ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1064
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1064 of 1380 FirstFirst ... 645649641014105410621063106410651066107411141164 ... LastLast
Results 15,946 to 15,960 of 20693
    Senior Member
    Κορακλεσ μου θα παρετε απο ενα σπιτι κι ενα αμαξι peugeot citroen ford να φρεναρει μονο του για μεσα στην πολη και θα στειλετε τουσ γαμπρουσ σε μενα για δουλεια να δουν σασ ξερω απεξω με ξερετε απεξω τωρα νοεμβριο θα χωσουμε τα φετινα απο δεκαρικο και πανω με αυτα θα παρετε αμαξι κι οποιον φιλο σασ θελετε να μαθει τη δουλεια θα τον στειλετε σε μενα η δουλεια ειναι μετριασ δυσκολιασ αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Να σασ πω και τι εγινε εγω δουλευα απο παιδι τα λεφτα τα κλεβανε γτ αν ειχα εγω 500 χιλιαρικα θα μου τα τρωγαν οι πουτανεσ επειδη δεν μπορουσαν τισ μαλακιεσ τα κλεβαν μολισ ακουσαν οτι εχω παιδια τα βαλαν ολα εμφανιστηκατε εσεισ ντεμεκ διαολακια παπαρια εγω αυτα τα ειχα ξεγραμενα αλλα ετσι πωσ γυρισε ο τροχοσ και σασ μεγαλωσα και σασ προικισα θα τραγουδαω ολη μερα μεχρι να γινουμαι οικογενεια να μου πειτε να σασ πω τα παντα

Senior Member
    Επισησ τωρα που ντεμεκ περναω χαλια εμαθα να ζω χωρισ λεφτα και δεν τα θελω ηταν σχολειο αυτο τωρα ξερω ολο το εργο οταν ημουν στην ηλικια σασ ηθελα να το ρουφηξω ολο αυτο που λεγεται ζωη πιστευω μεχρι τα 80 να το τερματισω αν θελετε να γινουμε οικογενεια να δουλευουμε μαζι να μου πειτε τα παντα και να περνετε οσα βγαζουμε θα ηταν ομορφο εγω θελω καφεδεσ τσιγαρα φρι κι αν οχι αυτοκινητο να μου μαθετε τα πατινια και θα την βρω την ακρη απο διασκεδαση το μονο που δεν εχω κανει ειναι ταβερνα ξιφιασ ζαρκαδι γιδα κλπ θα μου τα πειτε εσεισ φιλακια πολλα

Senior Member

Senior Member
    αισθανωμαι πως ολλοι ηταν εκ μοιρας προικησμενοι ωστε να εχουν αν οχι τελειες εστω αρκετα καλες ζωες σε αντιθεση με εμενα που επρπε να συμβηβαστω με μια πολυ υποφερτη ζωη κατα την οποια δεν θα μου δηνωταν κανενα περιθοριο αποδρασης απο αυτην... ακομα κ αν το προσπαθουσα μανιοδος για μεγαλο μερος της ζωης μου

Senior Member
    Χαζομάρες. Έχεις υγεία? Τότε ζήσε και κάνε σήμερα αυτό που θες. Ζησε μη κάθεσαι. Κανείς δεν έχει τέλεια ζωή.
    Τολμά και μην απογοητεύεσαι σε όποια αποτυχία.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Χαζομάρες. Έχεις υγεία? Τότε ζήσε και κάνε σήμερα αυτό που θες. Ζησε μη κάθεσαι. Κανείς δεν έχει τέλεια ζωή.
    Τολμά και μην απογοητεύεσαι σε όποια αποτυχία.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    αυτο σκοπεβω να κανω αδερφε... κ εχω ξεκηνησει κουτσα στραβα... σηγουρα εχω αλαξει αρκετα προς το καλυτερο κ μου το λενε κ οι δικοι μου ανθρωποι... αλλα ξερω πως η ζωη ειναι ενα συνεχες ταξιδι.. αλλα επειδης κολαω στο γεγονος οτι μου συμβαινουν πολλες ατυχιες

Senior Member
    επεισης εδω θα ηταν καλα να μπαινουν ατομα που ειναι ειδικοι ψυχικης υγειας ας πουμε εστοι σπουδαστες της ψυχολογιας... η συνησφορατους θαταν πολητημη

Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    εγω νιοθω σαν να εχω χασει ενα μερος την σηνηδεισης κ της καθαρωτητας του μυαλου μου...
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    βεβαι κτ τεοιο ξερω πολυ καλα πως δεν ειναι ψυχολογικης αλλα πνευματικης φυσεως...
    Ψυχολογικής φύσεως είναι φίλε μου. Μην μου το πας σε θρησκεία και απομάκρυνση απο το Θεό διότι αυτά είναι δικαιολογία για να ήρεμα ο νους μας και άλλοθι θύματος, ήτοι δεν μου κάνε κανεις τίποτα ή αυτά που επαθα και το πως τα αντιμετωπιζω τώρα είναι λόγω απομάκρυνσης απο το Θεό. Μονο που αυτοι που σου τα κάναν μπορεί να μην ξέρουν κατα που κόβει ο Θεός και να ζουν ανεμελα μέσα στο χαβαλε τους. Αυτο ως τροφή για σκέψη για το συμπέρασμα σου.

Να καταριεσαι και να εχεις οίκτο ανταπόδοσης σε όσους μόλυναν το μυαλό σου. Πληρωνεις τη ζημιά που σου κάναν.

Senior Member
    καλησπερα..
    δε μπορω αλλο εξεταστικη..
    ξεκινησε πριν 10 μερες και εχω αλλες 20 μπροστα μου..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Θα σασ πω και τη δουλεια κανω ζω χωρισ λεφτα αποφαση στρατηγου με εκπαιδευσαν στον συρατο να μην εχω εγωισμουσ κ μαλακιεσ τωρα εχω προβλημα η καινουρια δουλεια ειναι χωρισ λεφτα με προβλημα αποφαση στρατηγου κανονικα ειμαι αγροτησ με πτυχιο ειναι δουλεια ολη μερα καθε μερα μαλλον για παντα γτ περασαν 20 χρονια μπορειτε να κρινετε ελευθερα χεστηκαμε αυτα

Senior Member
    Επειδη εκανα μαλακιεσ τοτε ηταν ολοι νοικοκυριδεσ ο στρατηγοσ επειδη ηταν εξυπνοσ λεει θα ζησεισ χωρισ λεφτα και τραβα γαμησου καλα λεω εγω θα το δουμε πηγαινω στη δουλεια δεν παιρνω λεφτα 10 ευρω βρηκα τα συμπληρωματα ειμαι κι ωραιοσ πηγαινω για τα καφεδακια μου στισ κορεσ μου εχω πτυχιο πηγα στρατο ολα κανονικα μετα ηρθαν οι αμερικανοι χτυπουσαν τα κεφαλια τουσ και το εκαναν δουλεια κι ετσι με μαθαν ολοι οσοι κυβερνουν ειναι δουλεια ολη μερα καθε μερα γιατι ειναι ενασ αλλοσ τροποσ ζωησ χωρισ λεφτα που το φτιαξα γαματο και τραγουδαω αντι να κλαιω αυτα

Senior Member
    Elis με απόφαση στρατηγού έγιναν όλα αυτά?

Senior Member
    Η αποφαση στρατηγου ειναι οτι θα ζω ετσι τωρα οι υπολοιπεσ μαλακιεσ δεν ξερω πωσ γινονται επισησ το πωσ θα αντιδρασω εγω ειναι δικοσ μου λογαριασμοσ απλα δεν μπορω να κανω μαλακιεσ δεν ξερω πωσ το καναν αυτο

Senior Member
    Για να καταλαβεισ μπορω να σασ θεραπευσω ολουσ αλλα εγω δεν ηξερα οτι ξερω πρωτον δευτερον ετσι και θεραπευτουν ολοι θα μασ κυνηγαν οι τουρκοι που νομιζαν οτι ειμαστε χαιβανια τριτον εγω το ξεκινησα για χαβαλε να περασει η ωρα να κανουμε και κατι καλο για την ψυχη μασ τωρα με βασανιζουν και θελουν να πω τα παντα εγω ξεκινησα να κανω καμια μαλακια να περασει η ωρα και φτασαμε εδω που φτασαμε μεγαλο το βαροσ