ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 954
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 954 of 1380 FirstFirst ... 45485490494495295395495595696410041054 ... LastLast
Results 14,296 to 14,310 of 20693
    Senior Member
    Εφιαλτησ ηταν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by εμμανουηλ View Post
    Γιατι στα ερωτικά μου να ερχονται μονο οι παλαβοι???
    Να βρεις μέσα σου τον λόγο που τους ελκύεις!
    γιάννης

Θέλω γαλήνη.
    Θέλω να πάω κάπου λίγες μέρες για να ηρεμήσω.
    Να δω τοπία ή να βιώσω άλλο τροπο ζωής.
    Θα επιστρέψω όμως στα ίδια, όμως η αλλαγή παραστάσεων δίνει ψυχικές δυνάμεις.
    Θα πρέπει όμως πρώτα να κάνω την υπέρβαση, να δεχτώ δλδ την μοναξιά εκείνων των ημερών κατευθύνοντας τη σκέψη μου μακριά της, διότι και στο παρελθόν σκέφτηκα παρόμοια υπέρβαση αλλά δεν τόλμησα λόγω φόβου μοναξιάς να με κατατρύχει εκεί που θα πήγαινα. Είτε δεν υπάρχουν κατάλληλα άτομα για τέτοια παρέα είτε θα μου γυρίσουν την πλάτη με δικαιολογίες. Και όμως ξέρω να περνάω ωραία σε τέτοια μέρη.

Είναι άσχημο το συναίσθημα κάποια απογεύματα Σαββ/κου να ποθείς παρέα για ένα καφέ και όμως είτε να μην έχεις παρέα είτε θα πρέπει να συμβιβαστείς με περιπτωσάρες. Και όμως η πόλη έχει πολύ ωραία μέρη για βόλτα, αλλά είναι κρίμα να μην μπορείς να τα χαρείς, κι ούτε καν τα επισκέπτεσαι άμα είσαι μόνος.
    γιάννης

Senior Member
    Έχω πρόβλημα με τις αλλαγες. Μου παίρνουν πολύ περισσότερο χρόνο να τις κάνω από τους υπόλοιπους.Προσαρμόζομαι πολύ πιο δύσκολα,απορυθμίζομαι εντελώς.Δεν μπορώ να προγραμματίσω τίποτα βγαίνω συνέχεια εκτός προγράμματος και όλα έχουν να κάνουν με τη διάθεση μου και έναν εαυτό που δεν ελέγχεται και νιώθω απαίσια.Πνίγομαι....

Senior Member
    Κι εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Έχω πρόβλημα με τις αλλαγες. Μου παίρνουν πολύ περισσότερο χρόνο να τις κάνω από τους υπόλοιπους.Προσαρμόζομαι πολύ πιο δύσκολα,απορυθμίζομαι εντελώς.Δεν μπορώ να προγραμματίσω τίποτα βγαίνω συνέχεια εκτός προγράμματος και όλα έχουν να κάνουν με τη διάθεση μου και έναν εαυτό που δεν ελέγχεται και νιώθω απαίσια.Πνίγομαι....
    Κάθε αρχή και δύσκολη,και αυτό ισχύει για όλα.
    Να μην σε παίρνει από κάτω και να σε σκέφτεσαι θετικά,.

Senior Member
    Το μόνο που μπορώ να κάνω προς το παρόν είναι να αποδεχτώ ότι χρειάζομαι περισσότερο χρόνο.Μία αναπηρία νιώθω.....

Senior Member
    Κι εγω οταν το παθαινω αυτο νοιωθω χαμενη

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Αυτή η κωλοδιαφήμιση στο Spotify που σε κάποια φάση ο άνδρας πανηγυρίζει, και μετά η γυναίκα λέει κάτι "Στα μούτρα σου"...με κάνει έξω φρενών!! Εκεί που παίζω τη μουσική μια χαρά...πετάγεται ξαφνικά η διαφήμιση, γίνομαι Τούρκος και αμέσως κατεβάζω την ένταση γιατί μου έρχεται ναυτία με τη συγκεκριμένη διαφήμιση.

Σίγουρα θα την έχετε πετύχει όσοι χρησιμοποιείτε Spotify, γιατί τώρα τελευταία παίζει συνεχώς. Νισάφι πια!!!

Μισώ οποιον με οδήγησε ή όποιον μου θυμίζει ανθρώπους που με οδήγησαν στην ψυχολογική κατάπτωση, τις συνέπειες της οποίας βιώνω στη ζωή μου σήμερα, είτε με συμπεριφορά είτε με λόγια.
    γιάννης

Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Αυτή η κωλοδιαφήμιση στο Spotify που σε κάποια φάση ο άνδρας πανηγυρίζει, και μετά η γυναίκα λέει κάτι "Στα μούτρα σου"...με κάνει έξω φρενών!! Εκεί που παίζω τη μουσική μια χαρά...πετάγεται ξαφνικά η διαφήμιση, γίνομαι Τούρκος και αμέσως κατεβάζω την ένταση γιατί μου έρχεται ναυτία με τη συγκεκριμένη διαφήμιση.

Σίγουρα θα την έχετε πετύχει όσοι χρησιμοποιείτε Spotify, γιατί τώρα τελευταία παίζει συνεχώς. Νισάφι πια!!!
    Βάλε το τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα "αυτός ο Τούρκος Τούρκο θα με κάνει" για να ηρεμήσεις.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post

Δεν την ξέρω την διαφήμιση αλλά με εκνευρίζουν αρκετές διαφημίσεις κατά καιρούς. Οι άνθρωποι που τις κάνουν μάλλον δεν ξέρουν πως ζει ο κόσμος ή απευθύνονται σε ανόητους. Βέβαια είναι και το μαρκετινγκ μέσα με ότι συνεπάγεται. Αλλά λίγο μέτρο δεν θα έβλαπτε. Απλά τα αγνοούμε γιατί δεν μας αφορούν.

Senior Member
    Πολλοί λένε πως δεν υπάρχει ανθρωπιά, κανένας δεν ενδιαφέρεται για κανέναν κλπ.... Όμως πάντα ο Θεός λες, η ζωή?.. Πάντα νομίζω βρίσκεται κάποιος να σου δώσει ένα χεράκι με οποιο τρόπο μπορεί. Ένα μικρό φλας όλο και υπάρχει. Έχω βρεθεί μερικές φορές σε κάποιους δρόμους να κάθομαι και να κλαίω.. Μιλάει η αλκόολα τώρα εδώ πέρα :Ρ .... Πάντα σταμάτησαν 3, 4 διαφορετικά άτομα να με ρωτήσουν αν χρειάζομαι βοήθεια. Παντα ειπα οχι ευχαριστω.. Τις προάλλες, κάποιος μου αγόρασε ένα μπουκάλι νερό και χαρτομάντιλα, και τα άφησε ήσυχα δίπλα μου... !Πρόσφατα, σε περίπτερο που αγόρασα κάτι, πληρώνοντας ο περιπτεράς μου είπε " Μήπως δεν πρέπει να πιείς άλλο;... Είναι βρόμικα τα χέρια σου... έλα να πάρε (υγρα μανταλάκια) να σκουπιστείς". Χαμόγελο

Φυσικά, οι άγνωστοι αυτά. Αυτοί που σε ξέρουν, στην χειρότερη θα τους πεις το πρόβλημα σου, θα το κρατήσουν μέσα τους, και θα το εκμεταλλευτούν εναντίον σου με τον χειρότερο τρόπο. Στην καλύτερη θα αδιαφορήσουν τελείως παντελώς και θα σου πουν να πας να πνιγείς κιόλας.

Banned
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Δεν την ξέρω την διαφήμιση αλλά με εκνευρίζουν αρκετές διαφημίσεις κατά καιρούς. Οι άνθρωποι που τις κάνουν μάλλον δεν ξέρουν πως ζει ο κόσμος ή απευθύνονται σε ανόητους. Βέβαια είναι και το μαρκετινγκ μέσα με ότι συνεπάγεται. Αλλά λίγο μέτρο δεν θα έβλαπτε. Απλά τα αγνοούμε γιατί δεν μας αφορούν.
    Και που να δεις αυτές των Jumbo. Απορώ γιατί το κάνουν αυτό, αφού όποιον και να ρωτήσεις, βγάζουν σπυριά με τις διαφημίσεις τους.

Banned
    αλλον προσπαθουν να εκνευρισουν και αλλος εκνευριζεται αλλος κανει τις τρελες και αλλος παει σε ψυχολογο