Results 12,736 to 12,750 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
29-12-2017, 19:07 #12736
Ναταλακι για σενα
https://youtu.be/e3prGtpoapQΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 29-12-2017, 19:27 #12737
30-12-2017, 20:06 #12738
Σκέφτομαι ότι αύριο είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς που είναι γιορτινή μέρα κι εγώ μόνο σ' εορταστική διάθεση δεν είμαι, νιώθω χάλια...αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να τελειώσουν οι γιορτές...η μαμά μου λέει ότι αύριο θα είμαι μια χαρά, μακάρι!
Νιώθει κανείς άλλος όπως εγώ;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
30-12-2017, 21:00 #12739
Συμπασχω
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
30-12-2017, 23:02 #12740
πως θα περασετε τη παραμονη πρωτοχρονιας?
εγω θα χαζευω στον υπολογιστη μου οπως καθε μερα, θα περιμενω να ακουσω τα βεγγαλικα και μετα θα παω για υπνο......
31-12-2017, 07:27 #12741
Εγω θα την περασω λιωμα απο την δουλεια. Πυτζαμαρες, χουχουλιασμα, κρασαρα, ταινιαρα, δεν την κουναω ρουπι απο το σπιτι και θα πεσω για υπνο απο τις εννια γιατι δουλευω παλι τα ξημερωματα.
Τελεια βασικα. Σε αντιθεση με αλλες χρονιες το ταλαιπωρημενο μου κορμι και πνευμα δεν μου αφηνει ουτε την ενεργεια ουτε τον χρονο να υπερσκεφτομαι τιποτα του τυπου τι εκανα το χρονο που περασε και τι μου επιφυλασσει η ενα χρονια και να με πιασουν υπαρξιακα και τετοια. Τους στοχους τους βαζω και ασχετως πρωτοχρονιας αμα θελω σε ασχετο χρονο. Μια ιδεα ειναι. Οποτε γαματα...προτεινω οποιος μελαγχολει ας απασχολησει τον εαυτο του με οτιδηποτε τον απορροφα ευχαριστα και ας το ζησει σαν μια μερα σαν ολες τις αλλες...η με τον δικο του τροπο. Δεν εισαι αναγκασμενη να "γιορτασεις" τιποτα Κυκνε, αυτη η πιεση σε χαλαει. Η καντο με τον τροπο σου. Εγω πχ τελευταια μου χαριζω φρεσκα λέλουδα. Ετσι, swartzkopff, γιατι μου αξιζει, χαχαχα. Μου αρεσουν. Κανε κατι για σενα που σου αρεσει Κυκνε. Η κατι για τους ανθρωπους που αγαπας, γενικα για τους ανθρωπους στη ζωη σου, ο, τι θελεις. Ψησε κανα γλυκακι βρε παιδακι μου. Η περνα τη μερα σου σα να μη συμβαινει τιποτα. Χεστηκες. Χαλαρα
31-12-2017, 07:45 #12742
Ετσι μπραβο Ναταλια , σωστη προσεγγιση για τις γιορτες , δεν τρεχει καστανο , σαν ναναι καθημερινη ................αν και δεν δουλευω , το χουχουλιασμα , και η απασχοληση με τις μοτο μου με κρατουν απασχολημενο .......ασχετος γαρ απο μαγειρικη ......
ασχετο , αλλα η αγαπη ειναι η σπουδαιοτερη θεραπευτικη δυναμη ..........η αγαπη προς τους αλλους , χωρις να θυματοποιεισαι , να εξηγουμεθα ......
αισθανομαι οτι αγαπω την Ναταλια , αγαπω και την Ελισαβετ , αλλα αγαπω και το Δελφινι ,αγαπω και τον elis , αγαπω και τον Κυκνο , αγαπω και την remedy , και την Ιωαναααα , ολους σας αγαπω .......Last edited by Macgyver; 31-12-2017 at 08:18.
31-12-2017, 08:31 #12743
Καλημέρα Ναταλία!
Για τους ανθρώπους που αγαπάω έκανα ήδη ότι μπορούσα, πήρα δωράκια όσο βέβαια μου επέτρεπαν τα οικονομικά μου...περιμένω το βράδυ για να τ' ανταλλάξουμε...το ότι περιμένουμε κόσμο με αγχώνει βασικά και η πίεση που λες, αυτό φταίει...δεν μπορώ να περάσω την μέρα μου σ' όλη της τη διάρκεια σαν να μην συμβαίνει τίποτα γιατί κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν αλλά θα προσπαθήσω να μην είμαι υπό ατμών μέχρι το βράδυ που θα έρθουν οι επισκέπτες...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
31-12-2017, 10:11 #12744
Εγώ νομίζω θα την πάθω την καταθλιψάρα αύριο. Έχει έρθει μια καλή μου φίλη και την φιλοξενώ αυτές τις μέρες κι αύριο θα φύγει. Περάσαμε πολύ ξέγνοιαστα παρόλο που δούλευα κι ενδιάμεσα κάποιες μέρες, πήγαμε βόλτες, γελάσαμε, μεθύσαμε, κλάψαμε αλλά δεν την χόρτασα! Μένουμε σε διαφορετικές πόλεις πια και μου λείπει συνεχώς. Τα υπόλοιπα διαστήματα συνηθίζω κάπως την απουσία της, βοηθάει κι η τεχνολογία, η ρουτίνα της καθημερινότητας με τα τρεχάματα, οι παρέες... αλλά όταν πηγαίνω σε εκείνη ή έρχεται ξαναθυμάμαι πόσο ο εαυτός μου μπορώ να είμαι μαζί της χωρίς να μετράω κουβέντες, να σκέφτομαι μήπως παρεξηγηθώ ή παρεξηγηθεί. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους στην ζωή μου που μπορώ να της πω τα πάντα, μέχρι την πιο ηλίθια και ντροπιαστική σκέψη
31-12-2017, 12:28 #12745
Εγώ πάντως περνάω υπέροχα μέχρι στιγμής την παραμονή Πρωτοχρονιάς.Ξυπνησα με χαλια στομάχι,τρέχω τουαλέτα από το πρωί και πρέπει να βρω το κουράγιο να πάω στη δουλειά.
Και υπάρχει δουλειά που πρέπει να βγει για τις επόμενες 3 ημέρες που ρεπαρουμε.Το βράδυ αν τα καταφέρω θα πάω για την αλλαγή του χρόνου σε κάποια κοντινή πόλη,σε κάνα μπαρακι και αύριο μεσημέρι με περιμένουν οι γονείς μου να φαμε την βασιλόπιτα και μετά επειδή ο πατέρας μου δεν μπορεί πλέον να οδηγήσει εκτός πόλης λόγω ηλικίας θα πάμε με εμένα σε ένα χωριό όπου έχουμε συγγενείς πρώτα ξαδέρφια του που γιορτάζουν.
Μετα την 2η ημέρα θα λιώσω στον ύπνο στο πατρικό μου και την Τετάρτη έχω κανονίσει να κανω κάτι.
Ελπίζω μόνο να μην χειροτερέψει το στομάχι μου.
Καλη χρονιά σε όλους
Στάλθηκε από το Le X626 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
31-12-2017, 13:00 #12746
Σε καταλαβαινω...δεν εισαι βασικα η μονη γυναικα που στρεσαρεται στις γιορτες, μου θυμιζει ενα καρτουν αυτο που λες με τους επισκεπτες και τα πραγματα που πρεπει να γινουν αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να το βρω για να το αναρτησω. Δειχνει τη γυναικα/συζυγο/μητερα να στολιζει, να μαγειρευει, να καθαριζει, και μετα καθεται ολη η οικογενεια και το γιορταζει και ανταλασσει δωρακια χαλαρα κι ωραια μεσα στο κλιμα και αυτη ειναι λιωμα, σα ζομπι, με κυκλαρες στα ματια κι ετσι, αλοιφη στη καρεκλα της, χαχα...
Θυμαμαι και τη μητερα μου καλη ωρα να λεει μια φορα οτι οι γιορτες ειναι ταλαιπωρια για αυτον τον λογο...γιορτη για εμενα θα ηταν λεει να μη κουνουσα το μικρο μου δαχτυλακι, λολ
Και εχει ενα δικιο...
Δες το με χιουμορ ολο αυτο.. Εσενα η γιορτη σου θα ειναι οταν φυγουν οι επισκεπτες και καθαρισετε το αφτερπαρτι :P
Εδω εγω ενα τραπεζι για δυο ατομα εκανα προσφατα και ειχα ενα βουνο απλυτα και καθαρισματα και προετοιμασιες....γιει γιορτες σου λεει μετα :P
Γιορτη θα ηταν να πινανε οι ταλαιπωρες γυναικες τις κοκτειλαρες τους πανω στις ξαπλωστρες τους στα μπορα μπορα, χαχα
31-12-2017, 13:02 #12747
31-12-2017, 13:08 #12748
Ειναι πολυ ομορφο που εχεις μια τοσο καλη φιλη στη ζωη σου...το ξερω πως ειναι μονο λογια αυτα του αερα και λογικο ειναι να μελαγχολησεις λιγο αυριο, αλλα προσπαθησε να το δεις θετικα...να χαρεις που περασατε καλα αυτες τις μερες, για ολα οσα κανατε μαζι και που συνεχιζεις να την εχεις στη ζωη σου παρα την αποσταση. Δες την αποσταση ως κατι που σου θυμιζει ποσο δυνατη φιλια εχετε...αλλοι ειναι στην ιδια πολη και meh, χανονται, και αλλοι παντα μετρανε κουβεντες...ειναι πολυτιμο αυτο που εχεις και σκεψου οτι σε ζηλευω χαχαχαχα
Καλη χρονια σου ευχομαι
31-12-2017, 19:31 #12749
Το ξέρω, έχω σταθεί πολύ τυχερή στο θέμα φιλίες. Δυο τρεις φίλες που έχω σταθερές πέρα από τις διάφορες παρέες για κοινωνικούς λόγους, είναι φίλες χρόνων για τις οποίες νιώθω πολύ τυχερή.
Καλή χρονιά και σε σένα Ναταλάκι και σε όλους εδώ!! Ευχομαι να φτιάξουμε μια καλή χρονιά όλοι
31-12-2017, 21:08 #12750
Καλη χρονια σε ολα τα μελη!
Υποδεχτειτε το νεο ετος με πολλα νεα ονειρα και σχεδια και αποχαιρετηστε το παλιο υπενθυμιζοντας στον εαυτο σας ολες σας τις νικες, ολα τα επιτευγματα, το καθε μικρο βημα εμπρος ειναι μια νικη σας!
"Κι οποιος ειπε Και του χρονου, θα εννοει πως δεν τελειωσαμε φετος!"Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung