ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 932
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 932 of 1380 FirstFirst ... 4328328829229309319329339349429821032 ... LastLast
Results 13,966 to 13,980 of 20693
    Senior Member
    Τι θα γινει ρε παιδια θα παει κανενασ για δουλεια η να το κλεισουμε το μαγαζι σασ ειπαν ολεσ τισ θεραπειεσ τιποτα δε θελετε να κανετε τοσο μαμοθρεφτα ειστε ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ELEARNING!!!!!!!!!!!!!!!!
    βγηκαν τα αποτελεσματα!!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    βγηκαν τα αποτελεσματα!!
    Θετικά νέα @boo
    Μπράβοοοο!! Συνέχισε τις όποιες προσπάθειες!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Οχι σεριος, δεν έχει καμιά επικινδυνότητα για την ζωή μου αυτό το θέμα έτσι κι αλλιώς. Είναι απλά εκνευριστικό και με περιορίζει στον τρόπο ζωής μου. Θα πρέπει να το χω συνεχώς στο νου μου και να προσέχω πώς κάνω το ένα, το αλλο... Επίσης μου την δίνει που ο κάθε γιατρός λέει το δικό του και στο τέλος καταλήγω πως δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είμαι γενικά δραστήριο άτομο και αυτό με περιορίζει γιατί είναι σα να μου λέει κάτσε στα αυγά σου και μην κάνεις τίποτα.
    Και μετά νιώθω και άσχημα για την γκρίνια που με πιάνει γιατί σκέφτομαι : ποια νομίζεις πως είσαι που δικαιούσαι να γκρινιάζεις για τέτοια βλακεία ενώ άλλοι γύρω σου υποφέρουν;
    Ολοι έχουμε δικαίωμα στην γκρίνια ειδικά αν κάτι μας περιορίζει τα θέλω μας κ την ποιότητα ζωής μας.
    Ολοι έχουμε κάποια όρια υπομονής και συνήθως οι αλλαγές αν επηρεάζουν πολλούς τομείς δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες.
    Το λάθος είναι να μένει κάποιος στην γκρίνια και να μη παίρνει πρωτοβουλίες. Η γκρίνια ακινητοποιεί πολλές φορές γιατί γιγαντώνουμε το πρόβλημα.
    Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα υποφέρουν περισσότερο και άλλοι λιγότερο ή καθόλου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις δικαίωμα στο παράπονο. Είναι μια ανθρώπινη αντίδραση. Αρκεί να μη γίνει τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης.
    Δες τρόπους ώστε να προσαρμοστείς στην νέα κατάσταση και θα βγεις δυνατότερη από πριν.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Σειριε αν δεν κανεισ κινησεισ δε θα μαθεισ ποτε απο ζωη

Senior Member
    Επισησ δεν εχεισ δικαιωμα στο παραπονο εφοσον εχεισ δυο χερια κ δυο ποδια μπορεισ να κανεισ τα παντα

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Θετικά νέα @boo
    Μπράβοοοο!! Συνέχισε τις όποιες προσπάθειες!!
    καλη επιτυχια και σε εσενα σειριε με το ιεκ!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Γραφουνε τραγουδια για εμασ με τα ψυχολογικα αλλα ειναι πολυ ψαγμενα για να τα βρειτε

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    βγηκαν τα αποτελεσματα!!
    Μπράβο ρε boo!!!!! Είσαι απίστευτη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Ολοι έχουμε δικαίωμα στην γκρίνια ειδικά αν κάτι μας περιορίζει τα θέλω μας κ την ποιότητα ζωής μας.
    Ολοι έχουμε κάποια όρια υπομονής και συνήθως οι αλλαγές αν επηρεάζουν πολλούς τομείς δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες.
    Το λάθος είναι να μένει κάποιος στην γκρίνια και να μη παίρνει πρωτοβουλίες. Η γκρίνια ακινητοποιεί πολλές φορές γιατί γιγαντώνουμε το πρόβλημα.
    Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα υποφέρουν περισσότερο και άλλοι λιγότερο ή καθόλου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις δικαίωμα στο παράπονο. Είναι μια ανθρώπινη αντίδραση. Αρκεί να μη γίνει τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης.
    Δες τρόπους ώστε να προσαρμοστείς στην νέα κατάσταση και θα βγεις δυνατότερη από πριν.
    Σ ευχαριστώ serios.
    Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια με on off ενδιάμεσα οπότε θεωρώ πως έχω μάθει να το διαχειρίζομαι κάπως.
    Ϊσως αυτή τη φορά με πείραξε περισσότερο γιατί με πέτυχε σε περίοδο αυξημένου άγχους γενικότερα συν οτι είχα πιστέψει πως είχα ξεμπερδέψει οριστικά από αυτό γιατί είχε καιρό να με θυμηθεί οπότε είχα σχεδιάσει κάπως αλλιώς τα πράγματα για το επόμενο διάστημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Επισησ δεν εχεισ δικαιωμα στο παραπονο εφοσον εχεισ δυο χερια κ δυο ποδια μπορεισ να κανεισ τα παντα
    Διατηρώ το δικαίωμα μου στην κλάψα μερικές φορές

Senior Member
    Μπου ερχεται μια μερα η κορη μου κ μου λεει οτι θα μιλησει σε πανελληνιο συνεδριο με το πανεπιστημιο τισ λεω αφου δεν ειναι παγκοσμιο κλαιν μαιν τησ την εσπασα επιτηδεσ ηθελα να σκλυρηνει αφου την ειπα οτι μαλακια μου ερχονταν στο κεφαλι σκλυρηνε κ τωρα ειμαι περηφανοσ για την κορακλα μου που τη λατρευω

Senior Member
    Ελισαβετ μου κ τα παιδια που βλεπεισ εδω να υποφερουν με την καταλληλη προπονηση μπορουν να κανουν οτι θελουν απλα δεν το ξερουν ακομα η δε βρεθηκαν σε αναγκη

Senior Member
    Επισησ την κορη μου την εκπαιδευσα να μη με χρειαζεται γτ η κατασταση ειναι περιπλοκη παντωσ ειμαι περηφανοσ για την κορη μου κ τισ φιλεσ τησ