Results 15,661 to 15,675 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
19-03-2019, 09:50 #15661
Μπορεί να μου έκανε πολύ καλή (εκ πρώτης όψεως) εντύπωση ως χαρακτήρας, ακόμα και ως ευκατάσταση, σε ένα ραντεβού που μας ετοίμασαν άλλοι για να γνωριστούμε, όμως η εμφάνιση της (πρώτα το ύψος, κοντη δλδ) δεν με γεμίζει όπως και δεν μου βγάζει χημεία. Το κλείσιμο της συνάντησης, το βλέμμα της έδειχνε να επιθυμεί να τα ξαναπούμε. Το ραντεβού ήταν απλά κουβέντες περί ανέμων και υδάτων, η σύσταση, έγινε με σκοπό σοβαρή γνωριμία.
Πέρασαν ήδη πέντε μέρες χωρίς να την πάρω τηλέφωνο. Και μιλάμε για ξύπνια γυναίκα. Μπορεί να αλλάξει η πρώτη μου εντύπωση? Η ηλικία μου και το βεβαρυμένο λόγω ανυπαρξίας ή αποτυχιών στις σχέσεις είναι εις βάρος μου. Είπα και πάλι να απορρίψω λόγω της εντύπωσης αλλά υπάρχει αυτό το βάρος και δεν ξέρω τι να κάνω.
Να της ξαναπώ να βγούμε? Ζήτημα είναι ότι στο τέλος συνδέεσαι με τον άλλο κι αν στο τέλος η εντύπωση δεν αλλάξει πως ξεκόβεις και μάλιστα χωρίς να πληγώσεις?γιάννης
- 19-03-2019, 10:35 #15662
Γιάννη η εμφάνιση ήταν απαγορευτική για σένα ή αφήνεις ένα περιθώριο;
Αν είσαι στην πρώτη περίπτωση ξέχνα το, εφόσον η συνάντηση έγινε για καθαρά σοβαρή γνωριμία όπως λες, θα της δώσεις λάθος μνμ και θα την πληγώσεις αναπόφευκτα. Αν δεν είσαι τόσο σίγουρος όμως εγώ θα έλεγα να ξαναβγεις μαζί της. Καμιά φορά η εμφάνιση σε πρώτη εντύπωση μπορεί να μην μας εντυπωσιάσει αλλά παύουμε να την προσέχουμε όταν κολλήσουμε στα υπόλοιπα. Η χημεία που λες αν υπήρχε άγχος κι από τις δύο πλεύρες είναι δύσκολο να προκύψει έτσι με την πρώτη. Ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο.
19-03-2019, 10:56 #15663
19-03-2019, 12:41 #15664
19-03-2019, 13:40 #15665
Υπάρχει κι η παροιμία που λέει όποιος δε θέλει να παέι στο μύλο 40 μέρες κοσσκινίζει. Αυτό μεταφορικά συμβαίνει σε μένα όποτε είμαι αβέβαιος για κάτι όπως τώρα δυστυχώς, παρότι παραδέχτηκα πριν ότι δεν είχα και το καλύτερο παρελθόν στον τομέα, ίσως λόγω της ατολμίας που με κτυπάει.
γιάννης
19-03-2019, 14:15 #15666
Υπάρχει περίπτωση να βρίσκεις ως αφορμή την εμφάνιση λες επειδή δεν τολμάς να προχωρήσεις; Ξέρεις, και η μοναξιά συνηθίζεται, βολευόμαστε και μετά το ένα μας βρωμάει το άλλο μας ξινίζει προκειμένου να μην αφήσουμε την ασφάλεια μας.
Αν νιώθεις ότι υπάρχει έστω μια τέτοια περίπτωση, προχώρα το μαζί της!
19-03-2019, 14:32 #15667
19-03-2019, 14:41 #15668
19-03-2019, 14:45 #15669
σκεφτομαι ποσο ηλιθιοι ειναι μερικοι ανθρωποι!! εχθες στα Βιλλια αττικης (μανδρα), καποιοι ηλιθιοι φασηστες κατηκοι της γυρο περιοχης που νομιζουν οτι ειναι απογωνοι των ελληνων, ενω μεχρι πριν 200 χρονια ηταν αλβανοι!!!αντι λοιπον να ειναι φιλοξενοι με του ανθρωπους οπως ηταν και οι προ αυτων κατοικοι της περιοχης αντι αυτου μαζευτηκαν τα αυγα του φιδιοιυ και πηγαν στο ξενοδοχειο της περιοχης οπου ειναι μισθωμενο απο την αρμοστια του ΟΗΕ και μενουν μεσα προσφηγες εμπολεμων περιοχων οικογενειες με παιδακια! πηγαν εκει τα βλαμενα και πεταξαν πετρες , εβαλαν φωτιες, εσπασαν το ξενοδοχεο και χτυπησαν και παιδακια!! αυτο ειναι η ντροπη μας!! αυτο δειχνει οτι ψυχεικα υγειες ανθρωποι!! διοτις εχω βαρεθοι να τους λενε τρελους! για να ξελασπωνουν μια ζωη! δεν ειναι τρελοι ειναι κομπλεξικοι φασηστες!! που δεν εχουν ουτε ιερο!! που δεν ειναι ουτες χριστιαννοι!! ουτες τυποτα!! κι αν το θετουν και απο φιλετικα κριτηρια ειναι μπασταρδοι!!! ντροπη στους ελληνες!!
19-03-2019, 20:51 #15670
19-03-2019, 21:41 #15671
Όχι να τους παίρνουμε με τις πέτρες όπου τους βλέπουμε! Αυτό είναι μια κάποια λύση. Έτσι μας έπαιρναν κι εμάς σαν λαό εξάλλου με τις πέτρες σε όλα τα μέρη της υφηλίου που έχουμε Έλληνες μετανάστες.
Για καλύτερα αποτελέσματα αντί για πέτρες μπορούμε να χρησιμοποιούμε όπλα σαν τον σκατόψυχο στην Ολλανδία.
19-03-2019, 23:10 #15672
η δικη μου η λογικη λεει οτι κανεις δεν πρεπει να φυγει! αλλα λεει και οτι οταν καποιος ανθρωπος εχει προβλημα! οταν παιθενει! οταν στην χωρα του εχει πολεμο πολυ ευχαρηστως να ερθει στην χωρα μου να φιλοξενηθει και να του δειξω ποιος ειναι ο ελληνικος φιλοξενος λαος! που γι αυτον ειμασταν καπωτες γνωστοι!! μεχρι που γεννηθηκαν ξανα φασηστακια! και μας κανουν ξεφτυλα!
19-03-2019, 23:18 #15673
Να σου πω κατις!! δλδη, η δικη μου η οικογενεια , που για κληρωνομικους και νομικους λογους μαθαμε οτι εχουμε ελληνικο αιμα πολλων χρονων απο Κωνσταντινουπολη! τι πρεπει να λεω για τους κατοικους απο τα Βιλια οπου ειναι αρβανητες?? να λεω οτι ειναι αλβανοι και να φυγουν και αυτοι απο εδω??
Δεν ειναι ετσι! η δικη μου η λογικη , η δικη μου η ιδεα ειναι οτι ο ανθρωπος ειναι πανω απο ολα! οτι πρεπει να υπαρχει αγαπη και μεσω της αγαπης να βρησκουμε λυση και οχι μεσω του μησους οπως λεει η ρατσιστικη λογικη! Πωτες στην ιστορια του ανθρωπου δεν υπηρξε καλο τελος οταν προσπαθησαν μεσα απο το μησος να βρουν λυση! πωτες!!!
και για τους ανηστορητους να ξερουν οτι οταν εγινε η καταστροφη της Σμιρνης μεγαλο ποσωστο Ελληνων πηγε στην Συρια!! οπου υπαρχουν και πολεις με Ελληνικες ονομασιες αλλα και μειωνοτητα!
Το μησος γεννα μησος!! οπως και η αγαπη φερνει αγαπη! αρα εαν τους δειχνεις μησος καποια μερα θα στην ανταποδοσουν! οπως και με την αγαπη! και επειδη προσωπικα εχω ζησει στην Μεση Ανατωλη εχω δεχτει τεραστια φιλλοξενεια ως Ελλην! και αυτο σκεφτομαι τωρα, μετα απο αυτους τους ξεφτυλες τους βλαχοαρβανητες πως θα μας βλεπουν εκει στην ανατολη!
20-03-2019, 18:41 #15674
στην Μανη εχουμε παρα πολυ αξιολογο προιοντα! και δεν ειναι υποχρεωτικο να αναγραφουν τις θερμηδες! παρα το οτι αρκετο μερος της Μανης ειναι ξερο εδαφο εχουμε και αρκετα καλα ψαρια! και καθαρο αερα! ,αλλα και πολλα ζωντανα! οπως επισης εχουμε και πολλα βοτανα!
Τελος "λιγα " με την ΜΑΝΗ!! διοτις εχουμε και πολυ μαγκια! και δεν ανεχομαστε πολλα πολλα!!¨)
20-03-2019, 22:43 #15675
δε προκειται να κανω αυτο που θες με κανενα κολπο χειραγωγησης ολοι ειστε οι κακοι και εγω το θυμα ολα αυτα ειναι κολπα και τεχνικες για να ασκεις εξουσια στους αλλους και να τους κανεις οτι θες ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ ειναι εμφανες που το πας το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να καταστειλεις τις αντιδρασεις με οτι τροπο βρεις και να μου αλαξεις μυαλα με το ετσι θελω και να βγαζεις το μισος σου προς τους αλλους ενω εσυ εισαι ασθενης και αυτο θα ειναι η καλη εξηγιση για ολα δηλαδη να κανεις οτι γουσταρεις ενω οι αλλοι δε μπορουν να αντιδρουν σε αυτο γιατι εισαι ασθενης αυτη ειναι η καλη εξηγιση για ολα αλλιως αν οι αλλοι δε συμορφωνονται με τις απαιτησεις σου δηλαδη να προσαρμοσουν τα πστευω τους στα δικα σου αλλιως θα ειναι το διαβολου και εσυ το ακακο προβατακι για ολα
σε πολεμησαμε το οτι μισεις τα παντα αυτο δεν παιζει φυσικα καμια σημασια γιατι εισαι παντα η αθωα και οι αλλοι οι διαβολοι