ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1010
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1010 of 1380 FirstFirst ... 10510910960100010081009101010111012102010601110 ... LastLast
Results 15,136 to 15,150 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Οποιος δεν εχει σταθερές βάσεις απο την οικογένεια του νε τον ενα η τον αλλο τροπο θα βασανίζεται αιωνιως
    Συνφωνω αν και λενε οτι ανθρωποι απο κακες οικογενειες καταφεραν να ξεφυγουν.

Banned
    ολοι αυτοι που σημερα το παιζουν θυματα χτες προσπαθουσαν να με διαλυσουν με οτι τροπο βρουν για αυτο και ο τροχος γυρισε και διαλυθηκαν οι ιδιοι και αν νομιζουν οτι αλαξα η υποχωρησα μαλον καταλαβαν λαθος γιατι ακομα και σημερα υπο της συνθηκες του χτες θα εκανα αριβως τα ιδια.

Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Οποιος δεν εχει σταθερές βάσεις απο την οικογένεια του νε τον ενα η τον αλλο τροπο θα βασανίζεται αιωνιως
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το σταθερο το βαριεμαι προτημω τα ακροβατικα
    Και τα ακροβατικά θέλουν σταθερές βάσεις!

iwannaaa, συμφωνούμε!
    γιάννης

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    διαβαζα μια πινακιδα μια μερα που ελεγε αδυνατο να μαθεις πατιναζ χωρις να πεσεις στο παγο
    Πρώτα όμως πρέπει να βρεθείς στο παγοδρόμιο!
    γιάννης

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Συνφωνω αν και λενε οτι ανθρωποι απο κακες οικογενειες καταφεραν να ξεφυγουν.
    Συμφωνώ, διότι ο κακός είναι πάντα μεθοδικός. Μαθαίνει το παιδί του πως να ελίσσεται, πως να εκμεταλλεύται, πως να βρίσκει τι το συμφέρει και πως να καταφέρνει να το αποκτήσει. Απ εκει και πέρα είναι στο χέρι του παιδιού πως θα χρησιμοποιήσει αυτή την μεθοδολογία, δλδ να γίνει καλός δημιουργικός άνθρωπος ή να συνεχίσει σε κακό δρόμο.

Οι καλοσυνάτοι και ήπιοι και καλοκάγαθοι γονείς φτιάχνουν παιδιά όμοια τους. Λόγω της ευθύτητας και του απονήρευτου τους, γνώρισμα τέτοιου τύπου χαρακτήρων, δεν προικοδοτούν μεθοδολογία στα παιδιά τους αλλ' απλά τον ίδιο τύπου χαρακτήρα. Κι αν σ αυτο τον δεύτερο τύπο οικογένειας ανθούν τα ψυχολογικά προβλήματα, το παιδί την έβαψε!
    γιάννης

Senior Member
    Mακαρι τι να πω

Banned
    αφου οι γυναικες ειναι περισσοτερες απ τους ανδρες μηπως αυτο σημαινει οτι πρεπει να τις εχουμε διπλες η τριπλες

Banned
    το μονο που πετυχαινει τελικα καποιος που βγαινει πρωτος ειναι να δημιουργει ακραια συναισθηματα συμπαθειας και αντιπαθειας

Senior Member
    Η κορη μου ειναι καρμπον εγω καθηστε πανω στα αρχιδια του παππου γτ δεν ξερετε τι σασ γινεται παρτε τα παπαρακια του παππου σε συσκευασια δωρου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Σκεφτομαι οτι ηρθαν κι αυτα τα Χριστουγεννα ! ηρθαν αλλα οι στοχοι μου εχουν μηνει πισω! Δεν ξερω εαν εβαλα ψηλα τον πιχη η εαν εγω δεν ειμουν τοσο δυναμηκος οσο επρεπε. Αυτο το ερωτημα το εαν δλδη το"σκεφτομαι" συνεχως, εαν επρεπε να βαλω πιο μικρες απετησεις η εαν επρεπε να βαλω λιγοτερες, εαν δλδη καλα τα καταφερα η εαν ειμουν μετριος. Για να πω συγκεκρημενα ενας απο τους στοχους μου ηταν να τελιωσω με το σπιτι μου ! αφου απο τωτες που ξανα γυρησα στο πατρικο μου για οικονομικουε λογουε εχω φρικαρει, ευτηχως λοιπον με αφησε το σωι μου να μεινω στο σπιτι καποιον συγγενων μου οπου παιθαναν, το σπιτι αυτο ηθελε ομως καποιες επησκευεςμεχρι πριν ενα 1ομηνο πηγαινα καλα, τλειωσα τους τοιχους , μου εμεινε ενα μικρο κιματι το οποιο με ταλαντευει συνεχως! Ελποιζω να εχω μπει μεσα στον Γενααρη, διοτις πηστεψτεμε ! δεν ειναι καθολου ομορφο να ζεις με τους γονεις σου στην ηλικα των 37! ακομη κι αν το πατρικο σπιτι ειναι μεζωνετα 150 μ, παρολα αυτα ειναι πολυ δυσκολο 3 ατομα σε ενα σπιτι, εαν τα 2 ειναι οι γονεις σου! σας ευχομαι να μην το ζησετε ουτε για 2 χρονια οπου το ζω εγω!

Senior Member
    Γυναικα μην το κουραζεισ εισαι στοκοσ και παιδι η κορη μου κι οι φιλεσ τησ ειναι κατα πολυ πιο εξυπνεσ απο σενα γαμω τουσ σιδηροστοκουσ με αρμοστοκουσ και τα μυαλα που εχετε

Senior Member
    Παλι σκεφτομαι τη ζωη που μου εκλεψαν και νιωθω θυμο. Και εχουν το θρασος τα καθαρματα να μου ζητανε να πω οτι δεν ειχα την επιθυμια να ζησω! Οτι σε αυτους αρεσει να απολαυσουν ενα ωραιο ηλιοβασιλεμα, ενω σε εμενα οχι. Οτι δεν εχω οπως αυτοι την ανθρωπινη ιδιοτητα

Senior Member
    Μην ακούς κανεναν

Senior Member
    Καθηστε πανω στα παπαρακια του παππου γτ εγινα καλα

Senior Member
    42 ποντουσ αλλα μικροδειχνει