ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 1380 FirstFirst ... 789101119591095091009 ... LastLast
Results 121 to 135 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μιας και μιλαμε για μπεν αφλεκ δες την ταινια gone girl ! Ειναι αριστουργημα και μην μεινεις στην περιληψη , ειναι εντελως κατι αλλο!Εχε την κατα νου.
    Αν ενδιαφέρεσαι για ωραία ταινία με πολύ καλή ερμηνεία και μουσικό περιεχόμενο, δες το whiplash.... Θα με θυμηθείς

Senior Member
    Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολο το φορουμ!εγω σκεφτομαι,γιατι καθομαι συνεχεια και ενδιαφερομαι για ατομα,τα οποια δεν δειχνουν το ιδιο ενδιαφερον,η δειχνουν κατι πολυ ελαχιστο και δεν δινουν τουλαχιστον την ευκαιρεια να δουν τις προθεσεις του αλλου!ενδιαφερον διχως ανταποκριση ειναι χαμενος χρονος!!!!
    οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"

Senior Member
    Quote Originally Posted by manosthess View Post
    Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολο το φορουμ!εγω σκεφτομαι,γιατι καθομαι συνεχεια και ενδιαφερομαι για ατομα,τα οποια δεν δειχνουν το ιδιο ενδιαφερον,η δειχνουν κατι πολυ ελαχιστο και δεν δινουν τουλαχιστον την ευκαιρεια να δουν τις προθεσεις του αλλου!ενδιαφερον διχως ανταποκριση ειναι χαμενος χρονος!!!!
    δεν αξιζει τον κοπο και την φθορα.
    γιατι το κανεις? το απαντησες?

Senior Member
    Αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να κάνω για να βγω από το συναισθηματικό/ψυχολογικό τέλμα που βρίσκομαι...καμιά ιδέα; Νιώθω σαν ζόμπυ που απλά υπάρχει κι επιβιώνει και σέρνεται αλλά δεν ζει και δεν έχει ούτε δύναμη για να ζήσει...θέλω μόνο να κοιμάμαι για να μην νιώθω άσχημα συναισθήματα όπως μοναξιά...καμιά ιδέα;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν αξιζει τον κοπο και την φθορα.
    γιατι το κανεις? το απαντησες?
    γιατι το κανω?δεν σου εχει τυχει ποτε να ερωτευτεις τοσο πολυ,που να σκεφτεσαι το αλλο ατομο πρωι βραδυ,να βρισκεις τροπους πως να βρεθεις πιο κοντα του/της και το μονο που υπαρχει απο την αλλη μερια, ειναι μια "ψευτοανταποκριση"!
    και τι να απαντησω?

Senior Member
    γιατι το κανω?δεν σου εχει τυχει ποτε να ερωτευτεις τοσο πολυ,που να σκεφτεσαι το αλλο ατομο πρωι βραδυ,να βρισκεις τροπους πως να βρεθεις πιο κοντα του/της και το μονο που υπαρχει απο την αλλη μερια, ειναι μια "ψευτοανταποκριση"!
    και τι να απαντησω?
    αυτο μου ειχε συμβει μονο στην εφηβεια και το σκυλομετανιωσα, για την ταλαιπωρια που τραβηξα και τον χρονο που εχασα ΤΟΣΟ αδικα (εγω αδικησα τον εαυτο μου, κανεις αλλος). εκτοτε ποτε δεν εχω ασχοληθει με ανδρα που δεν με ηθελε οσο εγω η εστω αρκετα οσο να περναω καλα και να μην υποφερω.
    εχω την αποψη οτι ο ερωτας δεν προκυπτει αν δεν καλλιεργησεις μονος σου το αρχικο ενδιαφερον σου για καποιον.
    μου ειναι αδυνατον να ερωτευτω ανδρα που δεν με θελει.

Senior Member
    αυτο μου ειχε συμβει μονο στην εφηβεια και το σκυλομετανιωσα, για την ταλαιπωρια που τραβηξα και τον χρονο που εχασα ΤΟΣΟ αδικα (εγω αδικησα τον εαυτο μου, κανεις αλλος). εκτοτε ποτε δεν εχω ασχοληθει με ανδρα που δεν με ηθελε οσο εγω η εστω αρκετα οσο να περναω καλα και να μην υποφερω.
    εχω την αποψη οτι ο ερωτας δεν προκυπτει αν δεν καλλιεργησεις μονος σου το αρχικο ενδιαφερον σου για καποιον.
    μου ειναι αδυνατον να ερωτευτω ανδρα που δεν με θελει.
    εγω την εχω πατησει πολλες φορες ετσι,αν και καποια φορα κυνηγουσα μια κοπελα κανα χρονο,μετα πηρα αποφαση οτι δεν παιζει,ενω ειχαμε συζητηση κι ολας,και μετα δεν ασχοληθηκα καν,μονο παρεα καναμε επειδη κινουμασταν στον ιδιο χωρο,και στα γενεθλια της με καλεσε και οταν ηταν να φυγω,μου λεει "μετα οταν φυγουν περνα και εφαγε ενα ακυρο απο εδω μεχρι το φεγγαρι,και μετα ετυχε να με δει με μια ξαδερφη μου,η ζηλεια της ζηλειας ωωωωωωω ζηλεια,αλλα δεν ξανα ασχοληθηκα!κι εγω το ειχα παρει αποφαση οπως εσυ,αν μ 'αρεσει καποια κοπελα θα κανω κινηση και αν δεν ανταποκρινεται,τι ειχαμε τι χασαμε!

Senior Member
    κάποτε, δε ξέρω πότε, σε πόσα χρόνια αλλά πιστευω πως δε θα αντέξω αλλο την ανθρωπότητα κ θα καταφέρω επιτέλους να πεθάνω.
    Δε παιζει να αντεξω μεχρι τα γεράματα τη ζωη αυτη της κουραδοανθρωποτητας.

Senior Member
    ετσι ακριβως. πολυ καλα, εκανες!(@μανος)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    κάποτε, δε ξέρω πότε, σε πόσα χρόνια αλλά πιστευω πως δε θα αντέξω αλλο την ανθρωπότητα κ θα καταφέρω επιτέλους να πεθάνω.
    Δε παιζει να αντεξω μεχρι τα γεράματα τη ζωη αυτη της κουραδοανθρωποτητας.
    σου ευχομαι να αντεξεις και να σε προλαβει μια καλη εκπληξη

(κατα τα αλλα, ολοι θα πεθανουμε. κανεις δεν θα γλυτωσει. μην ζμπρωχνεστε)

Banned

(κατα τα αλλα, ολοι θα πεθανουμε. κανεις δεν θα γλυτωσει. μην ζμπρωχνεστε)
    Εγώ δεν ζμπρωχνω !! Πίσω πίσω κάθομαι τελευταία και κάνω την Κινέζα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εγώ δεν ζμπρωχνω !! Πίσω πίσω κάθομαι τελευταία και κάνω την Κινέζα!
    ρε παιδια μια ζωη την εχουμε,εχουμε τα λαθη μας,τα παθη μας,αλλα τι θα καθομαστε να μελαχολουμε γι αυτα?εγω κουραστηκα να μελαχολω καθε τρεις και λιγο με χαζομαρες,ολα παιχνιδια του μυαλου ειναι,δεν υπαρχει λαθος και σωστο ο καθε ανθρωπος κανει αυτο που κρινει καλυτερο για τον εαυτο του!εσυ φιλε που λες για να πεθανειςμνα ξερεις οτι αν φτασεις εκει θα πεις,κριμα ηθελα κι αλλο δεν θελω να ειναι εδω το τελος!

Senior Member
    σίγουρα θα πεθάνουμε ε ισως κ να ζμπρωχνουμε λιγο
    ειναι ωρες που θεωρω πολύ pointless τη ζωη.
    κ ωρες που αξιζει για μενα μονο κ μονο για στιγμες που εχω επαφη με τη φυση.

Banned
    ρε παιδια μια ζωη την εχουμε,εχουμε τα λαθη μας,τα παθη μας,αλλα τι θα καθομαστε να μελαχολουμε γι αυτα?εγω κουραστηκα να μελαχολω καθε τρεις και λιγο με χαζομαρες,ολα παιχνιδια του μυαλου ειναι,δεν υπαρχει λαθος και σωστο ο καθε ανθρωπος κανει αυτο που κρινει καλυτερο για τον εαυτο του!εσυ φιλε που λες για να πεθανειςμνα ξερεις οτι αν φτασεις εκει θα πεις,κριμα ηθελα κι αλλο δεν θελω να ειναι εδω το τελος!
    Μπα που να φας την γλώσσα σου.. Εγώ δεν είπα οτι θέλω να πεθάνω .
    Ισά ισά να σας θαψω όλους θέλω

Banned
    Έκανε η μάνα μου τέτοια επιτυχία με τόση δεξιότητα για να πάω να αυτοκτονησω; είναι άδικο!