ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 865
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 865 of 1380 FirstFirst ... 3657658158558638648658668678759159651365 ... LastLast
Results 12,961 to 12,975 of 20693
    Banned
    ενταξει δε γινεται να εισαι κοντα και με ολους.

Senior Member
    Μάλλον δεν είναι τόσο συναισθηματικές αλλά δεν πειράζει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτο παντως που λες θα το ελεγα για σενα και τη συνομιλιτρια σου αφου αδυνατω να σας προσδιορισω απο το προφιλ σας πραγματι δε σε ξερω γιατι απλα δε με αφηνεις να σε μαθω

αρα αν υπαρχουν καπιοι που δε γνωριζω ειναι εσεις οι 2 οστοσο καπιες φορες το δυσκολο βρισκεται στο να εισαι καντα με καπιον που σου μιαζει αρα καπιος ασχετος δεν εχει λογο να δυσφορησει οταν μιλα με καπιον αλλον ασχετο..

θα ζοριστει μονο με οτι του μιαζει

ελα ομως που ο σωστος δρομος ειναι ο ανηφορος.. /
    Μπορει να χεις δικιο Αλεξανδρε αν κ εγω νιωθω πως εχω μοιραστεί πολλά εδώ που πάνω κάτω δείχνουν τι άνθρωπος είμαι.
    Αλλά στο ότι είμαι κλειστή σαν άνθρωπος έχεις δίκιο, είμαι.

Με τα μπολντ δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις. Οτι μοιαζουμε εμεις οι δύο κ γιαυτό ζορίζομαι;

Senior Member
    Δεν ξέρω γιατί αλλά μου ήρθε φλασιά, θυμήθηκα τον agnostosgnostos. Ελπίζω να μην έκανε καμιά βλακεία και να νιώθει καλύτερα...

Banned
    Με τα μπολντ δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις. Οτι μοιαζουμε εμεις οι δύο κ γιαυτό ζορίζομαι;
    οπως ξερεις εγω σκεφτομαι με ενα δικο μου τροπο που στηριζεται κυριως στο τροχο αυτο σημαινει οτι η θα αστοχησω σε αυτα που λεω η θα πιανω το νοημα συνεχως καλυτερα απο τους αλλους..

εσενα μπορει να σου φαινεται οτι εισαι αναγωρισιμη απο αυτα που λες αλλα εγω δεν εχω προσδιορησει ποια απο ολες αυτες που θα μπορουσα να ηξερα εισαι που λιγο πολυ ολες εχουν κοινα στιχεια μεταξυ τους και για αυτο το λογο δεν εχει κανενα νοημα να μη μου λενε πιες ειναι αφου ετσι το μονο που πετυχαινουν ειναι να γινομαι ακατανοητος γιατι μετατρεπω αυτα που σκεφτομαι σε κινεζικες φρασεις γιατι σκεφτομαι πως θα φαινετε ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ δηλαδη να τους μιλω σα να ειμαστε αγνωστοι

το αποτελεσμα ειναι να μη ξερω πως ακριβως να σου μηλισω και να πεταω οτι μου κατεβει

αρα με τις υποδειξεις της συνομιλητριας σου ρεμ δε πετυχαινεις τιποτα αφου εγω ετσι και αλλιως εχω κουτιασει οσες θα μπορουσα να γνωριζω σε ενα μοτιβο συμπεριφορων και λεξεων που θα μπορουσαν να πουν και οσες θελουν να συνεργαστουν μιλαμε οσες δε θελουν να συνεργαστουν αυτο καταληγει σε μια συζητιση ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ
    ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΝΕΛΑ που αυτο σημαινει οτι και παλι καπου θα βρεθουμε σε καποια κορυφη η καποιο βαθος αναλογα με τη περιπτωση
    ενω στις υπολυπες λεω κατι κινεζικα για να παω με τα νερα τους και να μιαζω σαν αγνωστος

Senior Member
    εγω, δεν καταλαβα τπτ παντως, οποτε μαλλον ειμαι στην κατηγορια "και στην κορφη κανελα"..
    χαχαχαχαχα!!!
    καλημερα σας.

Senior Member
    οπως ξερεις εγω σκεφτομαι με ενα δικο μου τροπο που στηριζεται κυριως στο τροχο αυτο σημαινει οτι η θα αστοχησω σε αυτα που λεω η θα πιανω το νοημα συνεχως καλυτερα απο τους αλλους..

εσενα μπορει να σου φαινεται οτι εισαι αναγωρισιμη απο αυτα που λες αλλα εγω δεν εχω προσδιορησει ποια απο ολες αυτες που θα μπορουσα να ηξερα εισαι που λιγο πολυ ολες εχουν κοινα στιχεια μεταξυ τους και για αυτο το λογο δεν εχει κανενα νοημα να μη μου λενε πιες ειναι αφου ετσι το μονο που πετυχαινουν ειναι να γινομαι ακατανοητος γιατι μετατρεπω αυτα που σκεφτομαι σε κινεζικες φρασεις γιατι σκεφτομαι πως θα φαινετε ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ δηλαδη να τους μιλω σα να ειμαστε αγνωστοι

το αποτελεσμα ειναι να μη ξερω πως ακριβως να σου μηλισω και να πεταω οτι μου κατεβει

αρα με τις υποδειξεις της συνομιλητριας σου ρεμ δε πετυχαινεις τιποτα αφου εγω ετσι και αλλιως εχω κουτιασει οσες θα μπορουσα να γνωριζω σε ενα μοτιβο συμπεριφορων και λεξεων που θα μπορουσαν να πουν και οσες θελουν να συνεργαστουν μιλαμε οσες δε θελουν να συνεργαστουν αυτο καταληγει σε μια συζητιση ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ
    ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΝΕΛΑ που αυτο σημαινει οτι και παλι καπου θα βρεθουμε σε καποια κορυφη η καποιο βαθος αναλογα με τη περιπτωση
    ενω στις υπολυπες λεω κατι κινεζικα για να παω με τα νερα τους και να μιαζω σαν αγνωστος
    Αμα μου πεις τι ακριβως σε ενοχλεί στη συμπεριφορα μου ώστε να μην έρχεσαι στην θεση να μην ξέρεις πως να μου μιλήσεις, ίσως μπορω να σε διευκολύνω.
    Το βρίσκω σχετικά απίθανο να γνωριζόμαστε στην έξω ζωή αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό εννοείς; Οτι προσπαθείς να καταλάβεις αν με ξέρεις; Νομίζω αν με ήξερες θα με είχες καταλάβει ήδη από όσα εχω πει εδώ κατά καιρούς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Αμα μου πεις τι ακριβως σε ενοχλεί στη συμπεριφορα μου ώστε να μην έρχεσαι στην θεση να μην ξέρεις πως να μου μιλήσεις, ίσως μπορω να σε διευκολύνω.
    Το βρίσκω σχετικά απίθανο να γνωριζόμαστε στην έξω ζωή αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό εννοείς; Οτι προσπαθείς να καταλάβεις αν με ξέρεις; Νομίζω αν με ήξερες θα με είχες καταλάβει ήδη από όσα εχω πει εδώ κατά καιρούς.
    εννοει αν μοιαζεις με ατομα που ξερει.
    ειναι μια μονιμη συγκριση που κανει ο αλεξ, εδω μεσα. συζηταει συχνα αν μια κατασταση του θυμιζει κατι που εχει ζησει, η αν καποιος ανθρωπος του θυμιζει καποιον που να εχει γνωρισει...

Banned
    ε αυτο ναι γιατι οτι εχεις ζησει το ξερεις απο πρωτο χερι

αν κατι δε το εχω ζησει που να ξερω τι να απαντησω?

αν τωρα δεν ειμαι σιγουρος για το αν αυτο το καταλαβαινω η οχι αυτο θα καταληξει σε καπιο αστειο αποτελεσμα δηλαδη συνενοηση κλαρινο..

γι αυτο δε φταις τοσο εσυ αλλα η φυση του πραγματος αφου ολο αυτο το θεμα ειναι τοσο συνθετο τοσο δυσνοητο τοσο μπερδεμενο που αν δε ξερω επ ακριβως τα λογια καπιου δε μπορω να συνενοηθω απολυτως μαζι του γιατι η συνενοηση αυτη μιαζει σαν ακροβασια πανω σε ενα τεντωμενο σχοινι με το παραμικρο λαθος πεφτει κατω σα βαρυδι

γι αυτο το λογο και οι αλλοι δε μπορουν να το κατανοησουν αυτο ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ του οτι ουτε και εγω εχω καταλαβει πως ακριβως συνενοουμαι με τους αλλους ειναι οπου με βρουν και οπου τους βρω

Senior Member
    Αγαπη μου που εισαι σημερα;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μαρτιος αυριο.χαλια μηνας

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    ε αυτο ναι γιατι οτι εχεις ζησει το ξερεις απο πρωτο χερι

αν κατι δε το εχω ζησει που να ξερω τι να απαντησω?

αν τωρα δεν ειμαι σιγουρος για το αν αυτο το καταλαβαινω η οχι αυτο θα καταληξει σε καπιο αστειο αποτελεσμα δηλαδη συνενοηση κλαρινο..

γι αυτο δε φταις τοσο εσυ αλλα η φυση του πραγματος αφου ολο αυτο το θεμα ειναι τοσο συνθετο τοσο δυσνοητο τοσο μπερδεμενο που αν δε ξερω επ ακριβως τα λογια καπιου δε μπορω να συνενοηθω απολυτως μαζι του γιατι η συνενοηση αυτη μιαζει σαν ακροβασια πανω σε ενα τεντωμενο σχοινι με το παραμικρο λαθος πεφτει κατω σα βαρυδι

γι αυτο το λογο και οι αλλοι δε μπορουν να το κατανοησουν αυτο ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ του οτι ουτε και εγω εχω καταλαβει πως ακριβως συνενοουμαι με τους αλλους ειναι οπου με βρουν και οπου τους βρω
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    για τη ωρα δε τη βλεπω τη φωτο που ανεβασες δειχνει ενα

_
    Χ ι
    _

Senior Member
    για τη ωρα δε τη βλεπω τη φωτο που ανεβασες δειχνει ενα

_
    Χ ι
    _
    Ειναι ενας εγκεφαλος που καιγεται.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Junior Member
    Το έσβησα το μήνυμά μου γιατί δεν αλλάζει κάτι προς το καλύτερο είτε το γράψω είτε όχι.
    Να είστε καλά