ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 972
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 972 of 1380 FirstFirst ... 47287292296297097197297397498210221072 ... LastLast
Results 14,566 to 14,580 of 20693
    Banned
    Σκέφτομαι πως ο χρόνος κυλάει και μένω στα ίδια..
    Περνάνε τα λεπτά, οι μέρες , τα χρόνια κ δεν κάνω τίποτα για να τον φτάσω..
    Σταμάτησα να συμβειβαζωμαι με αυτά που ζω κ ο χρόνος κυλάει ασταμάτητα μέχρι να φτάσει στον προορισμό του..
    Περιμένοντας απλά να τερματίσει...

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Υπάρχουν άνθρωποι που σ' όλη τους την ζωή δεν κάνουν τίποτα γι' αυτό δεν κάνουν και λάθη. Αλλά όλη η ζωή τους είναι ένα λάθος

Banned
    Καθένας ήρθε στη ζωή για ένα συγκεκριμένο ρόλο. Γι αυτό δε μπορεί να παίξει άλλον.

Quote Originally Posted by VarethikaNaVariemai View Post
    Καθένας ήρθε στη ζωή για ένα συγκεκριμένο ρόλο. Γι αυτό δε μπορεί να παίξει άλλον.

Αν παίξει άλλον ρόλο θα έχει συνέχεια πρόβλημα. Άρα ας βάλει μπρος από νωρίς το ρόλο που του ταιριάζει, αλλιώς η συνέχεια θα του είναι επώδυνη!
    γιάννης

Υπάρχουν άνθρωποι που σ' όλη τους την ζωή δεν κάνουν τίποτα γι' αυτό δεν κάνουν και λάθη. Αλλά όλη η ζωή τους είναι ένα λάθος

Κι άλλοι λειτουργούν συνέχεια κατά τον ίδιο τρόπο, γι αυτό κάνουν συνέχεια λάθη.
    Είναι ότι χειρότερο να έχεις αντιληφθεί ότι έχεις εγκλωβιστεί για το υπόλοιπο της ζωής σου σε μια πορεία που δεν σε γεμίζει αλλά ούτε μπορείς να την αλλάξεις. Τότε ψάχνεις να κάνεις δευτερεύουσας σημασίας πράγματα απλά για να δίνεις χρώμα και λίγο νόημα.
    γιάννης

Senior Member
    Λοιπον εγω θα το ξαναπω κι οτι θελει ασ γινει με πολεμησε τον βριζω ετσι παει ο τσιπρασ ουδεμια σχεση εχει με αντρα μπορει να ειναι αγορι παιδι αδερφη αλλα αντρασ δεν ειναι κι υπολοιπη παρεα που κυβερναει ειναι μπατανοβλακεσ η μπετοβλακεσ στα παπαρια μου εδω που μενω ειδα ανθρωπουσ να παραμιλανε ενω δεν ειχαν τιποτε να μαζευτουν ολοι και να πανε να γαμηθουν ασ του τα δειξουν απο δορυφορο τα ειδανε να μαζευτουν ολοι και να πανε να γαμηθουν αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Τετοια πηχτη βλακεια καιρο ειχα να δω

Senior Member
    σκεφτομαι πως το αλοπεριντιν ειναι σε ελλειψη και δε ξερουμε αν θα ξανακυκλοφορησει και εχω φρικαρει.δε ξερω τι θα κανω.εχω ακομα για καμια 25αρια μερες.
    ειναι αρκετο διαστημα για να γινει αλλαγη σε αλλο χαπι?παιρνω 60μγ
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Σκέφτομαι αν υπάρχει κουμπάκι που να κάνει reset στον εγκέφαλο..θα άλλαζε η ζωή μου..

Η ζωή αρχίζει εκεί που τελειώνει ο φοβος.

Quote Originally Posted by elis View Post
    Λοιπον εγω θα το ξαναπω κι οτι θελει ασ γινει με πολεμησε τον βριζω ετσι παει ο τσιπρασ ουδεμια σχεση εχει με αντρα μπορει να ειναι αγορι παιδι αδερφη αλλα αντρασ δεν ειναι κι υπολοιπη παρεα που κυβερναει ειναι μπατανοβλακεσ η μπετοβλακεσ στα παπαρια μου εδω που μενω ειδα ανθρωπουσ να παραμιλανε ενω δεν ειχαν τιποτε να μαζευτουν ολοι και να πανε να γαμηθουν ασ του τα δειξουν απο δορυφορο τα ειδανε να μαζευτουν ολοι και να πανε να γαμηθουν αυτα
    Η δόξα κτίζεται πάνω σε παλαβούς και συμφέροντα.
    γιάννης

Σκέφτομαι αν υπάρχει κουμπάκι που να κάνει reset στον εγκέφαλο..θα άλλαζε η ζωή μου..

Η ζωή αρχίζει εκεί που τελειώνει ο φοβος.
    Επαναπρογραμματισμός του υποσυνείδητου (άλλως reset). Γίνεται με το να πηγαίνουμε κόντρα στο φόβο, δλδ να κάνουμε αυτό που μας φοβίζει παρά το αντίθετο. Το πρώτο το διάβασα σε ένα βιβλίο "Μαγεία για το μυαλό" που μου δωσε κάποτε ένας ψυχοθεραπευτής. Το τελευταίο το διάβασα όταν ήμουν ακόμα μαθητής στο βιβλίο του Dale Carnegie "Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους". Ακόμα παλεύω να κάνω την αλλαγή στο υποσυνείδητο. Δεν είναι ανέφικτη, είναι πολύ δύσκολη, ανάλογα με το θέμα - μέγεθος φόβου του καθενός.
    γιάννης

Το δις εξαμαρτείν ουκ εστί παρ' ανδρός σοφού!
    Το ζήτημα είναι στο μεταξύ να άλλαξες ώστε να μην έχεις και πάλι να κάνεις με τις ίδιες εναλλακτικές!
    γιάννης

Senior Member
    Boo haldol το αλοπεριντιν καταργηθηκε χαλντολ λεγεται το καινουριο

Senior Member
    Κορη μου ειδεσ τι ειναι ελλαδα να εισαι περηφανη για την χωρα αυτη ο μπαμπασ ειδε το χρηστο φανταρο και την παναγια στρατιωτη για να φτασεισ εσυ τα εικοσι

Senior Member
    Βαριεμαι θα στα πω απλα εχω πτυχιο πανεπιστημιου μηχανικοσ εχω διαγνωση σχιζο εχω ενσημα εικοσι χρονια φυλακη κ νοσοκομειο δε με βαζεισ οτι κ να κανεισ ουτε ο πρωθυπουργοσ δε με βαζει γτ πηγα κ στρατο κανονικα η μονοι που εχουν εξουσια πανω μου ειναι η ευπ εθνικη υπηρεσια πληροφοριων μονο αυτοι μπορουν να κανουν κατι με καταχρηση εξουσιασ οι υπολοιποι δεν μπορειτε να κανετε τιποτα αυτο μαθε το απεξω να το κατανοησεισ