ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 956
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 956 of 1380 FirstFirst ... 45685690694695495595695795896610061056 ... LastLast
Results 14,326 to 14,340 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρε ελισαβετ τα παθαμε και σου λεμε τι μαθαμε εσυ τα θεωρεισ βλακειεσ γτ ζεισ μια αλλη ζωη συμφωνα με το ποιοσ ειναι ο πατερασ σου εγω ο καυμενοσ οτι μπορω κανω και δεν ξερω αυριο αν θα ειμαι στο δρομο γι αυτο τα λεω ετσι
    Ο πατερας μου ειναι άρρωστος, περιμένουμε κάτι εξετάσεις για να δούμε πόσο και τα χω παίξει λίγο.

Senior Member
    Σορρυ περαστικα παιδι του δρομου ειμαι απλα μενω καπου και δουλευα γι αυτο εχω σχιζο κανω καποια πραγματα που δεν τα κανετε εσεισ οπωσ να φαω φαγητο μπολικο και μετα να παω για μπαλλα αν με γνωρισεισ ποτε θα καταλαβεισ ποσο πλουσια εισαι δεν στο λεω ενοχικα καλα κανεισ κι εσυ καλα κανω κι εγω καθενασ οτι μπορει καλυτερο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Σορρυ περαστικα παιδι του δρομου ειμαι απλα μενω καπου και δουλευα γι αυτο εχω σχιζο κανω καποια πραγματα που δεν τα κανετε εσεισ οπωσ να φαω φαγητο μπολικο και μετα να παω για μπαλλα αν με γνωρισεισ ποτε θα καταλαβεισ ποσο πλουσια εισαι δεν στο λεω ενοχικα καλα κανεισ κι εσυ καλα κανω κι εγω καθενασ οτι μπορει καλυτερο
    Σ ευχαριστώ ελις

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ο πατερας μου ειναι άρρωστος, περιμένουμε κάτι εξετάσεις για να δούμε πόσο και τα χω παίξει λίγο.
    Περαστικά κορίτσι.

Τα ερωτικα μου μπλεξανε φουλ και δε φταιω εγω
    Στο σχολειο που λεγεται ζωη
    Το πιο σημαντικο μαθημα
    Ειναι παντα το τελευταιο

Banned
    Παρ'τα μαλάκα που πήγες Ελευσίνα. Φάε την κίνηση τώρα. Και δε το σκέφτηκα ο ηλίθιος να πάρω τα 878/879 που πάνε από διαφορετικό δρόμο.

Ας με φασκελώσει κάποιος, γιατί σήμερα έριξα καμιά 10αρια φάσκελα στον εαυτό μου. Σε τέτοιες περιπτώσεις τι γίνεται ρε σεις; Θέλω απλά να πέσω στα γόνατα και να κλάψω για την βλακεία που έκανα. Ούτε μουσική δε μπορώ να ακούσω γιατί έχω θέματα με την συσκευή μου.

Senior Member
    γιατι τοση απελπισια ντραγκγιουζερ; θα αργησεις στο meeting του διοικητικου συμβουλιου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    περαστικα του, ελισαβετ!
    ευχομαι να ειναι κατι απλο και προσωρινο.
    κουραγιο.

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ Ρεμ και why

Περιμένουμε και θα δούμε...

Δε μου αρέσει που αγχώνομαι τόσο, παλιότερα μπορούσα και διατηρούσα την ψυχραιμία μου, δεν πήγαινε το μυαλό μου εύκολα στο κακό. Τώρα κατευθείαν...τσουπ αρνητικές σκέψεις. Όσο μεγαλώνω μοιάζω στην μάνα μου νομίζω, καλό κι αυτό!

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι τοση απελπισια ντραγκγιουζερ; θα αργησεις στο meeting του διοικητικου συμβουλιου;
    Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα να πάω κάπου, αλλά πάντα όταν μπλέκω σε κίνηση πανικοβάλλομαι και αγχώνομαι. Άμα είμαι σε ΜΜΜ κατεβαίνω και συνεχίζω με τα πόδια για να χαλαρώσω.

Banned
    Να κάνω μια ερώτηση. Όταν ξυπνάω τέτοιες ώρες και μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ ή κοιμάμαι ξημερώματα σημαίνει πως πρέπει να αρχίσω να παίρνω ίσως κάποιο χαλαρωτικό για ύπνο;

Banned
    Quote Originally Posted by evaggel86 View Post
    Να κάνω μια ερώτηση. Όταν ξυπνάω τέτοιες ώρες και μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ ή κοιμάμαι ξημερώματα σημαίνει πως πρέπει να αρχίσω να παίρνω ίσως κάποιο χαλαρωτικό για ύπνο;
    Και εγώ το παθαίνω αυτό. Γιατί όμως δεν μπορείς να κοιμηθείς ξανά; Κάτι σε στεναχωρεί προφανώς και αρχίζεις και σκέφτεσαι και δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Αν πάρω ένα λεξοτανιλ κοιμάμαι συνεχόμενα, αλλά δεν το θεωρώ και λύση. Δεν θέλω να παίρνω τέτοια χάπια. Μόνο αν φτάσω στα όρια μου παίρνω. Μια φορά το μήνα ίσως ή και πιο σπάνια. Αν εννοείς κάποιο φυτικό, κάποιο ρόφημα κτλ μπορείς να δοκιμάσεις. Σε εμένα αυτό συμβαίνει 3-4 μέρες συνεχόμενες, μετά την άλλη εβδομάδα μπορεί να κοιμάμαι σχετικά καλά αλλά πάντα ξυπνάω πολύ πρωί. Δηλαδή δεν ξεκουράζομαι κανονικά.

Banned
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Και εγώ το παθαίνω αυτό. Γιατί όμως δεν μπορείς να κοιμηθείς ξανά; Κάτι σε στεναχωρεί προφανώς και αρχίζεις και σκέφτεσαι και δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Αν πάρω ένα λεξοτανιλ κοιμάμαι συνεχόμενα, αλλά δεν το θεωρώ και λύση. Δεν θέλω να παίρνω τέτοια χάπια. Μόνο αν φτάσω στα όρια μου παίρνω. Μια φορά το μήνα ίσως ή και πιο σπάνια. Αν εννοείς κάποιο φυτικό, κάποιο ρόφημα κτλ μπορείς να δοκιμάσεις. Σε εμένα αυτό συμβαίνει 3-4 μέρες συνεχόμενες, μετά την άλλη εβδομάδα μπορεί να κοιμάμαι σχετικά καλά αλλά πάντα ξυπνάω πολύ πρωί. Δηλαδή δεν ξεκουράζομαι κανονικά.
    Σκέφτομαι πολλά και διάφορα. Όλα σχεδόν τα προβλήματα μου περνάν από το μυαλό όταν ξυπνάω όμως. Δεν πιστεύω δηλαδή ότι με ξυπνάν αυτά. Δεν έχω πάρει ποτέ χάπια για βοήθεια ύπνου ούτε καν ρόφημα. Δεν θα θελα χάπια απλά δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ηρεμήσω πιο πολύ.

Banned
    Quote Originally Posted by evaggel86 View Post
    Σκέφτομαι πολλά και διάφορα. Όλα σχεδόν τα προβλήματα μου περνάν από το μυαλό όταν ξυπνάω όμως. Δεν πιστεύω δηλαδή ότι με ξυπνάν αυτά. Δεν έχω πάρει ποτέ χάπια για βοήθεια ύπνου ούτε καν ρόφημα. Δεν θα θελα χάπια απλά δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ηρεμήσω πιο πολύ.
    Όχι δεν σε ξυπνάνε αυτά. Αλλά αυτά δεν σε αφήνουν να ξανακοιμηθείς. Τα σκέφτεσαι και μετά δεν σε παίρνει ο ύπνος. Κατάλαβα τι λες. Μετά κοιμάσαι ξημερώματα γιατί έχεις εξαντληθεί. Αν μπορείς να ηρεμήσεις, αυτό θα ήταν η λύση. Να ηρεμήσεις εννοώ όσων αφορά τις σκέψεις σου. Και καλά κάνεις και δεν θες χάπια. Όλα αυτά προκαλούν εθισμό και μετά δεν υπάρχει γυρισμός. Το μεσημέρι δεν κοιμάσαι να υποθέσω ε; Προσπάθησε να μην κοιμάσαι μεσημέρι αλλά ούτε και να ξαπλώνεις και μπορεί να δεις κάποια διαφορά.

Banned
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Όχι δεν σε ξυπνάνε αυτά. Αλλά αυτά δεν σε αφήνουν να ξανακοιμηθείς. Τα σκέφτεσαι και μετά δεν σε παίρνει ο ύπνος. Κατάλαβα τι λες. Μετά κοιμάσαι ξημερώματα γιατί έχεις εξαντληθεί. Αν μπορείς να ηρεμήσεις, αυτό θα ήταν η λύση. Να ηρεμήσεις εννοώ όσων αφορά τις σκέψεις σου. Και καλά κάνεις και δεν θες χάπια. Όλα αυτά προκαλούν εθισμό και μετά δεν υπάρχει γυρισμός. Το μεσημέρι δεν κοιμάσαι να υποθέσω ε; Προσπάθησε να μην κοιμάσαι μεσημέρι αλλά ούτε και να ξαπλώνεις και μπορεί να δεις κάποια διαφορά.
    Αυτό τον εθισμό φοβάμαι και δεν αρχίζω. Δεν κοιμάμαι μεσημέρι ή οποιαδήποτε άλλη ώρα στη μέρα γιατι ξέρω ότι και μόνο να ξαπλώσω δεν θα μπορέσω να κλείσω μάτι. Και ναι τα ξημερώματα κοιμάμαι κομμάτια και το πρωί ξυπνάω λες και έσκαβα όλη νύχτα.