ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1057
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1057 of 1380 FirstFirst ... 575579571007104710551056105710581059106711071157 ... LastLast
Results 15,841 to 15,855 of 20693
    Senior Member
    γενικος εγω εκχα βρεθει σε μια πολυ μοναχηκη αλλα συνχρονος πολυ καλη κατασταση με τον εαυτο κου κ μετα για αρκετο ξαιρο ηθελα να βγω προς τα εξω κ να χαθω οσο ποιο πολυ μπορω αναμεσα στον κοσμο κ στην κοινονια... και το καταφερα αλλα απο την αλλη νιωθω να εχω χασει τον εαυτο μου... κ τωρα θελω να ξανακερδιζω οσα ειχα στο παρελθον κ ταχασα... δλδ βλεπω πως πρεπει να διαλεξεις... η μονος με ολα συνεπαγωνται με αυτο η μεσα στο πληθος με ολα συνεπαγωνται με αυτο... σαν να σου λεει η ζωη πωε δεν μπορεις να εχεις κ τα δυο ακρα μαζι

Senior Member
    παντα καθωμουν κ σκευτωμουν πως γτ οταν επρεπε δεν ηρθε ποτε καποιος να μου πει πως να ζησω την ζωη μου... γτ εγω δεν ξερω... αλλα ξερω στα σηγουρα πως σε μια τετοια ερωτηση δεν υπαρχει απαντηση... ισως κ να μην πρεπει να υπαρχει απαντηση

Banned
    /////////////////
    Last edited by αλεξανδρος_77; 20-05-2019 at 01:00.

Banned
    οταν εχω δικιο ειμαι σχεδον παντα παρεμβατικος γιατι οι αλλοι πρεπει να διαλεξουν τι απο τα 2 επιθυμουν γιατι δε γινεται ταυτοχρονα να βρισκονται σε κατασταση νιρβανας απο καταναλωση φαρμακων και να εχουν και διαυγεια μυαλου ταυτοχρονα αρα η θα ακουνε η το μυαλο τους θα στροφαρει ικανοποιητικα αφου σε αντιθετη περιπτωση τωρα θα ειχαμε γινει καλοκαιρινοι ετσι οπως ειχαν εξελιχθει τα πραγματα το τελευταιο διαστημα

Senior Member
    ναι... σωστα τα λες κ ξερω...γενικα εγω παντα ειχα μια ταση να γινωμαι καμια φορα λιγο πιο οριακος η μεταιχμιακος χαρακτηρας η κτ τετοιο τελος παντον

Senior Member
    δε καταφερα να κοιμηθω αποψε..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    δε καταφερα να κοιμηθω αποψε..
    εσυ ριχνεις ευκολα το βελακι του μυαλου σου προς τους αλλους... δουλεψε πρωτα με τον εαυτο σου κ μετα ασχολησου με τους αλλους... αλλιος κ αλλα βραδυα δεν θα μπορεσεις να κοιμηθεις... κ θα ξενυχτας με αυτην την καταπονεμενη μελανχολια

Senior Member
    βασικα θα ελεγα δειχνεις τρελα πιεσμενη απ την ζωη γενικα κ εχεις μεγαλες ανυσυχιες... δειξε κ λιγο αδιαφορια για τα περισωτερα πραγματα στον κοσμο κ θα δεις πως θα κλεισουν τα ματακια... αυτο εκανα κ γω

Banned
    ο μονος τροπος να συνεχισει κανεις να ζει χωρις να φρικαρει ειναι να το παρει αποφαση οτι η ζωη αυτη δεν εχει ουσιαστικο νοημα ετσι δε θα τον επειρεαζει τιποτα.

Senior Member
    Καλημέρες, βλέπω αλλαγές, καινούρια πρόσωπα αλλά και πολλούς από τα παλιά να έχουν φύγει. Είχα καιρό να μπω να δω τι γίνεται. Ο Κύκνος είναι εδώ;
    Countless as the sands of the sea are human passions

Βρίσκω άλλοθι για να κάνω καινούργιο ξεκίνημα, ενώ είμαι στα όρια που θα χαθεί μια ευκαιρία. Η κατάπτωση η ψυχολογική, ο φόβος για να φύγω και να κάνω την αλλαγή μαζί με το φόβο για το άγνωστο (δλδ η υπέρβαση), ο εαυτός μου που θα με συνοδεύει και εκεί και κάποιες υποσχέσεις για το εδω που είμαι. Πρόκειται για δυο ισοδύναμα με μόνη διαφορά ότι θα μου φύγει ο εκνευρισμός με αυτα που γίνονται εδω. Κι όταν ώρες ώρες νιώθω εκνευρισμό ή αμφιβολία για κάτι αυτό είναι σαν διαίσθηση ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Θα πρέπει να δω την άλλη που ήρθε σε πρώτο ραντεβού μετά από διαδικτυακή γνωριμία και μου κανε δώρο ένα ρολόι απλά και μόνο για να της κάνω κι εγω δώρο ένα ρολόι ενώ δεν θέλω - δεν γουστάρω να την ξαναδώ.

Διαπιστώνω πως όσο περνάνε τα χρόνια η υπέρβαση για μεγάλες αλλαγές γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, όσο άσχημη κι αν είναι η παρούσα κατάσταση. Πρέπει να υπάρχει χάσμα θετικό για να κάνω ένα νέο βήμα.
    γιάννης

Και τρίτον τα απωθημένα (τα οποία δεν είναι παράλογα) έρχονται στη σκέψη μου το ένα μετά το άλλο. Όσες μεθόδους κι αν έμαθα δεν τα σταματώ εύκολα. Ξέρω τη στιγμή που με κτυπάνε τα απωθημένα ότι υπάρχει η μέθοδος να τα σταματήσω από τη σκέψη μου, με οίκτο και αγανάκτηση όμως δεν μου επιτρέπω.

Αντίδραση άμεσα σε κάθε προσβολή βρε παιδιά εκείνη τη στιγμή ασυμβίβαστα, η συγχώρεση δεν γιάτρεψε κανέναν - μη σας λένε βλακείες αυτοί που δεν πάθαν και να τις παίρνετε τοις μετρητοίς, ούτε το παρελθόν επιστρέφει για να το διορθώσεις.
    γιάννης

Και τεταρτον, τώρα που μπαίνει το καλοκαίρι και έχω ήδη ξεκόψει από άτομα (καλώς ξέκοψα) είναι άσχημο πράγμα να αργεί να νυχτώσει και να μην εχω να πάω κάπου επειδή θα είμαι μόνος. Οι απομένοντες είναι απλά γνωστοί ή άτομα που δεν κάνουν για να βγεις έξω μαζι τους ή ακόμα χειρότερα δεν καταφέρνω να σχετιστω μαζι τους πέρα απο την απλή γνωριμία. Το ίντερνετ, κυρίως η κοινωνική δικτύωση με τους άγνωστους διαδικτυακούς φίλους, υποκαθιστά την έλλειψη παρέας και μετριάζει σημαντικά το πρόβλημα μοναξιάς, κι ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ αφού τα κοινωνικά μου δεδομένα δεν έχουν αλλάξει καθόλου εδω και πολλά χρόνια.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Καλημέρες, βλέπω αλλαγές, καινούρια πρόσωπα αλλά και πολλούς από τα παλιά να έχουν φύγει. Είχα καιρό να μπω να δω τι γίνεται. Ο Κύκνος είναι εδώ;
    Καλησπέρα, σαν τα χιόνια Ακόμα εδώ είμαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλησπέρα, σαν τα χιόνια Ακόμα εδώ είμαι...
    Kυκνάκο τι κάνεις; Είσαι καλά;
    Countless as the sands of the sea are human passions