ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 92
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 92 of 1380 FirstFirst ... 428290919293941021421925921092 ... LastLast
Results 1,366 to 1,380 of 20693
    Senior Member
    Γιαννη , καταλαβαινω οτι αρχιζει και ' σου την δινει ' οτι φανηκες στο παρελθον ' ανεκτικος ' , ταχεις μαζεμενα , και θελεις να ξεσπασεις . Ομως δυσκολα αλλαζεις μια τετοια εντυπωση , εκτος και αν κανεις μια ' δραματικη ' κινηση . Δεν σε ωθω να κανεις κατι τετοιο , εκτος και αν σε παιρνει ( το ξαναειπα ) , και το λεει η καρδουλα σου . Πιστεψε με , σε καταλαβαινω , διοτι ετσι ημουν γυρω στα 14-15 , και οι μαγκες της παρεας με λεγαν Αγγελακο ( δεν υπηρχε τοτε μπουλιιν ) και με ριχναν στις γκαζες ( βολους ) που παιζαμε τοτε , υπο την δικη μου ανοχη . Αυτο ηταν η κινητηριος δυναμη στο νασχοληθω στα 17 μου με τον ακοντισμο , μετα με τα βαρη ( συνεχιζω ακομη ) , με το τζουντο , και εδω και 15 χρονια με την πυγμαχια , ωστε να μην τολμησει κανεις να με ξαναπει Αγγελακο ( χαιδευτικα μπορει ! ) . Αλλα πλεον , εχοντας την σωματικη διαπλαση και τεχνικες , δεν εχω καμμια διαθεση να τσακωθω με κανεναν , αφου δεν εχω αναγκη ναποδειξω τιποτα πλεον . Αν καποιος , οπως αυτος που σε προκαλει , εχει τα ' προσοντα ' να σε κανει καλα , ειναι βεβαιον οτι δεν μπορει ( κρινοντας εξ ιδιων , που , εχοντας φαει βρισιδι στο δρομο , με ταυτοκινητο , απαξιω ναπαντησω , διοτι θα τον στειλω στο νοσοκομειο αν εμπλακω σε καυγα + αστυνομια , που την φοβαμαι ) , δλδ αυτοι που μπορουν , δεν προκαλουν ποτε , εκτος ολιγων εξαιρεσεων .

Μαθε πολεμικη τεχνη κι αστηνα
    κι αν σε πειραξουν , πιαστηνα !!

Παντως , μια και αναφερεσαι σε ' οργανα ' , εχω στο αυτοκινητο παντα ενα αμορτισερ πορτ-μπαγκαζ ανοικτο , δλδ νομιμο , ποτε δεν ξερεις .

Banned
    Eγω παντως οσο διαβαζα τι ελεγε στο φορουμ καπως ετσι τον ηξερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    Eγω παντως οσο διαβαζα τι ελεγε στο φορουμ καπως ετσι τον ηξερα

Πως δλδ , γιατι κι εγω διαβαζω τα γραφομενα του , εδω και δυο χρονια , και διακρινω ενα καλοσυνατο παιδι , με διαθεση να βοηθησει , γι αυτο και τον εκτιμω .

Banned
    δε ξερω επειδη τα φαινομενα απατουν καμια φορα αν καπιον δε του εχω μιλησει ποτε προσωπικα δε μπορω να καταληξω σε συμπερασμα για αυτον εσυ μπορει να το ξερεις καλυτερα για αυτο να το λες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε ξερω επειδη τα φαινομενα απατουν καμια φορα αν καπιον δε του εχω μιλησει ποτε προσωπικα δε μπορω να καταληξω σε συμπερασμα για αυτον εσυ μπορει να το ξερεις καλυτερα για αυτο να το λες..
    Οτι ξερω , ξερεις . Δεν τον γνωριζω προσωπικα τον ανθρωπο , αλλα σε δυο χρονια , καταλαβαινεις πραματα για τον αλλον , οπως εχω καταλαβει εγω για σενα , κι εσυ για μενα . Ε ?

Banned
    ε ναι καπως ετσι...

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οτι ξερω , ξερεις . Δεν τον γνωριζω προσωπικα τον ανθρωπο , αλλα σε δυο χρονια , καταλαβαινεις πραματα για τον αλλον , οπως εχω καταλαβει εγω για σενα , κι εσυ για μενα . Ε ?
    Συμφωνώ! Μόνο που στην περίπτωση μου συμβαίνει, αρκετές φορές, να μην αφήνω τον εαυτό μου "ελεύθερο". Αυτό δεν ισχυει βεβαια στο βαθμό που ίσχυε παλιά! Και τα συμπερασματα βασίζονται στην εικονα που διδει ο καθενας προς τα έξω ασχέτως ποιοι ειναι μεσα του οι λογοι για τη σταση του αυτή. Δηλαδή υπάρχουν στιγμές που πράττει ή επιδιώκει αφηνοντας τον εαυτο του ελευθερο σε βαθμό που αυτο δεν συνάδει με την εντυπωση που γενικα εχουν οι αλλοι γι αυτον. Αυτο το μπλοκάρισμα μου εχει κοστισει αρκετά, σε πιο παλιές περιόδους, σε σημαντικούς τομείς της ζωης. Σημερα μπαλωνω καποια πραγματα! Και για τους νεοτερους του φορουμ, η συμβουλή μου πως, όσο τα χρονια περνάνε τα περιθώρια στενεύουν!

Για τον Μακ και τον Άλεξ έχω βγαλει συμπερασματα σε βαθμό που αμα τους δω από κοντα, αμα εξαιρεσουμε το προσωπο τους, θα μου ειναι σχεδόν γνώριμοι! Αλλωστε στον Αλεξ που χρηζει βελτίωσης του τα χω πει καταμουτρα πολλες φορές, έστω άτσαλα, αλλά για να τον προβληματίσω να κινηθει προς τη σωστη κατευθυνση, τουλάχιστον για καποιες πλευρες του που ειμαι βεβαιος πως χρηζει βελτίωσης. Με τον Μακ απλα όταν χρειαστηκε να τον ρωτηξω απο ειλικρινες ενδιαφερον το έπραξα, κατα τα λοιπα μου ειναι πολύ κατανοητός και κυρίως καλόβουλο άτομο. Αυτά, μέσα από τα γραφομενα, το ύφος του λόγου, τον τροπο σκεψης, τις απόψεις και τις λεπτομέρειες που αφηνει κανεις για το ατομο του στο χωρο, αυτο βαζοντας τα στη σειρα, όπως τις ψηφίδες, με βαση τη δικη μου εμπειρια στη ζωη και τη νοηση μου.

Κατα τα λοιπα πολύ χρησιμες οι συμβουλες σας στο θεμα, λες και εχω παρει ότι χρειαζομαι για το θεμα αυτο. Δεν υπήρξε κατι αυτες τις μερες Μακ.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμφωνώ! Μόνο που στην περίπτωση μου συμβαίνει, αρκετές φορές, να μην αφήνω τον εαυτό μου "ελεύθερο". Αυτό δεν ισχυει βεβαια στο βαθμό που ίσχυε παλιά! Και τα συμπερασματα βασίζονται στην εικονα που διδει ο καθενας προς τα έξω ασχέτως ποιοι ειναι μεσα του οι λογοι για τη σταση του αυτή. Δηλαδή υπάρχουν στιγμές που πράττει ή επιδιώκει αφηνοντας τον εαυτο του ελευθερο σε βαθμό που αυτο δεν συνάδει με την εντυπωση που γενικα εχουν οι αλλοι γι αυτον. Αυτο το μπλοκάρισμα μου εχει κοστισει αρκετά, σε πιο παλιές περιόδους, σε σημαντικούς τομείς της ζωης. Σημερα μπαλωνω καποια πραγματα! Και για τους νεοτερους του φορουμ, η συμβουλή μου πως, όσο τα χρονια περνάνε τα περιθώρια στενεύουν!

.....
    νομιζω οτι καταλαβαινω πολυ καλα αυτο που σου συμβαινει ιωαννη.
    θα συμφωνησω με τον μαγκ στο οτι ανθρωποι που ειναι η δειχνουν πολυ ηπιοι, καμια φορα και ΠΑΡΑ πολυ ηπιοι, μπορει να εχουν καποια φορα μια εντελως μη αναμενομενη, αντιδραση/ εκρηξη.
    νομιζω κατι τετοιο θα μπορουσε να συμβει και σε σενα και δεν ξερω κατα ποσο οπως περιγραφεις σε αλλα μηνυματα αυτο θα ηταν καλο. ισως σε ανακουφιζε η σε ικανοποιουσε, αλλα μπορει η αντιδραση σου να ηταν αντιστροφως αναλογη με το συγκεκριμενο ερεθισμα που την προκαλεσε, ακριβως γιατι εσυ θα εχεις αντιδρασει για ολες τις φορες που το αφησες να περασει και μετα μετανοιωσες και οχι μονο για το συγκεκριμενο προβλημα...

για αυτο , αλλα και επειδη νομιζω οτι εισαι πολυ συνειδητοποιημενος στο τι σου συμβαινει και γιατι σου συμβαινει, πιστευω οτι πρεπει να προσανατολιστεις να δουλεψεις στα ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΡΙΑ που πρεπει να βαζουμε στον καθενα που συναναστρεφομαστε και οχι στις ακραιες στιγμιαιες αντιδρασεις.
    ειναι πιο ευκολο να χωσεις μια οταν φτασεις στο αμην.
    το δυσκολο και το χρησιμο ειναι να τον κανεις να σε σεβεται απο την πρωτη μερα που θα σε γνωρισει. κι αυτο, θελει δουλεια και εγρηγορση.
    ΟΡΙΑ. να βρισκεις τροπους αντιμετωπισης των αρχικων μικρων περιστατικων, οχι να βρεις τροπους να εκδικηθεις οταν το πραγμα χοντρυνει πολυ.

εκτος αν μιλαμε για καμμενους και κακοηθεις που δεν θα σεβαστουν τιποτε. εκει τους δινεις αυτο που αξιζει η αθλια υπαρξη τους να εχουν να σε θυμουνται . κατα προτιμηση με λογια, ΠΑΝΤΑ.

Banned
    Αλλωστε στον Αλεξ που χρηζει βελτίωσης του τα χω πει καταμουτρα πολλες φορές, έστω άτσαλα, αλλά για να τον προβληματίσω να κινηθει προς τη σωστη κατευθυνση, τουλάχιστον για καποιες πλευρες του που ειμαι βεβαιος πως χρηζει βελτίωσης.
    πως κατεληξες σε συμπερασματα χωρις να μιλησουμε προσωπικα δε μπορω να καταλαβω απο τις γενικουρες που γραφω δημοσια? δεν εχεις δει σχεδον τιποτα ετσι...

Senior Member
    αλεξανδρε να σ πω και γω τηυν αποψη σου οτι εμενα προσωπικα μου εχεισ γινει συμπαθησ μετα απο τοσο καιρο
    ανω στην αρχη ησουν το λιγοτερο περιργοσ για μενα και ξερεισ και ξερω οτι δεν εχουμε ανταλλαξει ουτε ενα προσωπικο μυνημα
    και ουτε σε ξερω απλα στο λεω οτι εχεισ δεν εχεισ προβλημα εγινεσ συμπαθητικοσ οποτε καλο σου εκανε η συμμετοχη σου εδω
    ετσι πιστευω εγω συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια κι αυτο το ιχνοσ που αφηνεισ εδω μεσα
    φιλικα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ........
    το δυσκολο και το χρησιμο ειναι να τον κανεις να σε σεβεται απο την πρωτη μερα που θα σε γνωρισει. κι αυτο, θελει δουλεια και εγρηγορση.
    ΟΡΙΑ. να βρισκεις τροπους αντιμετωπισης των αρχικων μικρων περιστατικων, οχι να βρεις τροπους να εκδικηθεις οταν το πραγμα χοντρυνει πολυ.

εκτος αν μιλαμε για καμμενους και κακοηθεις που δεν θα σεβαστουν τιποτε. ..
    Έχεις αρκετό δίκαιο στα όσα λες στο μηνυμα σου, αν και απομόνωσα απ αυτο αυτες τις προτασεις.

Δυστυχώς γνώρισα αρκετούς τετοιους κι εκει ειναι τα απωθημενα, γι αυτο μιλάω πως έχω μετανιωσει που δεν εφτασα στα άκρα.
    Συμφωνώ με τον τροπο εξ αρχής αντιμετωπισης που προτείνεις. Έστω κι αν συνεπάγεται λιγότερες παρεες (δεν μιλω για φιλίες επειδη αυτες προκυπτουν συνηθως έξ αρχής μιας γνωριμίας). Επειδη αν δεν βαλει ορια εξ αρχής μετα κινδυνευει κανεις να του πάρουν τον αερα και τοτε μιλαμε για την ακραια αντίδραση λόγω των απωθημένων που στο μεταξυ έχουν σωρευθεί. Τον τελευταιο καιρο βρισκω τον εαυτο μου να γινεται ερειστικός (με διαφορους τροπους συνηθως ήπιους) με τα άτομα με τα οποια υποτιθεται πως συνδέομαι.
    γιάννης

Senior Member
    Συμφωνώ με τον τροπο εξ αρχής αντιμετωπισης που προτείνεις. Έστω κι αν συνεπάγεται λιγότερες παρεες . Επειδη αν δεν βαλει ορια εξ αρχής μετα κινδυνευει κανεις να του πάρουν τον αερα ι.

Γιαννη , καλημερα , συμφωνω κι εγω με την ρεμ , και πιστευω οτι καταλαβες το λαθος που κανεις , οποτε το διορθωνεις , ποτε δεν ειναι αργα , και περασμενα -ξεχασμενα .

Senior Member
    Έχεις αρκετό δίκαιο στα όσα λες στο μηνυμα σου, αν και απομόνωσα απ αυτο αυτες τις προτασεις.

Δυστυχώς γνώρισα αρκετούς τετοιους κι εκει ειναι τα απωθημενα, γι αυτο μιλάω πως έχω μετανιωσει που δεν εφτασα στα άκρα.
    Συμφωνώ με τον τροπο εξ αρχής αντιμετωπισης που προτείνεις. Έστω κι αν συνεπάγεται λιγότερες παρεες (δεν μιλω για φιλίες επειδη αυτες προκυπτουν συνηθως έξ αρχής μιας γνωριμίας). Επειδη αν δεν βαλει ορια εξ αρχής μετα κινδυνευει κανεις να του πάρουν τον αερα και τοτε μιλαμε για την ακραια αντίδραση λόγω των απωθημένων που στο μεταξυ έχουν σωρευθεί. Τον τελευταιο καιρο βρισκω τον εαυτο μου να γινεται ερειστικός (με διαφορους τροπους συνηθως ήπιους) με τα άτομα με τα οποια υποτιθεται πως συνδέομαι.
    συμφωνουμε, γιαννη.
    αυτο το τελευταιο με την εριστικοτητα, γιατι πιστευεις οτι συμβαινει?
    λογω των απωθημενων απο παλιοτερες συμπεριφορες τους, η λογω της γενικοτερης δυσαρεσκειας σου, απο τελειως αλλα θεματα ή αλλους γνωστους σου?

Senior Member
    life is a bitch
    well bitches fell in love with me all the time
    greek lover anonymous

Senior Member