ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1111
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1111 of 1380 FirstFirst ... 11161110111061110111091110111111121113112111611211 ... LastLast
Results 16,651 to 16,665 of 20693
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εχω να σου πω να γελάσεις. Η κοιλιά μου μια περίοδο ηταν τελείως φλατ. Τώρα εχει λιγο λιπος χωρίς να φαίνεται και άσχημη. Ε οταν ήμουν φλατ λοιπον η παχύσαρκη που έχουμε στη παρεα (1.55 80 κιλα) μου λεει '' καλα δε ντρέπεσαι να βγεις έτσι έξω; '' επειδή δεν πεταγαν ξύγκια... Δλδ να τραβάς τα μαλλια σου
    Και εγώ έχω ακούσει κάτι παρόμοιες ομορφιές.
    Που να ήμουν και κομμάτια,ripped δηλαδή.

Τώρα για τα κονέ που λέω πιο πάνω,δεν θέλω να το πω δημοσίως βέβαια.

Senior Member
    Ευτυχώς εμενα δε μου καναν κονε ποτε γιατι παντα έβρισκα πολυ εύκολα σύντροφο... Αλλα μπορωνα φανταστώ τα κονε σου
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ευτυχώς εμενα δε μου καναν κονε ποτε γιατι παντα έβρισκα πολυ εύκολα σύντροφο... Αλλα μπορωνα φανταστώ τα κονε σου
    Εντάξει,εσύ είσαι και κουκλί,δεν χρειάζεσαι κονέ ρε Νοσηρή.

Τι φαντάζεσαι?Να δω τις ικανότητες σου ως medium.

Senior Member
    Φτυσε με μη με ματιάσεις [emoji28][emoji28]Φαντάστηκα οτι θα σου έκαναν κονε με κοπελες με παραπάνω κιλα.
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εντάξει,εσύ είσαι και κουκλί,δεν χρειάζεσαι κονέ ρε Νοσηρή.

Τι φαντάζεσαι?Να δω τις ικανότητες σου ως medium.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Φτυσε με μη με ματιάσεις [emoji28][emoji28]Φαντάστηκα οτι θα σου έκαναν κονε με κοπελες με παραπάνω κιλα.
    Μα την αλήθεια λέω.Για να βρίσκεις πολύ εύκολα είσαι κουκλί.Συν την φώτο τις προάλλες.

Μάγισσα είσαι ρε εσύ?
    Ας μην μιλήσω για τις δικαιολογίες που έβρισκαν.

Τώρα που είπες για την παχύσαρκη της παρέας σου,άσε τι φαντάστηκα.
    Αν είστε στην ίδια παρέα χρόνια,φαντάζομαι πως θα έκανε,αν τύχαινε να σκάσεις μύτη με κανέναν καλογυμνασμένο ψηλό μορφονιό...

Senior Member
    Μα αν ηταν ομορφες θα ειχαν ανάγκη απο κονε; η συγκεκριμένη εχει παραδεχτεί σε κοινό μας φιλο οτι ζηλεύει κλπ. Τωρα ο φίλος μου ειναι αρκετα όμορφος ψηλος αδυνατος... Και εχει φαει τα λυσσακα της. Της εχω ρίξει άκυρο σε κάποιους εξόδους και δε μπορεί να το χωνέψει. Χωρια που απαιτεί να τον αφήσω και να πάμε εκδρομή εξωτερικό... Της εξήγησα οτι δε μπορώ να τον αφήσω... Δε λεω καλα περνάμε και έχουμε παει μαζι 3 ταξίδια στο εξωτερικό αλλα τύχαινε να ειμαι ελεύθερη τουλάχιστον τις 2 φορες. Τωρα δε μπορεί να το χωνεψει με τίποτα ότι ειμαι σε κάποια σχέση. Μου λεει συνεχεια να χωρίσω χωρίς να εχουμε σοβαρα θέματα και αλλα τέτοια ωραια
    Μα την αλήθεια λέω.Για να βρίσκεις πολύ εύκολα είσαι κουκλί.Συν την φώτο τις προάλλες.

Μάγισσα είσαι ρε εσύ?
    Ας μην μιλήσω για τις δικαιολογίες που έβρισκαν.

Τώρα που είπες για την παχύσαρκη της παρέας σου,άσε τι φαντάστηκα.
    Αν είστε στην ίδια παρέα χρόνια,φαντάζομαι πως θα έκανε,αν τύχαινε να σκάσεις μύτη με κανέναν καλογυμνασμένο ψηλό μορφονιό...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μα αν ηταν ομορφες θα ειχαν ανάγκη απο κονε; η συγκεκριμένη εχει παραδεχτεί σε κοινό μας φιλο οτι ζηλεύει κλπ. Τωρα ο φίλος μου ειναι αρκετα όμορφος ψηλος αδυνατος... Και εχει φαει τα λυσσακα της. Της εχω ρίξει άκυρο σε κάποιους εξόδους και δε μπορεί να το χωνέψει. Χωρια που απαιτεί να τον αφήσω και να πάμε εκδρομή εξωτερικό... Της εξήγησα οτι δε μπορώ να τον αφήσω... Δε λεω καλα περνάμε και έχουμε παει μαζι 3 ταξίδια στο εξωτερικό αλλα τύχαινε να ειμαι ελεύθερη τουλάχιστον τις 2 φορες. Τωρα δε μπορεί να το χωνεψει με τίποτα ότι ειμαι σε κάποια σχέση. Μου λεει συνεχεια να χωρίσω χωρίς να εχουμε σοβαρα θέματα και αλλα τέτοια ωραια
    Όχι,για εσένα λέω ότι δεν έχεις ανάγκη από κονέ,λόγω εμφάνισης.

Γενικά πολύ κόμπλεξ βγάζει,τοξική μου φαίνεται.
    Γιατί δεν την κάνεις πέρα?

Τις δικαιολογίες που μου έλεγαν,μπορώ να σου τις πω ιδιωτικώς?Αν θες βεβαια.Και μετα ξανακλείνεις.

Senior Member
    Όχι,για εσένα λέω ότι δεν έχεις ανάγκη από κονέ,λόγω εμφάνισης.

Γενικά πολύ κόμπλεξ βγάζει,τοξική μου φαίνεται.
    Γιατί δεν την κάνεις πέρα?

Τις δικαιολογίες που μου έλεγαν,μπορώ να σου τις πω ιδιωτικώς?Αν θες βεβαια.Και μετα ξανακλείνεις.
    Τα πρώτα χρόνια πρόσβαλε συνέχεια. Τωρα εχει διορθωθεί αλλα τη βλέπω οτι δεν αντέχει να εχω σχέσεις και μου λεει συνεχεια να χωρίσω. Δε γίνεται να γίνει πέρα γιατί ειναι συγγενής του κολλητού μου. Μπορείς να τα αναφέρεις εδω απεξω απεξω για να μην τα ανοιγοκλεινω;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    .....................................

Senior Member
    Μα δεν ειναι βασικό να εισαι με κάποια που θα σε ελκυει ερωτικά; δε μπορω να καταλάβω το σκεπτικό τους. Εγω δε θα πιεζομουν ποτε να ήμουν με καποιον που δε με καλύπτει εμφανισιακα.. Και δε σου λέω να βρω κανα μοντέλο αλλα ρε παιδί μου να μου κάνει το κλικ.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ...............

Senior Member
    Εμενα ευτυχώς δεν έχουν προσπαθήσει να μου κανουν κονε.. Τους επιλέγω μόνη μου..Αν και εχω μια κρίση γαμησε τα χαχα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μα δεν ειναι βασικό να εισαι με κάποια που θα σε ελκυει ερωτικά; δε μπορω να καταλάβω το σκεπτικό τους. Εγω δε θα πιεζομουν ποτε να ήμουν με καποιον που δε με καλύπτει εμφανισιακα.. Και δε σου λέω να βρω κανα μοντέλο αλλα ρε παιδί μου να μου κάνει το κλικ.

Θες κι άλλο?
    Όλα αυτά τα ''ωραία'' σχόλια,ενισχύουν περισσότερο την σωματοδυσμορφική διαταραχή με την οποία έχω διαγνωστεί.
    Αν την έχεις ακουστά βέβαια.

Senior Member
    Δε γνωρίζω οχι.. ασ γελασουμε και λίγο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εμενα ευτυχώς δεν έχουν προσπαθήσει να μου κανουν κονε.. Τους επιλέγω μόνη μου..Αν και εχω μια κρίση γαμησε τα χαχα
    Είπαμε,σε εσένα δεν τα κάνουν γιατί είσαι κουκλί.

Και εγώ είμαι επιλεκτικός,όχι εκλεκτικός!Προσοχή στις λέξεις!
    Δεν είπα και εγώ την δίμετρη μοντέλα.
    Αλλά από το μέτριο που θέλουν να μου γνωρίσουν κάποιοι,και το τοπ,υπάρχει μια μεγάλη απόσταση.

Όπως και σε εσένα για τους άντρες(υποθέτω),και σε εμένα αρέσει η γυναίκα να περιποιείται τον εαυτό της.
    Λογικό δεν είναι?