ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 995
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 995 of 1380 FirstFirst ... 495895945985993994995996997100510451095 ... LastLast
Results 14,911 to 14,925 of 20693
    Banned
    καπου το ειχα δει στη τηλεοραση πολυ παλια αν και δε θυμαμαι καλα μου φανηκε σκετη καταθλιψη

Senior Member
    Έχω την τάση σαν άνθρωπος να αρρωσταίνω εύκολα!! Θα ήθελα να μου προτείνει οποίος ξέρει τρόπους όπως διατροφή για να προλάβω μια γρίπη;;

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    τελευταια παρατηρουσα αρκετα αγνωστα ατομα που προσπαθουσαν να εκμεταλευτουν τις ανασφαλειες μου για να με παραπληροφορησουν μια φορα μπορει να τα καταφεραν γιατι δεν ειχα ξαναδει κατι παρομιο αλλα λυπαμαι παιδια αλλα δατς ολ φοξ...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ότι πήγε τζάμπα το διάβασμα σε ένα μάθημα που έδωσα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Έχω την τάση σαν άνθρωπος να αρρωσταίνω εύκολα!! Θα ήθελα να μου προτείνει οποίος ξέρει τρόπους όπως διατροφή για να προλάβω μια γρίπη;;

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
    Θα παρεις συμπληρωμα d3 2000iu και μαγνησιο 200-400 mg. Eπισης θα τρως ροδια μανιταρια αμυγδαλα ωμα και πανω απ ολα την τριαδα ελαιολαδο ριγανη σκορδο. Απο ροφηματα φυλλα ελιας φασκομηλο τσουκνιδα τσαι βουνου.

Banned
    το μονο που κανω τελευταια ειναι απλως να υποκρινομαι οτι υποχωρω γιατι ανεξαρτητα απο το τι διχνω στους αλλους που μπορει αυτο να μιαζει μεταβλητο

σε οτι πιστευα ποτε δε σηκωνα κουβεντα γιατι μου φαινετε εξοφρενικο καπιος να μη συμφωνει με καπιον και να θελει με το ζορι να ψαχνει τι σκεφτεται ο αλλος για να του αλαξει μυαλα

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ειναι δυνατον να μην εχω διαβασει το εξοχο ΄το πορτραιτο του Ντοριαν Γκρευ ' ? αμφιλοφυλος λοιπον , μαλιστα .........................παντως τα ποιηματα του διακατεχονται απο εναν πεσσιμισμο , που δεν σε ριχνει ομως ............. γιατι ναξερε ο Καβαφης τις εξελιξεις , δεν εχουν κατι προφητικο τα ποιηματα του ..... γινεσαι λιγο δυσνοητη παλι..... δεν ξερω τα πστευω του Οσκαρ Γουαιλντ ..............
    Δεν το είδα ούτε ξέρω το σενάριο ή περί τίνος πρόκειται! Ξέρω όμως ότι πολλοί, ιδίως γυναίκες, πάνε στο θέατρο για να δούνε τον πισινό του ηθοποιού. Πέρσι είχε βγει κάποιο άλλο θεατρικό έργο, αυτό με τους αρσενικούς που τα δειχνουν από μπροστα χορεύοντας αφού τους πέσουν οι αρχαίοι χιτώνες. Όλοι αυτοί που πάνε να δουν το θέαμα, στο βάθος του νου τους έχουν το γυμνό και γι αυτό πάνε να δούνε τέτοια έργα, τη στιγμή που από τέχνη συνήθως δεν ξέρουν που παν τα τεσσερα.

Ο Καβάφης είναι διαχρονικός. Κάποια από τα ποιήματα του περί ζωής, στίχοι τους έρχονται συχνά στο νου μου, αγγίζουν τη ψυχή, ιδίως σε όσους συχνάζουν εδώ, γι αυτο καθόλου δεν με παραξενεύει η αναφορα του Καβάφη στο φόρουμ.
    γιάννης

Ξεσπώ εκεί που δεν πρέπει, σε άτομα και τόπους που δεν πρέπει, με τρόπους που δεν αρμόζουν στο άτομο μου, επειδή εκεί είναι χώρος ασφάλειας μου, επειδή μου συνέβηκε κάτι, ασύνηθες σε μένα αλλά όχι πολύ σοβαρό.

Είναι λες και όλα τα ψυχολογικά μου ξεσπούν όταν τύχει τέτοιο συμβάν ενώ αν δεν υπήρχαν τα ψυχολογικά το ξέσπασμα μου θα ήταν πολύ ήπιο.

Εκ των υστέρων μετανιώνω και ντρέπομαι και παίρνω την κουβέντα αλλού για να ξεχαστεί το θέμα. Έστω και αν οι συνέπειες του ξεσπάσματος, πέρα από την προσβολή, ήταν ελάχιστες, ασχέτως του τι έγινε με το συμβάν που προκάλεσε το ξέσπασμα.

Γιατί να εξακολουθώ να πνίγομαι ενώ το καταλαβαίνω? Μήπως ο νους έχει κατασταλάξει ή θα πρέπει να το παλέψω?
    γιάννης

Μην δίνεις δικαιώματα σε κανέναν. Μην είστε επιπόλαιοι στις διαπροσωπικές σχέσεις επειδή σας αρέσει υπερβολικά η ειλικρίνεια, η χαρά και το ανέμελο και έχετε τη ψευδαίσθηση ότι το ίδιο ισχύει και για τους άλλους. Δυστυχώς δεν μπορούμε να συμβιώνουμε ανέμελα και χαρούμενα μέσα στην κοινωνία. Γρήγορα καταλαβαίνεις ότι ζεις σε μια κοινωνία βλαμμένων όπου κυριαρχεί η υποκρισία και το αδίστακτο. Η καλοσύνη εκλαμβάνεται ως αδυναμία και θα εισπράξεις εκμετάλλευση, η δε ειλικρίνεια ως βλακεία.

Ευτυχία είναι να έχεις ελάχιστους ανθρώπους δίπλα σου από τους οποίους να παίρνεις και να δίνεις συντροφιά, θάρρος, δυνάμεις και αγάπη, αλλά να τους σέβεσαι και όχι επειδή είναι καταδεκτικοί και καλοί μαζί σου να τους κάνεις ότι σου κάνουν άλλοι. Τότε θα πληγωθείς κι εσύ μαζί μ αυτούς.
    Χαρά είναι να βάζεις αυτούς που πρέπει στη θέση τους και η χαρα αυτή μέσα σου θα έχει διάρκεια, αρκεί να το τολμήσεις. Όταν το τολμήσεις θα ανακαλύψεις ότι τα πράγματα είναι λιγότερο δύσκολα απ ότι ανέμενες διότι όλοι αυτοί κινούνται μόνο στο χώρο που νιώθουν ασφάλεια επειδή είναι θρασύδειλοι.
    γιάννης

Banned
    απλως στο παρελθον δεν αντιδρουσα και γι αυτο γινομουν θυμα συνεχως

τελευταια αναγκαστηκα να ανεβασω τους τονους γιατι αν δε το εκανα θα γινομουν και παλι θυμα οπως στο παρελθον

ετσι οπως πανε τα πραγματα θα φτασει μια εποχη που οπιος φοβαται δε θα εχει κανενα δικαιομα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    απλως στο παρελθον δεν αντιδρουσα και γι αυτο γινομουν θυμα συνεχως

τελευταια αναγκαστηκα να ανεβασω τους τονους γιατι αν δε το εκανα θα γινομουν και παλι θυμα οπως στο παρελθον

ετσι οπως πανε τα πραγματα θα φτασει μια εποχη που οπιος φοβαται δε θα εχει κανενα δικαιομα.
    Είμαι σε ένα αδίεξοδο. Όταν δεν αντιδρω είμαι θύμα αλλά ταυτόχρονα και κακός άνθρωπος. Όταν αντιδρω είμαι ο πιο κακός άνθρωπος που υπάρχει τη γη. Δεν αντέχω. Πνίγομαι. Ότι και να κάνω μου γυρίζει μπούμερανγκ.

Banned
    Σκέφτομαι αν οι Μανιάτες θεωρούν φλωριά το να μετράς τις θερμίδες. Αγόρασα κάτι ζυμαρικά από ένα παζάρι που είχε Μανιάτικα προϊόντα, και πρόσεξα ότι δεν υπάρχει ετικέτα που αναφέρει θερμίδες και λοιπά θρεπτικά στοιχεία!!!

Έχω αυτό το καλό (άλλοι το θεωρούν χαζό κόλλημα, αλλά πρόβλημα τους) να μετράω τις θερμίδες, για να ξέρω πάνω-κάτω πόσες κατανάλωσα μέσα στην ημέρα...αλλά ρε φίλε, υποτίθεται ότι όταν πουλάς συσκευασμένα προϊόντα είσαι υποχρεωμένος από το νόμο να έχεις ετικέτα με θρεπτικά συστατικά. Γιατί ήταν συσκευασμένο, δεν ήταν χύμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν το είδα ούτε ξέρω το σενάριο ή περί τίνος πρόκειται! Ξέρω όμως ότι πολλοί, ιδίως γυναίκες, πάνε στο θέατρο για να δούνε τον πισινό του ηθοποιού. μ.
    Γιαννη , ειναι ενα εργο με μεταφυσικες προεκτασεις , καποιος φτιαχνει ενα πορτρετο καποιου , του Νοριαν Γκρευ , και αυτος επιδιδεται σε ανηθικοτητες , φονους , και αντι να υφισταται ο Ντοριαν τις συνεπειες , το πορτρετο τον δειχνει ολο και πιο ασχημο και να μην γερναει ......η αρχικη εκδοση ηταν με τον εξαιρετο Χελμουτ Μπεργκερ .......

Senior Member
    Η χειροτερη εφευρση του 20ου αιωνα ειναι το ξυπνητηρι , μισητο ανικειμενο .......

Member
    Πρέπει πραγματικά να με νοιάζει το τι θα κάνω; Το πως θα το κανω; Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω κάτι; Πιστεύω πως η απάντηση σε όλα είναι όχι αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να μου γίνει κατανοητό.