ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1088
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1088 of 1380 FirstFirst ... 885889881038107810861087108810891090109811381188 ... LastLast
Results 16,306 to 16,320 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ειναι πανω απο 1.90 και πολυ πανω απο 70 κιλα αλλα και παλι ειναι αδυνατος.
    Δηλαδή 80 ας πούμε; 1.90 και 80 κιλά δε λέγεσαι αδύνατος αλλά κανονικός. Με τα δεδομένα σου, θα με θεωρούσες ανορεξικό τότε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Δηλαδή 80 ας πούμε; 1.90 και 80 κιλά δε λέγεσαι αδύνατος αλλά κανονικός. Με τα δεδομένα σου, θα με θεωρούσες ανορεξικό τότε.
    Είναι πάνω απο 90 κιλα αλλα ειναι βαρυκοκκαλος
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Είναι πάνω απο 90 κιλα αλλα ειναι βαρυκοκκαλος
    Πως είναι ο σωματότυπος ενός βαρυκόκκαλου δηλαδή?
    Δεν τρολλάρω,όντως δεν ξέρω.

Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Ε με την λογική σου ρε μαν μου εγώ είμαι χοντρός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Πως είναι ο σωματότυπος ενός βαρυκόκκαλου δηλαδή?
    Δεν τρολλάρω,όντως δεν ξέρω.

Ε με την λογική σου ρε μαν μου εγώ είμαι χοντρός.
    Καθε σωμα εχει διαφορετική δομή. Ο φιλος μου παρότι ειναι πανω απο 90 κιλα ειναι πολυ αδυνατος.. Δλδ δε τον βλέπω μονο εγω ετσι το λεει κ ο ιδιος. Υποθέτω οτι θα έχει βαρύ σκελετο γιατί δε φαίνεται για τπτ ενενήντα και κιλα

Senior Member
    Έχει να κάνει και με τη δομή - όγκο σκελετού , πόσο σηκώνεις δηλαδή. Συν ότι άλλο να είναι βάρος από λίπος άλλος από μυς ή κρέας κτλ ... Ισχύει ότι λέει η φωτό όχι η ζυγαριά

Banned
    για οσους νομιζουν οτι δε καταλαβαινω τις αλαγες που βλεπω γυρω μου τη πρωτη φορα τους προηδοποιησα οτι θα δουν ενα ανθρωπο που δεν εχουν ξαναδει τωρα θα κανω παλι το ιδιο και αυτη τη φορα η αλαγη θα ειναι πολυ μεγαλυτερη απ αυτη που ηξεραν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Έχει να κάνει και με τη δομή - όγκο σκελετού , πόσο σηκώνεις δηλαδή. Συν ότι άλλο να είναι βάρος από λίπος άλλος από μυς ή κρέας κτλ ... Ισχύει ότι λέει η φωτό όχι η ζυγαριά
    Σε έφερα προς τα εδω γιατί αν συνεχιζα να διαβάζω μπουρδες θα της μιλουσα ακομα πιο ωμα... Χαρας στο κουράγιο σου πάντως που απαντούσες ευγενικά

Senior Member
    Σε έφερα προς τα εδω γιατί αν συνεχιζα να διαβάζω μπουρδες θα της μιλουσα ακομα πιο ωμα... Χαρας στο κουράγιο σου πάντως που απαντούσες ευγενικά
    Ε σκέψου όμως είναι μια κοπέλα 43, και μιλάει όπως μιλάει οκ
    Το θέμα είναι πως να βοηθήσουμε όχι να την κρίνω. Και να σκότωσε να μου πει , οκ πάνε παραδωσου εξομολογησου κτλ θα της έλεγα , τι να κάνεις. Ποιος ξέρει τι βάσανα μπορεί να πέρασε, ... Όσο εγώ είχα μια καλή κοπέλα και έτρωγα γαρίδες , μπορεί αυτή να περνούσε πχ κατάθλιψη αρρώστιες κτλ.
    Πάντα με αγάπη ειδικά στις γυναίκες (αφού είμαι άντρας, έρχεται φυσικώς)

Senior Member
    Ε σκέψου όμως είναι μια κοπέλα 43, και μιλάει όπως μιλάει οκ
    Το θέμα είναι πως να βοηθήσουμε όχι να την κρίνω. Και να σκότωσε να μου πει , οκ πάνε παραδωσου εξομολογησου κτλ θα της έλεγα , τι να κάνεις. Ποιος ξέρει τι βάσανα μπορεί να πέρασε, ... Όσο εγώ είχα μια καλή κοπέλα και έτρωγα γαρίδες , μπορεί αυτή να περνούσε πχ κατάθλιψη αρρώστιες κτλ.
    Πάντα με αγάπη ειδικά στις γυναίκες (αφού είμαι άντρας, έρχεται φυσικώς)
    Δε θεωρώ οτι τη βοηθάω ενθαρρυνοντας τα κόμπλεξ της. Επίσης έβγαλε ολοφάνερη κακια.. Ουτε σς αυτό μπορώ να μεινω αμέτοχη οπως επίσης κα8 στο γεγονος οτι εστελνε φωτο των άλλων στη ρεμεντι(εκει ήταν για κλωτσιές) και ειναι αυτο που με πειραξε πιο πολυ ακομα. Δε με νοιάζει τι θέμα εχει ο καθένας οπως εχω ξαναπεί εδώ ολοι έχουμε. Δεν είναι δικαιολογία για να βγάζουμε μίσος και να εκθέτουμε άτομα. Και σε αυτό ειμαι καθετη

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τζορτζ εσύ είπες είσαι αθλητικός?
    Κομμάτια,ripped δλδ?

Senior Member
    Τζορτζ εσύ είπες είσαι αθλητικός?
    Κομμάτια,ripped δλδ?
    Όχι δεν είμαι κομμάτια. Έκανα παλιά αλλά πλέον δε κάνω ειδικά μετά από μια ίωση έχασα και κιλά. Απλά έχω αθλητικό προφίλ σωματότυπο. Όχι μουσκουλα

Senior Member
    Δε θεωρώ οτι τη βοηθάω ενθαρρυνοντας τα κόμπλεξ της. Επίσης έβγαλε ολοφάνερη κακια.. Ουτε σς αυτό μπορώ να μεινω αμέτοχη οπως επίσης κα8 στο γεγονος οτι εστελνε φωτο των άλλων στη ρεμεντι(εκει ήταν για κλωτσιές) και ειναι αυτο που με πειραξε πιο πολυ ακομα. Δε με νοιάζει τι θέμα εχει ο καθένας οπως εχω ξαναπεί εδώ ολοι έχουμε. Δεν είναι δικαιολογία για να βγάζουμε μίσος και να εκθέτουμε άτομα. Και σε αυτό ειμαι καθετη
    Κοίτα έτσι είναι όπως το λες, αλλά και το φβ είναι δημόσιο, αν δε θέλουν, ας μην έχουν ανοιχτό το προφίλ. Έχουν μερίδιο ευθύνης, τώρα οι χαρακτηρισμοί ναι δεν είναι καλοί, κακώς τους κάνει αλλά ... μικρό το κακό εν σύγκριση με αυτά που γίνονται στον κόσμο

Senior Member
    Κοίτα έτσι είναι όπως το λες, αλλά και το φβ είναι δημόσιο, αν δε θέλουν, ας μην έχουν ανοιχτό το προφίλ. Έχουν μερίδιο ευθύνης, τώρα οι χαρακτηρισμοί ναι δεν είναι καλοί, κακώς τους κάνει αλλά ... μικρό το κακό εν σύγκριση με αυτά που γίνονται στον κόσμο
    Δεν ειναι απαραίτητο αυτό που λες. Γιατί η φώτο προφιλ πρώτον δε γίνεται να κλειδώσει. Και δεύτερον δε νομίζω κάνεις να της δινει το δικαίωμα να τις στέλνει δεξιά και αριστερά και να τις θάβει. Την κανει τρελη Κατίνα. Οπως και να χει, επειδή ξέρω ότι υπάρχουν πολλα τέτοια κελεπούρια ολα μου τα προφιλ (ινστα φβ) ειναι κλειδωμένα και εχω ελάχιστους φιλους. Οπότε θεωρώ ειμαι καλυμμένη απο την κάθε και τον καθε πικραμενο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν ειναι απαραίτητο αυτό που λες. Γιατί η φώτο προφιλ πρώτον δε γίνεται να κλειδώσει. Και δεύτερον δε νομίζω κάνεις να της δινει το δικαίωμα να τις στέλνει δεξιά και αριστερά και να τις θάβει. Την κανει τρελη Κατίνα. Οπως και να χει, επειδή ξέρω ότι υπάρχουν πολλα τέτοια κελεπούρια ολα μου τα προφιλ (ινστα φβ) ειναι κλειδωμένα και εχω ελάχιστους φιλους. Οπότε θεωρώ ειμαι καλυμμένη απο την κάθε και τον καθε πικραμενο
    Αυτά διαβάζω και κάτι ξέρω και δεν έχω fb.

Senior Member
    Αυτά διαβάζω και κάτι ξέρω και δεν έχω fb.
    Με έχουν κυνηγήσει 2 τρελές μέσω φβ και έκλεβαν τη φωτο προφιλ μου και έφτιαχναν ψευτικα προφιλ. Ευτυχώς το φβ τα ρίχνει άμεσα τα ψευτικα οποτε δεν ειχα θεμα. Κυκλοφορεί πολυ τρελά στον κοσμο... Αν σου πω σκηνικά απο το φβ θα φριξεις