ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 885
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 885 of 1380 FirstFirst ... 385785835875883884885886887895935985 ... LastLast
Results 13,261 to 13,275 of 20693
    Senior Member
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Quote Originally Posted by savatage View Post
    Τραγικό [emoji35]

Εστάλη από Lenovo TB2-X30L στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Και τους πληρωνουμε... θελουμε δε θελουμε
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Το 2015...

Quote Originally Posted by savatage View Post
    Και τους πληρωνουμε... θελουμε δε θελουμε
    Ίσως είναι η χειρότερη φάρα... Ανώμαλα μυαλά που κρύβονται πίσω από την εικόνα της Πίστης

Quote Originally Posted by elis View Post
    Καλα εισαι εγω εχω περασει χειροτερα μια χαρα εισαι να εκτιμασ αυτα που εχεισ κ θα ηρεμησεισ
    Μακάρι φίλε μου να ναι θέμα ηρεμίας!
    γιάννης

Quote Originally Posted by Σαπουνάκι μπάνιου View Post
    καταλαβαινω τι λες ,το ξέρω .

Η καλυτερη σταση απέναντι σε αυτό-δεν ξερω αν θα καταλαβεις τι εννοώ- είναι ενας συνδυασμός αφέλειας και περιφρόνησης. Θα δημιουργησει νοητική απόσταση και θα αφαιρέσει την δύναμη της αλλης πλευράς.Αν μιλάς για αναισθησία συμφωνώ.
    Οι αντιδρασεις θα μαλακωσουν,ίσως και να προσπαθούν να σε καταλαβουν μετά ή να σε κυνηγούν, θα το δεις. Ή το ένα ή το άλλο. Κι αν είναι το δεύτερο να μαι έτοιμος να παλέψω μέχρι τέλους!

Αν είσαι όμως νευρώδης ιδιοσυγκρασία και εχεις ως πυρήνα τον θυμό ίσως να μην σε εκφράζει αυτό.Μέσα μου είμαι νευρώδης. Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα μεταφοράς αυτού που νιωθω μεσα μου προς τα έξω.
    Είναι η δική μου οπτική μόνο.
    Οι άλλοι νομίζουν (διότι αυτό βγαίνει προς τα έξω) ότι είμαι ο φιλήσυχος, ο πράος, ο ήρεμος. Μέσα μου όμως κτυπάει το κεφάλι μου από απωθημένα, μετάνιωμα, ψυχαναγκασμούς, τύψεις. Μέσα στη σκέψη μου γίνεται πόλεμος, νεύρα, υπερένταση θυμού. Δυστυχώς αυτά δεν βγαίνουν προς τα έξω! Το να σε μετατρέψουν σε κλειστό και να σου είχαν στερήσει χρόνια πριν με τον τρόπο τους την ελεύθερη σου έκφραση έχει σήμερα αυτη την ολέθρια συνέπεια. Η προς τα έξω εικόνα δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που ζω μέσα μου, ούτε στις αληθινες μου επιθυμίες!
    γιάννης

Τέτοια υιοθετημενα παιδια, τουλάχιστον σε εκκλησιαστικές οικογενειες, τα προορίζουν για παραδουλεύτρες, για υπηρέτριες του σπιτιού τους εφ όρου ζωής. Ούτε τα στέλνουν να σπουδάσουν ουτε τα αφήνουν να παντρευτούν. Θα είναι οι δούλοι του σπιτιού μια ζωη που θα πρέπει όμως να χρωσταν ευγνομοσύνη στην οικογενεια επειδη τα ταίζει και τα ποτίζει και θωερούν τη σταση αυτή ως το ορθό και το πρέπον. Έχω υπόψιν για τέτοιες περιπτώσεις ασχέτως αν εκει δεν ήταν και θυματα σεξουαλικης κακοποίησης. Οι παράγοντες αυτοί δεν αποκλείεται να ταν αναμεσα στις αιτιες αυτοκτονιας της κοπέλας, αφού αμα καταλάβεις το τελμα στο οποίο σε φέρανε η αυτοκαταστροφικότητα είναι κοντά.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τέτοια υιοθετημενα παιδια, τουλάχιστον σε εκκλησιαστικές οικογενειες, τα προορίζουν για παραδουλεύτρες, για υπηρέτριες του σπιτιού τους εφ όρου ζωής. Ούτε τα στέλνουν να σπουδάσουν ουτε τα αφήνουν να παντρευτούν. Θα είναι οι δούλοι του σπιτιού μια ζωη που θα πρέπει όμως να χρωσταν ευγνομοσύνη στην οικογενεια επειδη τα ταίζει και τα ποτίζει και θωερούν τη σταση αυτή ως το ορθό και το πρέπον. Έχω υπόψιν για τέτοιες περιπτώσεις ασχέτως αν εκει δεν ήταν και θυματα σεξουαλικης κακοποίησης. Οι παράγοντες αυτοί δεν αποκλείεται να ταν αναμεσα στις αιτιες αυτοκτονιας της κοπέλας, αφού αμα καταλάβεις το τελμα στο οποίο σε φέρανε η αυτοκαταστροφικότητα είναι κοντά.
    Ειναι συστημα, δηλαδη.
    Κι εγω νομιζα οτι ήταν τυχαιο.
    Εχω συγγενεις που υιοθετησαν κοριτσι πριν χρονια, μολις λίγο βαρεθηκε στο σχολειο, αντι να το πιεσουν να παρει ενα απολυτηριο, το αφησαν να σταματησει τα κοπροσκυλα. Τωρα εχουν ψοφησει ολοι σε βαθια γεραματα και η κοπελα ανω των 40 κανει θεληματα για να ζησει. Εγκληματιες...
    Της εκκλησιας ολοι, βεβαιως βεβαιως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by samantha26 View Post
    Ίσως είναι η χειρότερη φάρα... Ανώμαλα μυαλά που κρύβονται πίσω από την εικόνα της Πίστης

H χειροτερη φαρα ειναι οι πολιτικοι ............ αυτους πληρωνουμε αδροτατα ......... και θα συνεχιουμε να πληρωνουμε τα λαθη τους ......... εκτος απο αυτους τους ιδιους .......

Senior Member
    Ο ερωτας ειναι ασθενεια

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    H χειροτερη φαρα ειναι οι πολιτικοι ............ αυτους πληρωνουμε αδροτατα ......... και θα συνεχιουμε να πληρωνουμε τα λαθη τους ......... εκτος απο αυτους τους ιδιους .......
    Δεν διαφωνώ για τους πολιτικούς αλλά και οι παπάδες που υποτίθεται πως είναι άνθρωποι του Θεού είναι απαράδεκτο να κάνουν τέτοια πράγματα και να τη γλιτώνουν λόγω της ιδιότητας τους... Για όλους είναι απαράδεκτο αλλά ακόμα περισσότερο για εκκλησιαστικούς λειτουργούς... Και το λέω εγώ που πιστεύω στον Θεό, καταλαβαίνεις δηλαδή πόσο εξοργιστικό είναι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν διαφωνώ για τους πολιτικούς αλλά και οι παπάδες που υποτίθεται πως είναι άνθρωποι του Θεού είναι απαράδεκτο να κάνουν τέτοια πράγματα και να τη γλιτώνουν λόγω της ιδιότητας τους... Για όλους είναι απαράδεκτο αλλά ακόμα περισσότερο για εκκλησιαστικούς λειτουργούς... Και το λέω εγώ που πιστεύω στον Θεό, καταλαβαίνεις δηλαδή πόσο εξοργιστικό είναι...
    Γι'αυτό είπε ο Ιησούς Χριστός ότι πρώτοι θα λογοδοτήσουν οι ιερείς..και μετά όλοι η άλλοι..
    Επισεις συμφωνούν με το λόγο του θεού αλλά δεν κάνουν το θέλημα του...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν λεω οχι , αλλα μπροστα στην ζημια που κανουν και εκανα οι πολιτικοι, αυτο ειναι πταισμα ........
    υπαρχουν πολλοι παπαδες που καταστρεφουν την πιστη , αλλα μπροστα στο να καταστρεφεις ενα ολοκληρο κρατος .......
    καλος πολιτικος , ειναι ο πεθαμενος πολιτικος , κανεις απο τους πολιτικους δεν θελει το καλο του τοπου πλεον , θελουν να τα τσεπωνουν , και τους αρεσει η εξουσια , εξουσιοφρενεις ......
    καλα ειπε ο Alain Delon , ' ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ , ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΛΥΠΗ '.........ενας ανθρωπος χορτασμενος απο ολα , θα συμφμωνησω 100% μαζι του .....
    βρισκομαστε σενα κομβικο σημειο της ανθρωποτητας , οπως η Ρωμαικη αυτοκρατορια ηκμασε το 170 μχ. και παρηκμασε το 500 μχ. , μηπως ειμαστε στο διο σημειο ? ο τωρινος πολιτισμος ηκμασε απο το 1800 χοντρικα ( βιομηχανικη επανασταση ) , εως τωρα , τωρα τι γινεται ?
    το 2050 θαμαστε ανω των 10 δις , θα μπορει ο πλανητης να θρεψει τοσα ατομα ? θα κατακτησουμε αλλους πλανητες ? ας γελασω , εδω δεν μπορουμε να κανουμε κουμαντο στον δικο μας , και οι πεινασμενοι ολο και πληθαινουν , για που παμε ? ευτυχως το 2050 δεν θα υπαρχω για να δω την καταληξη , που δεν θαναι καλη .......
    αν εχει κανεις διαφορετικη γνωμη ας την πει .......
    Last edited by Macgyver; 28-03-2018 at 23:41.

Banned
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Ο ερωτας ειναι ασθενεια

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    ο έρωτας είναι μια παρανόηση, μια παρεξήγηση. Όπως η πρέζα, τρελλανει και κάνει τον άνθρωπο να φέρεται παραλογα
    η εκτίμηση και η επικοινωνία είναι το υγιές.