Results 15,376 to 15,390 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
15-01-2019, 20:36 #15376
Είναι τροποποιημένα γιατί σου μίλησε άσχημα, εγώ σε υπερασπίστηκα γιατί το θεώρησα άδικο εφόσον εσύ είχες την καλή πρόθεση να τον βοηθήσεις και τσακωθήκαμε και μπαναρίστηκε γιατί έβριζε σαν λιμενεργάτης... Προσωπικά, μακάρι να μην ξαναμπεί από εμένα, δεν συμμερίζομαι την επιθυμία σου να είναι και πάλι κοντά μας...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 15-01-2019, 21:24 #15377
Ως εναν βαθμό ο Ελις έχει το ακαταλόγστο...Δεν ξέρω αν ξεπέρασε αυτόν τον βαθμό γιατί δεν ξέρω τι έγραψε...Αν θες μου λες.
Παντως ακόμα και κακεντρέχεια να έχει στον λόγο του,είναι κατα κάποιον τρόπο ''άσφαιρη''...Δεν μπορεί να θίξει ή να προσβάλλει κανέναν(τουλάχιστον όχι εμένα).
Ευχαριστώ για την υπεράσπιση εν τη απουσία μου.
Εσύ πως είσαι?
Τι κάνουν οι κύκνοι τον χειμώνα με τέτοιο κρύο?''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
15-01-2019, 21:32 #15378
Στο μεταξυ βεβαια, δεκαδες υβριστικα, ομοφοβικα και μισογυνικα μηνυματα παραμενουν αναρτημενα και οι συγγραφεις τους στο απυροβλητο, ακομα και οταν προκειται για φαρμακευτικες προτροπες. Παραλληλα, μελη που απειλουν ατομα με ιδεασμους κυκλοφορουν και ποσταρουν ελευθερα και μετα αμα λαχει σε απειλουν και με ΠΜ, χωρις ουσιαστικες συνεπειες.
Να σας πω εγω τι εγινε; Ο ελις συμπληρωσε 50 παραβασεις. Τον εκαναν ριπορτ μεχρι που συμπληρωσε 50 παραβασεις. Αυτο ειναι ολο. Και στο αλλο θρεντ, αλλος ανεκδιηγητος περηφανευεται που εχει, ακουσον ακουσον, 35 (!), "και τι εγινε δηλαδη". Ε, τιποτα, μαλλον εχει περιθωριο για αλλες 10-15 προτροπες προς αυτοκτονικους και πεντεξι σκαιοτατες απειλες πριν αρχισει να ανησυχει...
Απλα πραγματα.Last edited by oboro; 15-01-2019 at 21:49.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
15-01-2019, 21:34 #15379
Για σένα έγραψε μέσες άκρες "άντε πάνε καμιά βόλτα που θ' ανοίξω συζήτηση μαζί σου, μιλάω με όποιους θέλω κι οι περισσότεροι είστε για τον π....ο (ντρέπομαι να γράψω τέτοια λέξη, ελπίζω να κατάλαβες) ε μετά κι εγώ αντέδρασα με νεύρα που έγιναν ακόμα μεγαλύτερα όταν με είπε πρεζάκι και δεν θυμάμαι τι άλλο τώρα... Νομίζω ότι το εκμεταλλεύεται αυτό το ακαταλόγιστο που λες, προσωπικά δεν ανέχομαι τέτοιες βρισιές...
Δεν κάνει τίποτα
Δεν είμαι πολύ καλά, αυτές τις μέρες οι ανασφάλειες κι οι φοβίες μου έχουν μεγαλώσει και δεν ξέρω τι να κάνω...
Και στείρωσα και τη γάτα μου σήμερα κι η καημένη είναι ακόμα σαν ζαλισμένη κότα και στεναχωριέμαι...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
16-01-2019, 00:22 #15380
Χαχα!
Πάω βόλτες...'Ελα όμως που δεν βοηθάνε..
Ξέρεις τι πιστεύω Κύκνε μετά από τόσα χρόνια που παλεύω μ'αυτό που δεν παλεύεται?
Ότι αν είσαι καλά,ακόμα και στην κόλαση να είσαι, θα εξακολουθήσεις να είσαι καλά.
Αν είσαι χάλια,ακόμα και στον παράδεισο θα εξακολουθείς να είσαι χάλια.
Τουλάχιστον στην περίπτωσή μου,οι εξωτερικές εμπειρίες δεν έχουν την παραμικρή επίδραση(θετική ή αρνητική) σ'αυτό που νοιώθω και βιώνω...Αν δεν είμαι καλά, όποια εμπειρία και να προσφέρω στον εαυτό μου από αυτές που είναι διαθέσιμες εκεί έξω,εξακολουθώ να μην είμαι καλά και φυσικά να μην μπορώ να την βιώσω όπως θα έπρεπε...Όταν είμαι καλά,και στο σπίτι να κάτσω μια εβδομάδα και να κοιτάω το ταβάνι θα εξακολουθώ να είμαι καλά...Δεν ξέρω...Τρέχα γύρευε.
Μ'αρέσει πάντως που αναφέρεσαι σε φοβίες και ανασφάλειες και όχι σε άγχος...Έχει κατακρεουργηθεί νοηματικά και σημασιολογικά ως όρος.
Α!Και μια που είπες για γάτα...
Εγώ δεν έχω και ποτέ δεν είχα κατοικίδια...
Αλλά μια γάτα μου έχει κλέψει την καρδιά τον τελευταίο χρόνο...Έρχεται στον κήπο και στο μπαλκόνι και στήνει καρτέρι για να την ταίσω...Είναι αφασία...Είναι διαφορετική από τις άλλες...Παίζει αδιάκοπα μόνη της και κάνει παιχνίδι ότι μπορεί να βρεί...Κυνηγάει σφήκες και άλλα έντομα και ζωύφια,κυλιέται(κάνει βαρελάκι(πόσο θα ήθελα να κάνω και εγώ)),κάνει τούμπες,ότι θες...Γενικά τα περισσότερα ζώα μου είναι αδιάφορα ψυχογνωμικά,αλλά η συγκεκριμένη έχει ιδιαίτερη προσωπικότητα και χαρακτήρα...Την αγαπώ!
''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
16-01-2019, 00:56 #15381
με αυτα που λεει ειναι εμφανες οτι δε θελει να γραφει
16-01-2019, 03:42 #15382
ειναι ετσι η ιδια η ζωη που μετα το σταυρο που κουβαλας θα ερθει το κυπελο γι αυτο προχωραμε παντα μπροστα οσο δυσκολο και να ειναι
16-01-2019, 04:23 #15383
Οση περισσοτερη αξια δινω στους ανθρωπους τοσο περισσοτερο παγιδευομαι σε αρνητικες σκεψεις. Οσο τους απαξιωνω, τοσο καλυτερα αισθανομαι και τοσο απαλασσομαι απο τις αρνητικες σκεψεις. Σπανιο ομως κατορθωμα, αρκετους απο αυτους που με εβλαψαν τους θυμαμαι σαν "καλα παιδια". Ποσα χρονια εχουν περασει απο τοτε; 17 χρονια! Δεν προχωρησα ουτε εκατοστο.
16-01-2019, 10:10 #15384
16-01-2019, 10:45 #15385
Καλημέρα...
Εμένα μερικές φορές με βοηθάνε ως ένα βαθμό οι εξωτερικές επιδράσεις αν είναι καλές αλλά όχι πάντα...
Έχω και άγχος αλλά αυτό είναι διαφορετικό απ' τις ανασφάλειες και τις φοβίες... Είχα πολύ άγχος χθες για τη γάτα μου αλλά σήμερα είναι σχεδόν όπως πριν την επέμβαση....
Εγώ μεγάλωσα από μικρή με ζώα και κυρίως γάτες... Αυτή τη γατούλα που λες γιατί δεν την παίρνεις σπίτι;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
16-01-2019, 15:31 #15386
Η μόνη επίδραση που έχουν οι εξωτερικές εμπειρίες πάνω μου,είναι να με κάνουν να ξεχνιέμαι πρόσκαιρα...Λειτουργούν σαν αντιπερισπασμός δηλαδή...Ωστόσο δεν αλλά ζουν κάτι ουσιαστικά μέσα μου...Τέσπα.
Την γάτα γιατί να την οδηγήσω στον εγκλεισμό?...Γιατί να της στερήσω το φυσικό της περιβάλλον?...Είναι ευτυχισμένη έξω ελεύθερη...Αλλωστε εδώ στην γειτονιά γυρνοβολάει όλη μέρα μαζί με άλλες αδέσποτες γάτες...Και αυτό είναι το φυσικό...Να είναι αδέσποτα τα ζώα...Χωρίς δεσπότη...Ελεύθερα!...Να κοινωνικοποιούνται με άλλα ζώα του είδους τους...
Δεν θεωρώ υγιές το να προσπαθούν οι άνθρωποι να αναπληρώσουν τα συναισθηματικά τους ελλείμματα απ'τις διαπροσωπικές τους σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους μέσω των ζώων...Οκ,να τα ταίζουμε, να τα φροντίζουμε,αλλά να μην τους στερούμε την ελευθερία.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
16-01-2019, 15:43 #15387
Κοίτα, το φυσικό περιβάλλον ενέχει όμως κάποιους κινδύνους όπως την δηλητηρίαση με φόλα από συνανθρώπους μας (αν μπορούμε να τους αποκαλέσουμε ανθρώπους αυτούς) ή το να χτυπηθούν από αυτοκίνητο, έχω δει να γίνεται και μπροστά στα μάτια μου και το γατάκι πέθανε στα χέρια μου...
Όσον αφορά την ελευθερία τους επειδή η πολυκατοικία που μένω έχει κήπο τις άφηνα τις γάτες μου αν ήθελαν να πάνε βόλτα αλλά πάντα γύριζαν στο σπίτι...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
17-01-2019, 01:30 #15388
απορω πως δεν εχουν βαρεθει ακομα να μελετουν το τροπο που σκεφτομαι και να κανουν οτι εξυπναδα τους κατεβει κατακουτελα νομιζοντας οτι αυτη θα αποτελεσει αιτια αλαγης της σκεψης μου μπρικια νομιζουν οτι κολαω?
γιατι δεν αλαζουν τον εαυτο τους αν αυτο τους ενδιαφερει τοσο πολυ? το μονο που με ενδιαφερει αν αυτο ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ αν εχουν τοσο μεγαλο ΚΑΗΜΟ να τον μαθουν ειναι να αποδειξω οτι παιδευονται ασκοπα ειναι το μονο που σκεφτομαι και ολα τα αλλα τα κανω στην ακρη και αν θελουν να ΚΑΨΟΥΝ ολα τα εγκεφαλικα κυτταρα που τους εχουν απομινει ας συνεχισουν να μου πανε κοντρα και οταν δε θα μινει ουτε ενα ορθιο θα καταλαβουν τη .... που εκαναν αλλα θα ειναι αργα και εγω θα λεω νιπτω τας χειρας μου.
17-01-2019, 02:06 #15389
επισης ηθελα και να ηξερα ποιος "σοφος" τους ειπε οτι οτι κανω ειναι αποτελεσμα του τι βλεπω θελει να του αποδειξω οτι εχει μαυρα μεσανυχτα? οτι κανω το ειχα φανταστει απο τοτε που ειμουν 11 με 12 χρονω θυμαμαι καλα την ηλικια ακομα και αν εχουν περασει 20 χρονια απο τοτε γιατι μου ερχοντουσαν φωτεινες λαμψεις και πανω σε αυτες εχτιζα τα θελω μου απο αυτο που λεω καταλαβαινει κανεις δυο πραγματα το πρωτο ειναι ποσο βαθος εχουν οσα λεω και το δευτερο ποσο επιφανειακα σκεφτονται και αυτη ειναι και η διαφορα που εχει το ενα απο το αλλο οτι εγω βλεπω το βαθος του πραγματος εν αυτοι την επιφανεια και γιατι λεω οτι θα καψουν εγκεφαλικα κυτταρα? εξαιτιας της παρακατω φρασης δηλαδη ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΑΘΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ αρα ποιος μπορει να παλεψει καποιον που αλλα βλεπει και αλλα φανταζετε? ισως απο αυτο συνειδητοποιει ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στο πρωτοτυπο και τη κοπια? οτι το πρωτοτυπο ειναι το δικο σου και η κοπια ειναι αποκτημα ολων αρα πως ειναι δυνατον μια κοπια να διαφοροποιησει το πρωτοτυπο? αυτος ηταν ο λογος που τους προηδοποιησα δεκαδες φορες για ολα αυτα οτι εγω παντα θα κολαω οτι θελω εγω σε αυτο που βλεπω ενω αυτοι θα κολανε παντα κατι επιφανειακο
18-01-2019, 12:33 #15390