ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 930
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 930 of 1380 FirstFirst ... 4308308809209289299309319329409801030 ... LastLast
Results 13,936 to 13,950 of 20693
    Senior Member
    Δεν υπαρχει πρεπει ρε ιωαννη οι πεποιθησεισ σου ειναι το προβλημα οπωσ κ οι δικεσ μου εγω ασ πουμε ηθελα να δουλεψω να μαθω τα κοριτσια κ να διασκεδαζω δουλεψα εικοσι χρονια εκανα φιλεσ φοβερεσ πανεμορφεσ κ τωρα ειμαι ενασ ωραιοτατοσ παππουσ 40 χρονων με σχιζο χωρισ ανασφαλειεσ αγχοσ κ καταθλιψη η καταθλιψη εγινε στοιχειο του χαρακτηρα μου και παρολο που ειμαι σαραβαλακι λειτουργω ακομα το ταξιδι μου ηταν φοβερο και δεν βλεπω να βγαζω πανω απο πενταετια ακομα αλλα εγω το ευχαριστηθηκα παρα τα χιλιαδεσ προβληματα εδωσα τη μαχη μου αυτα καταφερα κι οσο αντεξω ακομα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

40 χρονών δεν είμαστε παππούδες ellis! κι εσυ απ τις περιγραφές σου ήδη εκανες ζωή, πέτυχες πράγματα στη ζωη σου (δουλεια - έχεις παιδιά), απλά χάσαμε (τουλάχιστον εγώ) κρίσιμα επεισόδια, γι΄ αυτό εσύ λες έχεις ενώ εγώ κινδυνεύω να πάθω καταθλιψη.
    γιάννης

Η άλλη θεωρία για τα "βουνά απ το παρελθόν που συναντώ μπροστά μου" είναι να καθίσω στα αυγά μου και να μην ψάχνω για περιπέτειες (δεν μιλώ για θεμα προσωπικής ζωης αλλά για κάτι άλλο...).
    γιάννης

Banned
    Αυτοί που σκέφτονται πάντως πιο απλά είναι καλύτερα. Παίρνουν αποφάσεις πιο εύκολα και μάλλον αγχώνονται λιγότερο. Τα παιδιά για παράδειγμα σκέφτονται απλά 1+1=2. Για εμάς 1+1= ότι γουστάρει ο καθένας.

Senior Member
    Ιωαννη θα σου πω το μυστικο αν κανεισ γυμναστικη κ καταθλιψη να παθεισ δε θα πεσεισ στο κρεβατι αν ειδικοτερα γινεισ μποντι μπιλντερ θα τα ξεπερνασ δηλαδη εγω δε μιλουσα εψελνα δεν μπορουσα να μιλησω και πηγαινα για καφε κ ολοι νομιζαν οτι τουσ εκανα πλακα

Senior Member
    10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το γέλιο!

1.) Χρησιμοποιούμε 17 μυς του προσώπου μας για να γελάσουμε ενώ 47 για να κατσουφιάσουμε.
    2.) Οι χαρούμενοι άνθρωποι έχουν 40% μειωμένο κίνδυνο για καρδιοπάθεια συγκριτικά με τους απαισιόδοξους.
    3.) 17 λεπτά γέλιου την ημέρα, αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής σας κατά μία ημέρα.
    4.) Οι χαμογελαστοί σερβιτόροι παίρνουν 50% περισσότερα φιλοδωρήματα από τους αγέλαστους συναδέλφους τους.
    5.) Πρέπει να χαμογελάσετε περίπου 250.000 φορές για να κάνετε μία ρυτίδα.
    6.) 15 λεπτά γέλιου έχουν τα ίδια οφέλη με 2 ώρες ύπνου.
    7.) Το να γελάσετε 100 φορές ισοδυναμεί με το να κάνετε 10-15 λεπτά ποδήλατο.
    8.) Με το γέλιο ο εγκέφαλος απελευθερώνει τις βήτα-ενδορφίνες, τις φυσικές οπιούχες ουσίες με αναλγητική δράση.
    9.) Τα μωρά δεν γελούν παρά μόνο αφού συμπληρώσουν 3 μήνες ζωής.
    10.) Οι επιστήμονες έχουν καταγράψει 18 είδη χαμόγελου.

Τι περιμένετε για να χαμογελάσετε;
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το γέλιο!

1.) Χρησιμοποιούμε 17 μυς του προσώπου μας για να γελάσουμε ενώ 47 για να κατσουφιάσουμε.
    2.) Οι χαρούμενοι άνθρωποι έχουν 40% μειωμένο κίνδυνο για καρδιοπάθεια συγκριτικά με τους απαισιόδοξους.
    3.) 17 λεπτά γέλιου την ημέρα, αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής σας κατά μία ημέρα.
    4.) Οι χαμογελαστοί σερβιτόροι παίρνουν 50% περισσότερα φιλοδωρήματα από τους αγέλαστους συναδέλφους τους.
    5.) Πρέπει να χαμογελάσετε περίπου 250.000 φορές για να κάνετε μία ρυτίδα.
    6.) 15 λεπτά γέλιου έχουν τα ίδια οφέλη με 2 ώρες ύπνου.
    7.) Το να γελάσετε 100 φορές ισοδυναμεί με το να κάνετε 10-15 λεπτά ποδήλατο.
    8.) Με το γέλιο ο εγκέφαλος απελευθερώνει τις βήτα-ενδορφίνες, τις φυσικές οπιούχες ουσίες με αναλγητική δράση.
    9.) Τα μωρά δεν γελούν παρά μόνο αφού συμπληρώσουν 3 μήνες ζωής.
    10.) Οι επιστήμονες έχουν καταγράψει 18 είδη χαμόγελου.

Τι περιμένετε για να χαμογελάσετε;
    Πολυ ωραιο.Μπραβο boo

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Μασ καταλαβανε
    https://youtu.be/llDcokOxK2Y

Senior Member
    Εχεις δικιο , boo , καλο ειναι να βλεπουμε την ζωη με χιουμορ , οχι ντε και καλα να γελας , δεν γελαω ευκολα , πρεπει ναναι καλο το αστειο , αλλα χαμογελω ευκολα σε αγνωστους , πχ. στο σμαρκετ , και παντα εχω διαθεση για χιουμορακι, κι αυτο ειναι καλο για την διαθεση μου , και το πως με βλεπουν οι αλλοι, ..................ενα απο τα χειροτερα πραματα ειναι να βλεπεις εναν ανθρωπο κατσουφη , και δη γυναικα , αφου ειμαι αντρας ....................., ενα ωραιο χαμογελο μπορει να σε κερδισει......ας μην ειναι ομορφη η γυναικα ....... και οι γυναικες εκτιμουν πολυ το χιουμορ στους αντρες .......

ειναι πολυ καλο νασαι αισιοδοξος ........αλλα εχω σκεφτει κατι για τους αισιοδοξους , δεν τοχω διαβασει πουθενα , δικο μου ειναι .......' αισιοδοξος ειναι καποιος που δεν εχει ακομη καταλαβει το μεγεθος του προβληματος '΄' ! ..................

Senior Member
    μακ η ελπιδα πεθαινει τελευταια..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εχεις δικιο , boo , καλο ειναι να βλεπουμε την ζωη με χιουμορ , οχι ντε και καλα να γελας , δεν γελαω ευκολα , πρεπει ναναι καλο το αστειο , αλλα χαμογελω ευκολα σε αγνωστους , πχ. στο σμαρκετ , και παντα εχω διαθεση για χιουμορακι, κι αυτο ειναι καλο για την διαθεση μου , και το πως με βλεπουν οι αλλοι, ..................ενα απο τα χειροτερα πραματα ειναι να βλεπεις εναν ανθρωπο κατσουφη , και δη γυναικα , αφου ειμαι αντρας ....................., ενα ωραιο χαμογελο μπορει να σε κερδισει......ας μην ειναι ομορφη η γυναικα ....... και οι γυναικες εκτιμουν πολυ το χιουμορ στους αντρες .......

ειναι πολυ καλο νασαι αισιοδοξος ........αλλα εχω σκεφτει κατι για τους αισιοδοξους , δεν τοχω διαβασει πουθενα , δικο μου ειναι .......' αισιοδοξος ειναι καποιος που δεν εχει ακομη καταλαβει το μεγεθος του προβληματος '΄' ! ..................
    Απαισιόδοξος είναι ο ενημερωμένος αισιόδοξος. Κλασσικό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    μακ η ελπιδα πεθαινει τελευταια..

Οντως , περιμενουμε οτι με τον χρονο θαλλαξουν τα πραματα , αλλα με τον χρονο δεν αλλαζει η κατασταση .......

Senior Member
    Ο χρόνος σίγουρα δεν αλλάζει τίποτα, τουλάχιστον προς το καλύτερο. Μόνο αν κάνεις εσύ κινήσεις Ή αν είσαι κωλόφαρδος και βρεις κάνα μαγικό φαρμακάκι που να σε κάνει καλά.

Senior Member
    Αν δεν κανεισ κινησεισ αποψη μου δε ξεπερνιεται ποτε εγω οτι εχω παθει το εχω ξεπερασει παντα με κινησεισ η φαρμακακι η γυμναστικη η δουλεια η γνωριμιεσ κατι

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Υπάρχουν πράγματα που αμα δεν τα κάνεις στη ζωή σου στο χρόνο που πρέπει, η έλλειψη ή απειρία που αυτό συνεπάγεται θα σε συνοδεύει για μια ζωή. Νοείται ότι ο χρόνος που πρέπει είναι όταν είσαι νέος! Αν ενώ ήσουν νέος γονάτησες από πλευρας ψυχολογίας, ζούσες στην κατάπτωση και στην ψυχολογική απόγνωση δεν θα κάνεις πολλά απ αυτα που θα πρεπε να κάνεις. Τις οικτρές συνέπειες θα τις βρίσκεις εκ των υστέρων μπροστά σου.
    Ακριβώς αυτή είναι η περίπτωσή μου. Με γονάτισαν όταν ήμουν νέος και τώρα δε μπορώ να σταθώ στα πόδια μου. Ίσως δεν έχει και νόημα.