Results 13,516 to 13,530 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
04-05-2018, 04:10 #13516
- 04-05-2018, 06:18 #13517
04-05-2018, 13:04 #13518
04-05-2018, 14:14 #13519
04-05-2018, 17:24 #13520
04-05-2018, 19:31 #13521
Σήμερα σκέφτομαι ότι αν είχα περάσει τον μισό χρόνο από όσο έχω περάσει να σκέφτομαι πως να δείξω τον σεβασμό και την αγάπη μου για τον εκάστοτε παρτενέρ μου, να τον είχα περάσει σκεπτόμενη πως να δείξω την αγάπη και τον σεβασμό μου στον εαυτό μου, θα ήμουν "και γαμώ τα παιδιά", ενώ τώρα είμαι "παιδιά, γάμησέ τα".
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
05-05-2018, 00:37 #13522
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
05-05-2018, 03:30 #13523
savatage , σου κανει τοσο εντυπωση αυτο που εχεις δημοσιευσει ? ποιος ειπε οτι οι γιατροι ειναι ευυποληπτοι , αυτοι ειναι οι πιο φιλοχρηματοι και διαφθαρμενοι ......... οι φαρμακοποιοι ta ιδια σκατα ειναι , αφου πουλανε αναβολικα απο τριτες χωρες προερχομενα , για νοσηλευτες πιθανον να συμμετειιχαν , αλλα η μεγαλη βρωμια ειναι οι γιατροι , που γραφουν φαρμακα αβερτα , γιατι τα ' παιρνουν ' υπο την μορφη ταξιδιων απο τις φαρμακευτικες , δηθεν για ενημερωσεις/ παρουσιασεις , ολα πληρωμενα , εχω παιδικο φιλο γιατρο , και μου τα λεει , και ειμαι ενα θυμα των γιατρων , αφου βρεθηκα να μου γραφει ο ψυχιατρος 10 ζαναξ του 1 mg / μερα , και τωρα παλευω να ξεεθιστω ......τοτε δεν ηξερα που εμπελεκα με τα ζαναξ ......
ολο το συστημα μπαζει απο παντου .......... και η διαφθορα οργιαζει , ξερετε γιατι ? γιατι υπαρχει ατιμωρησια .......αμα τοκανες σε μια Ευρωπαικη χωρα αυτο , θα ειχες σβησει ως επαγγελματιας μ αυτο το ξερω απο την Ελβετια που εμενα , δεν σουκανανε ποτε ελεγχο , αλλα αν σε πιαναν μια φορα σκαρτο, πλεον θαπρεπε να τα μαζεψεις απ την χωρα και να φυγεις , ( και το να πας φυλακη εξυπακουεται ) η τιμωριες ειναι αυστηροτατες και καλως .....
εδω , σαυτην την κολοχωρα δεν μπορουν να εφαρμοσουν τους νομους ?????????
05-05-2018, 10:49 #13524
Μακ εδώ δεν μιλάμε απλά για υπερσυνταγογράφηση ή για δ'ωρα ταξιδάκια στους γιατρούς κτλ. Μιλάμε οτι ΕΚΛΕΒΑΝ φάρμακα από τους καρκικοπαθείς!!! Έδιναν μειωμένη δόση σε ανθρώπους που πάλευαν για την ζωή τους για να πουλάνε το υπόλοιπο και να πλουτίζουν! Άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας τους!
Ναι το σύστημα βρωμάει από παντού αλλά αν έχουμε συνηθίσει τόσο πια την μπόχα που δεν μας εντυπωσιάζει/σοκάρει τίποτα, τότε την έχουμε πραγματικά άσχημα.
05-05-2018, 13:15 #13525
Οντως Ελισαβετ , εδω το χοντρυνανε το πραμα , αλλα σε αυτη τηη χωρα δεν μου κανει εντυπωση τιποτα πλεον , οπως σωστε γραφεις , εχουμε συνηθισει τα σκανδαλα κι εμεις οι πολιτες , και αδιαφορουμε , που να κανουμε τι ? αμα δεν εφαρμοστουν νομοι απο το κρατος , βαριες τιμωριες , θα μενουμε απλοι θεατες ....
05-05-2018, 13:28 #13526
ο Ελληνας εχω τη εντυπωση πως αν δεν την παθει προσωπικαο ιδιος δεν νοιαζεται για οτι συμβαινει γυρω του
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
05-05-2018, 13:49 #13527
Πολλά μπορούμε να κάνουμε, αλλά δεν τα κάνουμε δυστυχώς γιατί έχουμε συμβιβαστεί και συνηθίσει στην μυρωδιά της μπόχας. Μπορούμε για παράδειγμα να μην δίνουμε φακελάκι στον γιατρό για να μας "προσέξει" περισσότερο, να τολμάμε να καταγγέλλουμε αυτούς που το κάνουνε, να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και να τους πάρουμε στο κυνήγι.... πολλά μπορούμε να κάνουμε αν θελουμε αλλά το μεγαλύτερο κακό που μας κάνανε είναι οτι μας πείσανε πως έτσι είναι η κατάσταση και δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ τίποτα. Καμιά αλλαγή δεν ήρθε από την βόλεψη και την ασφάλεια του καναπέ μας πάντως.
σωστά... κουτοπονηριές του τύπου "μπορεί να διαλύονται όλα γύρω μου αλλά εγώ θα καταφέρω και θα την γλιτώσω", πάντα υστερούσαμε σαν λαός στο συλλογικό.
05-05-2018, 15:13 #13528
Ιδεαλιστρια , ε ? με ειρηνικα μεσα δεν γινεται τιποτα , μονο με μια επανασταση μπορει ναλλαξει κατι , μονο με την βια γινοντουσαν παντα οι αλλαγες .........
κανεις για πολεμο ?
οι Ελληνες δεν ειμαστε ενωμενος λαος , οπως γραφει η μπου , ο καθενας κοιταει την παρτη του , και καπου καλα κανει ........
μονο με βαρυτατες τιμωριες αλα ( στυλ ) Ελβετια κατι θα γινει ........... που δεν ειμαστε και παρα 43οι στην διαφθορα , υπαρχουν πολυ πιο διεφθαρμενοι απο μας , αλλα εχουν νομους που εφραμοζονται , αλλιως πολυ ευχαριαστως εγω θα κτεφευγα στην αυτοδικια , θα σκοτωνα καναν ενοχο , και θα το χαιιρομουν κι απο πανω , αλλα μετα φυλακη ,........................ μονο στα μουλωχτα αυτοδικια .. φανατικος υπερμαχος της , και βαρεως οπλισμενος .....
εδω στην Ελλαδα επιβραβευεται κι η απατη , για δι;βαστε για το μπουμπουκι τον Α.Συγγρο , που συνεβαλλε για προσωπικο συμφερον στην μια απο τις πολλες χρεοκοπιες της Ελλαδος , αγορασε κι ενα ορυχειο στο Λαυριο , κα διεδωσε ( αφου ηλεγχε τα ΜΜΕ της εποχης ) οτι ειχε χρυσο , με αποπτελεσμα να εξαπατηθουν πολλοι συμπολιτες μας , πιστευοντας οτι αγοραζουν μετοχες χρυσωρυχειου ! ) , εμεινε στην ιστορια με την ονομασια τα ' Λαυρεωτικα ' αυτη η απατη .........................αλλα κι εμεις δεν φανηκαμε αχαριστοι, α , ολα κι ολα , βγαλαμε την λεωφορο Συγγρου , με το ονομα αυτουνου του αλητη ..... και για να ριξει σταχτη στα ματια του κομου , γα τηνυστεροφημια του , εκανε το νοσοκομειο' Α.Συγγρος ' ....................
λεπτομερεια , δεν ειχαν παιδια αυτος κι η συζυγος του , οποτε τοσα λεφτα ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ? δεν βαριεσαι , λεπτομερειες ....
05-05-2018, 21:11 #13529
Δεν μπορει ενασ ανθρωποσ να οδηγησει σε χρεοκωπια μονο ο λαοσ μπορει να οδηγησει σε χρεοκοπια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-05-2018, 00:35 #13530
γνωστα αυτα για τον Συγγρο...απλα δεν ειναι θεμα λαου,ειναι θεμα σχεδιασμου.Ουτε η βια ειναι η λυση οταν δεν ξερεις τον εχθρο σου και τα αντιμετρα του.
Εχει σχεδιαστει ετσι η Ελλαδα η ΑΛβανια η Βουλγαρια τα Σκοπια κτλ να λειτουργουν ετσι.Αυτα ειναι αρχαια κολπα τα οποια τα σκεφτηκαμε εμεις(και οι Ρωμαιοι μετα) και τα καναμε στους Βορειους τοτε βαρβαρους.Αυτα τα εγχειριδια διαβαζουν τα βαρβαροπαιδα που εχουν τους τελευταιους αιωνες την πλανηταρχια.
Το κολπο ειναι τους λαους που ελεγχεις να ψαχνεις να βρεις οτι χειροτερο υπαρχει στην κοινωνια τους και να τον χρηματοδοτεις κα ινα τον στηριζεις να γινει ο αρχηγος της αποικιας.Αυτος ο αρχηγος θα σε κρ;αταει παντα χαμηλα και θα σου πεταει συνεχεια το τυρακι πως θα γινεις Δανια Σουηδια Ελβετια κτλ αρκει αν εισαι υπακουος και να αγαπας τ αφεντικα(της Δυσης στην προκειμενη).Ετσι λεγανε καποτε κα ιστα λασποχωρια της Γερμανιας.Υπακουστε και καποια μερα θα γινετε πλουσια Ρωμη.Και ετσι εκμεταλλευονταν τους βαρβαρους για πολλους αιωνες.Μεχρι που πηραν εκδικηση οι βαρβαροι με τα ιδια μας τα οπλα.
Κλεφτες,εμπορους ναρκωτικων,τζογαδορους,κρυ φο-ομοφυλοφιλους,παιδεραστες, διακινητες,ιδιοκτητες πορνειων.Τετοιους διαλεγουν να γινουν πολιτικοι και επιχειρηματιες στην Ελλαδα και στα Σκοπια κα αλλου απλα βαζουν κουστουμακι κα ιγραβατα και ''ξεπλενονται''.Πραγματικα εναν εναν αμα τους πιασεις ολοι εχουν κατι στραβο.Ουτε ενας φυσιολογικος.
Οι Ελληνες απλα στηριζουν τον απατεωνα(συνηθως ξενης καταγωγης με Ελληνικο ονομα) που του εβαλαν κουστουμι οι ξενοι να παριστανει τον αρχηγο με ανταμοιβη θεση στο δημοσιο,υποσχεσεις αναπτυξης κτλ
Οταν αφροκρεμα της Ελλαδας γινονται ολοι αυτοι οι υπαλληλοι των ξενων εγκληματιες,ανωμαλοι,απατε ωνες οι οποιοι ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ απο τα ξενα κεντρα εξουσιας για να εκτελουν τις διαταγες προφανως θα ειμαστε μια μπανανια που ο ενας κοιταει να κλεψει τον αλλον με καμια πιθανοτητα να υπαρξει κατι συλλογικο.Σκεψου ποσο μπανανια μας εχουν που μονο Ελλαδα εχουν κρατησει τον πεθαμενο σε ολη την Ευρωπη κομμουνισμο.Ετσι να υπαρχουν δυνατα στρατοπεδα εμφυλιακης συγκρουσης.
Η ζωη ειναι μικρη,κοιτα ν αρπαξεις οτι μπορεις και προχωραμε ετσι,τα πραγματα ειναι αρκετα πολυπλοκα για να βρεθει λυση απο την μαζα.Και φυσικα ουτε καν λογος για αιμα επαναστασεις κτλ ολα τζαμπα πανε.
("Η τάξη που διακρίνεται για την αρετή της δεν επιχειρεί παρά σπάνια μια επανάσταση κι αυτό , επειδή βρίσκεται πάντα σε μειοψηφία" παππους Αριστοτελης)