ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 894
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 894 of 1380 FirstFirst ... 394794844884892893894895896904944994 ... LastLast
Results 13,396 to 13,410 of 20693
    Senior Member
    Μπραβο τεκνα μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Όταν βλέπω άτομα των φοιτητικών παρατάξεων να προσεγγίζουν τους υπόλοιπους φοιτητές με τόσο άσχημο και πιεστικό τρόπο,εκνευρίζομαι.
    Γιατί φταίνε και οι 2 πλευρές!
    ειναι ενας μηχανισμος καρκινωμα της μεταπολιτευσης...Μην μπαινεις στο τρυπακι να δεις τι κανει η μια πλευρα και τι η αλλη,ειναι ολες απο την ιδια γεννα.Δες τα κομματα στο ξενοβουλιο.Βλεπεις να ειναι αντιπαλα μεταξυ τους οταν προκειται να μας γ.μησουν?

Η πολιτικη ειναι εμποριο.Μαζευουν πελατες(εμας) και μετα πανε και εμπορευονται τους κοπους μας και τα πλουτη μας στα ξενα και ντοπια ολιγαρχικα συμφεροντα.

Senior Member
    Εικοσι χρονια θα βασιλεψετε οπωσ κ οι προηγουμενοι καλη επιτυχια νεολαια εγω ειμαι εκτοσ κοινωνιασ παλι

Banned
    χρωσταμε ενος λεπτου κραυγη για τις μερες που σιωπησαμε
    λιλη ζωγραφου.

Senior Member
    Φιλακια στη ρεα την θυμηθηκα τωρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εικοσι χρονια θα βασιλεψετε οπωσ κ οι προηγουμενοι καλη επιτυχια νεολαια εγω ειμαι εκτοσ κοινωνιασ παλι
    Σκατα στην κοινωνια.

Senior Member
    Καιροσ να μαθω κι εγω για το αστρικο πεδιο κλπ

Senior Member
    Σβηνω μηνυματα,τα ξαναγραφω λες και κατι θα γινει ή θα με κοροιδεψετε. Γιατι ομως;Δεν με ξερετε...χωρια που ο καθενας εδω εχει κατι. Αποφευγω να με κοιταξω στον καθρεφτη ,τα ματια μου ειναι κουρασμενα,το προσωπο μου πελιδνο. Εχω κολλησει στο ******** κρεβατι, ουτε για φαγητο δεν σηκωνομαι. Ο Μαρτιος ηταν ενας ομορφος μηνας για μενα, αλλα ο Απριλης σκατα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    Σβηνω μηνυματα,τα ξαναγραφω λες και κατι θα γινει ή θα με κοροιδεψετε. Γιατι ομως;Δεν με ξερετε...χωρια που ο καθενας εδω εχει κατι. Αποφευγω να με κοιταξω στον καθρεφτη ,τα ματια μου ειναι κουρασμενα,το προσωπο μου πελιδνο. Εχω κολλησει στο ******** κρεβατι, ουτε για φαγητο δεν σηκωνομαι. Ο Μαρτιος ηταν ενας ομορφος μηνας για μενα, αλλα ο Απριλης σκατα.
    Kανεις δεν προκειται να σε κοροιδεψει , αγαπητε , ολοι λιγο πολυ στο ιδιο καζανι βραζουμε ......κι εγω ετσι ημουν το 11-12-13-2014 , μετα πηρα τα πανωμου ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    Μάκη, έχει δίκιο ο Μαγκάιβερ... Όσοι είμαστε εδώ τραβάμε ζόρια και καταλαβαίνουμε, γιατί να σε κοροϊδέψουμε;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Το πόσο δυστυχισμένος ή ευτυχισμένος είμαι με τη ζωή μου το καταλαβαίνω όταν ξυπνάω κατά τη διάρκεια της νύχτας, εκείνο το διάστημα μέχρι να με ξαναπάρει ο ύπνος.
    Εκεί, συνήθως έρχονται στη σκέψη μου απωθημένα, ανεκπλήρωτοι στόχοι, τραυματικές εμπειρίες, πλάσιμο φανταστικών γεγονότων βασισμένων στα όσα προείπα.
    Ευχάριστες σκέψεις αφορούν κανα πρόσφατο γεγονός ή εμπειρία, σε βαθμό που ο ενθουσιασμός γι αυτό να οδηγεί σε υπερένταση, απόδειξη δυστυχίας αφού ένα ευτυχισμένο άτομο δεν ενθουσιάζεται σε τέτοιο βαθμό με μια ευχάριστη εμπειρία.
    Τα δε όνειρα είναι απλά ανάπλαση του ψυχικού μου κόσμου με διαφορετικά πρόσωπα και τόπους.
    Πιστεύω, ταυτίζομαι με αρκετούς σας.
    γιάννης

Quote Originally Posted by [B
    Macgyver[/B];994409]Kανεις δεν προκειται να σε κοροιδεψει , αγαπητε , ολοι λιγο πολυ στο ιδιο καζανι βραζουμε ......κι εγω ετσι ημουν το 11-12-13-2014 , μετα πηρα τα πανωμου ......

Originally Posted by makis1984 View Post

Originally Posted by Κύκνος
    Μάκη, έχει δίκιο ο Μαγκάιβερ... Όσοι είμαστε εδώ τραβάμε ζόρια και καταλαβαίνουμε, γιατί να σε κοροϊδέψουμε;

Εγώ γράφω εδώ για να εκτονωθώ, να μου φυγει η ένταση από τα απωθημένα κι έτσι τα απωθημένα να χαθούν για λίγο στο βάθος της σκέψης.
    Είναι ανάλογο αυτό που λέμε "να πω κάπου τον πόνο μου". Το υποκαθιστά, δεν το αντικαθιστά αφού η επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο με ομιλία είναι πάντα ανεπανάληπτη.
    Το ίντερνετ, ιδίως δε τα σάιτ όπου εκφράζεις τα έσωθεν σου, όπως το φόρουμ, σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.
    Με το να διαγράφεις αυτά που έγραψες εδω δεν αλλάζει κάτι από την πραγματικότητα σου. Εδώ μπαίνω είτε από συνήθειο είτε όταν δεν είμαι στην καλύτερη διάθεση.
    γιάννης

Όταν ο άλλος με ρωτάει "καλά είσαι", αυτό είναι απόδειξη ότι δεν του φαίνομαι να μαι καλά.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όταν ο άλλος με ρωτάει "καλά είσαι", αυτό είναι απόδειξη ότι δεν του φαίνομαι να μαι καλά.
    μπα, μη το λες.
    ειναι μια τυπικη ερωτηση, που οι περισσοτεροι την κανουν απο συνηθεια και μαλιστα περιμενουν την επισης τυπικη απαντηση "μια χαρα, εσυ?"
    γιατι αν λαβουν καποια αναπαντεχη αρνητικη απαντηση, θα μπουν σε μπελαδες που δεν τους θελουν
    πχ. θα αρχισει ο αλλος να τους απαριθμει τα βασανα του, ενω δεν εχουν ουτε τον χρονο ουτε την διαθεση να τον ακουσουν.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μπα, μη το λες.
    ειναι μια τυπικη ερωτηση, που οι περισσοτεροι την κανουν απο συνηθεια και μαλιστα περιμενουν την επισης τυπικη απαντηση "μια χαρα, εσυ?"
    γιατι αν λαβουν καποια αναπαντεχη αρνητικη απαντηση, θα μπουν σε μπελαδες που δεν τους θελουν
    πχ. θα αρχισει ο αλλος να τους απαριθμει τα βασανα του, ενω δεν εχουν ουτε τον χρονο ουτε την διαθεση να τον ακουσουν.
    Μην ανησυχείς, εμένα μου απαριθμάνε τα προβλήματα τους χωρίς να τους ρωτήσω αν είναι καλά.
    Τώρα ως προς το πρώτο, ρόλο παίζει το ύφος με το οποίο κάποιος ρωτά.
    γιάννης