ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1028
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1028 of 1380 FirstFirst ... 28528928978101810261027102810291030103810781128 ... LastLast
Results 15,406 to 15,420 of 20693
    ............
    γιάννης

Quote Originally Posted by boo View Post
    οταν βιωσεις αυτον τον φανταστικο κοσμο των υπερδυναμεων ως πραγματικ0οτητα δηλαδη να πρατεις και να νοιωθεις με βαση αυτο τοτε ειναι σχιζοφρενεια.τουλαχιστον εγω αυτο εχω καταλαβει απο οσα μου λενε οι γιατροι.
    δε ξερω αν θα σταματησω ποτε να πιστευω σε αυτον τον κοσμο.
    η προσπαθεια μου ειναι να λειτουργω οσο πιο φυσιολογικα γινεται.τουλαχιστον οπως πραττει η πλειονοτητα.
    τωρα θα μου πεις ποιος ειναι φυσιολογικος και ποιος οχι..δυσκολο ερωτημα..
    τουλαχιστον να μη σε σταματαει αυτος ο κοσμος απο το να κανεις πραγματα που θες, να μη φοβασαι, να μη τρεχεις σαν κυνηγημενος..

να σου πω την αληθεια μου δεν νομιζω οτι θα ξεχωρισω ποτε αυτους τους 2 κοσμους.απλα θελω να μπορω να κανω πραγματα που θελω.και αυτο στον κοσμο των υπερδυναμεων προσωπικα δεν μπορω να το εχω.
    διαλεγεις και παιρνεις..
    Αυτός ο κόσμος μου δεν είναι μαγικές ικανότητες, αλλά ανεκπλήρωτα όνειρα. Αυτές οι φανταστικές ιδιότητες και αξιώματα έχουν σχεδόν εκλείψει από τη φαντασία μου. Εξακολουθώ - πιο αραιά όμως - με ένταση να βιώνω αυτα τα ανεκπλήρωτα όνειρα, που αφορούν στο πως θα θελα να ήταν κάποιες περίοδοι της ζωής μου.

Σ' αυτόν τον κόσμο θα πάψεις να πιστεύεις όταν κατορθώσεις στη σκέψη σου να διακρίνεις το φανταστικό/παράλογο/ανέφικτο από το πραγματικό/λογικό/εφικτό, και κάνοντας πράγματα, μάλλον κρατώντας τη σκέψη και τις πράξεις σου σε συνεχή επαφή με την πραγματικότητα. Δλδ πρώτα διάκριση και συνάμα προσγείωση! Και κάνοντας πράγματα που δυναμώνουν τη θέση σου στην πραγματικότητα, στους χώρους όπου ζεις.
    γιάννης

Σκέφτομαι έναν κόσμο όπου δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Εστάλη από PRA-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    εχω βγει πραγματικα εκτος αυτου με καποια ατομα που δεν εχουν σχεση με αυτοο το φορουμ αλλα ειναι στη πραγματικη μου ζωη που επειδη ξερουν οτι αθελα μου εχω μια ταση να επειρεαζω τα παντα την εχουν δει καπως περιεργα και με οπλο τους τη συγχρονη τεχνολογια προσπαθουν να αλαξουν τα δεδομενα του σημερα προσπαθοντας να δωσουν την εντυπωση στους αλλους οτι αλαξα μυαλα και επειδη πραγματικα εχω εξοργιστει με τη τακτικη που ακολουθουν οταν θα δικαιοθω ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ τι θελαμε και τα βαζαμε μαζι του

Banned
    τοσο καιρο εκαναν αλεπαληλες προσπαθεις να με επειρεασουν με τακτικες ψυχολογικου πολεμου εδω και πολα χρονια και σημερα ξεπερασαν καθε οριο και αφου απετυχαν με καθε τροπο να μου αλαξουν τωρα εφαρμοζουν νεα τεχνικη ο ψυχολογικος πολεμος δε προκειται να περασει δε προκειται να κανω πισω και αν τωρα καταλαβαν την ολοκληροτικη αποτυχια τους σε αυτο το θεμα ας πανε να φτιαξουν τυροπιτες.

Banned
    το ξεκαθαριζω οτι οτιδηποτε αλαγη παρατηρει καποιος σε μενα αυτο δεν οφειλεται σε μενα αλλα στο οτι προσπαθουν με καθε τροπο να καταχραστουν οτι δυνατοτητα τους δινει η σημερινη τεχνολογια προκειμενου να επειρεασουν τις εξελιξεις

Banned
    δε προκειται να δεχτω "πραξικοποιματικες" παρεμβασεις στη ζωη μου στη προσπαθεια τους να μου αλαξουν χαρακτηρα με το ζορι.εγω δεν ενοχλω κανενα ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.με εξαναγκαζουν να αντιδρω χωρις να το επιθυμω αφου δεν εχω κανενα αλλο τροπο αντιδρασης δε προκεοται να δεχτω οτι καταχρηση εξουσιας τους δινει η σημερινη τεχνολογια.

Banned
    αν προσπαθουν να με "κοιμησουν" με το να μου λενε ναι σου περασε για να κλεισω τα ματια και να παραμεινω σε αδρανεια και να διαδιδουν ψευδεις φημες οτι σκεφτομαι να αλαξω μυαλα τιποτα απο ολα αυτα δεν ισχυει ολα ειναι ενα κολπο για να παραπλανησουν το κοσμο
    εγω ετσι ειμουν και ετσι εμεινα.

Banned
    ηταν τοσο αποπνικτικη χτες η ατμοσφαιρα απο τη χρηση χημικων και δακριγονων που ενα συγκενικο μου προσωπο εμφανισε προβληματα και δε μπορουσε να αναπνευσει που δε συμετειχε καν σε πορειες και διαδηλωσεις μηπως προσπαθουσαν να καταστειλουν τους διαδηλωτες μεχρι και στη περιφερεια του κεντρου? εγω δεν ηξερα καν οτι ειχαν ριξει χημικα και νομιζα οτι καποιος ειχε τσικνισει κατι

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ηταν τοσο αποπνικτικη χτες η ατμοσφαιρα απο τη χρηση χημικων και δακριγονων που ενα συγκενικο μου προσωπο εμφανισε προβληματα και δε μπορουσε να αναπνευσει που δε συμετειχε καν σε πορειες και διαδηλωσεις μηπως προσπαθουσαν να καταστειλουν τους διαδηλωτες μεχρι και στη περιφερεια του κεντρου? εγω δεν ηξερα καν οτι ειχαν ριξει χημικα και νομιζα οτι καποιος ειχε τσικνισει κατι
    Αφου γεμησε το κεντρο με αρρωστους ψυχικα ανθρωπους!! ολοι αυτοι πασχουν απο ασθενεις οπου δυστυχως ειναι επικηνδινες προς τους υπολοιπους φιλησηχους πολητες!
    Μας εχουν πριξει με την ονομασια ης γειτωνος χωρας! αντι να λενε παλυ καλα που θα εχει συνθετη ονομασια! αντι αυτου φωναζουν κι γινομεθα ρεζιλι ξανα στον υπολοιπο κοσμο! οπου μεχρι εχθες ολοι τους ελεγαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! , οπου μεχρι χθες ειχαν αγαλματα του Μ.Αλεξανδρου, κι μεχρι εχθες ελεγαν οτι μηλανε μακεδονικα!
    Αντι να κατσουν να διαβασον την συμφωνια των πρεσπων και με λογικη να καταλαβουν κι να ψαξουν το τι εγινε αντι αυτου μας ηρθαν στην Αθηνα! αλλοι με το κομπλεξ τους κι αλλοι με το καθε προβλημα τους και εκαναν βιαιοτητες με τον μανδια του οχλου!

Banned
    οτι τους λενε στις τηλεορασεις κανουν σα να ειναι ΤΗΛΕκατευθυνομενα και απλα νομιζουν ετσι ετσι αποφασιζουν για τη ζωη τους αρα το παραδειγμα σου ειναι τελειος ασχετο μονο οι ισχυροι του πλανητη μπορουν να αλαξουν καταστασεις ο κοσμος ειναι εκτος αυτοι κρατανε στα χερια τους τη τυχη ολου του κοσμου ειναι αυτοι οι ψευτες που οι περισσοτεροι επικρυνουν γιατι εχουν εντονη αισθηση του καθηκοντος και αλλα λενε και αλλα κανουν αρα απο αυτους τους ασθενεις εξαρτωνται τα παντα ακομα και αυτοι που τους αρνουνται.
    για παραδειγμα κανεις δε ξερει ποιοι μεσολαβησαν για να σωθει ο κοσμος απο τον χιτλερ αυτος ο ψευτης που εγινε θυσια για να ζουμε εμεις τωρα ελευθεροι και να τον επικρυνουμε που τον απειλουσαν οτι αν κανει του κεφαλιου του θα τον τελειωσουν και αν δεν υπηρχε θα μασταν ακομα σκλαβοι των ναζι μαλον επειδη ηταν ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙς ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ αρα αυτος ο ψευτης ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΟΠΟΤΗΤΑ.αρα ουδεις ασφαλεστερος εχθρος απο τον ευεργετιθεντα

Banned
    απο εδω δε βλεπω ουτε ενα βιντεο απο το σχετικο θεμα και βλεπω τη παρακατω λιστα

BB code είναι σε λειτουργία
    Smilies είναι εκτός λειτουργίας [IMG] κώδικας είναι εκτός λειτουργίας
    [VIDEO] code is εκτός λειτουργίας HTML Κώδικας είναι εκτός λειτουργίας

Senior Member
    Σκεψτομαι οτι νιωθω επιτελους ετοιμη μετα απο πολυ καιρο που παλευα με την καταθλιψη και τον εαυτο μου. να κανω το επομενο βημα.Να ξεφυγω απο αυτη τη στασιμοτητα.Επιτελους ειμαι ετοιμη.

Banned
    το να αισθανεσε ετοιμη ειναι το 50% της επιτυχιας παντα με βαση τον εαυτο μας

Banned
    στα λουλουδια που ειναι το πιο ομορφο πραγμα που υπαρχει εκτος απο τις μελισσες καθονται πανω τους και οι σφιγγες.