ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 990
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 990 of 1380 FirstFirst ... 490890940980988989990991992100010401090 ... LastLast
Results 14,836 to 14,850 of 20693
    Senior Member
    Σαν την αγαπη τησ μανασ για το παιδι αυτη ειναι η μονη αγαπη η του παιδιου για τον γονιο τιποτα αλλο σε αγαπη δεν εχουμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Για να στο εξηγησω αυτεσ ειναι αγαπεσ με αρχιδια μεταξυ αντρασ γυναικασ μετα εικοσι χρονια βλεπεισ τι αγαπη ειναι

Senior Member
    Το ενα μου ονειρο οταν ημουν εικοσι και μπαμπασ ηταν οι γυναικεσ να μη βαφονται αυτο πραγματοποιηθηκε τωρα το αλλο μου ονειρο ειναι ολα τα γκομενακια που την επεφτα να ερθουν οταν θα ειμαι πενηντα εξηντα και να μου λενε ιστοριεσ απο τη ζωη τουσ και να ειμαστε μια μεγαλη παρεα και να πηγαινουμε για καφε οταν θα παρουμε συνταξη κ μετα

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι ολοένα γίνομαι/με κάνει ο κόσμος και πιο κυνικό χωρίς να το θέλω και δεν μ'αρέσει καθόλου να με βλέπω έτσι.
    Όλοι και όλα διαθέσιμα στο ράφι για αγορά...Ακόμα και τα πιο τρυφερά όνειρα...Commodities που περιμένουν τον αγοραστή.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Banned
    Μια μέρα θα βγάλω λεφτά και θα έχω πολλές γκόμενες. Νιώθω ότι θα μου γυρίσει, γιατί είμαι χαρισματικός σε μερικά πράγματα, και πρέπει να το εκμεταλλευτώ asap.

Ας με θέλουν μόνο για τα λεφτά μου, χέστηκα. Έτσι και αλλιώς δεν είμαι τύπος που θα ήθελε να είναι μόνο με μια γυναίκα. Εγω θέλω να περνάω καλά, και να γουστάρω.

Όχι όπως τώρα που γκρινιάζω για μια ζαμπονοτυρόπιτα.

Όλο και περισσότερο καταλαβαίνω πως οι επαγγελματικές και διαπροσωπικές σχέσεις είναι καθαρά ανταγωνιστικές, ο θάντος σου η ζωή μου, ο δυνατότερος επιβιώνει και ανελίσσεται, κέρδος είτε με αδικία είτε επειδή έχω τις ικανότητες.

Λέω στον εαυτό μου αυτό που με δίδαξαν και το λέω και στους άλλους, και σ' εσάς εδω. Καλιεργείστε τις εναλλακτικές σας. Κρατήστε εναλλακτικές λύσεις. Ωστε άμα κάτι παέι στραβά να έχετε καπου αλλού να πάτε, κάτι αλλο να κάνετε, το οποίο θα είναι εξίσου καλό μ αυτό που αφήσατε ή τουλάχιστον υποφερτό. Στη χειρότερη περίπτωση κάτι που θα σας αποσπά ευχάριστα την προσοχή σαν δραστηριότητα άμα δεν υπάρχει εναλλακτική. Το να μην κρατήσεις στο πλάι τίποτα απ αυτά για τον εαυτό σου είναι ψυχολογικός θάνατος.
    γιάννης

Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Μια μέρα θα βγάλω λεφτά και θα έχω πολλές γκόμενες. Νιώθω ότι θα μου γυρίσει, γιατί είμαι χαρισματικός σε μερικά πράγματα, και πρέπει να το εκμεταλλευτώ asap.

Ας με θέλουν μόνο για τα λεφτά μου, χέστηκα. Έτσι και αλλιώς δεν είμαι τύπος που θα ήθελε να είναι μόνο με μια γυναίκα. Εγω θέλω να περνάω καλά, και να γουστάρω.

Όχι όπως τώρα που γκρινιάζω για μια ζαμπονοτυρόπιτα.
    Σου το εύχομαι από βάθους καρδίας να το καταφέρεις, να πετύχεις εκεί που δεν το κατορθώσαμε όλοι εμείς εδώ.
    γιάννης

Ψες σχεδόν δεν έκλεισα μάτι από τους ιδεοψυχαναγκασμούς. Απωθημένα, θύμιση περιστατικών και συμπεράσματα, φανταστικά σενάρια αντίδρασης εκεί που δεν αντέδρασα, νεύρα, γι αυτούς που τους παράτησα. Νιώθω ότι δεν με σεβάστηκαν και με εκμεταλλεύτηκαν. Ερχονταν στη σκέψη μου ο ένας μετά τον άλλο. Πρέπει να γινε σχεδόν τρεις για ν' αποκοιμηθώ.
    γιάννης

Banned
    κανοντας υπολογισμους συνεχεια εχω προσεξει οτι οι περισσοτερες γυναικες θα κρατησουν ως γκομενο αυτον που ψιλοενδιαφερεται γι αυτες αλλα αν χαλασει δε θα σκασουν και ολας.. λες και τη βρισκουν με αυτη την απαθεια

άμα καίγεσαι ή δείχνεις πως τις θες για κάτι σοβαρό τρέχουν να χαθούν. εκτός κι αν πήγες σε κάποια με περιορισμένο πεδίο επιλογών.
    γιάννης

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ψες σχεδόν δεν έκλεισα μάτι από τους ιδεοψυχαναγκασμούς. Απωθημένα, θύμιση περιστατικών και συμπεράσματα, φανταστικά σενάρια αντίδρασης εκεί που δεν αντέδρασα, νεύρα, γι αυτούς που τους παράτησα. Νιώθω ότι δεν με σεβάστηκαν και με εκμεταλλεύτηκαν. Ερχονταν στη σκέψη μου ο ένας μετά τον άλλο. Πρέπει να γινε σχεδόν τρεις για ν' αποκοιμηθώ.
    Και εγω νιωθω θυμο για τους συγγενεις που με δολο προσπαθησαν και καταφεραν να με καταστρεψουν.

Senior Member
    Έχει αρχίσει να βρωμίζει ο τόπος από κάτι φρούτα με χείριστη κι επικίνδυνη συμπεριφορά κι όλα έχουν ένα κοινό σημείο... Κάτι ήξερα που δεν είχα εμπιστοσύνη σε τέτοιους "ανθρώπους" και πολύ κακώς έκανα εξαίρεση εκείνη τη μία φορά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Μπραβο κυκνε καλα εκανεσ και δεν τουσ ειχεσ εμπιστοσυνη μπραβο και παλι μπραβο