ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 929
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 929 of 1380 FirstFirst ... 4298298799199279289299309319399791029 ... LastLast
Results 13,921 to 13,935 of 20693
    Senior Member
    Έφαγα αυτή την στιγμή ένα κόλλημα αστείο, περνούσα στο δρόμο και είδα κάτι να γυαλίζει και πως μου καρφώθηκε ότι ήταν λεφτο ενώ δεν ήταν, το έχω χάσει τελείως και τώρα σκέφτομαι γιατί δεν ξαναγύρισα πίσω να ελέγξω, το έχει πάθει κανείς αυτό όπως εγώ;

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Πόσο πιο χάλια μπορεί ακόμη να γίνει η σημερινή μέρα;

Τι ειρωνία...

Senior Member
    Αυτοσ εδω λεει να μην ταμπελωνετε κι οτι ολοι μπορουμε κι ολοι ειμαστε ιδιοι αλλα παιζει ρολο τι λεμε στον εαυτο μασ κ τι πιστευουμε
    https://youtu.be/hLqT6_1cv00
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δηλαδη ενασ ανθρωποσ που πιστευει οτι γενιεσαι δεν προσπαθει δε μαθαινει κ τα παραταει ευκολα ενασ που πιστευει οτι γινεσαι θα μαθει θα κανει την προσπαθεια θα δει οφελοσ κ θα συνεχισει την προσπαθεια του

Senior Member
    Εγω πιστευω οτι γενιομαστε με καποιεσ δυνατοτητεσ αλλα η εξελιξη ειναι δικη μασ δουλεια

Banned
    η πρωτη πιο συχνη δικαιολογια ειναι οτι θελω να συνδεομαι με ανθρωπους που πιστευω σε αυτους. ολα θα παραδεχτω ομως οτι τη αρχη για να δω το φως ηταν οταν πηγα σε ψυχολογο η εμαθα τη φιλοσοφια της ψυχολογιας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγω πιστευω οτι γενιομαστε με καποιεσ δυνατοτητεσ αλλα η εξελιξη ειναι δικη μασ δουλεια
    Ετσι ακριβως

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Εγω παλι θελω να συνδεομαι με ανθρωπουσ που λενε κατι δε με νοιαζει αν ειναι πρεζακια η επειχηρηματιεσ μονο να λενε κατι θεσ να το πεισ προσωπικοτητα πεστο

Banned
    η αποδειξη οτι εχει κανεις ενα αξιο μυαλο που ολοι θα μιλουν για αυτο ειναι οτι διδασκει τους αλλους και γινεται η συνεχεια της ιστοριας τους
    ολα τα υπολυπα δεν εχουν σημασια
    ολοι βριζουν τον ηλιο επειδη ειναι πολυ θερμος αλλα παραληλα δε μπορουν να ζησουν χωρις αυτον

Senior Member
    Εχω αγχωθει πολυ παιδια
    Ευχεται ποτε κανεις σας να μην ειχε τοσο περιπλοκο μυαλο?
    Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Μα ο ανθρωπος ειναι περιπλοκο ον , και οι γυναικες περισσοτερο απ τους αντρες , αυτο δεν σημαινει οτι το αγχος ειναι συνοδευτικο .....

Senior Member
    Σασ λενε τι να πειτε δυστυχωσ εγω ετσι ειμαι

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Δεν υπάρχει φιλία. Φίλος είναι η φύση. Κάντε παρέα με τα δέντρα και τη θάλασσα.
    Αυτοί που ζουν στην ύπαιθρο δεν παθαίνουν ψυχολογικά προβλήματα. Φτάνει ούτε εκεί να έχουν πολλή πάρε δώσε με ανθρώπους.
    Τα ψυχολογικά είναι στις πόλεις και λόγω της συναναστροφής με ανθρώπους.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν ειπα οτι δεν κλεινουμε πορτες ποτε , αμα δεν μας κανει ο αλλος , μας χαλαει η συναστροφη μαζι του ,εκει κλεινυμε πορτα ....... αυτο που ενοοουσα ειναι να ανεχεσαι μερικα ελατωμματα στος φιλους σου , ελατωμματα που δεν σε χαλανε ιδαιτερα , διοτι και συ και γω εχουμε ελατωμματα , διοτι αμα ψειριζεις τους φιλους σου ( δεν λεω οτι το κανεις εσυ ) , στο τελος μενεις μονος ............... εχω κλεισει κι εγω πορτες σε φιλους που με κουραζαν , αλλα ξερω τα ελατωμματα των φιλων που εχω , αλλα δεν επικεντρωνομαι σε αυτα , κανω οτι δεν τα βλεπω , ενα ειδος συμβιβασμου ειναι οι φιλιες , οπως και οι σχεσεις ......
    Συμφωνώ. Συμβιβάζεσαι ως ένα σημείο. Απ εκει και πέρα απορρίπτεις. Τον ένα μάλλον τον απέρριψα τον άλλο τον πήρα ψες τηλέφωνο και όλα ήταν σαν να μην έτρεχε τίποτα. Με τον πρώτο απλά ένα συμβάν το χρησιμοποίησα σαν αφορμή για να κόψω επικοινωνία.
    Και με αρκετούς άλλους θα μπορούσα να μην ξέκοβα ή να έκανα φιλίες, αλλά η σκέψη μου θα ήταν κολλημένη στην επιβολή σεβασμού λόγω του χαρακτήρα των ατόμων. Άρα θα επρόκειτο για ψυχοφθορα συναναστροφή.
    γιάννης

Υπάρχουν πράγματα που αμα δεν τα κάνεις στη ζωή σου στο χρόνο που πρέπει, η έλλειψη ή απειρία που αυτό συνεπάγεται θα σε συνοδεύει για μια ζωή. Νοείται ότι ο χρόνος που πρέπει είναι όταν είσαι νέος! Αν ενώ ήσουν νέος γονάτησες από πλευρας ψυχολογίας, ζούσες στην κατάπτωση και στην ψυχολογική απόγνωση δεν θα κάνεις πολλά απ αυτα που θα πρεπε να κάνεις. Τις οικτρές συνέπειες θα τις βρίσκεις εκ των υστέρων μπροστά σου.
    γιάννης