ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 901
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 901 of 1380 FirstFirst ... 4018018518918999009019029039119511001 ... LastLast
Results 13,501 to 13,515 of 20693
    Senior Member
    Ξαναπηγαινε την εκθεση ......................................kαι κατσε εκει μεχρι να κλεισει ....

εχεις καλλιεργησει βρωμη για τον νεο γατο ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ξαναπηγαινε την εκθεση ......................................kαι κατσε εκει μεχρι να κλεισει ....

εχεις καλλιεργησει βρωμη για τον νεο γατο ?
    Χα χα, αν κάτσω εκεί τόσες ώρες θα θέλω φορτηγό για να μεταφέρω τα φυτά που θ' αγοράσω...

Βρώμη; Τους αρέσει η βρώμη; Πρώτη φορά το ακούω!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Βρώμη; Τους αρέσει η βρώμη; Πρώτη φορά το ακούω!
    Α , δεν τοξερες ? οι γατες τρωνε βρωμη για να κανουν εμετο τις τριχες που γινονται μπαλλα στο στομαχι τους απο το γλυψιμο του τριχωματος τους .................
    σαρεσουν τα φυτα , προφανως , εεεεε ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Α , δεν τοξερες ? οι γατες τρωνε βρωμη για να κανουν εμετο τις τριχες που γινονται μπαλλα στο στομαχι τους απο το γλυψιμο του τριχωματος τους .................
    σαρεσουν τα φυτα , προφανως , εεεεε ?
    Α, τώρα κατάλαβα, εννοείς αυτό που ξέρω σαν γατόχορτο... Τέτοιο είχαμε παλιά για τα άλλα μας γατιά, θα πάρω και για τη μικρή... Εξοπλίζομαι σιγά σιγά...

Ναι, μου αρέσουν πολύ... Είδα πολλά ωραία αλλά τα περισσότερα που μου άρεσαν ήταν εξωτερικού χώρου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    @boo @εσωτερικη κοριτσια παρτε μαγνησιο soloumag κ ψευδαργυρο εγινα ξανα νεοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εσωτερικη πεσ μου να σου πω τον γιατρο αν δεισ φωσ με αυτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    @boo @εσωτερικη κοριτσια παρτε μαγνησιο soloumag κ ψευδαργυρο εγινα ξανα νεοσ
    Ελης, παιρνω μαγνησιο της NOW 400mg τη μερα, θα γινω ξανα νεα ή δεν πιανει λογω μαρκας?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Σαβ εγω δεν κανω πλακα επειδη δουλευω εμοιαζα παππουσ τωρα μοιαζω στην ηλικια μου παρε κ ψευδαργυρο

Senior Member
    Σαβ εγω δεν κανω πλακα επειδη δουλευω εμοιαζα παππουσ τωρα μοιαζω στην ηλικια μου παρε κ ψευδαργυρο
    Ελης, σοβαρα τωρα, κανει τιποτα στο αγχος? Εγω για το αγχος ξεκινησα μαγνησιο. Ποσα mg παιρνεις τη μερα?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Το σολουμαγκ ειναι το καλυτερο ειναι φαρμακο συνταγογραφειτε κ το δινουν στισ εγκυεσ παρε κ ψευδαργυρο κι ο καφεσ κανει κ οι πρωτεινεσ κανουν δουλεια τωρα αμα εισαι ολη μερα μεσα που να το καταλαβεισ εγω οταν παιρνω πρωτεινεσ τρεχω σαν αλογο χωρισ πλακα οι γιατροι σασ ειναι συμβιβασμενοι δηλαδη πιστευουν οτι ετσι ειστε κ δεν αλλαζετε ετσι δε θα κανετε τιποτα ποτε εγω ζω σχεδον κανονικα για να στο λεω σημαινει οτι γινεται

Senior Member
    Το σολουμαγκ ειναι το καλυτερο ειναι φαρμακο συνταγογραφειτε κ το δινουν στισ εγκυεσ παρε κ ψευδαργυρο κι ο καφεσ κανει κ οι πρωτεινεσ κανουν δουλεια τωρα αμα εισαι ολη μερα μεσα που να το καταλαβεισ εγω οταν παιρνω πρωτεινεσ τρεχω σαν αλογο χωρισ πλακα οι γιατροι σασ ειναι συμβιβασμενοι δηλαδη πιστευουν οτι ετσι ειστε κ δεν αλλαζετε ετσι δε θα κανετε τιποτα ποτε εγω ζω σχεδον κανονικα για να στο λεω σημαινει οτι γινεται
    Άλλα λεει η θεια μου άλλα ακουν τ'αυτια μου!
    Δεν το παιρνω για να γινω νεα, ΕΙΜΑΙ νεα, ουτε για να τρεχω σαν αλογο, το παιρνω γιατι εχω ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ αγχος λογω της δουλειας.
    Τελοσπαντων, θα το αξιολογησω οταν θα το εχω παρει 1μιση μηνα συνεχομενα και ααααααν δω διαφορά την επομενη φορα θα παρω το σολουμαγκ που λες.

Senior Member
    Κι εγω γι αυτο τα παιρνω αλλα επειδη εχω θεμα εμοιαζα παππουσ

Senior Member
    εχει χαζεψει ο κοσμος. κι αλλη επεσε απο γκρεμο προσπαθωντας να βγαλει σελφι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχει χαζεψει ο κοσμος. κι αλλη επεσε απο γκρεμο προσπαθωντας να βγαλει σελφι...
    Αυτη ειναι η νεα γενια , σκοτωνονται στην κυριολεξια για μια ηλιθια selfie .......................

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ελης, παιρνω μαγνησιο της NOW 400mg τη μερα, θα γινω ξανα νεα ή δεν πιανει λογω μαρκας?
    H now ειναι η χειροτερη ποιοτικα μαρκα , εξ ου κι η χαμηλη τιμη ...... αλλα ολο και και κατι θα κανει .....θα παιρνεις πχ 400mg και θα απορροφωνται τα 40 , αγνωστη ομως η ποιοτητα ......εγω δεν βλεπω διαφορα στο αγχος με το μαγνησιο .....πιο καλη η βιτ Β12 ...................μακραν .... δεν εχει αντιγηραντικες ιδιοτητες το μαγνησιο ......ο χρονος ειναι αμειλικτος ....