ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1099
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1099 of 1380 FirstFirst ... 995999991049108910971098109911001101110911491199 ... LastLast
Results 16,471 to 16,485 of 20693
    Senior Member
    Με την ευκαιρία θα πω κάτι που μου αρέσει, δε θυμάμαι ποιος το έχει πει πρώτος.

"Σημαντικότερο είναι η ενότητα και η ομόνοια από το δίκαιο. "

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Γιώργο εγώ είμαι από τα άτομα που δεν μαλωνουν ούτε καν με γνωστούς τους.είμαι 30 χρόνων και δεν έχω ανταλλαξει κουβέντα με κανεναν γνωστό μου.αρα δεν έχει να κάνει με τα κορίτσια η τα αγόρια έχει να κάνει με τι άνθρωπο έχεις απέναντι σου.
    Σκέφτομαι λοιπόν πως εσύ και κάποιοι άλλοι εδω καθεστε και μιλάτε εδώ με άτομα που σας λένε ξεμπαρκα καταμουτρα.για να γεμίζουν τις ώρες που έχουν κενά λενε και καμια ελαφρια κουβεντουλα με κανέναν ξεμπαρκο.
    Γιατί κοπελα μου τον ξέρω; ολοι ξεμπαρκοι είμαστε μεταξύ μας. Ο καθενας μας επιλέγει ποσο θελει να εκτεθεί και πως
    Το θεμα σου δε μπορώ να καταλάβω. Γιατί εδώ μιλαμε μερες αλλα σκυλιασατε με το που ανεβασα φωτο που BTW δεν απαγορεύεται κιολας....
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Με την ευκαιρία θα πω κάτι που μου αρέσει, δε θυμάμαι ποιος το έχει πει πρώτος.

"Σημαντικότερο είναι η ενότητα και η ομόνοια από το δίκαιο. "
    Δεν ξέρω ποιος το έχει πει αλλά δεν συμφωνώ καθόλου.
    Μπορώ να αναφέρω εκατοντάδες παραδείγματα με κατηγορίες ανθρώπων με τις οποίες καμιά ενότητα και καμιά ομόνοια δεν θέλω. Πχ φασίστες. Ενωθείτε εσείς με αυτούς αν θέλετε, εγώ δεν θα πάρω.

Θεωρώ εξαιρετικά σημαντικότερο το Δίκαιο.

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Η φάση είναι ότι οκ δικαίωμα της να βάζει φώτο της όπου θέλει, ας ανεβάσει και γυμνές σκοτίστηκα αλλά με εκνεύρισε η αντίδραση της στην συμβουλή σου και η επιμονή της στο ότι δεν απαγορεύεται το τσατ!
    Και μετά ξαφνικά μόλις της πόσταρα το απόσπασμα που το γράφει, το γύρισε στο καλαματιανό...δεν ξέρω τι σημαίνει τσατ, δεν λέει το ρήμα απαγορεύται... ενταξει, ότι να ναι εδώ μέσα.
    Φυσικά και είναι δικαιωμα της να κάνει ότι θέλει εδώ αυτό της το λέω από χθες.απλά την συμβουλεψα και εγώ να μην ποσταρει φώτο καλοπροαιρετα.
    Και τι δεν είπε μετά αν διαβασεις τα μηνύματα.και επειδή και εμένα με εκνευρισε η επιμονή της και ο τρόπος της γι αυτό της απάντησα αναλογα.
    Όχι ότι είχα σκοπό να την θιξω και να την χαρακτηρισω όπως εκανε αυτή για μένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Γιατί κοπελα μου τον ξέρω; ολοι ξεμπαρκοι είμαστε μεταξύ μας. Ο καθενας μας επιλέγει ποσο θελει να εκτεθεί και πως
    Το θεμα σου δε μπορώ να καταλάβω. Γιατί εδώ μιλαμε μερες αλλα σκυλιασατε με το που ανεβασα φωτο που BTW δεν απαγορεύεται κιολας....
    Φυσικά και ο καθένας επιλέγει πόσο θέλει να εκτεθεί. Αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί να στο στερήσει κανείς.
    ΕΣΥ ΕΚΡΙΝΕΣ αυτούς που θέλουν να εκτεθούν όμως και είπες "καμιά γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θα απαντήσει".

Θα μπορούσε έυκολα να στο γυρίσει κάποιος και να σου πει "καμιά γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θα ανεβάσει φωτο της σε φορουμ ψυχολογικής υποστήριξης για να της πουν οι άλλοι αν είναι όμορφη" αλλά όπως είδες δεν στο είπε κανείς.

Το θέμα μου είναι η ευγένεια που σου λείπει κοπελα μου. Τρόπους δεν εχεις μάθει? Διάβασε τα μηνύματα μου πως σου μιλαω και διαβασε τα δικά σου και τους χαρακτηρισμους σου.
    Κατα τα άλλα γιατί να σκυλιασουμε με την φώτο σου.μια χαρά κούκλα είσαι και μπραβο σου δεν σε προσεβαλλε κάνεις γι αυτό.
    Αλήθεια γιατί την κατεβασες?γιατί την κατεβασες πριν γίνει η όλη κουβέντα.

Senior Member
    Γιώργο εγώ είμαι από τα άτομα που δεν μαλωνουν ούτε καν με γνωστούς τους.είμαι 30 χρόνων και δεν έχω ανταλλαξει κουβέντα με κανεναν γνωστό μου.αρα δεν έχει να κάνει με τα κορίτσια η τα αγόρια έχει να κάνει με τι άνθρωπο έχεις απέναντι σου.
    Σκέφτομαι λοιπόν πως εσύ και κάποιοι άλλοι εδω καθεστε και μιλάτε εδώ με άτομα που σας λένε ξεμπαρκα καταμουτρα.για να γεμίζουν τις ώρες που έχουν κενά λενε και καμια ελαφρια κουβεντουλα με κανέναν ξεμπαρκο.
    Δε το είπα για σένα, γενικά το λέω, μπορεί να κάνω και λάθος

Αγαπάτε αλλήλους [emoji846] ε και ξεμπαρκο να με πουν και άσχημο ας με πουν χωρίς να με δουν, έχει νόημα? Δε πειράζει.

Άντε πες καμία σκέψη καλύτερη [emoji6][emoji4]

Σκέφτομαι ότι η μία νευρικά κουνάει το πόδι της όσο γράφει αυτές τις αντιπαράθεσεις , η άλλη γελάει αλλά με νευρο και η άλλη σκέφτεται "τώρα θα της πω εγώ" [emoji847][emoji33][emoji317]

Senior Member
    Φυσικά και ο καθένας επιλέγει πόσο θέλει να εκτεθεί. Αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί να στο στερήσει κανείς.
    ΕΣΥ ΕΚΡΙΝΕΣ αυτούς που θέλουν να εκτεθούν όμως και είπες "καμιά γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θα απαντήσει".

Θα μπορούσε έυκολα να στο γυρίσει κάποιος και να σου πει "καμιά γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θα ανεβάσει φωτο της σε φορουμ ψυχολογικής υποστήριξης για να της πουν οι άλλοι αν είναι όμορφη" αλλά όπως είδες δεν στο είπε κανείς.
    Α το πας πολύ μακρυα.κοπελα μου εχω σχέση και τον always τον περνάω και κατι χρόνια. Δεν τον έβαλα στο ματι. Απλα λέγαμε περι κιλων και ελεγα οτι παρότι ειμαι 50 51 δε χρειάζεται να πάρω αλλα γιατί έτσι ειναι η δομή μου και δε φαινομαι καν αδύνατη. Εσυ τωρα προσβάλεις ξανα λέγοντας οτι το εκανα για να ακούσω κοπλιμεντα. Εντάξει δε θα ασχοληθώ παραπάνω. Εμενα μου βγάζεις ζήλια και κακια και τιποτα αλλο.

Senior Member
    Δεν ξέρω ποιος το έχει πει αλλά δεν συμφωνώ καθόλου.
    Μπορώ να αναφέρω εκατοντάδες παραδείγματα με κατηγορίες ανθρώπων με τις οποίες καμιά ενότητα και καμιά ομόνοια δεν θέλω. Πχ φασίστες. Ενωθείτε εσείς με αυτούς αν θέλετε, εγώ δεν θα πάρω.

Θεωρώ εξαιρετικά σημαντικότερο το Δίκαιο.
    Ενότητα εννοούμε να μη μαλώνουμε ναι ακόμα και με τους φασίστες και με όσους διαφωνούμε. Δηλαδή αν είναι να κάνω πίσω και να αδικηθω λίγο εγώ για να είσαι εσύ καλά παρόλο που διαφωνω σε πχ κάτι μαζί σου , τότε τιμή μου.

Senior Member
    Δε το είπα για σένα, γενικά το λέω, μπορεί να κάνω και λάθος

Αγαπάτε αλλήλους [emoji846] ε και ξεμπαρκο να με πουν και άσχημο ας με πουν χωρίς να με δουν, έχει νόημα? Δε πειράζει.

Άντε πες καμία σκέψη καλύτερη [emoji6][emoji4]

Σκέφτομαι ότι η μία νευρικά κουνάει το πόδι της όσο γράφει αυτές τις αντιπαράθεσεις , η άλλη γελάει αλλά με νευρο και η άλλη σκέφτεται "τώρα θα της πω εγώ" [emoji847][emoji33][emoji317]
    Κριμα που δεν ήσουν εδω θα ξενερωνες τέρμα που τις θες αδυνατες [emoji23][emoji23]

Senior Member
    Το θέμα μου είναι η ευγένεια που σου λείπει κοπελα μου. Τρόπους δεν εχεις μάθει? Διάβασε τα μηνύματα μου πως σου μιλαω και διαβασε τα δικά σου και τους χαρακτηρισμους σου.
    Κατα τα άλλα γιατί να σκυλιασουμε με την φώτο σου.μια χαρά κούκλα είσαι και μπραβο σου δεν σε προσεβαλλε κάνεις γι αυτό.
    Εεε μια χαρά κούκλα? Δηλαδή όλοι προλάβατε και την είδατε εκτός από μένα ? Αδικία , θα κάνω report την @φαντασια για διακρίσεις , εμείς που ήμασταν απόντες δε θαυμάσαμε [emoji39]

Άντε μη βάλω δικιά μου φωτό τώρα και γίνει χαμός, από την ασχήμια μου θα πέσει το site και συμπάσχω τον admin που θα τρέχει μεσημεριατηκα

Senior Member
    Γιατί δεν ήταν ο σκοπός μου να δεχτώ. Μιλουσαμς για κιλα και ηθελα να δείξω ότι δεν έχει σημασία το νούμερο γιατί όποιος ακούει 50 κιλα νομίζει οτι ειμαι σκιαχτρο ενω εχω πολυ γεματο σωμα. Δε το ανέβασα ουτε για να δεχτώ ουτε για να πάρω σχόλια αλλιώς δε θα την έσβηνε αμέσως. Επίσης μιλας σε εναν άνθρωπο που δεν ειναι των selfies και πο6 στο φβ εγω ζήτημα 4 Αντρές περα απο τα ξαδερφια μου και αυτό επειδή δρν εχω θέματα ανασφαλειας και με αφήνει παγερά αδιάφορη το να ακούσω σχόλια. Ειναι δέκτες ολες οι κρητικες αρκεί να μη βγαίνει κακια που βγήκε σε πολλες περιπτώσεις και απο μενα αλλα και απο σας για να είμαστε και λιγο αντικειμενική. Το εισαι τραγική ε πως να το κάνουμε ηταν τραγικό. Ή το λες βλακειες.

Senior Member
    Εεε μια χαρά κούκλα? Δηλαδή όλοι προλάβατε και την είδατε εκτός από μένα ? Αδικία , θα κάνω report την @φαντασια για διακρίσεις , εμείς που ήμασταν απόντες δε θαυμάσαμε [emoji39]

Άντε μη βάλω δικιά μου φωτό τώρα και γίνει χαμός, από την ασχήμια μου θα πέσει το site και συμπάσχω τον admin που θα τρέχει μεσημεριατηκα
    Εγω να πω κάτι τελείως άσχετο που το έχω καημό;

Senior Member
    Γιατί δεν ήταν ο σκοπός μου να δεχτώ. Μιλουσαμς για κιλα και ηθελα να δείξω ότι δεν έχει σημασία το νούμερο γιατί όποιος ακούει 50 κιλα νομίζει οτι ειμαι σκιαχτρο ενω εχω πολυ γεματο σωμα. Δε το ανέβασα ουτε για να δεχτώ ουτε για να πάρω σχόλια αλλιώς δε θα την έσβηνε αμέσως. Επίσης μιλας σε εναν άνθρωπο που δεν ειναι των selfies και πο6 στο φβ εγω ζήτημα 4 Αντρές περα απο τα ξαδερφια μου και αυτό επειδή δρν εχω θέματα ανασφαλειας και με αφήνει παγερά αδιάφορη το να ακούσω σχόλια. Ειναι δέκτες ολες οι κρητικες αρκεί να μη βγαίνει κακια που βγήκε σε πολλες περιπτώσεις και απο μενα αλλα και απο σας για να είμαστε και λιγο αντικειμενική. Το εισαι τραγική ε πως να το κάνουμε ηταν τραγικό. Ή το λες βλακειες.
    50 για το ύψος σου ναι δεν είσαι αδύνατη. 52 ήταν πρώην μου με 6-7 εκατοστά παραπάνω και δεν ήταν από τις αδύνατες, ούτε όταν πήγε 48.

Αδύνατη αρκετά ( όχι αδύνατη , ΔΕΝ σημαίνει χοντρή) είναι κοντά στο
    ύψος - 20
    Δηλαδή 1.70 50 κιλά, 1.60 40 κιλά. Κτλ γνώμη μου. (Καλό κακο άσχημο ωραία, αυτά είναι άλλη συζήτηση )

Senior Member
    50 για το ύψος σου ναι δεν είσαι αδύνατη. 52 ήταν πρώην μου με 6-7 εκατοστά παραπάνω και δεν ήταν από τις αδύνατες, ούτε όταν πήγε 48.

Αδύνατη αρκετά ( όχι αδύνατη , ΔΕΝ σημαίνει χοντρή) είναι κοντά στο
    ύψος - 20
    Δηλαδή 1.70 50 κιλά, 1.60 40 κιλά. Κτλ γνώμη μου. (Καλό κακο άσχημο ωραία, αυτά είναι άλλη συζήτηση )
    Γι αυτό ανέβηκε η φώτο και κατέβηκε αμέσως. Ειπε οτι πρεπει να παρω βαρος και μου έκανε εντύπωση επειδή όλοι οι φίλοι μου μου λενε να μη πάρω αλλα. Ειχα χασει πολλα στη κατάθλιψη και μετά με αρκετή γυμναστική τα πηρα στα σημεία που ήθελα.