ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 965
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 965 of 1380 FirstFirst ... 46586591595596396496596696797510151065 ... LastLast
Results 14,461 to 14,475 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    αυτο θελει δουλεια πολυ...οπως κ τα περισωτερα... αλλα θα σου πω οτι πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο ειναι μια αυτοματοποιημενη σκεψη του μυαλου... μια ψευδαίσθηση... απο κει κ περα μεινε εσυ πρωτα ηρεμα κ εχε πιστη κ ελπιδα... σκεψου ποσο πηθανο ειναι να ειναι καλα κ ποσο πιθανο ειναι να μην ειναι καλα... στοις περισοτερες φορες βλεπεις οτι ειναι αρκετα πιο πηθανο να ειναι καλα

Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Το θέμα είναι ότι και πρακτικά να το δω υπάρχει περίπτωση να μην είναι καλά, αναφέρομαι στις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική όπου ζει κι εκείνος, του έχω στείλει μήνυμα αλλά δεν πήρα απάντηση κι ανησυχώ... Φοβάμαι μήπως είναι κι αυτός ανάμεσα στους νεκρούς...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Απιστευτη τραγωδια , κι ουτε μια παραιτηση απο τα κτηνη που μας κυβερνουν ......... μονο την οδυνη τους ξερουν να εκφραζουν .......

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Απιστευτη τραγωδια , κι ουτε μια παραιτηση απο τα κτηνη που μας κυβερνουν ......... μονο την οδυνη τους ξερουν να εκφραζουν .......
    Απίστευτη τραγωδία όσο περισσότερα μαθαίνω! Ειλικρινά συγκλονίστηκα όσο κι αν μας τρώει η αποκτήνωση της εποχής μας! Νιώθω το ίδιο όπως χρόνια πριν με το Helios στο Γραμματικό.
    Διάβασα ένα άρθρο χθες τεκμηριωμένο, για τις παρανομίες, τις προχειρότητες στις οικιστικές αναπτύξεις από τη δημιουργία εκείνου του οικισμού. Όπου ήθελε έκτιζε ο καθένας, στενά δρομάκια, χωρίς διεξόδους, μέσα στο δάσος. Κάποτε η αυθαιρεσία, η παράβαση του νόμου κοστίζει! Διότι για να υπάρχουν κάποιοι νόμοι - κανόνες ο σκοπος είναι κάποια κοινή ωφέλεια, ασχέτως αν υπάρχει καντού διαφθορά.
    Όμως και οι αρχές πιάστηκαν βαθιά στον ύπνο, ίσως ν' άργησαν να προειδοποιήσουν τον κόσμο και να προστρέξουν με τον σωστό τρόπο. Αν και με τέτοιες μετεωρολογικες προβλέψεις θα ανέμενε κανείς ανεμοθύελλες, ήτοι δεν πάει εύκολα ο νους στη φωτιά. Θέε μου τύψεις που θα πρέπει να χει όποιος, ανθρώπινο χέρι, όχι μόνο που το κανε αλλά κι αν το σκέφτηκε μ αυτό τον τροπο.
    Καλύτερα τα ΜΜΕ να προβαλλουν λιγότερα για τις ανθρώπινες τραγωδίες διότι το θέμα αγγίζει τις ψυχες μας.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όμως και οι αρχές πιάστηκαν βαθιά στον ύπνο, ίσως ν' άργησαν να προειδοποιήσουν τον κόσμο και να προστρέξουν με τον σωστό τρόπο. Αν και με τέτοιες μετεωρολογικες προβλέψεις θα ανέμενε κανείς ανεμοθύελλες, ήτοι δεν πάει εύκολα ο νους στη φωτιά.
    Καλύτερα τα ΜΜΕ να προβαλλουν λιγότερα για τις ανθρώπινες τραγωδίες διότι το θέμα αγγίζει τις ψυχες μας.
    Δεν πιαστηκαν στον υπνο , την προηγουμενη διαβαζα οτι για την επομενη μερα Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΙΑς ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ , που ηταν τα αεροπλανα ? δεν υπηρχε ουτε ενα , δεν τα συντηρον , και δεν πεταξε κανενα , τα ελικοπτερα μεταφερουν 3 τονους νερο , τα canadair μεταφερουν 20 τονους νερο .........οσο για τα μεσα ΜΜΕ , κακως τρομοκρατουν τον κοσμο , αλλα η τρομολαγνεια ειναι το ψωμοτυρι τους ..............μεχρι το ΕΣΡ ειπε να μην τρομοκρατουν τον κοσμο , να δειξουν καποια αυτοσυγκρατηση ,αλα σιγα .....εγω δεν βλεπω ειδησεις εδω και 10 χρονια .....

χμ .. θα συμφωνήσω μαζί σου. Ανεμοθύελλες ίσον κίνδυνος πυρκαγιάς, άρα ετοιμότητα. Όμως οι προχειρότητες, αυθαιρεσίες στις κατασκευές που απέβησαν μοιραίες, εκλειναν διεξόδους.
    Και καλά κάνεις και δεν βλέπεις ειδήσεις. Κάπως προσπαθώ κι εγω να το πετύχω.
    γιάννης

Senior Member
    Και το helios που ανεφερες , ( εχω δει ντοκυμαντερ στο national geographic ) οφειλετο σε κακη συντηρηση του αεροπλανου , εχεις δικιο για την διαφθορα , σε ολα τα επιπεδα .......

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Τι τραβαμε κι εμεισ οι χορευτριεσ

Οι καλές γνωριμίες για σχέση γίνονται έξω face to face. Σ' αυτά τα site γνωριμιών συναντάς όποια έχει πρόβλημα είτε στο χαρακτήρα - ψυχολογία, είτε στην εμφάνιση είτε χωρισμένες κάποιας ηλικίας με παιδιά ή κάποιες αλλοδαπές από ασία - αφρική που ψάχνουν να βρουν κάποιο για παντρειά. Και θέλουν πληρωμή για να σε αφησουν να μιλήσεις με τις υποτίθεται καλές του site.

Κάποτε βγαίνω για ποτό μόνος, κυρίως τωρα που ξέκοψα απ αυτους που συνήθως έβγαινα μαζί τους. Που η παρέα ήταν επιφανειακή απλά να είμαι κάπου με παρέα. Για αποψε η όρεξη είναι πεσμένη για κάτι τετοιο και γενικά έχω, μάλλον κακώς, αραιώσει τις εξόδους...
    γιάννης

Banned
    εχει και μερικο φωτομοντελα που ψαχνουν σεξ αν δε το ξερεις

Senior Member
    Ναταλακι καυλερο απο αμερικανα που την ακουω εικοσι χρονια ελπιζω να ξερεισ αγγλικα
    https://youtu.be/qMzvGOYJ7kg

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Αυτοι ειναι καινουριοι
    https://youtu.be/e_Nh4Y7V9UI

Senior Member