ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1012
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1012 of 1380 FirstFirst ... 12512912962100210101011101210131014102210621112 ... LastLast
Results 15,166 to 15,180 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Απλα βλέπεις αυτους που σε κατηγορούσαν όταν ήσουν 10 χρόνων να κυκλοφορούν με τα παιδιά και τη γυναίκα τους και να πηγαίνουν καλά οι δουλειές τους ενω εσύ παλευεις ακόμα να ξεπερασεις αυτά που σου κάναν όταν ήσουν 10 χρόνων. Μόνος, κι ακόμα προσπαθείς να βρεις τον τρόπο να σταθεις στα πόδια για να βρεις πως γίνεται το ξεκίνημα, με άλλα λογια την εβαψες. Το ίδιο ισχύει και για μένα!!
    Κάπως έτσι είναι. Προσωπικά δεν ξεχνώ, δεν συγχωρώ αλλά τα αφήνω σε μια άκρη του μυαλού μου να υπάρχουν. Δεν τα αναμοχλεύω δηλαδή για το δικό μου καλό.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γ..ω το συνάχι μου μέσα....

Senior Member
    Καλα Χριστούγεννα παιδια!

Senior Member
    Καλα Χριστουγεννα!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Καλα Χριστουγεννα!
    καλα χριστουγεννα ορεστη.πως πανε οι εμβοες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mergo71 View Post
    καλα χριστουγεννα ορεστη.πως πανε οι εμβοες?
    Ποτε καλυτερα, ποτε χειροτερα.

Banned
    ακους μουσικη στη διαπασον θυμαμαι μια μερα που ηταν ενας διπλα μου και ελεγε οτι παραγγειλε ηχεια απο την αμερικη για να τρελανει τους γειτονες χαχα

Banned
    νομιζω οτι πρεπει να δημιουργηθει καποια φιλανθρωπικη ομαδα που να συμβουλευει τους γονεις πως θα μεγαλωσουν τα παιδια τους γιατι ειναι ενα θεμα φοβερα δυσκολο που θα μπορουσε να κολησει σε αυτο ακομα και ειδικος σχεδον κανενας δε γνωριζει την απαντηση σε αυτο το θεμα πως θα αντιμετωπισεις ενα παιδι που δε ξερεις τι χαρακτηρα διαμορφωνει και το καταλαβαινει οταν γινει 18 εγω πχ που εχω ψαξει αρκετα τη ψυχολογια αδυνατω να απαντησω σε αυτο

Banned
    το σιγουρο ειναι παντως οτι εγω θα τραβηξω καποιο ζορι αν παρατηρισω οτιδηποτε που προοθει ακαταλαβιστικες υπογειες μεθοδους αρα μετα μην ακουσω δε ξεραμε κλπκλπ με ξερουν και μαλιστα πολυ καλα γιατι εγω φροντισα να τους διευκρινησω ολες τις λεπτομερειες υπαρχει και μια φραση που λεει πιστεψε με δε με θες για αντιπαλο

Senior Member
    Η κορη μου ειναι τσαμπιονσ λιγκ δεν το παιζουμε αυτο ακουστε τωρα ιστορια μαλωναμε και μου λεει ειχεσ τα παντα ρε τισ λεω δεν τα ειχα εχω σχιζοφρενεια μου λεει δε σε πιστευω γτ εχεισ λεφτα ρε τι λεω ο στρατηγοσ ειχε ενα ηλεκτρονικο μικροσκοπιο που εβλεπε αν το βρεισ αυτο θα βρουμε και την θεραπεια να παω κι εγω στη δουλεια μου να βγαλω κι αλλα φραγκακια καλα μου λεει φωναζουμε ευπ βρετανικη σασ και μαφια με τα ηλεκτρονικα μικροσκοπια και αρχιζω και δοκιμαζω τα παντα και σημερα εγινα τελειωσ καλα για να με δει η κορη μου πωσ ειμαι κανονικα και να με κρινει οπωσ θελει αυτη ειναι η ιστορια εμου και τησ κορησ μου και περιμενω ετυμηγορια αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    τι συνεβη τα τελευταια χρονια; αλλαξες γιατρο, φαρμακα; εκανες αλλαγη δοσης;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member

Senior Member
    Γνωρισα απλα την κορη μου που ειναι τσαμπιονσ λιγκ τι καλυτερο απο αυτο

Senior Member
    Τσιπρα για να καταλαβεισ δεν εισαι αντρασ εισαι αδερφη δε φορασ παντελονια ειπεσ ψεματα περα οτι με βασανισεσ δε σε υπολογισα ποτε για ανθρωπο δεν μασ πειραζει αυτο ουτε μασ πειραζει που ο τραμπ ο μπουχεσασ τα κανατε πλακακια ουτε μασ πειραζει η μερκελ η γαμιολα το ερωτημα μου ειναι το εξησ για τον πουτσο ειστε ολοι δεδομενο αυτο δυο τα ερωτηματα τι εγινε ο στρατηγοσ που με γαμουσε και πληρωνα και δευτερον αυτουσ που ξεραν την αληθεια τι τουσ εκανεσ τουσ σκοτωσεσ τουσ λαδωσεσ τι αυτα και να ξερεισ μονο ο στρατηγοσ ειχε αρχιδια εσεισ ειστε για τον πουτσο καβαλα αυτα

Banned
    τιποτα απολυτως σε αυτη τη γη δε μπορει να υπερισχυσει αν δε του δωσουν δυναμη ανωτερες δυναμεις