Results 13,111 to 13,125 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
17-03-2018, 17:21 #13111
Σε ευχαριστω για την to the point απαντηση. Ετσι ειμαι κι εγω, οπως περιγραφεις αρχικα, για το κλιμα συνεργασιας, και το κατι παραπανω θα κανω κλπ. Καλο μαλακα βρισκουνε. Και παλι δεν θα με πειραζε αμα εμενε εκει το πραγμα. Αλλα μετα απαιτουν περισσοτερα απο οσα θα επρεπε και σε υποτιμουν. Κι εμενα μου γυριζει το ματι, το θεμα ειναι πως να βαζεις τα ορια μετα ομως οταν δεν εχεις πλατες. Χωρις αυτες δεν εχει αισιο τελος το ολο πραγμα αμα αντιδρασεις, εξελισσεται πολυ ασχημα. Πως βαζεις ορια χωρις να διακινδυνευσεις την δουλεια σου;
Η βλακεια ειναι πως η συγκεκριμενη που με πρηζει ειναι μεν στην ιδια θεση με εμενα, αλλα ειναι πιο παλια, και η γνωμη της και το "αφεντιλικι" της περνανε και στους αλλους και σε προϊσταμενους. Το μονο που θελω ειναι να με αφησει ησυχη οπως τις αλλες υπαλληλους να κανω τη δουλεια μου ισοτιμα, την ιδια δουλεια κανουμε.
Πειτε ρε παιδια τι να κανω...
- 17-03-2018, 19:42 #13112
Να παντρευτει και αυτη, να παει σπιτι της νομιμα ειπε η σοη θεια......την ωρα που ο κιμ σκεφτοταν να πατησει το κουμπι
Στο σχολειο που λεγεται ζωη
Το πιο σημαντικο μαθημα
Ειναι παντα το τελευταιο
17-03-2018, 19:50 #13113
Γνωμη μου...απεφυγε το eye contact οταν σου λεει να κανεις κατι,λεγε ''οκ yes'' και φευγε μακρυα της παντα με σοβαρο υφος...ΠΟΤΕ μη της ξαναχαμογελασεις ή της πιάσεις κουβέντα για άσχετα θεματα με τη δουλεια.Δειξε της με λιγα λογια οτι δεν την πας αλλα χωρις να φαινεται οτι σε απασχολει αυτο.Αστην απο μονη της αμα γουσταρει και προβληματιστει να ερθει να σου πει αν εχεις προβλημα μαζι της.
Παραλληλα ολο γλυκες,κουβεντα και χαμογελα με οποιον συμπαθεις εκει μεσα για να φαινεται οτι δεν εχεις προβλημα με την δουλεια
17-03-2018, 20:04 #13114
Εξαρτάται και από τη δουλειά. Αλλού τόχει η φύση της δουλειάς να είσαι υπηρετης και αλλού ένας υπάλληλος με ευθύνες που η δουλειά του ειναι πιο ανεξάρτητη και μετράει. Στο πρώτο θα απαιτείς σεβασμό και θα κάνεις την αγγαρία σου χωρίς να καταντάει εκμετάλλευση.
Όταν σε πρωτογνωρίζει ο άλλος σε μια δουλεια ή σε ένα κοινωνικό κύκλο σαν το ευγενικό, το καλό παιδί, στα μάτια του είσαι η εύκολη λεία. Θα σου παριστάνει το φίλο για να σε γνωρίσει καλύτερα και έπειτα θα σε κάνει χωρίς να το καταλάβεις δούλο/υπηρέτη και θα σου βγάλει τον κακό του εαυτό αμα πας να αντιμιλήσεις.γιάννης
17-03-2018, 20:21 #13115
Γιατι να διακινδυνεύσεις την δουλειά σου αφού αυτή που σε πρήζει είναι στην ίδια θέση με σένα; Αυτό θα γίνει μόνο αν καταφέρει να σε βγάλει εκτός εαυτού και αυτό με την σειρά του θα γίνει όσο το αφήνεις να εξελίσσεται και συ να φορτώνεις.
Μπορείς να κάνεις την χαζή; Νομίζω αυτό είναι το καλύτερο. Όχι πολλά πολλά μαζί της, κομμένα τα χαμόγελα και οι οικειότητες, τυπική στην δουλειά σου, ακούς τι έχει να σου πει και όπως μπαίνουν από το ένα, έτσι να βγαίνουν από το άλλο. Επιμένει την επόμενη και σου λέει γιατί δεν το έκανες όπως σου πρότεινε; Την χαζή εσύ.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην συναντήσεις τέτοιον μαλάκα σε δουλειά. Πάντα υπάρχει τουλάχιστον ένας. Το πιο πιθανό είναι να σε νιώθει ως απειλή και φέρεται έτσι, βλέπει πως δεν είσαι του χεριού της, πως δεν τσιμπας από το αρχηγιλίκι της, σε βρήκε πρόθυμη και είπε να σου φορτώσει τα πάντα, μυρίστηκε κάποια ανασφάλεια; Κάτι από αυτά είναι συνήθως οπότε μόλις πετάξεις το θέμα από πάνω σου και δεις πως είναι καθαρά δικό της κομπλεξ θα μπορέσεις να απεμπλακείς και να μην επηρεάζεσαι.
ΜΟυ έχει τύχει παλιότερα σε δουλειά να με παίρνει τηλέφωνο η άλλη ( σε ανώτερη θέση από μένα) στο ρεπό μου και να με πρήζει πως πνίγονται και πως πρέπει να πάω στην δουλειά ενώ ήξερε πως ήμουν εκτός πόλης κι ακόμα κι αν ήθελα να βοηθήσω δεν θα μπορούσα, μόνο και μόνο για να με τσιτώνει. Δεν της είπα ποτέ τίποτα ευθέως γιατί δεν με έπαιρνε κιόλας (είπαμε σε ανώτερη θέση από μένα, παλιά και κολλητή του αφεντικού) αλλά το σταμάτησε σταδιακά όταν είδε πως απλά την έγραφα. Ακόμα κι όταν προσπάθησε να μου φορτώσει επιπλέον δουλειά που δεν ήταν δική μου αρμοδιότητα, δεν της έφερα καμιά αντίρρηση, απλά δεν το έκανα και αν τύχαινε να ρωτήσει και να το κάνει θέμα έκανα την χαζή.
17-03-2018, 20:32 #13116
Εκει τεινω κι εγω...αλλα η μαλακια ειναι πως αμα την δω τοσο κρυα και εχει ορεξη αυτη μπορει να αρχισει το μπιριμπιρι στη δουλεια και να χαλασει και την ατμοσφαιρα με αλλους συναδελφους...μου εχει συμβει για αυτο το λεω. Γενικα δεν ειμαι πολυ φιλικη και τραλαλα αλλα δεν εχω θεμα, ειμαι ευγενικη και κανω τη δουλεια μου αλλα ως εκει..αλλα τωρα βασικα θεωρω κι εγω οτι εκει θα επρεπε να εστιασω. Σε μια καλη σχεση με αλλους συναδελφους. Ουτε καν σαν τακτικη απεναντι της, καθαρα για να μη χαλιεμαι εγω και να μπορω να κανω καλα τη δουλεια μου σε μια ευχαριστη ατμοσφαιρα, να μην βιωνω μονο αρνητικα την καθε μερα που δουλευει κι εκεινη. Για την ψυχικη μου ηρεμια πως το λενε...
17-03-2018, 20:48 #13117
Αυτο ρε συ elisabet δυσκολευομαι να κανω τη χαζη με την εννοια οτι αν εχω ενοχληθει, φαινεται γαμωτο...
Μια δυο τρεις φορες που με διορθωσε σε κατι εχω πει οκ σε ευχαριστω. Δειχνω οτι δεν το παιρνω προσωπικα δηλαδη και εστιαζω στη δουλεια και καλα οτι σε ευχαριστω που μου εδειξες (την επιστημη του πως στρωνουμε τραπεζομαντηλο - _-) . Αλλα η φατσα μου με προδιδει παντα γαμωτο αμα εχω χαλαστει/αγχωθει/τσατιστει. Εκει κινδυνευω...πως μπορω να το αλλαξω/να το διαχειριστω αυτο καλυτερα;
Σημερα εμεινα παραπανω κανα 20λεπτο στη δουλεια και δεν εχω ακομα τσιπακι/καρτα να χτυπαω για να μετραει και υπερωριες οποτε δεν ηθελα να αργησω. Και αφου ειχα τελειωσει μια δουλεια ηρθε αυτη να "ελεγξει" να δει πως την εκανα. Και μου λεει αυτο πρεπει ετσι, το αλλο αλλιως, εγω εντωμεταξυ βιαζομουν να φυγω. Εντωμεταξυ η μαλακω μιλαει και αυτη μια χ αλλη γλωσσα που μιλαω κι εγω ως μητρικη και ημασταν μονες εκεινη την ωρα, και μου τα ελεγε στην γλωσσα της χωρας που ειμαστε. Καποια λεξη που ειπε δε τη καταλαβα και της λεω τι ειναι αυτο; Βασικα γιατι δεν μου μιλας στην χ γλωσσα; Και λεει δεν ξερω πως ειναι αυτο στην χ γλωσσα (για την λεξη) αλλα μετα συνεχισε παλι να μου μιλαει στην γλωσσα της χωρας - _-
Ενω ημασταν οι δυο μας μονες και μπορουσε να μου τα πει στην μητρικη της - _-
Να πω οτι ηταν σε ωρα που ειχε αλλο κοσμο τριγυρω θα ελεγα οκ, ηθελε να ειναι επαγγελματικη, δεκτο. Αλλα οταν ειναι μονη με αλλες συναδελφους που μιλανε την χ γλωσσα μια χαρα μιλαει. Οποτε τι φαση ειναι τωρα αυτο;
Τελοσπαντων σημερα εκει που εκανε ελεγχο αυτη και καλα, εγω βιαζομουν να φυγω και κατι μου ψυρισε οτι αυτο εδω δεν ειναι καλο, και εδω να πρεπει ετσι. Εγω ηδη ημουν με το μπουφαν στο χερι εντωμεταξυ, της ειπα με ξεκαθαρα (αθελα μου) ξενερωμενο υφος οκ καλα, γεια τα λεμε και εφυγα. Αυτη δεν με χαιρετησε.
Πως να κανω την χαζη ρε elisabet, διδαξε με μαστερ χαχα
(sorry μπερδεψα τους χρηστες πριν γιατι διαβαζω και αλλα θεματα, ειδες με τρελανε η κακουργα :P)
17-03-2018, 21:04 #13118
O μαλάκας σε μια δουλειά υπάρχει παντού. Και αν σε μια δουλειά δεν μπορείς να τον βρεις, απλά κοιτάξου σε έναν καθρέπτη και ίσως εκπλαγείς απο το αποτέλεσμα...τι μου θύμισες τώρα και θα γράψω πάλι σεντόνι..
Και στην δική μου δουλειά υπάρχει μια μαλάκω που έχει μαλώσει με όλους τους άλλους και έχει την θέση της γραμματέως στην επιχείρηση. Το προφίλ της είναι 50 χρονών παντρεμένη, με παιδιά και γιαγιά προσφάτως απο το μεγάλο της παιδί και αντί να φύγει σπίτι της και να ηρεμήσουμε οι υπόλοιποι περιμένει να περάσουν άλλα 2 χρόνια για να συμπληρώσει τα απαιτούμενα ένσημα ώστε να πάρει σύνταξη. Και μάλιστα μια μέρα ήμασταν ένας συνάδελφος και εγώ και μας είπε επι λέξη "μακάρι να αντέξει η επιχείρηση άλλα 2 χρόνια, να βγω στη σύνταξη και μετά ας κλείσει.." Εκει είπα να πω τίποτε αλλά λέω άσε τσάμπα φαια ουσία θα χαλάσω...
Τελευταίο γερό μάλωμα με συνάδελφο όπου κατέληξαν να βρίζονται με χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου γιατί θέλει να έχει λόγο επι παντός επιστητού ήταν καλοκαίρι του 2015 όπου θεώρησε σωστό να μας κάνει "κήρυγμα" υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.. Ενας συνάδελφος 42 χρονών ήταν υπέρ του ΝΑΙ και εκεινη έλεγε, έλεγε και μετά είπε και εκείνος και έγινε χαμός.. δυστυχώς δεν είχα ποπκορν μαζί μου..χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Τώρα πλέον μιλιούνται μόνο για τα τυπικά..
Εμένα άπειρες φορές έχει υποτιμήσει την δουλειά μου αλλά την γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Προχθες πχ έγινε μια έκτακτη βλάβη στην επιχείρηση και μου τηλ το αφεντικό στις 9 το πρωί αν μπορώ να πάω να τους "σώσω" (κανονικά δουλεύω απόγευμα) και πήγα. Εκανα ότι έπρεπε και καθώς έφευγα γυρνάει και λέει με υφάκι στην δ/ντρια "αυτο το πράγμα όλη η επιχείρηση να βασίζεται πάνω στον kozchr για όλες τις βλάβες, δεν μπορώ να καταλάβω..." και εδώ πριν προλάβω να αντιδράσω εγώ γιατί ήμουν ήδη κάπως που ξύπνησα από τα "άγρια" χαράματακαι θα έκανα το λάθος να μπω σε μια αέναη διαμάχη που επιβεβαίωνε την γνωστή φράση "ποτέ μην λογομαχείς με ένα βλάκα..." της απάντησε η δ/ντρια "εγω χαίρομαι που έχω τον kozchr εδώ και έχω εμπιστοσύνη να στηρίζομαι πάνω του" και έτσι έφυγα ήρεμος
Κλείνοντας θα πω δηλαδή ότι για την ψυχική σου ηρεμία, μην ασχολείσαι μαζί της και αν σε παίρνει πήγαινε στο αφεντικό και κάνε παράπονα. Εμεις παλιότερα είχαμε πάει και μας είπε το αφεντικό "ας κάνει ο καθένας την δουλειά του και μην ασχολείστε και είχα απαντήσει και εγώ αν με προσβάλλει, θα την προσβάλλω) και όντως παλιότερα δεν είχα αντισταθεί στον πειρασμό και τσάμπα όμως χάλασα την ψυχική μου ηρεμία καθώς υπάρχει και η φράση που αποδόθηκε στον Αινστάιν και από οτι είχα διαβάσει δεν την έχει πει " Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος" αλλά το σίγουρο είναι ότι ισχύει...
17-03-2018, 21:14 #13119
Ωραια τα λες αλλα δυο ειναι τα τινα...πρωτον το να σε παιρνει να του τη πεις κι εσυ του αλλου προυποθετει να μην εισαι αναλωσιμος. Ειμαι αναλωσιμη ειναι η αληθεια, ειναι η δουλεια τετοια. Εκεινη τουλαχιστον ειναι καποια χρονια εκει και περναει ο λογος της, ειναι απο τις υπαλληλους στις οποιες βασιζονται. Επισης εχει μια εβδομαδα που ειμαι σε αυτη τη δουλεια.
Οποτε καταλαβαινεις...ειναι πολυ καπως ξαφνικα να κανω παραπονα με το καλημερα στο αφεντικο. Επισης δεν υπαρχει η παρουσια του αφεντικου. Υπαρχει ενας μανατζερ και αυτος στα @@ του και συχνα ειναι απων και βασιζεται στις γνωμες και στα λογια των "παλιων". Να πω οτι υπηρχε παρουσια μανατζερ/αφεντικου που βλεπει λιγακι τι γινεται ωστε να δει πρωτα οτι κι εγω οκ, κανω δουλεια δεν μαλακιζομαι ναι, θα με επαιρνε μετα να παραπονεθω αμα συνεχιστει. Αλλα ετσι πολυ δυσκολο, πιο πολυ θα δημιουργουνταν προβλημα σε εμενα.
Νομιζω πως η ουσια ειναι να βρω τροπο να μην επηρεαζομαι και να μη της δινω πατημα/να τη γραφω.
Αλλα δεν ειμαι ατομο που τα γραφει στα @@ ευκολα γαμωτο...γενικα νοιαζομαι :/
Και επηρεαζομαι συναισθηματικα ευκολα, και το συναισθημα φαινεται στη μαπα μου.
Καμια τακτικη διαχειρισης εχει κανεις; Πως γινεσαι σταρχιδιστης; Χρειαζομαι οδηγιες χρησης :P
17-03-2018, 22:39 #13120
Δεν υπάρχει εγχειρίδιο χρήσης βρε συ Νατ
Το θέμα δεν είναι πώς να καταφέρνεις να κρύβεις την ενόχληση σου, εξάλλου προσωπικά δεν θα πρότεινα ποτέ κάτι τέτοιο, το θεωρώ μέγιστη καταπίεση. Το θέμα είναι να πάψεις να ενοχλείσαι. Και αυτό θα το πετύχεις μόνο αν αποκρυπτογραφήσεις κάπως την συμπεριφορά της και την ενόχληση σου επίσης. Τι πιστεύεις ότι την κάνει να φέρεται έτσι σε σένα προσωπικά; Σε βρήκε εύκολο θύμα; Εντόπισε κάποια ανασφάλεια σου στην δουλειά; Σε βλέπει παραπάνω δυναμική από όσο θα ήθελε και θέλει να σου σπάσει τον τσαμπουκά; Στη δική μου περίπτωση πχ θεωρώ πως φέρθηκε έτσι επειδή με είδε πολύ πρόθυμη στην αρχή και νόμισε πως βρήκε κορόιδο. Μόλις κατάλαβα αυτό, δεν υπήρχε πια λόγος να ενοχλούμαι, μου φαινόταν μέχρι και αστεία η συμπεριφορά της. Επίσης προσπάθησε να σκεφτείς τι είναι αυτό που ενοχλεί εσένα. Πώς καταφέρνει και σε τσιγκλάει και δεν σκέφτεσαι απλά " εντάξει είναι μια ηλίθια".
Νομίζω πως όλα είναι θέμα οπτικής. Αν αποστασιοποιηθείς λίγο από την ιστορία και το σκεφτείς ψύχραιμα θα δεις πως δεν απειλείσαι από κάτι όσο κάνεις σωστά την δουλειά σου και είσαι τυπική. Γιατί πχ να της δίνεις τόση αξία και να την αφήνεις να σου χαλάει την διάθεση; Είναι πιο παλιά από σένα, πιθανώς να ξέρει κάποια πράγματα καλύτερα, προσπάθησε να κερδίσεις όσα μπορείς και να μάθεις απο εκείνη αλλά εκεί που θεωρείς πως το κάνεις σωστά, απλά γράψτην. Για σένα προφανώς είναι απλά μια δουλειά ώστε να βγάζεις τα προς το ζην προσωρινά, δεν έχεις βλέψεις να πάρεις το βραβείο του καλύτερου υπαλλήλου, αλλά ούτε και θες να χάσεις την δουλειά σου εξαιτίας της οπότε κράτα απλά τα τυπικά μαζί της. Σου κάνει πχ μια παρατήρηση για ένα "λάθος" σου, οκ και τι έγινε; Πες της ευγενικά ευχαριστώ πολύ, κράτα την διόρθωση αν την βρίσκεις χρήσιμη ή πέτα την στα σκουπίδια αν το θεωρείς βλακεία και μην αναλώνεσαι παραπάνω. Σκέψου οτι αυτή η δουλειά που για σένα είναι μια προσωρινή λύση ανάγκης και λες σιγά την επιστήμη για εκείνη μπορεί να είναι η καριέρα της ζωής της και να έχει ανάγκη να νιώθει την σπουδαιότητα της μέσω αυτής, μη της χαλάς το όνειρο.
17-03-2018, 22:41 #13121
Και εγώ συνηθίζω να επηρεάζομαι εύκολα και φαίνεται. Ακούω την μλκ που θα μου πει ο καθένας και αυτό με έχει επηρεάσει από τότε που ήμουν μικρό παιδί.
Ομως.. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έγινα σταρχιδιστής απέναντι στην μαλάκω, ακριβώς επειδή κατάλαβα ότι δεν είμαι αναλώσιμος. Και πίστεψε με αυτό ήταν κάτι που δεν το επιδίωξα. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ μου έτσι. Απλά ξεκίνησα στα 20 μου μια δουλειά που δεν είχα ιδέα πως γίνεται για ένα 3μηνο και μετά έφυγα για στρατό και μόνοι τους μετά με φώναξαν όταν απολύθηκα. Και τι είχε αλλάξει απο την πρώτη φορά? Απλά τότε μου είπαν αν θέλω να έχω περισσότερες ευθύνες και να αλλάξω πόστο και εγώ είπα ναι.. Και άρχισαν να με φορτώνουν με διάφορα. Και όσο έβλεπαν ότι τα κατάφερνα, αυτά αυξάνονταν. Αλλά ταυτόχρονα και ίσως λόγω και της ΔΕΠΥ μου, αυξάνονταν και τα λάθη που έκανα. Αλλά με τα χρόνια είδα ότι παλεύοντας και προσπαθώντας να μάθω, απέκτησαν εμπιστοσύνη σε εμένα. Και όταν το 2ο άτομο που μου μάθαινε την δουλειά αποφάσισε να φύγει πίσω στην χώρα του για δικούς του λόγους, τότε έμεινα μόνος μου και ουσιαστικά ο μόνος που μπορούσε να βγάλει εις πέρα την δουλειά, τους είπα να με αφήσουν την ελευθερία να κάνω τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο και κατάφερα να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους. Δηλαδή δεν ήμουν πάντα "ευνοημένος" απο τα αφεντικά. Το κέρδισα αυτό με την αξία μου
Οκκ τώρα αν εσύ μου λες ότι είσαι εκεί μια εβδομάδα μόνο, ε λογικό είναι να προτιμήσουν την παλιά που έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει ή ίσως σωστότερα (γιατί δεν έχω καταλάβει ακριβώς την φύση της δουλειάς) αντέχει ισως περισσότερο και έχει δοκιμαστεί η αξία της και κάτω απο συνθήκες πίεσης...
Και αυτό για την πίεση στο λέω γιατί και εγώ στις αρχές όταν μου μάθαινε το άλλο παιδί, κάτι λίγες "κρισούλες" πανικού τις τράβαγα..και φρίκαρα..
18-03-2018, 01:00 #13122
Ρε παιδιά, τι μου κάνετε βραδιάτικα, θυμήθηκα δικά μου και ταράχτηκα!!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
18-03-2018, 11:56 #13123
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι τέλειος τέλειος ασχετο....
Ξέρει κανείς για την Ελβετία??συγκεκριμένα για Ζυρίχη..μίλησα με εναν φίλο μου και μου είπε ότι ο μισθός του ανειδίκευτου εργάτη είναι στα 3.500€ .
Με 8 ωρη εργασία.και πάνω από 8 ώρες απαγορεύεται να δουλευης...και τα ενοίκια για δύο δωμάτια είναι στα 1200€...
Μου ακούγεται τέλειο για να είναι αληθινό.
Παρακαλώ αν ξέρεις κάποιος κάποια από Ζυρίχη για μου πει κάποιες πληροφορίες..
Ο φίλος μου μου τα παρουσιάζει κάπως τέλεια..αλλά είναι όμως έτσι??
18-03-2018, 15:34 #13124
Με μια προχειρη αναζητηση στο ιντερνετ βρηκα αυτα...
https://www.homegate.ch/mieten/wohnu...SAAEgJWT_D_BwE
Και επαθα ψιλοαμοκ....ακουσε εκει 1150 ευρω για 15τ.μ. :P
Ριξε μια ματια αμα θες γενικα...οπου βλεπεις zimmer σου λεει αριθμο δωματιων. Αντε και βρισκεις σε καμια εφημεριδα πιο φτηνα σου λεω...παλι πανακριβα ειναι. Και εδω που μενω εγω ειναι ακριβα τα ενοικια αλλα οχι κι ετσι...αλλο 25 ευρω το τετραγωνικο ξερω γω και αλλο τα 70φευγα λολ.
Για μισθους δεν ξερω...ξερω οτι ειναι ψηλοι αλλα ειναι και η ζωη πιο ακριβη...το θεμα ειναι η αναλογια. Αλλα φανταζομαι για μεταναστης δεν θα κολυμπαει κανεις και στα λεφτα...παντου ετσι ειναι νομιζω. Ο φιλος σου εκει μενει; Η τα ακουσε αυτα απο τριτους;
18-03-2018, 15:43 #13125
Εγω μερικες μερες τωρα γυριζω σπιτι κουρασμενη σπιτι και βουρκωνω. Και σημερα επισης το ιδιο ηταν. Απελπισια. Εχει και κατι κωλομουτρα η μαλακισμενη...αστα να πανε. Γαμω το σπιτακι της και οτι αγαπαει. Κακο ψοφο. Σημερα πηγε να με διορθωσει και καλα σε κατι (μαλακια ηταν) και μου αρπαξε αυτο που κρατουσα επιδεικτικα απο τα χερια, ετσι αποτομα, χωρις κουβεντα, μπροστα σε κοσμο. Και την ακουσα να με θαβει σε αλλη συναδελφο με την οποια μεχρι τωρα τα ειχαμε παει μια χαρα..αλλα σημερα... Παγωμαρα η τριτη τυπισσα απεναντι μου. Απορω γιατι εχει τοση επιρροια αυτη, σε καποιον το δινει εκει μεσα, τι φαση; χαχαχα