ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1116
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1116 of 1380 FirstFirst ... 11661610161066110611141115111611171118112611661216 ... LastLast
Results 16,726 to 16,740 of 20693
    Senior Member
    αρχισα να σκεφτομαι τις διακοπες παλι

Banned
    προτιμω να ακουω καπιον να λεει ασυναρτησιες παρα να μιλα λογικα αφενος ειμαι αλεργικος στη λογικη και αφετερου το ασυναρτητο ειναι σιγουρα αληθινο αν καταλαβαινεις το νοημα του οταν βλεπω καπιον να χτενιζει οσα σκεφτεται βαριεμαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Τουλάχιστον 70 πρέπει να πας. Η γυμναστική και μασαμπουκα, ταχίνι φυστικοβουτυρο κοτόπουλο και βάρη
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Να προσθέσω και αυγό(ασπράδι κατά κύριο λόγο) και γιαούρτι(το 2%) με βρώμη.
    Ορισμένα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεστε. Απ' όλα τρώω και, παρά τα νούμερα που ανέφερα, δε δείχνω ούτε καχεκτικός ούτε σκεβρωμένος. Απλά λεπτός, σαν το κυπαρισσάκι .

Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Εσύ είσαι κοριτσάκι, αισθητικά δεν εχεις θέμα να πέσεις κιλά, εμείς τα αγοράκια δείχνουμε άσχημα κι εγώ όταν επεσα 8 κιλά άλλαξα πολύ.
    Επίσης δεν έβαλα και δεν έχασα ποτέ κιλά. Βγαίνοντας από την εφηβεία παρέμεινα με το εφηβικό σκαρί και τα κιλά που είχα τότε, και δε μεγάλωσα άλλο ως σήμερα (κατά την οριζόντιο κυρίως ).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Για να μη σπαμαρω τον κύκνο στο θεμα της κοιτάξτε εδω ομορφιά και σατανικα αυτακια
    Τι γατουλίνι είναι αυτό με ροζ μυτούλα;;!!! Φαντάζομαι ότι το τσιμπολογάς δεόντως.

Senior Member
    Ανέφερα κι εγώ τις διαστάσεις μου πιο πάνω,γνώμη?
    Εσύ προβιβάζεσαι πάραυτα. Εγώ ... άσε, μετεξεταστέος το Σεπτέμβριο.

Senior Member
    1. 62 ειμαι. Μπορώ να ανεβάσω φώτο χωρίς πρόσωπο αλλά φοβάμαι μη με ματιαξετε
    Εγώ δε ματιάζω. Οπότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι από μένα τουλάχιστον.

Senior Member
    Καμιά σειρά ρε παιδιά (αυτήν την περίοδο) δεν βλέπετε?
    Η μόνη σειρά που έχω δει ως ενήλικος είναι μια μίνι σειρά 6 επεισοδίων και την είδα όταν κυκλοφόρησε ως ταινία διάρκειας 3 ωρών. Τηλεόραση δεν έχω εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αν μου επιτρέπεται... Νοσηρή εφόσον έχεις πέσει θύμα κλοπής φώτο από κακοπροαίρετη που έφτιαχνε προφίλ υποστηρίζοντας ότι είσαι εσύ; ίσως να ανοίξεις ένα θέμα με το τι εστι διαδίκτυο και προσωπικές πληροφορίες. Λυπάμαι που το βίωσες!!!
    Διατηρώ κανάλι στο YouTube με ψευδώνυμο που αντιστοιχεί στο περιεχόμενο που φιλοξενείται εκεί (το «αν» και το «πώς» αντιστοιχεί, το καταλαβαίνουν μόνο άτομα με πολύ ειδικές γνώσεις στο αντικείμενο). Όλα τα βίντεο που έχω είναι ακέφαλα για προφανείς λόγους. Και ξέρεις τι έκανε κάποιος; Δημιούργησε δικό του προφίλ, ανάρτησε μια φωτογραφία με πρόσωπο (βάζω στοίχημα κλεμμένη) και από κάτω όλα τα δικά μου βίντεο! Φυσικά δημιουργεί άμεσα την εντύπωση ότι η παραγωγή αυτή είναι δική του και δεν μπορεί να εξακριβωθεί τίποτα. Δεν ασχολήθηκα καν. Νομίζω ότι αρκετούς μήνες μετά το κανάλι του εξαφανίστηκε.

Δεν έχω ψάξει από τότε για να δω αν έχει ξεφυτρώσει παρόμοιο ... μανιτάρι που να αντιγράφει δικό μου υλικό. Και καθώς δε βλέπω εδώ στο forum άτομα τα οποία θα είχαν τη διάθεση και τις γνώσεις για να συζητήσουμε τα θέματα που «πραγματεύομαι» εκεί, δεν έχω δώσει ακόμα το σχετικό σύνδεσμο.

Senior Member
    Αν έχω μια ύλη αχανή,και οι εξετάσεις είναι τον Οκτώβρη,θέλει δουλειά!
    Καλά είναι. Ξέρω από κοντά περίπτωση φοιτητών που, μόλις πριν λίγες μέρες, τούς ανακοινώθηκαν εξετάσεις για τις 12 και 14 Αυγούστου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    να ρωτησω κατι ασχετο αν καποιος γνωριζει. οταν σου στελνει καποιος στο gmail και του απαντας και σου ερχεται μνμ οτι η διευθυνση δεν υπαρχει. τι σημαινει;
    Πολλά μπορεί να σημαίνει. Κατ' αρχήν, αυτός που σου έγραψε είναι κάποιος γνωστός σου ή δέχθηκες ουρανοκατέβατο μήνυμα;

Senior Member
    Θέλετε να γελάσετε με τη ψυχή σας; ετοιμαζω τα κεφτεδακια μου τρωω τα 8 απο τα 10,λεω κάτι δε παει καλα.. Αλλα νομιζω οτι ηταν αναμικτος με χοιρινο που δε τρωω.. Παω να δω ημερομηνία ληξης και εχει ληξει απο το 2018.ΑΠΟ ΤΟ 2018..Παει παιδια με χάνετε... Τα λεμε στον αλλον κοσμο συντομα!!
    Δεν καταλαβαίνω. Ο κιμάς που παίρνω για να κάνω κεφτεδάκια δεν κρατάει πάνω από 2-3 μέρες. Πάντα τα ετοιμάζω την επόμενη μέρα το πολύ.

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι με τα δερματικα παιδεύομαι χρόνια και δε με έχουν βοηθήσει... Ειμαι με μόνιμο εκζεμα στον αυχένα..
    Αυτές οι καταστάσεις είναι τόσο κοινές όσο και ενοχλητικές. Έβγαλα κι εγώ πέρυσι στο πρόσωπο. Τα φάρμακα που μου έδωσε ο δερματολόγος, αν και είχαν αποτέλεσμα, δεν ήταν η λύση γιατί 1-2 εβδομάδες μετά το τέλος της θεραπείας το έκζεμα επέστρεφε. Καθώς μάλιστα την τελευταία φορά επέστρεψε με άλλη μορφή και πιο έντονο, στράφηκα στη φυτοθεραπεία. Τώρα έχω «καθαρίσει» σχεδόν εντελώς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Αυτές οι καταστάσεις είναι τόσο κοινές όσο και ενοχλητικές. Έβγαλα κι εγώ πέρυσι στο πρόσωπο. Τα φάρμακα που μου έδωσε ο δερματολόγος, αν και είχαν αποτέλεσμα, δεν ήταν η λύση γιατί 1-2 εβδομάδες μετά το τέλος της θεραπείας το έκζεμα επέστρεφε. Καθώς μάλιστα την τελευταία φορά επέστρεψε με άλλη μορφή και πιο έντονο, στράφηκα στη φυτοθεραπεία. Τώρα έχω «καθαρίσει» σχεδόν εντελώς.
    Εγω χθες εβγαλα και στο προσωπο ενώ εχω ηδη μόνιμο στον αυχενα
    Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Πλένομαι με φαρμακευτικα σαπούνια, βάζω κρέμες παλι φαρμακειου και πάλι βγάζω εκζεματα και δερματιτιδες
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Εγω χθες εβγαλα και στο προσωπο ενώ εχω ηδη μόνιμο στον αυχενα
    Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Πλένομαι με φαρμακευτικα σαπούνια, βάζω κρέμες παλι φαρμακειου και πάλι βγάζω εκζεματα και δερματιτιδες
    Μήπως πρέπει να κινηθείς λίγο πιο συντονισμένα; Δηλαδή να βάζεις για κάποιο διάστημα ένα προϊόν κάθε φορά ώστε να μπορέσεις να αξιολογήσεις το αποτέλεσμα. Μπορεί κάποιο απ' αυτά που χρησιμοποιείς να «ανάβει» το δέρμα σου, κι ας είναι φαρμακευτικών προδιαγραφών.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Μήπως πρέπει να κινηθείς λίγο πιο συντονισμένα; Δηλαδή να βάζεις για κάποιο διάστημα ένα προϊόν κάθε φορά ώστε να μπορέσεις να αξιολογήσεις το αποτέλεσμα. Μπορεί κάποιο απ' αυτά που χρησιμοποιείς να «ανάβει» το δέρμα σου, κι ας είναι φαρμακευτικών προδιαγραφών.
    Μπορεί να έχεις δίκιο αλλα εχω μία εντύπωση οτι ολα τα δερματικα μου τα προκαλεί ο ήλιος γιατί βγήκα σε ηλιο προχθες και τσουπ χθες εκζεμα... Οπως πριν λίγες μερες και έβγαλα παλι στο λαιμό..
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..