ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1119
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1119 of 1380 FirstFirst ... 11961910191069110911171118111911201121112911691219 ... LastLast
Results 16,771 to 16,785 of 20693
    Banned
    ..............................

Banned
    ολα καλα οσο ειμαστε μαζι και αν αλαξεις δρομο πηγενε και μακαρι να μη ξαναγυρισεις οχι επειδη μου εκανες κατι αλλα επειδη αλαξες πορεια τετοιοι φιλοι να μου λειπουν δε τους θελω καθολου

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Θεματαρες οχι αστεία
    ο τροπος που μιλω διχνει και τις πεποιθησεις που εχω για τη ζωη αυτη που πιστευω οτι ειναι κατι που δεν αξιζει αλλα πρεπει να ζησουμε και να αποφασισει ο θεος το ποσα χρονια θα ζησουμε

ηταν παντοτινη αρχη μου αυτη οτι δε προκειται να ξοδεψω το μυαλο μου για ενα ατομο που εμφανως δε πιστευει σε μενα η γνωμη σου απλα δε με ενδιαφερει αυτο που με ενδιαφερει ειναι ο κοσμος μου πολυ απλα

Banned
    Αλέξανδρε το έχω απορία...υπάρχει λόγος που δεν βάζεις σημεία στίξης; Όσες φορές έχω προσπαθήσει να σε διαβάσω δε βγάζω άκρη.

Banned
    ε μη πεις στο κοπο αν καπιον τον ενδιαφερει η λεπτολογια αντι για την ουσια δε χρειαζεται να μπει στο κοπο να προσπαθησει να με καταλαβει

Banned
    αυτο που εχει ξεφυγει σε μερικους ειναι ο καθε ανθρωπος δικαιουται να κανει και να σκεφτεται οτι θελει εφοσον δεν ενοχλει κανενα ποιοι ειναι αυτοι καταρχην που νομιζουν οτι θα εξουσιασουν το μυαλο μου θα μου πουν τι να κανω και που θα παω και αυτη η καταχρηση εξουσιας που βλεπω τελευταια οταν νομιζουν οτι θα ελεγξουν τι σκεφτομαι και τι λεω την εχω ξαναδει σε προηγουμενο εργο μεχρι που τους εκανα τα νευρα αγνωριστα και τελικα με αφησαν ησυχο

και φυσικα και ξερω που το πανε με αυτο το αυταρχικο μοντελο που προοθουν

Banned
    ενα αλλο πραγμα που με εκανε εξω φρενων τελευταια ειναι οτι εμφανιστηκε ενα μινι μαρκετ μικρομαγαζο στην αθηνα που εβλεπα σχεδον οτιδηποτε ετρωγα τα τελευταια 10 χρονια αλλα δε με ενοχλησε αυτο αλλα οτι παρατηρησα οτι στη συνεχεια οτιδηποτε ετρωγα ηταν σε κακα χαλια σε σημειο που αναγκαστηκα να μη ξαφαω τιποτα και πραγματικα ακομα και σημερα οταν το σκεφτομαι αυτο γινομαι ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ αν νομιζουν πχ οτι θα βγαζουν λεφτα χρησιμοποιοντας αφενος εμενα και ξεφτυλιζοντας οτιδηποτε χρησιμοποιω ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ οτι εγω θα τους βλεπω σαν εχθρους γιατι δε σεβονται απολυτως τιποτα

Senior Member
    Σκέφτομαι πως έχω να κάνω την φορολογική μου δήλωση και πάλι θα την αφήσω τελευταία στιγμή έτσι όπως πάω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Σκέφτομαι πως έχω να κάνω την φορολογική μου δήλωση και πάλι θα την αφήσω τελευταία στιγμή έτσι όπως πάω...

Καλε ποιαν τελευτασια σου στιγμη , δεν ειναι θετικο αυτο που γραφεις , δικαιωμα σου βεβαια ......εγω που σου ριχνω και 20 χρονια , πουτε καν το σκεφτομαι .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλε ποιαν τελευτασια σου στιγμη , δεν ειναι θετικο αυτο που γραφεις , δικαιωμα σου βεβαια ......εγω που σου ριχνω και 20 χρονια , πουτε καν το σκεφτομαι .....
    αχχαχα με εκανες και γέλασα Μακ!!!
    τελευταία στιγμη εννοούσα επειδή λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις σε λίγες μέρες. Δεν εννοούσα την δική μου τελευταία στιγμή...που δε ξέρω και πότε θα είναι βέβαια!!!

Banned
    εφοσον συνεχιζουν να κανουν αλεπαληλες προσπαθειες να με ψαρωσουν με οτι τροπο βρουν δε μενει παρα να διαπιστωσουμε πιος σκαει περισοτερους γαιδαρους με το πεισμα του

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αμπελοφιλόσοφε,πιάσε κανένα βαράκι,αθλήσου λιγάκι να ξεδώσεις και ξεκίνα και καμιά ψυχοθεραπεία γ να νιώσεις καλύτερα.
    Μιλάμε για 2 ανώτερα πράγματα από την αμπελοφιλοσοφία.
    το σιγουρο παντως ειναι οτι τη ψυχοθεραπεια θα την χρειαστουν οσοι προσπαθουν να μου αλαξουν μυαλα αφου αν δε παλαβωσουν δε το βλεπω να σταματανε

Senior Member
    Ρε Αλέκο τι αναλαμπες παθαινεις
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    παθαινω γιατι οσοι διαβαζουν δε βλεπουν τι με εκανε να κανω ετσι συνεχως προσπαθουν να καταχραστουν οτι δηνατοτητα τους δινει η τεχνολογια σημερα προκειμενου να εχουν τα παντα στην ιδιοκτησια τους χωρις να τους ανηκουν νομιζουν οτι τωρα που με εκαναν αλτσχαιμερ (οπως ονειρευονται) οτι θα σταματησω να αντιδρω και θα κανω οτι μου λενε

Banned
    εγω για να τους παω κοντρα οσο προσπαθουν να με κανουν οτι θελουν τοσο περισσοτερα θα λεω ετσι για να γινουν τα νευρα τους αγνωριστα και να το εμπεδωσουν οτι δε παλευομαι με τιποτα γιατι ακομα δε το εχουν καταλαβει αυτη τη φορα ξεπερασαν καθε οριο