λαθος τα εχω κανει σ αυτη την ζωη.....
    Γιατί προφανώς δεν τους έχεις κάνει να σεβαστούν τις αποφάσεις σου κ τα όνειρα σου. Στη ζωή τρως στη μάπα 2 είδη ανθρώπων: Αυτούς που δεν επιλέγεις (πχ οικογένεια, διευθυντές κλπ κλπ) ή εν πάσει περιπτώσει τα περιθώρια να αποφύγεις είναι εξαιρετικά στενά κ αυτούς που επιλέγεις. Κ στο πεδίο των ανθρώπινων σχέσεων (φιλικές ή γκομενικές) νομίζω πως ακριβώς επειδή διαθέτουμε την ελευθερία επιλογής δεν πρέπει να καταπιεζόμαστε. Για την 1η κατηγορία, πρέπει με τον 1 ή τον άλλο τρόπο να τους κάνεις να σεβαστούν τις επιλογές σου ή να το πας δια της πλαγίας οδού, εφ' όσον αυτό δε γίνεται άμεσα, δηλ. να επιδιώξεις έμμεσα να ικανοποιηθούν κάποια αιτήματά σου. Κ φυσικά πάντα για όσο διάστημα είσαι υποχρεωμένη να ανέχεσαι τα άτομα αυτά, η απομάκρυνση, εάν κάποια στιγμή καταστεί εφικτό είναι η καλύτερη δυνατή λύση. Σε ό,τι αφορά τη 2η κατηγορία απλά φροντίζεις να διαλέγεις αυτούς που ξέρουν να σέβονται. Δεν θα κάνεις εσύ άνθρωπο κάποιον αναίσθητο, απλά δεν του δίνεις θέση στη ζωή σου. Έχω κάνει κ εγώ το λάθος (1 στο παρελθόν κ 1 πολύ πρόσφατη) να ασχοληθώ με πολύ ανάξιο σκουπίδι. Αλλά μάθε να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, γιατί η 1η εντύπωση είναι συνήθως κ αυτή που τελικά επιβεβαιώνεται (πανηγυρικά).

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    ... Σε ό,τι αφορά τη 2η κατηγορία απλά φροντίζεις να διαλέγεις αυτούς που ξέρουν να σέβονται. Δεν θα κάνεις εσύ άνθρωπο κάποιον που δεν είναι, απλά δεν του δίνεις θέση στη ζωή σου. Έχω κάνει κ εγώ το λάθος (1 στο παρελθόν κ 1 πολύ πρόσφατη) να ασχοληθώ με πολύ ανάξιο σκουπίδι. Αλλά μάθε να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, γιατί η 1η εντύπωση είναι συνήθως κ αυτή που τελικά επιβεβαιώνεται (πανηγυρικά).
    αλλο κακο να μην σε βρει, μαριποζα.
    ποτε δεν ειναι πολυ αργα να στειλεις ενα πολυ αναξιο σκουπιδι στην χωματερη του
    υπερθεματιζω την πρωτη εντυπωση ,αλλα και τις κραυγες των πραγματικων φιλων που εχουν βγαλει εξανθηματα απο την σκουπιδιλα κι εσυ υπομενεις, αμεριμνος...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αλλο κακο να μην σε βρει, μαριποζα.
    ποτε δεν ειναι πολυ αργα να στειλεις ενα πολυ αναξιο σκουπιδι στην χωματερη του
    υπερθεματιζω την πρωτη εντυπωση ,αλλα και τις κραυγες των πραγματικων φιλων που εχουν βγαλει εξανθηματα απο την σκουπιδιλα κι εσυ υπομενεις, αμεριμνος...
    Συμφωνώ κ επαυξάνω, αν κ την τελευταία φράση με τις κραυγές νομίζω πρέπει να μου την εξηγήσεις λίγο καλύτερα..... χωρίς παρεξήγηση είναι Δευτέρα κ λειτουργώ ακόμα στο safe mode.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Συμφωνώ κ επαυξάνω, αν κ την τελευταία φράση με τις κραυγές νομίζω πρέπει να μου την εξηγήσεις λίγο καλύτερα..... χωρίς παρεξήγηση είναι Δευτέρα κ λειτουργώ ακόμα στο safe mode.....
    οταν εισαι σε καποιο χ περιβαλλον , που μια δεδομενη "γνωριμια" την γνωριζουν κι οι φιλοι σου. και φωναζουν οτι ειναι σκαρτο το εμπορευμα, μεινε μακρια, προκειται για σκουπιδι κι εσυ επιμενεις οτι εχουν παρεξηγησει εναν αφελη (και ασχημο),αλλα αθωο ανθρωπο, ξανασκεψου το..

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οταν εισαι σε καποιο χ περιβαλλον , που μια δεδομενη "γνωριμια" την γνωριζουν κι οι φιλοι σου. και φωναζουν οτι ειναι σκαρτο το εμπορευμα, μεινε μακρια, προκειται για σκουπιδι κι εσυ επιμενεις οτι εχουν παρεξηγησει εναν αφελη (και ασχημο),αλλα αθωο ανθρωπο, ξανασκεψου το..
    Καλά αυτό εννοείται..... δεν μου έχει τύχει ακριβώς όπως το περιγράφεις, όμως να μη (θέλω να) δω εγώ αυτό που έβγαζε μάτι, ναι συνέβη.

Senior Member
    αρχιστε να βαζετε κανενα τραγουδι απο ανθρωπουσ φτιαγμενουσ σαν κι εμασ απο εμασ για εμασ που λενε κι οι αμερικανοι πρεπει να αρχισετε να βλεπετε την ομορφια στη φωνη τη δυναμη μεσα απο ενα τραγουδι οσο χαζοτραγουδο κι αν ειναι δε μιλαμε για ποιοτητα
    γτ ποιοτητα ολοι ξερουνε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member
    Δεν υπαρχει αντικειμενικοτης , τα παντα ειναι θεμα οπτικης γωνιας .

Junior Member
    Ειμαι στην Αγγλια εδώ και 2,5 εβδομάδες και λόγω του οτι δεν μου μένει χρόνος η χρήματα για να κάνω γνωριμίες λόγω ακατάπαυστης αναζήτησης εργασίας, έχω αρχίσει να νιώθω πολύ έντονα στο πετσί μου την έλλειψη επικοινωνίας, ψυχαγωγίας, εκτόνωσης..Εως τώρα δεν κατέτασα τα παραπάνω στις βασικές ανάγκες, αλλά διαψεύδομαι περίτρανα..Όσο μοναχικοί και να μαστε ώς άνθρωποι κι όσο κι αν θεωρούμαι οτι μπορούμε να επιβιώσουμε μόνοι μας, πιστεύω οτι κοροιδεύουμε τον εαυτό μας γαιτί πάντα θα χρειαζόμαστε έναν φίλο..

Banned
    Quote Originally Posted by AntreasKan View Post
    Ειμαι στην Αγγλια εδώ και 2,5 εβδομάδες και λόγω του οτι δεν μου μένει χρόνος η χρήματα για να κάνω γνωριμίες λόγω ακατάπαυστης αναζήτησης εργασίας, έχω αρχίσει να νιώθω πολύ έντονα στο πετσί μου την έλλειψη επικοινωνίας, ψυχαγωγίας, εκτόνωσης..Εως τώρα δεν κατέτασα τα παραπάνω στις βασικές ανάγκες, αλλά διαψεύδομαι περίτρανα..Όσο μοναχικοί και να μαστε ώς άνθρωποι κι όσο κι αν θεωρούμαι οτι μπορούμε να επιβιώσουμε μόνοι μας, πιστεύω οτι κοροιδεύουμε τον εαυτό μας γαιτί πάντα θα χρειαζόμαστε έναν φίλο..
    Ένα παρομοιο θεμα με το δικο σου φιλε ανδρεα με τυρανα τελευταιο καιρο! κι εγω νομιζα ότι μπορω να είμαι χωρις φιλους κι χωρις πολλα πολλα ,ελεγα μονον στον χορο εργασειας κι στις ωρες εργασιας! μετα ηθελα κι πιστευω ότι μπορω χωρις καθολου ανθρώπους γυρομου! βεβεαια υπαρχουν κι οι βιολογικες αναγες, οι σεξουαλικες δλδη, αλλα αυτές καλιπτοντε από την αρχαιοτητα¨)¨).
    Πρωσοπικα πρεπει να παρω μια αποφαση, αποφαση ζωης! διοτις αν κανω αυτην την δουλεια θα πρεπει να μεινω εκει , σε ένα μακρινο τροικο νησι! από την μια πλευρα είναι το μερος οπου ολοι μας εστω κι για πακα λεμε να μπορουαμε να μεναμε! από την άλλη θα είμαι πολύ μονος αλλα όχι κυριολεκτικα! διοτις κοσμ θα εχει κι πολύ μαλιστα! όμως είναι κοσμος ξενος, το πιο πολύ καιρο είναι κοσμος -τουρίστες ως επι των πλιστων από δυτικούς λαους, κι οι υπολλοιποι είναι ντοπιοι οπου θα εχω κι πρόβλημα επικοινωνιας αλλα κι θα ξεχωρίζω σαν την μιγα μες στο γαλα! (κι κυριολεκτικα αφου οι ντοπιοι είναι αρκετα πιο σκουροι από εμενα,χεχε),ετσι λοιπον το πρόβλημα της κοινωνικότητας είναι μεγαλο κι γινετε πιο μεγαλο σαν θα βλεπω τους γυρομου να εχουν παρεες, να εχουν φιλους, να ζουνε ερωτες κι εγω τπτα!! απλα να τους βλεπω!! πιστευω ότι αυτό είναι που δεν παλευετε!! το να εισαιτελειος μονος σου , σε μερος οπου θα επικρατοι κι σε αλλους η μοναξι είναι δυσκολο αλλα το πιο ασχημο είναι να είναι ολοι κοινωνικοι κι εσυ να εισαι μονος σου, ισως το βλεπω σαν ζηλια!! ξερω ότι είναι λαθοςμου, αλλα ,,,,

Το θεμα είναι ότι περναν οι μερες κι πρεπει να το αποφασησω! από την άλλη στην ελλαδα δεν νομιζω να είμαι καλητερα! ισως επειδή τα εχω σκατοσει , κι ισως λογο του ότι στην ελλαδα παραμονευει παντα η κολο αρρωστειαμου!! δε ξερω,,από την μια λεω ας είμαι οπου να είμαι αρκει να ξερω ότι θα είμαι καθαρος!! να εω δλδη κερδισει αυτόν τον δαιμονα!! αλα από την άλλη τι να την καμω της καθαρη ζωη αν είμαι εξορια σε ένα νησι οσο ομορφο, κι οσο τουριστικο κι αν είναι αυτό!!διοτις δεν είναι ελλαδα!! κι δεν θα παω για διακοπες, ουτ θα παω με την κοπελα μου, θα είμαι μοναχος μου κι θα δουλευω!!

Quote Originally Posted by AntreasKan View Post
    Πρέπει πρωτα να κατασταλάξεις σε ορισμένο τόπο (δεν ξερω αν μετακινεισαι λόγω αναζητησης εργασιας) για να δεις επειτα το θεμα φιλίες/παρέες.
    γιάννης

Senior Member
    σασ ζητανε να πειτε τη γνωμη σασ σε σοβαρα θεματα και σεισ το μονο που κανετε ειναι να επαναλαμβανετε τα κοινωνικα στερεοτυπα
    σαν καραμελεσ και μετα ζηταται απο τουσ οικειουσ σασ κατανοηση στοργη κ προδερμ κατανοηση που με καθε ευκαιρια τι χανεται οταν ειναι για αλλον συγχαρητηρια

Senior Member

Senior Member
    και ναι τα χω κανει σκατα στη ζωη μου αλλα αυτο ειναι η ζωη μου
    σιτ χαπενσ ντιαλ γουιθ ιτ που λενε κι οι αμερικανοι

Senior Member