ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 876
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 876 of 1380 FirstFirst ... 3767768268668748758768778788869269761376 ... LastLast
Results 13,126 to 13,140 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Με μια προχειρη αναζητηση στο ιντερνετ βρηκα αυτα...

https://www.homegate.ch/mieten/wohnu...SAAEgJWT_D_BwE

Και επαθα ψιλοαμοκ....ακουσε εκει 1150 ευρω για 15τ.μ. :P
    Ριξε μια ματια αμα θες γενικα...οπου βλεπεις zimmer σου λεει αριθμο δωματιων. Αντε και βρισκεις σε καμια εφημεριδα πιο φτηνα σου λεω...παλι πανακριβα ειναι. Και εδω που μενω εγω ειναι ακριβα τα ενοικια αλλα οχι κι ετσι...αλλο 25 ευρω το τετραγωνικο ξερω γω και αλλο τα 70φευγα λολ.
    Για μισθους δεν ξερω...ξερω οτι ειναι ψηλοι αλλα ειναι και η ζωη πιο ακριβη...το θεμα ειναι η αναλογια. Αλλα φανταζομαι για μεταναστης δεν θα κολυμπαει κανεις και στα λεφτα...παντου ετσι ειναι νομιζω. Ο φιλος σου εκει μενει; Η τα ακουσε αυτα απο τριτους;
    Ναταλία με έναν πολύ γρήγορο υπολογισμό και χωρίς να είμαι μέσα στο χορό που λένε είδα ότι με συμφέρει πάρα πολύ..άκου λίγο τη σκέψη μου...εάν είναι αλήθεια ο μισθός που λέει...εμείς είμαστε 2 άτομα εγώ και η γυναίκα μου.αρα 3.500€Χ2=7000
    Αν το ενοίκιο μου είναι 1500€ για δύο δωμάτια π.χ....αν υπολογίσω και τα υπόλοιπα έξοδα..πες υποθετικά θα ξοδέψω το μήνα 3000 συνολο( ενοίκιο μεταφορές φαγητά)
    Άρα 7000-3000 =4000 δηλαδή στομηνα μου μένουν 4000 καθαρά στην ακρη.. δεν είναι υπερβολικό για να είναι αληθινό??
    Το ενοίκιο δεν με τρομάζει με τέτοιους μισθούς.
    Ο φίλος μου είναι εκεί εδώ και εφτά χρόνια δουλευη μάγειρας 7 ώρες την ημέρα και ο μισθός του είναι 7000 το μηνα

Senior Member
    Με μια αναζήτηση που έκανα στο γοογλε όντως λένε ότι οι μισθοί είναι στα ύψη αλλά όντως και οι τιμές είναι στα ύψη ..αλλά αν ξέρεις να κάνεις οικονομία πιστεύω ότι μαζεύεις καλά λεφτά..αν όλα αυτά που διάβασα στο γοογλε και με είπε και ο φίλος μου είναι αλήθεια..απτην άλλη ο σοφός λαός λέει όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλαθι

Senior Member
    Ναταλια κ σαβ κ μπου μου δινουν ολοι φαγητα με ουσιεσ εδω κ δεν ξερω ποσα χρονια δεν ξερω τι ρολο παιζει ο παοκ παντωσ πρωταθλημα δεν παιρνει οπου κ να παω αυτο γινεται για να καταλαβετε σε τι κρατοσ ζειτε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Με μια αναζήτηση που έκανα στο γοογλε όντως λένε ότι οι μισθοί είναι στα ύψη αλλά όντως και οι τιμές είναι στα ύψη ..αλλά αν ξέρεις να κάνεις οικονομία πιστεύω ότι μαζεύεις καλά λεφτά..αν όλα αυτά που διάβασα στο γοογλε και με είπε και ο φίλος μου είναι αλήθεια..απτην άλλη ο σοφός λαός λέει όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλαθι
    Δεν είναι υπερβολικό γιατί όλα είναι πανάκριβα. Όταν είχα πάει Ζυρίχη έπαθα πλάκα. Γενεύη λένε είναι χειρότερα. Είχα πάει και Λουκέρνη βέβαια (για μένα είναι καλύτερη από την Ζυρίχη, και σε θέμα ομορφιάς - πιο γραφική - και σε επίπεδο ζωής, είναι φθηνότερη). Όμως πηγαίναμε σε σουπερ μαρκετ και ψωνίζαμε με μέτρο ό,τι μας σύμφερε. Αν κάνεις οικονομία εννοείται πως συμφέρει. Οι μισθοί είναι ψηλοί γιατί και η ζωή είναι ακριβή, αλλιώς πώς θα τα έβγαζαν πέρα; Αλλά ακόμα και με τις τιμές που παίζουν, μπορείτε να αποταμιεύσετε, κάτι που είναι 10 φορές πιο δύσκολο στην Ελλάδα του σήμερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Δεν είναι υπερβολικό γιατί όλα είναι πανάκριβα. Όταν είχα πάει Ζυρίχη έπαθα πλάκα. Γενεύη λένε είναι χειρότερα. Είχα πάει και Λουκέρνη βέβαια (για μένα είναι καλύτερη από την Ζυρίχη, και σε θέμα ομορφιάς - πιο γραφική - και σε επίπεδο ζωής, είναι φθηνότερη). Όμως πηγαίναμε σε σουπερ μαρκετ και ψωνίζαμε με μέτρο ό,τι μας σύμφερε. Αν κάνεις οικονομία εννοείται πως συμφέρει. Οι μισθοί είναι ψηλοί γιατί και η ζωή είναι ακριβή, αλλιώς πώς θα τα έβγαζαν πέρα; Αλλά ακόμα και με τις τιμές που παίζουν, μπορείτε να αποταμιεύσετε, κάτι που είναι 10 φορές πιο δύσκολο στην Ελλάδα του σήμερα.
    Επιτέλους βρήκα κάποιων που ξέρει ορισμένα πράγματα..έχω κάποιες απορίες αν μπορείς και θέλεις φυσικά να μου της λύσεις..
    Αυτό που σκέφτηκα σωστό δεν είναι η κάνω τεράστιο λάθος??μιλάω για την αποταμιευση...δεν θα μπορέσω να βάλω στην άκρη 3.000€ με 4.000€ το μήνα??δουλεύοντας δύο ατομα....
    Έχω δει ότι ενοικιάζονται δωμάτια..δηλαδή βρηκακαι ένα δωμάτιο με 900 το μήνα..αλλά δεν κατάλαβα κάτι είναι ένα διαμέρισμα που αποτελείται από ένα μόνο δωμάτιο ή ένα διαμέρισμα με 4 δωμάτια αλλά εγώ θα ενοικίασω το ένα δωμάτιο απτά τέσσερα??
    Επισεις..είδα ότι πολλές αγγελίες που λένε ότι έχουν ασανσέρ.. επειδή το δωμάτιο είναι ο.χ στο 1 η 2 όροφο..το ασανσέρ το πληρώνουμε με τα κοινόχρηστα??η είναι μέσα στο ενοίκιο και αυτό???
    Με ενδιαφέρει κυρίως να μάθω λεπτομέρειες για το πώς ζούνε εκεί..
    Τα σκουπίδια π.χ τα πετάνε μια φορά την εβδομάδα???όπως είμασταν στη Γερμανία.
    Καλά εκεί ήταν τρισαθλια

Senior Member
    Εγω μερικες μερες τωρα γυριζω σπιτι κουρασμενη σπιτι και βουρκωνω. Και σημερα επισης το ιδιο ηταν. Απελπισια. Εχει και κατι κωλομουτρα η μαλακισμενη...αστα να πανε. Γαμω το σπιτακι της και οτι αγαπαει. Κακο ψοφο. Σημερα πηγε να με διορθωσει και καλα σε κατι (μαλακια ηταν) και μου αρπαξε αυτο που κρατουσα επιδεικτικα απο τα χερια, ετσι αποτομα, χωρις κουβεντα, μπροστα σε κοσμο. Και την ακουσα να με θαβει σε αλλη συναδελφο με την οποια μεχρι τωρα τα ειχαμε παει μια χαρα..αλλα σημερα... Παγωμαρα η τριτη τυπισσα απεναντι μου. Απορω γιατι εχει τοση επιρροια αυτη, σε καποιον το δινει εκει μεσα, τι φαση; χαχαχα
    Και Κυριακή δουλειά;;

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Και Κυριακή δουλειά;;

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
    Ναι, ειναι στον κλαδο της εστιασης η δουλεια.

Ναταλία, θα ήταν καλό ίσως να της μιλήσεις ξεκάθαρα και να της ζητήσεις εξηγήσεις για την συμπεριφορά της. Είναι άδικο για σένα να κουβαλάς μέσα σου τόσο θυμό και τόση στεναχώρια για μια κομπλεξική στρίγγλα που πολύ πιθανόν να εκτονώνεται πάνω σου ή κάνει το κομμάτι της και σε "παίζει" γιατί είναι παλιάνθρωπος ή έχει απωθημένα.
    Έχω υπάρξει κι εγώ στην δική σου θέση, σε άλλου είδου δουλειά, αλλά δεν έχει σημασία, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Έκανα υπομονή αλλά αυτό μόνο την ψυχολογία μου επιβάρυνε και τώρα που το βλέπω από μεγάλη χρονική απόσταση βλέπω οτι ήταν λάθος μου. Έπρεπε να μιλάω!
    Θα απαιτήσεις λοιπόν με τον τρόπο σου να σε σέβεται, αλλιώς αυτή η συμπεριφορά της θα χειροτερεύει κι εσύ απλώς θα φορτώνεις τον εαυτό σου με θυμό, παράπονα, μίσος, ταραχή.
    Γνώμη μου λοιπόν είναι να της μιλήσεις και μάλιστα μπροστά και σε άλλους (συναδέλφους, όχι πελάτες). Πες της: Συγνώμη, γιατί μου φέρεσαι με αυτό τον τρόπο; Έχεις κάποιο πρόβλημα προσωπικά μ εμένα; Γιατί κάνεις αυτό κι αυτό κι αυτό...; Γιατί βάζεις λόγια για μένα στους συναδέλφους πίσω από την πλάτη μου; -Να της το πεις αυτό για να ντροπιαστεί -.
    Υπονόησέ της εν ανάγκη οτι θα καταφύγεις στο νόμο αν τολμήσει να θίξει την αξιοπρέπειά σου και "υπερβεί τα εσκαμμένα". Δεν ξέρω βέβαια πώς ακριβώς φέρεται αλλά καλό θα ήταν να την φοβήσεις. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Senior Member
    Εγω μερικες μερες τωρα γυριζω σπιτι κουρασμενη σπιτι και βουρκωνω. Και σημερα επισης το ιδιο ηταν. Απελπισια. Εχει και κατι κωλομουτρα η μαλακισμενη...αστα να πανε. Γαμω το σπιτακι της και οτι αγαπαει. Κακο ψοφο. Σημερα πηγε να με διορθωσει και καλα σε κατι (μαλακια ηταν) και μου αρπαξε αυτο που κρατουσα επιδεικτικα απο τα χερια, ετσι αποτομα, χωρις κουβεντα, μπροστα σε κοσμο. Και την ακουσα να με θαβει σε αλλη συναδελφο με την οποια μεχρι τωρα τα ειχαμε παει μια χαρα..αλλα σημερα... Παγωμαρα η τριτη τυπισσα απεναντι μου. Απορω γιατι εχει τοση επιρροια αυτη, σε καποιον το δινει εκει μεσα, τι φαση; χαχαχα
    Naταλια δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα σου πάνω σε αυτό γιατί είναι και πόσες σελίδες δεν ξέρω σε ποιο σημείο αρχίζεις να τα λες αλλά τελοσπαντων από αυτά που διάβασα προφανούς είναι κάποια που σου κάνει τη ζωή μαρτύριο στη δουλειά σου...μην σκύβεις το κεφάλι ειδικά εσένα δεν σε έχω για άνθρωπο να σκύβει το κεφάλι γιατί έχει ανάγκη...ξέρεις από πόσες δουλειές έχω φύγει επειδή μου φερονντουσαν άθλια??και εγώ δεν θυμαμε..
    Δεν με ένοιαζε καθόλου και ακόμα έτσι είμαι..απλά εγώ δεν μπορούσα να παραπονεθω πουθενά διότι συνήθως ήταν τα ίδια τα αφεντικά που με συμπεριφεροντουσαν έτσι.που να απευθύνονται??
    Από τι κατάλαβα συνάδερφος είναι αυτή η γυναίκα που σου φέρετε έτσι..
    Πηγενε στο προησταμενο με τη μία και εξήγησε του τα όλα..μην μασάς καθόλου.οσο σωπενεις χειρότερα είναι...γιατί να σε κάνει τη ζωή μαρτύριο?
    Στην ανάγκη άμα δεν βγάλεις άκρη ούτε με την προησταμενο παράτα τα και φύγε αν μπορείς και βρες άλλη δουλειά..να σου φεροντε καλυτερα

Senior Member
    Αμα δεν εχεισ βυσμα αυτο γινεται μη φυγεισ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ναταλια κ σαβ κ μπου μου δινουν ολοι φαγητα με ουσιεσ εδω κ δεν ξερω ποσα χρονια δεν ξερω τι ρολο παιζει ο παοκ παντωσ πρωταθλημα δεν παιρνει οπου κ να παω αυτο γινεται για να καταλαβετε σε τι κρατοσ ζειτε
    Να μαθεις να μαγειρευεις ελης, να τρως τα δικα σου φαγητα. Παντως ο,τι και να σου ριχνουν δε βλεπω να σε πτοει.
    Τωρα για τον παοκ τι να πω... πρωταθλημα φετος δεν παιρνει μετα τα τελευταια γεγονοτα... του χρονου τωρα!
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Εβγαλε ο σφακιανακησ καινουριο τραγουδι γι αυτουσ που δε λενε σ αγαπω κ σκεφτηκα οτι εμεισ τα παιδια τ δρομου δε λεμε σ αγαπω αλλα οι γυναικεσ καταλαβαινουν

Senior Member
    Στην πουδρα ο Αμβροσιος....
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Πως νιωθετε αυτη τη στιγμη?

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Ανυπομονω να τελειωσει αυτος ο μηνας. Μαλλον,ελπιζω δηλαδη , να ειναι ο μηνας που θα μου αλλαξει τη ζωη προς το καλυτερο. Δωστε μου τη θετικη σας ενεργεια σας παρακαλω