ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1079
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1079 of 1380 FirstFirst ... 795799791029106910771078107910801081108911291179 ... LastLast
Results 16,171 to 16,185 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Όχι, δεν έκανες χιούμορ! Μπορεί να μην τα εννοείς αυτά που γράφεις ή να τα έγραψες για να κάνεις εντύπωση αλλά χιούμορ δεν ήταν και δεν έδωσες τέτοια αίσθηση σε κανέναν. Απλά, "το γύρισες από τσάμικο σε καλαματιανό" όταν αποδοκιμάστηκες και κατάλαβες οτι έγραψες κάτι που όλοι το αποδοκιμάζουν.
    Ειναι που γ8α σενα τελείωσε το θεμα αλλα τα σκαλιζεις ακομα. Δε θα μου πεις εσυ με τι ύφος το ειπα δε μπορείς να το καταλάβεις μεσα απο γραπτό λόγο. Ειπα εκανα πλακα τελεια και παύλα.. Δε 7α περάσεις με το ζορι το δικο σου επειδή έτσι σου ήρθε. Τον άνθρωπο τον βλέπω πάνω απο ενα χρονο.. Δεν ειναι δυνατόν να με πειράξει το οτι μου μιλαει στον πληθυντικό. Σίγουρα με κανει να αισθάνομαι μεγαλύτερη αλλα δε θα ηταν ποτε λόγος να παρεξηγηθώ. Εντάξει; το εξήγησα αρκετα;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ειναι που γ8α σενα τελείωσε το θεμα αλλα τα σκαλιζεις ακομα. Δε θα μου πεις εσυ με τι ύφος το ειπα δε μπορείς να το καταλάβεις μεσα απο γραπτό λόγο. Ειπα εκανα πλακα τελεια και παύλα.. Δε 7α περάσεις με το ζορι το δικο σου επειδή έτσι σου ήρθε. Τον άνθρωπο τον βλέπω πάνω απο ενα χρονο.. Δεν ειναι δυνατόν να με πειράξει το οτι μου μιλαει στον πληθυντικό. Σίγουρα με κανει να αισθάνομαι μεγαλύτερη αλλα δε θα ηταν ποτε λόγος να παρεξηγηθώ. Εντάξει; το εξήγησα αρκετα;
    Εχεις εκνευριστει και δεν προσέχεις ποιος σου γράφει. Η Κασσάνδρα σου απάντησε, όχι εγώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εχεις εκνευριστει και δεν προσέχεις ποιος σου γράφει. Η Κασσάνδρα σου απάντησε, όχι εγώ.
    Δεν εχω εκνευριστεί απλα μπερδεύτηκα. Γράψε λαθος

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, δεν μιλας στο τηλ απο διακριτικοτητα, αλλα τρως μπροστα στα μουτρα του να βρωμαει σουβλακια και να γεμιζει βρωμιες, και κατουρας στις γωνιες των δρομων να υποβιβαζεις το επιπεδο ζωης τους.
    πολυ διακριτικος. προσεξε μην σταξει η ουρα του γαιδαρου...

Όχι σουβλάκι αλλά σφολιατοειδή συνήθως. Έχω ξενερώσει με τα σουβλατζίδικα μιας και το έθιξες. Όσο οι τιμές ανεβαίνουν το μέγεθος μικραίνει άμα προσέξεις. Οπότε δε συμφέρει...καλύτερα να πάρεις πίτες και σουβλάκια από τα LIDL και να τα φτιάξεις σπίτι.

Banned
    Quote Originally Posted by Thanasis25 View Post
    Πήγαινε με τα πόδια αν δεν σου αρέσει όλα σε ενοχλούνε στα ΜΜΜ τότε γιατί τα χρησιμοποιης???
    Υπάρχει και μια λέξη που λέγεται timing. Θέλω να πάω κάπου αλλά και μια συγκεκριμένη ώρα. Δεν έχω πρόβλημα με το περπάτημα, έχω κατέβει άλλωστε από το Χαϊδάρι στον Πειραιά με τα πόδια π.χ. μετά τα μεσάνυχτα λόγω μιας εργασίας.

Και κάτι ακόμα...στα ΜΜΜ δεν καταλαβαίνω πως ενοχλεί αυτός που τρώει...κατ'αρχήν αυτός που τρώει ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ("όταν τρώμε δεν μιλάμε" δε λένε; ). Άρα τουλάχιστον στα δικά μου μάτια μου είναι συμπαθής. Σε αντίθεση με τον τύπο που μιλάει καθ' όλη την διάρκεια της διαδρομής και όλοι οι υπόλοιποι έχουμε ακούσει την συζήτηση θέλοντας και μη.

@Νοσηρή Φαντασία Δεν έχω θέμα με τις περιοχές, εγώ πάω παντού άλλωστε. Έτσι και αλλιώς αυτή είναι η δουλειά μου. Αλλά είναι μια γενική αλήθεια, ότι σε περιοχές που βρίσκονται κοντά σε βιομηχανικές ζώνες μπαίνει συνήθως χειρότερης ποιότητας κόσμος από περιοχές με νυχτερινή ζωή όπως η Γλυφάδα και ο Άλιμος. Μιλάμε κυρίως για τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μπείτε μια μέρα νωρίς το πρωί στο 420 (Πειραιάς - Άγιοι Ανάργυροι) που καβαλάει τον Κηφισό από την διασταύρωση με την Πειραιώς μέχρι τη Σιώκου στα Σεπόλια, όπου βρίσκονται πολλές βιομηχανίες τριγύρω και θα καταλάβετε τι εννοώ. Βάλτε μέσα και τους τύπους που κουβαλάνε 10 βαλίτσες γιατί η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί και τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων και είναι κομπλέ το σερβίτσιο.

Μου λείπουν οι σκέψεις και οι αναλύσεις της favvel. Εύχομαι να είναι καλά
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Σκεφτομουν (και συγνωμη για την παρενθεση)

ποσο αγνωριστος θα ηταν ο κοσμος ... χωρις ανθρωποτητα (χωρις ουτε εναν ανθρωπο).

Δε λεω οτι θα ηταν παραδεισενιος. Απλα η ματαιοδοξια, απληστια και παρανοια θα ειχαν εκλειψει ως εννοιες. For good !
    Last edited by Del-meme290719b; 02-07-2019 at 23:57.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Υπάρχει και μια λέξη που λέγεται timing. Θέλω να πάω κάπου αλλά και μια συγκεκριμένη ώρα. Δεν έχω πρόβλημα με το περπάτημα, έχω κατέβει άλλωστε από το Χαϊδάρι στον Πειραιά με τα πόδια π.χ. μετά τα μεσάνυχτα λόγω μιας εργασίας.

Και κάτι ακόμα...στα ΜΜΜ δεν καταλαβαίνω πως ενοχλεί αυτός που τρώει...κατ'αρχήν αυτός που τρώει ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ("όταν τρώμε δεν μιλάμε" δε λένε; ). Άρα τουλάχιστον στα δικά μου μάτια μου είναι συμπαθής. Σε αντίθεση με τον τύπο που μιλάει καθ' όλη την διάρκεια της διαδρομής και όλοι οι υπόλοιποι έχουμε ακούσει την συζήτηση θέλοντας και μη.

@Νοσηρή Φαντασία Δεν έχω θέμα με τις περιοχές, εγώ πάω παντού άλλωστε. Έτσι και αλλιώς αυτή είναι η δουλειά μου. Αλλά είναι μια γενική αλήθεια, ότι σε περιοχές που βρίσκονται κοντά σε βιομηχανικές ζώνες μπαίνει συνήθως χειρότερης ποιότητας κόσμος από περιοχές με νυχτερινή ζωή όπως η Γλυφάδα και ο Άλιμος. Μιλάμε κυρίως για τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μπείτε μια μέρα νωρίς το πρωί στο 420 (Πειραιάς - Άγιοι Ανάργυροι) που καβαλάει τον Κηφισό από την διασταύρωση με την Πειραιώς μέχρι τη Σιώκου στα Σεπόλια, όπου βρίσκονται πολλές βιομηχανίες τριγύρω και θα καταλάβετε τι εννοώ. Βάλτε μέσα και τους τύπους που κουβαλάνε 10 βαλίτσες γιατί η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί και τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων και είναι κομπλέ το σερβίτσιο.
    Ειμαι μεσα στις περιοχές που έχεις θάψει και δεν εχω πρόβλημα μπαίνω σε ολα τα μεσα. Εμενα με ενοχλεί η κακή υγιεινή που πλεον λογω καλοκαιριου τη τρως στη μαπα θες δε θες.

Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Σκεφτομουν (και συγνωμη για την παρενθεση)

ποσο αγνωριστος θα ηταν ο κοσμος ... χωρις ανθρωποτητα (χωρις ουτε εναν ανθρωπο).

Δε λεω οτι θα ηταν παραδεισενιος. Απλα η ματαιοδοξια και παρανοια θα ειχαν εκλειψει ως εννοιες. For good !
    Είδα ξανά το Noah και ομολογουμένως πραγματεύεται το εάν η φύση πρέπει να είναι χωρίς τον άνθρωπο ή ο άνθρωπος να πάψει να διαιωνίζεται. Σε HD ανάλυση μια χαρά ταινία και με ωμή παραδοχή εκδοχων της ανθρώπινης απληστίας.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Και γω μένω αρκετά κοντά στην Εθνική και περνάω από την Λιοσίων για να γυρίσω σπίτι τις πρωινές ώρες και ξέρω πολύ καλά τι παίζει από κόσμο.

Και δεν έχω θάψει καμία περιοχή, αλλά τον κόσμο που πηγαίνει σε αυτές τις περιοχές.

Νομίζω έχω το δικαίωμα να θεωρώ κάποιους, κακή πάστα ανθρώπων. Θα ήταν χαζό να θεωρώ ότι όλος ο κόσμος είναι καλός.

Senior Member
    Ειμαι ο ορισμος της κακης πάστας ανθρώπων μιας που μενω εκεί... Πρόσεξες μη σε κολλησω κακή παστιτιδα
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Και γω μένω αρκετά κοντά στην Εθνική και περνάω από την Λιοσίων για να γυρίσω σπίτι τις πρωινές ώρες και ξέρω πολύ καλά τι παίζει από κόσμο.

Και δεν έχω θάψει καμία περιοχή, αλλά τον κόσμο που πηγαίνει σε αυτές τις περιοχές.

Νομίζω έχω το δικαίωμα να θεωρώ κάποιους, κακή πάστα ανθρώπων. Θα ήταν χαζό να θεωρώ ότι όλος ο κόσμος είναι καλός.

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Είδα ξανά το Noah και ομολογουμένως πραγματεύεται το εάν η φύση πρέπει να είναι χωρίς τον άνθρωπο ή ο άνθρωπος να πάψει να διαιωνίζεται. Σε HD ανάλυση μια χαρά ταινία και με ωμή παραδοχή εκδοχων της ανθρώπινης απληστίας.
    Οταν γυρισω το Σεπτεμβριο σπιτι, θα το κατεβασω ! Thanks ....

Στη χάλια εσωτερική ψυχολογία που είμαι λόγω της υποτίμησης και της εκμετάλλευσης που έχω βιώσει, ιδίως σχετικά πρόσφατα και των αδιεξόδων που νιώθω τα οποία, όλα αυτά, δυστυχώς δεν είναι δημιουργήματα της φαντασίας μου, απλά μια ελαφρά παραφούσκωση από μέρους μου θα παραδεχόμουν, μόνο ελαφρά, έρχονται άτομα τα οποία με προσκαλούν για παρέα, ίσως και για επανασύνδεση και φιλία, επειδή προφανώς έχουν μια καλή εικόνα για μένα, αν και αυτη τους η εικόνα δεν ανταποκρίνεται στη ψυχολογία που με βασανίζει μέσα μου. Κάποτε που τους είχα ανάγκη για να ανέβει η ψυχολογία μου και να μην με οδηγήσει στις επιλογές στις οποίες βρίσκομαι εγκλωβισμένος τώρα ήταν απόντες.

Είμαι στη φάση που έχοντας ένα υπόβαθρο ψυχικής σύνδεσης των πολύ οικείων, που με καλύπτει ώστε να μη βιώνω μοναξιά, επιζητώ (ιδίως τον τελευταίο καιρο) κατα τα λοιπά να βρίσκομαι σε χώρους που νιώθω γαλήνη αντί σε φιλίες και παρεες ή να βρίσκομαι σε χώρους που πάλι νιώθω γαλήνη αλλά η επικοινωνία είναι μεν καλή αλλά επιφανειακή.

Το εγκλωβιστικό αδιέξοδο καταρρακώνει τη ψυχολογία μου. Αναζητώ συμβάντα μέσα σ αυτό το εγκλωβιστικό αδιέξοδο απλά για να με ανεβάσουν έστω ως ψευδαίσθηση.
    γιάννης

Junior Member
    σκεφτομαι πως να πεισω τους γονεις μου να μεινω στην πολη που σπουδαζω για καλοκαιρινη δουλεια. ειμαι 20 χρονων, εδω και δυο καλοκαιρια δουλευω σε εργοστασιο για να βοηθησω λιγο οικονομικα τους γονεις μου. οι συνθηκες ειναι πολυ δυσκολες, διακοπες δεν εχω καταφερει να παω ακομα και γενικα δεν μπορω να ζησω το καλοκαιρι. η πρωτη χρονια ηταν ευχαριστη, η δευτερη ετσι κι ετσι, φετος ομως δεν θελω να ξαναπαω. θυμαμαι οταν εδινα πανελληνιες μου ελεγαν οι δικη μου να διαβασω για να σπουδασω και να μην καταληξω οπως και εκεινοι στο εργοστασιο, παρολα αυτα ομως προσπαθουν να με αναγκασουν να ξαναπαω. απο το πασχα τους εχω πει οτι δεν θα παω παλι στο εργοστασιο ομως δεν το εχουν καταλαβει ακομα...πως να τους πεισω να μεινω εδω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Σημερα ο ντιλιβερι μου μιλούσε στον πληθυντικό... Πρεπει να τον περνάω μια 5ετια...
    Πέρυσι στην Αθήνα δυο κοπέλες μου απάντησαν στον ενικό σε μια ερώτηση που έκανα στο χώρο του μετρό. Πρέπει να τις περνούσα 25-30 χρόνια και μου μίλησαν σαν να ήμασταν συμφοιτητές. Δε λέω, μίλησαν ωραία, κανένα πρόβλημα, αλλά η έκπληξή μου ήταν μεγάλη γιατί εγώ απευθύνθηκα αρχικά στον πληθυντικό.

Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Τον έπιασε αμηχανία ίσως επειδή είναι νέος στη δουλειά όχι επειδή μεγάλο δείχνεις.
    Νομίζω ότι υπάρχει γενικά στον κόσμο μια τέτοια αντίληψη (αριθμός γραμματικής ως συνάρτηση της ηλικίας). Ορισμένοι με μπερδεύουν όταν μου μιλάνε στον πληθυντικό και ξαφνικά το γυρίζουν στον ενικό. Από την πλευρά μου χρησιμοποιώ πάντα τον πληθυντικό όταν μιλάω σε αγνώστους, ακόμα και πολύ νεαρής ηλικίας (εκτός κι αν πρόκειται για μικρά παιδιά ή εφήβους).